- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz batai15 #32797 üzenetére
A plusz oszlop csempe állítólag választható lesz, mint ahogy már említve is lett. Azok a virtuális gombok...azt pont én sem érzem olyan fontosnak. Akku szempontból neked 720 kellene.
Azt hittem magadnak vetted a 820-ast... Asszonynak 820, neked meg egy E72? Ez csak nekem tűnik furának?
-
Alexios
veterán
válasz batai15 #30874 üzenetére
Szerintem az, hogy nem érted meg a te bajod. Emvy már leírta, a játékoknak(natívaknak) tökmindegy milyen oprendszeren mennek, az alattuk levő vas a lényeg, márpedig ebben a 1520 kivételével annyira nem jeleskednek a wp telefonok a konkurenciához képest. Wp-n belül erős hardvere van a 925-nak, de ha belevesszük az összes rendszert akkor már nem, árához képest meg pláne nem. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet vele játszani, még azt sem, hogy akadozni fog a játék, de simán elképzelhető, hogy nem is néz ki olyan jól, mint a konkurenciánál az erősebb hardveren pl.
-
moleculez
veterán
válasz batai15 #30857 üzenetére
Egy 925-rol írok, és szerintem is gyenge játékra a HW. Melegszik mint Steiner Kristof körül a fürdővíz, és grafikailag is,le vannak butitva sztem a Játékok. Pont ma néztem Dungeon Hunter4-t az enyémen, meg asszony s4-n, ég és föld. Szeretem a telóm, de be kell látni, hogy ami benne van az felső közép kategória, igaz minden másra bőven elég. De ha az alkalmi játékot ugy értette, hogy néha játszik, de nem elsődleges, akkor merem ajánlani, nekem tetszik, nem bántam meg. Főleg a kamera miatt.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
quailstorm
nagyúr
válasz batai15 #30860 üzenetére
Fordítva. Láttál már iPhone 4-et? Na ami azon minimum graikán akad, az galaxy S-en 4.2-vel max grafon játszható (pl Asphalt8). i4 játékra nem jó, pláne iOS7-tel...
Egyébként megjelent a GDR3 L520-ra, plusz kiadott egy Asphalt 8 frissítést a gameloft, és már mennek az effektek itt is. Eddig úgy nézett ki mint i4-en.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz batai15 #30860 üzenetére
Az 520 (szerk.: veletlenul 525-ot irtam az elejen) es a 1520 kozott eleg jelentos (tobbszoros) teljesitmenykulonbseg van, nyilvanvaloan vagy nem lesz mindegyiken ugyanolyan folyekony a jatek, vagy a grafikai reszletesseget veszik le. Igy vagy ugy, a lenyeg ugyanaz marad: a 925-ben levo SoC manapsag kozepszerunek mondhato, mig az ara a kozepesnel magasabb, igy jatekra nem idealis valasztas. Csomo masra igen, engem pl. nem erdekel a mobilos jatek (de amikor a Nexus 4-et lecsereltem 920-ra, akkor azert a 920 dragabb volt, es erezhetoen gyengebb volt jatekok eseten).
Ugyanaz a program (ha ugyanaz a kod van portolva) iPhone4-en se fut jobban, mint egy hasonlo erossegu HW-el rendelkezo Androidos gepen.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz batai15 #30857 üzenetére
Nativ programoknal szinte teljesen mindegy az OS. Az OS sokat szamit, amikor arrol van szo, hogy egy (jellemzoen nem nativ) program mennyi ido alatt indul, gyors-e a resume/suspend, folyekony-e a kepernyogorgetes. Viszont ha a GPU X poligont tud masodpercenkent, azon az OS nem fog gyorsitani (es lassitani sem sokat). Tehat egy multiplatform jatek (pl. Unity-alapu) adott hardveren adott sebesseget fog elerni kb fuggetlenul attol, hogy WP, iOS vagy Android van alatta.
A nativ kod, ami teljesen sajat UI frameworkot hasznal (mittudomen, OpenGL-en keresztul), annak az OS majdnem mindegy. Lasd desktop jatekok: Linux, Windows 8, Windows XP kozott altalaban ugyanannak a programnak a portjai 5% elterest produkalnak maximum.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Воланд
titán
válasz batai15 #30404 üzenetére
az osszetartozok itt is "egy helyen" vannak. en ha valamit kituzuk a kezdokepernyore, akkor az azert van ott, mert rogton el akarom erni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
glehel
senior tag
válasz batai15 #30326 üzenetére
az jó lenne mert mi most tértünk át wp8ra egy 925 és egy 625 tel. ami nagyon gány a rendszerben nekem az a hangerő állítási lehetőségek pld egy emelkedő csengőhangerő(van hogy akivel beszélek nagyon hangos ezért lehalkítom) de könyörgöm ennek mi köze a csengetési hangerőhöz aztán persze úgy marad és nem hallom ha következőnek csörög.......és egy gyorskapcsoló sáv vagy kocka vagy mitbánom én mi, de nem olyan ami a beállításokba repít mert az megint eléggé lehangoló és nem méltó a wp-hez.
komolyan nem értem akik a wp8 at fejlesztik olyan mintha most tanulnák mi kell egy "átlagtelefonba" nekem a 15 éves nokia is többet tudott funkcióban.végy egy jól kiforrott rendszert tanulmányozd és gondolkozz hogy lehet jobbá tenni. nem úgy hogy bele sem teszem.....és nem kell mindent feltétlen lemásolni, de van amit nem lehet máshogy megoldani.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
Воланд
titán
válasz batai15 #29994 üzenetére
"3.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
BobTail
őstag
-
duo
addikt
válasz batai15 #29385 üzenetére
azok főleg nem: már az összes fiatalasszony fejére rá van fotósoppolva az arcod, és el van mentve máshol beélesítve. aztán ha ki akarnak veled b@ni nagytestvérék csak "előkerül". "mi nem a levegőbe ígérgetünk Pelikán"
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
-
btudos
nagyúr
válasz batai15 #29247 üzenetére
En irtam rola cikket, azota hasznalom, es teljesen stabil, es minden feature benne van, a hivatalos frissites nekem mindossze egy fw update volt. Sot, azok a Lumia tulajok, akik felraktak, azok kaptak mar frissitest is minor bugfixekkel. Szoval kivancsian varom, hogy azon kivul hogy a preview for developers program reszekent telepitheto, mi a preview benne...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz batai15 #29038 üzenetére
Ezek jó része parasztvakítás, mint a szemfigyelő szenzor, ami nem engedi lekapcsolni a kijelzőt ha böngészel, nem asszem ez felelős azért is, hogy ne forduljon el a kijelző ha elfekszel az oldaladra. Mindenesetre vannak benne okosságok is, az értesítési központ, kombinálva a gyors beállításokkal ilyen. Máshol már régóta alap, nem sokára itt is az lesz remélem. A task váltó jópofa, az ablakozás is, de például a hangkereséshez minek a swipe, mikor ott a home gomb hozzá, vagy minek a gyorsindító? Ezt a célt szolgálja a csempe meg a kezdőképernyő.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz batai15 #28575 üzenetére
ezt csak alátámasztani tudom.
nekem a netem felét a mindenféle háttérfolyamat szívja le.
pl. a jóég tudja mi az a "HTC Services" de a netem 10%-át simán levitte. Meg most, hogy külön van az FB és a chat így a kettő eygszerre veszi le a háttérben a netet, ami azért nem túl szerencsés, mert mindössze 100 MB van, amiből gazdálkodni lehet, (illetve utána is lehet, de akkor már jóval lassabban...)Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Воланд
titán
válasz batai15 #27248 üzenetére
cseszhetik az innovaciot, hogy ha az ms ket-harom lepessel a nokia mogott mozog a szoftverfejlesztest illetoen, a ket ceg alkalmazottai meg nem oszthatnak meg egymassal eleg informaciot.
-
marcusa
addikt
válasz batai15 #26954 üzenetére
Nekem az elején egyszer a zenéket duplázta meg...
Úgy oldottam meg, hogy mindent lementettem a kártyáról, majd töröltem mindent, és formáztam a kártyát. Újraindítottam a telefont, hogy érzékelje, hogy semmi sincs rajta, majd visszamásoltam mindent, és megint újraindítottam, azóta jó:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!