- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #17708 üzenetére
Aki nem vállalja, nem is igazi férfi!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
match123
tag
válasz Psychonaut #17704 üzenetére
Aham, tehát lekéne szoknom a túlzott kényelmességről
Köszi az infókat
-
match123
tag
válasz Psychonaut #17701 üzenetére
Arra sincs, hogy a hangprofilokat valamilyen eseményhez rendelje? Esetleg időhöz? (tényleg, a wifi on off is működhetne időre, az nem olyan nagy kompromisszum).
-
xperiasigi
őstag
válasz Psychonaut #17616 üzenetére
nekem is működik csak egy két cirkuszi mutatvánnyal lehet feloldani meg ilyenek
Iphone 6s
-
xperiasigi
őstag
-
Rage47
veterán
válasz Psychonaut #17236 üzenetére
szerintem igen, a többi is kint van
-
válasz Psychonaut #17223 üzenetére
Szerintem ez a több forrásos kiegészítés nem változtat a lényegen; mindkét cég kommunikációja abból áll, hogy 1) ez jó neked és 2) beleegyeztél, kuss
Egyébként mindkettőtől használok szolgáltatásokat, úgyhogy személy szerint nem is démonizálok senkit miatta.
“All nothings are not equal.”
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #17214 üzenetére
de mar honapokkal ezelott kertek a hozzaferest az api-khoz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #17177 üzenetére
Hoppá!
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #16867 üzenetére
Majd ha WP8-ra kijött a végleges, akkor megkapja a WP7 a Betat..
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #16861 üzenetére
Take it easy! Jovoheten a fb beta és az uj youtube is jon wp7-re.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Boonen007
őstag
válasz Psychonaut #16834 üzenetére
Igen valami hasonlóra gondoltam, ha jól láttam ilyet adnak a 820-hoz is.
-
btudos
nagyúr
válasz Psychonaut #16834 üzenetére
Ez a cucc mobilos viszonylatban korrekt, 610-hez adtak ilyet, egesz hasznalhato, ha nem a studiominoseg es a melyorientaltsag a cel. Szegyen hogy a legolcsobb Nokiahoz jobb fules jar mint a csucsmodellekhez, a 8X fulese kiprobalas utan repult a fiokba, annyira szar.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Psychonaut #16797 üzenetére
tudnál párat linkelni?
mert én csak szervízeket találok...Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #16688 üzenetére
Amúgy a topikban is volt, de persze jobb többször hangsúlyozni, mert egy újszülöttnek minden vicc új.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MasterMark
titán
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #16685 üzenetére
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #16401 üzenetére
Hát mondjuk én megtudom érteni, hogy nem ronda tokba akarja belegyömöszölni szerencsétlen telefont..
-
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #16396 üzenetére
Most tuti én vagyok a rémetek
Nem -
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #16386 üzenetére
Jó, de nem tudok mit csinálni, akkor mondjátok már, mikor lesz kapható a magentásnál cyan 920?
-
jófiú123
csendes tag
válasz Psychonaut #16355 üzenetére
Az mindegy, hogy honnan jöttek, a szabály az szabály. Ajándék után nem kell vámot fizetni csak vásárlás után.
[ Módosította: mukibuci ]
Eladnám legális Navigon Europe alkalmazásomat 5 ezer ft-ért freshmap szolgáltatással. 2 év ingyen frissítés
-
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #16363 üzenetére
Na ezt sem tudtam, ezért kérdeztem
-
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #16350 üzenetére
Szolgáltatónál gondoltam, hogy az eladót megkérem, hogy függetlenítse nekem ott, nem tudom, milyen költségei vannak ennek.
Crey bá, hát most pont rosszra tetszett gondolni, én a legális módszer híve vagyok. -
negyven2
veterán
Ráadásul €150 (~$195) felett még a VÁM is rájön aztán a 27% ÁFA.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
jófiú123
csendes tag
Kivéve, ha a csomagra ráírják, hogy ajándék .
Eladnám legális Navigon Europe alkalmazásomat 5 ezer ft-ért freshmap szolgáltatással. 2 év ingyen frissítés
-
Ádám16
addikt
válasz Psychonaut #16322 üzenetére
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16240 üzenetére
Nem baj azért köszi
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16238 üzenetére
És esetleg ti nem tudtok erről többet hogy miért teheti másnál nem volt ilyen probléma?
Akkor sajnos irány a szervíz.Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16235 üzenetére
Akkor elég gyorsan átvált a kijelző mert az egész dolog nem volt több 1 másodpercnél míg elvettem a fülemtől és ránéztem.
Bocsi hogyha láma vagyok de mint mondtam most ismerkedem ezzel az érintőképernyős világgal.Most akkor probléma hogyha a telefon a fülemtől elvéve automatikusan bontja a vonalat vagy nem?
Elvigyem a szervízbe megnézetni?A többi kérdésemre is tudna esetleg válaszolni valaki amiket ma tettem fel nagyon megköszönném mert a telefonommal kapcsolatban most még sok a nyitott kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Psychonaut #16169 üzenetére
Vácig, végig az M2-esen visz Budapestről.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Integrale
veterán
válasz Psychonaut #16160 üzenetére
Jó dolog az EQ, Titanon az alap hangszín elég furcsa volt eleinte, de találtam megfelelő sémát, így szépen szól kocsiban, headseten, mindenen keresztül.
"Bad reklám is reklám too"
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16137 üzenetére
Köszi a választ ez elég elszomorító hogy ennyire zárt ez a rendszer hogy még egy valamire való mp3 lejátszót sem enged telepíteni.
Ha már itt tartunk filmlejátszót sem enged feltelepíteni?
Azért kérdem mert filmlejátszót meg mp3 lejátszót is láttam a marketplace-ben.
Pl: VLC playerNincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16129 üzenetére
Nem akarom cserélni csak feltelepíteni egy normális zenelejátszót.
Mert vagy én vagyok a hülye vagy a telefon.
De én még olyan beállítást sem találtam benne hogy az összes zeneszámot lejátsza.
Jelenleg előadónként külön hallgatok zenéket ez pedig minden csak nem jó.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MasterMark
titán
-
Mister_X
nagyúr
válasz Psychonaut #15893 üzenetére
Nem is négy magos csodára vártam, elég lenne nekem ez a hardver, csak kicsit kiábrándító, hogy az osztálytársam egy Lumia 620-hoz képest puding Sola-val tud játszani olyanokkal, amilyenekkel én nem. Aztán a fejlesztők sem írhatnak mindent csúcskategóriás mobilokra.Snapdragon S4 és Adreno 305 kulcsszavak láttán én nem hinném, hogy ez egy gyenge telefon. De ezen túllépve számomra tökéletes
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Psychonaut #15868 üzenetére
Nekem ungarisch, de megtaláltam
Az appokat is köszi mindenkinek, már jön is le pár."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #15723 üzenetére
Megoldhatná a fejlesztő is magának, de a Microsoft oldaláról van meg a lehetőség, arra gondoltam.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #15384 üzenetére
Nálunk a teszt nem ezt mutatta. A chat nagyon jól működött, locationst is faján küldözget, de a hívás rettenetes volt, mind wifin mind mobil neten (pushaliassal teszteltük iOS vs. WP kombóval).
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
saiyajin
senior tag
válasz Psychonaut #14430 üzenetére
Ezzel en is elszorakoztam nem keveset, de vegul feladtam, maradok az evernote-nal.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
marcusa
addikt
Korábban ment? Csak mert nálam megy, beírok valamit, elég hamar megjelenik számítógépen a böngészőben is...
:-)
-
Oppenheimer
nagyúr
Az egy rejtély. Folyamatosan syncel, de ki tudja hova...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
BoB
veterán
válasz Psychonaut #14381 üzenetére
De ebben nincs, és a kérdésem továbbra is adott.
Lehet magyar nyelvet tenni rá vagy nem lehet?
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #14373 üzenetére
Köszi. De ezz nem újdonság.
És így kezdődik a cikk címe: Rumor
Szóval én ez alapján nem mondanám biztosra.
-
petroleumlam
tag
válasz Psychonaut #14317 üzenetére
Létezik már posta is. Ezek nem elérhetetlen álmok ma már. Gondolom világgaranciás, tehát itthon is javítják ha gond lenne. De mi baja lenne egy nokiának ?
-
Rage47
veterán
válasz Psychonaut #14317 üzenetére
nagy dolog lenne ide is gyártani ezekből?
-
xperiasigi
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz Psychonaut #14148 üzenetére
Asszem akkor megyek egy újért vagy veszek egy Lumia-t bár az a baj h nagyobb kijelzőt és nem varázsol rá a frissítés, pedig jó lenne
Meg kicsit nagyobb szabadság sem ártana.
Még néztem Lumia 820-at de drágábba jönne ki az és One S sztem szebb is, bár ez teljesen egyén függő kinek mi tetszik jobban, de nekem jelenleg inkább az.dejaris: amire én használok egy telefont nem hiszem h nagy gond lenne vele, meg a Sense felület kiegészíti a Droid hülyeségeit és így használható lesz legalább, bár a WP kétségtelenül nagyon smoothos kis ketyere, de One S sem muzsikál rosszul videók és tesztek alapján
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #14148 üzenetére
Plusz az MS mindenkinek küld 1 japán és 1 thai shemale-t.
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #14098 üzenetére
én rásoktattam. (már droidnál)
Mondtam ha meg akarnak kapni akkor whatsapp kell hozzá
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AMD Power
titán
válasz Psychonaut #14098 üzenetére
Hála Istennek nekem sok ismerősöm használja.
-
AMD Power
titán
válasz Psychonaut #14092 üzenetére
Mi elvagyunk hanyagolva. De már túl tettem magam rajta és a WhatsApp használok!
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #14092 üzenetére
Én meg azt neked, hogy GOAN.
-
Alexios
veterán
válasz Psychonaut #14086 üzenetére
5-6% engem sem zavarna, de konkrétan a vs12 használhatatlan lett a zune miatt nekem az elöbb, és nemértettem mi fogja a gépet, amíg meg nem néztem..
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13980 üzenetére
de amíg mindenki használja tovább a lebutított/nem fejlesztett gúgel szolgáltatásokat, ahelyett, hogy váltana másra -bármi másra, addig a gúgel miért is fejlesztené? Ha tömegesen hagynák ott, más lenne a hozzáállása, hiszen az adatainkból él
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13975 üzenetére
használj helyette
hotmailoutlook-ot, problem solved én már a gmail-nek a jelszavát is elfelejtettem, olyan régen használtam - át van irányítvaNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #13975 üzenetére
Mint már megszokott, nem tudom mióta vagy WP vonalon, de ha ez Neked újdonság, akkor nem túl régóta.
#13974) adam014
Talán annyi van, hogy automatikus out of officet lehet megadni. Amit szerintem a gmail felhasználók 80%-ka le is szar.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13934 üzenetére
Nem jó ő se. Valami fuvatrervezőre lenne szükségem ami kezel több címet és összeköti őket hogy nekem ne keljen kerülgetni és ingázni ha nincs helyismeretem adott városban.
-
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13932 üzenetére
Sajna csak egy címet tudok beütni neki, nem tud több címet kezelni. Azért köszi.
-
Ateszzero
őstag
válasz Psychonaut #13930 üzenetére
Az csak térkép nem? Egyszerre csak egy címet tudok neki megadni.
-
jpisti
senior tag
válasz Psychonaut #13896 üzenetére
T-mob L710-re is?
Folyamatosan próbálom frissíteni már vagy 3 hete, de még nem hajlandó frissíteni... (Zune)A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
kezman
őstag
válasz Psychonaut #13896 üzenetére
Egy hiánypótlás, [Flac PlayerL] kicsit lassú a töltögetés de legalább van!
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
bernadett79
tag
válasz Psychonaut #13801 üzenetére
Sziasztok
tudja valaki hogy windosphone 8 a mikor jön a frissités esetlegGaál Bernadett
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13807 üzenetére
omnia7-em volt de most speciel a Lumnia800at szemeltem ki.Még egyszer ha nem androidos telóm lesz,akkor csak is nokia
azok össze vannak rakva rendesen.Most egy Sony xperia neo V-telóm van,de kicsit zavar ha erőteljesebben fogom meg,elkezd recsegni.Érezni rajta az olcsó anyaghasználat okozta kellemetlen tüneteket
A Lumnia800 mikor a kezembe volt,olyan érzés kapott el,ezt találták fel nekem.Csak itt a bibi hogy nem biztos hogy alkalmazás terén az elvárásaimnak megfelelő lenne.Az android nem rossz mert van rajta szinte minden,de szerény véleményem szerint azért a WP megbízhatóbb.Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13805 üzenetére
értem.Köszönöm a segítséget
Meglátjuk mi lesz a vége,mert akkor felesleges lenne beleugranom egy WP7-be még.Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13803 üzenetére
amit használok az androidon..badoo,twoo,twitter,facebook és ilyen csevegő oldalak,illetve pár game:angry birds és társai,illetve pár widget (időjárás,testreszabás)
Az elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Attila8006
aktív tag
válasz Psychonaut #13801 üzenetére
köszönöm a választ
Mondjuk nem volt törve vagy ilyesmi.Nem volt belepiszkálva ha jól tudom.De akkor még maradok az androidnálAz elv olyan, mint a fing:Tartja az ember, amíg tudja.
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #13632 üzenetére
A közelemben lévő Omnia W-n még az átlag pentile Samolednél is kékesebb árnyalatú a fehér. Mindig megdöbbenek rajta - A Lumia 800-on pl ennek szinte nyoma sincs (bár az nem Samoled).
(#13634) zsírsámán
Fórumozás nem egyenlő hírolvasás.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Psychonaut #13626 üzenetére
Legalább nincs rajta ingyen offline navi, bt fileküldés, stb... ezért 15ezerrel több. Bombaötlet bájgúnár.
-
blex
senior tag
válasz Psychonaut #13308 üzenetére
mit értesz tag alatt? szerintem csak annyi az egész, hogy ha vannak képek az adott előadóról a zune-on, akkor letölt egyet háttérnek.
hansolo1106: nekem automatikusan betöltötte a képeket minden előadóhoz. nem csináltam semmit a gépen, csak rendesen voltak kitöltve az id3 tagek. és nem feltétlenül volt az összes zene megvásárolva, szóval ez sem probléma.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #13308 üzenetére
Hát ezt sajnos passzolom, még sosem néztem utána.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13299 üzenetére
elméletileg van, kérdezd balcsidát (bár mostanában nem láttam), Ő ilyen nagy ROM mágus.
-
NGA
addikt
válasz Psychonaut #13296 üzenetére
Vannak olyan alkalmazások (a wp7-re legalábbis), amiket csak igy telepithetsz fel. Nem warezre kell gondolni, hanem pl akksi % kijelző, printscreen stb. Ezek nem elérhetőek a marketplace-n és csak igy telepithetők.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13296 üzenetére
10 db xap fájlt (ezek tulajdonképp a szoftverek) tudsz deployolni a készülékedre megfelelő developer accounttal, és a letöltött developer toolokkal. Természetesen ezért kerül pénzbe, különben mindenki warezra használná.
Plusz amit NGA írt, az is jogos (ugye erre utaltam én is a homebrew szócskával).
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #13266 üzenetére
Ismerős. Mondjuk én twitteren érdeklődtem. Ott már úgy mondták, hogy nem tudják mikor.
Pedig de nagyon megváltoztatnám én is a régi accountomat.
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #13264 üzenetére
Az induláskor még lehetett váltani.
Most már nem. Szünetel ez a fícsör. -
pzstm
titán
válasz Psychonaut #13262 üzenetére
én a LiveID-s címemet (ami most egy ezeréves freemail) akarnám outlook.com-ra változtatni...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #13092 üzenetére
Skydrive, outlook, people is megy.
-
polonic
félisten
válasz Psychonaut #13067 üzenetére
Igen. Erre gondolok.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #13034 üzenetére
azt leszámítva, hogy csak wp8 és a világ civilizált részén - ergo nálunk nem. Bár már így is pozitívan kellett csalódni a nokiában, hogy a firefox os mellett a többi wp telóra is elérhető
-
btudos
nagyúr
válasz Psychonaut #12841 üzenetére
Erre csak egy szó van: Samsung
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #12830 üzenetére
jah ok...hát kérdés, hogy mekkora update/updatek jönnek addig
-
mbale
tag
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #12828 üzenetére
jó...tudom, hogy pletyka...
-
dejaris
addikt
válasz Psychonaut #12812 üzenetére
A hivasnaplo beallitasaiba ha belepsz, talan ott elkeri a pinkodot. Nekem is volt ilyen es mukodott.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #12809 üzenetére
pedig lehet, egyből feldobja a pin kód kérést
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #12807 üzenetére
indíts egy hívást, vagy kapcsolj repülő módot
-
Magnum_
nagyúr
válasz Psychonaut #12681 üzenetére
ááá, köszönöm!
többit esetleg tudod?
ill. a Viber is szarakodik.. ha írok valakinek és visszaválaszol, külön jelenik meg, de a kapottra nem tudok válaszolni, csak sima SMS-ként akarná elküldeni.. ez mitől van? hogy lehet egy beszélgetésbe vinni ezeket?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
catroot
veterán
válasz Psychonaut #12677 üzenetére
Na ja. Vannak dolgok, amiket hiányolhatnak a wp-ből, de az nem a stílus.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
kezman
őstag
válasz Psychonaut #12414 üzenetére
A Zune-ba >> Gyüjtemények>>Lejátszási listák>> a törölni kívánt számra jobb egérgomb és Eltávolítás a lejátszási listáról, utána egy szinkronizálás és megvan
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MODERÁTOR
-
b.daniel
senior tag
válasz Psychonaut #12229 üzenetére
Sziasztok!
Az integrált fb chatet,hogyan lehetne működésre bírni?Be van kapcsolva a Beállítások között,a fb fiókot csatoltam a kapcsolatokban,mégis azt Írja mindig,hogy nincs Online senki ,pedig tudom hogy van,mert a fb oldalon látom:/ vagy ez nem igy működik ahogy én elképzelem,hogy az üzenetek appbol lehet a fb ismikkel beszéln? -
catroot
veterán
válasz Psychonaut #11983 üzenetére
Az nekem 7.5 alatt se ment.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #11983 üzenetére
Miért is tenne? Nem is nagyon akartak foglalkozni a WP7 userekkel...
-
MasterMark
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Minden ami hőszivattyú
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling