- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz makoss #96295 üzenetére
Nagy eséllyel a 8.1 alatt működő Internet Explorer-t már nem támogatja a rendszerük.
3 lehetséges lehetősége van:
- letölt valami böngészőt (pl Surfy-t), és teszteli, hogy azon megy-e, ha igen öröm-boldogság,
- ha nem és szereti a rendszert, akkor vesz egy W10M rendszerrel kijött telefont (lumia 650, 950), és átköltözik arra, és használja, mert ott működik a videó lejátszás (teszteltem),
- vagy átvált androidra vagy IOS-re.Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy kolegámnak Microsoft Lumia 525 telója és sehogy sem jön be a videa.hu oldalon egy film sem:
Milyen beállítással lehetne megnyitni a videót?
...esetleg egy topikot tudnátok ami ezzel foglalkozik?
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én csak morbid kíváncsiságból használom régóta a rendszert, vagy mi a fostalicskának nevezhető ezt a ganét, egyszerűen jobbat nem tudok írni rá.
De látom és érzékelem, hogy teljesen jó úton haladnak a w10 teljes kinyírása felé...A 8.1 meg (már ami még működik rajta) 640 XL-en teljesen jó, ha lehetne feldobnám azt is a 950XL-re... -
kpal
nagyúr
Vagy egy problémám ,a minap feldobta az egyik 1520am hogy van frissítés rá nyomtam de az aksi nem bírta ki most elkezd fogaskerekezni max 1 percig úgy hogy töltőn van ,de mindig újra indul túl hamar leszívja az aksit a töltő meg biztos nem nyom alá annyi kraftot Valami megoldás van erre úgy hogy ne kelljen régebbi rendszert feldobni.
(A másik telefon ami szintén 1520 simán frissült,kb 1nap eltéréssel dobta fel mindig az egyik telefon a frissítést,biztos más régióból van )
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz betegphiu #96290 üzenetére
Nálam tegnap este összeomlott szintén: értesítő sávot csak lezárt képernyő esetén lehetett lehúzni, illetve az edge is érdekes anomáliákat produkált.
Többszöri újraindításra, kikapcsolásra sem állt helyre. Már majdnem HR-t csináltam, mire eszembe jutott mi lenne, ha az aksit lemeríteném. Érdekes módon 5%-nál újra életre kelt az értesítő illetve az edge, így a hiba elhárult. Ellenben takarékos üzemmód értesítés sem jelent meg.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
betegphiu
senior tag
Nekem is megfagyott ma a 950.
Pedig csak a jófogást nézegettem. Először akadozni kezdett, aztán lefőtt a kv..
Ilyet még nem tapasztaltam egyik lumián sem :/
Jó kis update volt ez.
Lehet az,hogy most a kamera környékén jobban melegszik mint eddig ?
Vagy csak én nem figyeltem azt a részét a hátlapnak..
Akksit szívja,mint állat. 4 óra böngészés, 30fotó és töltenem is kell. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
950 XL ma csontra fagyott, mikor BT-on kapcsolódni akartam OBD-re. (car scanner).
Ki kellett venni az aksit, annyira nem tudott mit kezdeni magával, meg forró is volt eléggé, ami nem jellemző rá.
Talán a legújabb frankó frissítés "erős" volt neki. Utána jó lett, bár mintha jobba merülne... -
Spet
addikt
Tölthető az e havi frissítés (úgy tűnik délig volt valami gubanc a rendszerrel).
Lista nincs mit tartalmaz csak, hogy biztonsági frissítéseket.
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Az Outlook-ban tényleg nincs "Továbbküldés" (Forward), vagy csak én vagyok nagyon vak...?
-
Spet
addikt
válasz tottiiii #96277 üzenetére
Kis rövid olvasmány, hogyan tudod megoldani.
-
tottiiii
tag
sziasztok!Ma sokadjára is megviccelt a sony xperiám, és elgondolkoztam,hogy visszatérek a jó öreg wphez..van egy 925ösöm, és csak a messengerre lenne szükségem hogy menjen. Tudom valahogy wp10re frissíteni vagy valami alternatív megoldás?(ha nicns más akkor veszek egy 930at)
-
ElGatto
aktív tag
Sziasztok!
Eddig egy Lumia 640 - es telóról használtam a BOX - alkalmazását ami egyszer csak nem működött.
Gondoltam újratelepítem, de sajnos eltűnt a Microsoft áruházból.
Nem tudjátok van, vagy lesz helyette valami más alkalmazás vagy van esetleg olyan egyéb alkalmazás ami kezeli a sima BOX fiókot?Köszi!
-
Vegha
senior tag
Van arra lehetőség, hogy egyszerre több Skype accounttal legyek belepve a telefonon a Skype-pal ?
-
zolee001
őstag
Üdv
Volt most update a rendszerhez? -
Spet
addikt
válasz metal 17 #96264 üzenetére
Igen történt fejlesztés a Twitter-nél. Elméletileg jövő hétre kellene jönnie a mobil verzióhoz egy frissítésnek (ahogy ismerjük MS dolgot ez kétséges), és akkor kiderül, hogy működni fog-e még egyszer.
MS Store vélemények szerint viszont érdemesebb a Twitter-t böngészőből, mobil oldal megnyitásával használni.
-
metal 17
csendes tag
Helló!
Twitterem a tegnapi nap folyamán eltűnt, majd egy másik verzió jelent meg, amiben nem lehet se fordítani, se másolni. Eredeti verziót nem találom az áruházban. Történt valami változás? Köszi
-
Joker88
őstag
válasz spiderpig820 #96260 üzenetére
így igaz.. Zewatch3-at használtam régebben..
[link]In loving memory of Garrett Lockhart
-
-
betegphiu
senior tag
Köszönöm.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz univerzita #96259 üzenetére
Én is ezt használtam, bár nem okosóra, csak okos karkötő, azt hiszem.
Korábban mintha a mykronozt írta volna valaki valamelyik wp-s fórumban.4B
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem van, hogy van-e windows phone-hoz okosóra ?
Nem kéne csúcsszuper, az időt mutassa, megvalap funkciók működjenek rajta.
Köszönöm. -
onlineair
tag
APPX4FUN - ról leszedett alkalmazások mi alapján működnek vagy sem ha megvan minden a futtatáshoz? Van pl a QuizUp alkalmazás, store-ban jelenleg nem vásárolható meg de fent van, némely telefonban gyárilag fent van, működik. Viszont erről az oldalról leszedve egyik verzió sem működik több készüléken próbálva, még úgy sem hogy régebbi verziót leszedve és a store felismeri és automatikusan frissíti. De ott a NesboxEmulator, ez a Store-ban nincs, talán nem is volt soha, azután jelent meg hogy az összes emulator app eltűnt az áruházból, ennek ellenére gond nélkül feltelepül, és el is indul.
szerk: Illetve hogy lehet egy San Andreas (fizetős) app a toplistás letöltésekben szintén Appx4fun-on, vagy éppen a Prune (szintén fizetős) amikor ezek ugyan feltehetőek a telefonra ha nincs megvéve, de elindulni nem fognak éppen emiatt. Vagy van erre is megoldás? De ez már kissé warez téma...
[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
válasz kutyek #96255 üzenetére
Cudar volt pedig... nem is értem... szívtam, mint a symbiannál.
Viszont ha más is ilyen slamasztikába kerülne:
1. Contacts backup nevű ingyenes app letöltése
2. Appon belül email cím megadása, ahova a kontaktok kerülnek.
3. A megkapott kontaktokat egy xls fájl tartalmazza.
4. Csv sablon letöltése (google kereső)
5. Az xls fájl két oszlopa - teljes név és telefonszám átmásolása a csv sablon vonatkozó oszlopába (pl. last name, mobile phone)
6. Google címtár (régi verzió kell) névjegyek importálása csv fájlból. éééés Voila
Agyrém ez az egész... Nokia, Microsoft, Live, Outlook.com, outlook.hu accountok sora, aztán egyikben sincs semmi. Maradt a brute force technológia. ;-) -
-
kutyek
senior tag
MS accountot simán felveheted Exchange activesync account-ként bármely androidos telón, célszerűen a gyári levelező kliensben (nem muszáj migrálni). Én így csinálom az első naptól kezdve, amióta 1020-ról váltottam. Kontaktjaim, naptáram azóta is MS account alatt vannak. Bónusz, hogy stabilabban kezeli, mint anno a WP
-
T. I.
senior tag
Sziasztok!
Bár a belháború miatt nem követem a topikot, most kéne kis segítség... Csak a szokásos. Névjegyek átmentése androidra (google fiókba)
Elég, ha egy szájbarágós előző hsz.-t be tudna valaki linkelni.
Elsőre próbáltam q szinkronizálást, de a teló névjegyei nem akarnak megjelenni se az outlook se a MS fiólban. -
Petester
senior tag
Spotify-t használ valaki mostanában? Eddig sem volt felhőtlen a kapcsolatom a mobilos alkalmazással, de mostanában nem hajlandó folyamatosan játszani a zenéket. Egy számot végig játszik, majd ha vége leáll...
Alkalmazást is újra telepítettem, de nem hozott eredményt. Két telefonon is néztem (950 és 830 win10-zel), ugyan ez a helyzet mindkét telefonon.(ó\_!_/ó)
-
this is life
Ármester
válasz Redneck #96220 üzenetére
Probald ki a perfect tube-ot , a tubecast for youtube mellett ez korrekt program volt , remelhetoleg az api is frissitve van igy nem lesz gondod . A tubecast sajna elhalalozos azisat eli szerintem .
J Janos
Szeintem nalad a pont mert wp to android valtas eseten itt lelhetsz tobb hasznos infora .. De inkabb prvatban vagy off-ba tedd ,nehogy szurja egyesek szemet ...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsamiatt
őstag
Pesten melyik szervizbe érdemes vinni 950-t ahol gyorsan dolgoznak?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Aethelstone
addikt
Nos, nekem van egy Lumia 650-em és egy Xiaomi Redmi Note 3 Pro-m. Kénytelen vagyok üzemszerűen a Xiaomit használni, mert sajnos WP-re gyakorlatilag semmi értelem nincs. Facebook Messenger és Viber lenne a két célszoftver, de annyira el vannak maradva a droidos verzióhoz képest, hogy az már fájdalmas. Pedig mint OS, nekem a WP sokkal jobban bejön. Meg a 650 is egy kis gyöngyszem, de ha meghalt a WP, akkor meghalt...kár kapálózni (
Arsenal FC - Go Gunners!
-
J.J. András
őstag
Mindegy, ez a TOPIC arra való, hogy a WP-seket érintő kérdéseket megbeszéljük...
szóval ide való lenne, de egyesek szerint ők határozzák meg, miről kérdezhet vagy értekezhet itt més fórumtárs...szóval a A_PAPA, akinek annyi ingere nem jut el az agyáig, hogy végig gondolja más mit akar, vagy próbál kifejteni egy "fórumon" /görögök ezért találták ki állítólag/, ez egyértelműen tipikus MS és WP-s hozzáállás, nem csodálom hogy az általam a Symbián után használt rendszert kinyírták....
Te A_PAPA, ez inkább a rendszer részéről is öngyilkosság volt, ajánlom figyelmedbe végig gondolni... az már nem droidos téma, miért lett 0,1% alatt a WP piaci részesedése.... szóval maradhat itt a bejegyzésem ?
köszi
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
-
k-adi
nagyúr
válasz A_Papa #96238 üzenetére
Abban az esetben igazad lenne, ha nem egy haldokló platformról lenne szó de nyilván abban az esetben is lenne értelme beszélgetni a váltásról.
Viszont mivel a WP tényleg döglik, ezért a váltásról való beszélgetés még inkább helyénvaló. (főleg úgy, hogy szakmai kérdéseket már nem igazán lehet megbeszélni, max. annyit hogy melyik app szűnik meg ezen a héten,stb )
[ Szerkesztve ]
-
betegphiu
senior tag
Hali.
930-on és 950-en is meghalt a facebook beta alkalmazás. Eddig minden rendben volt vele, amennyire csak rendben lehetett.
Valaki még járt így ?
Belépek, utána leáll, összeomlik.Csak nem javítják ? ( álmodik a nyomor )
-
Redneck
nagyúr
Ne haragudjatok, erre tudna valaki megoldást? Elég idegesítő és nem értem mi okozza.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
k-adi
nagyúr
válasz J.J. András #96219 üzenetére
A felfogás itt az, hogy ott kell megkérdezni nulla tudással és nem itt, hogy ott milyen. Nyilván ebbe bele lehet kötni, ahogyan azt sokan meg is tették, de a maradék 10 WP user miatt a moderáció kérése a 2.
-
A_Papa
senior tag
Aki droidozni akar menjen droidos topikba. Mint ahogy a Windows 7 topicban sem nyomják pl Windows Xp-t... Mit nem lehet ezen megérteni?
[ Szerkesztve ]
Papa
-
btudos
nagyúr
Nekem azon túl, hogy teljesen off a téma, semmi bajom ezzel, de a topik WP userekből álló közösségét zavarja az Android mesedélután. Még azt is leírtam, mi a megfelelő topik ezekre a témákra, de azt valahogy már senki nem olvasta el, csak az megy, hogy én itt a szólásszabadság ellen vagyok.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
turbulencia8
őstag
Amugy mas topikokat sokkal aktivabban moderalnak, es joval tobbszor torolgetik a hozzaszolasokat.
-
ftc
nagyúr
Ötlet kocsi miért nem érzékeli Lumia820-at wp10-el?
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Lumia 735-öt használok WP 8.1-en. Youtubera Tubecast van fent, eddig jól működött... A saját feltöltéseim nem tudom megnézni, tiltott hozzáférés miatt. Nem értem. A videók nyilvánosak, mindenhonnan elérhetők. Se bejelentkezve, se kijelentkezve nem megy, a Google biztonsági értesítőt is hitelesítettem. A Tubecastot is újraraktam, nem megy.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
J.J. András
őstag
válasz btudos #96171 üzenetére
amit csináltok az a Kádár-rendszer média-felügyeletére hasonlít....
Miért nem írhatná le a véleményét ide ??? WP-s telóm van, és pont érdekel, milyen ha Andriodra vált valaki.
Hova írja le ???? Az ANDROID-ba nem írhatja, mert val.szeg nem volt neki soha WP-s telefonja...szóval na, de ide kell süllyedni a PH-nak ?
és eddig olvasgattam a Topic-ot, de akkor majd az ember akkor nem teszi tovább, mert neked nem tetszik, miről beszélgetnek az emberek ezen a fórumon....
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Cane
őstag
Valaki be tudja linkelni azt a facebook alkalmazás letöltési hivatkozását, amelyet fejlesztők módban kellett telepíteni?
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
gege547
tag
A mostani update-el óvatosan. Nekem téglát csinált a telefonból (Lumia 950). Most megy a hard reset. Microsoft felirat aztán a ék logó ez felvillant 2x és ennyi nem indul.
[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
Es a TuneIn-nel le lehet játszani a lementett webradio adásait is ? Pl. m3u fajlban ?
Régi problémám hogy nem talalok értelmes appot erre a fajlformatumra. -
Cane
őstag
Halk profil létrehozható valahogy, amely gombnyomásra leveszi a hangokat, újabb gombnyomásra visszaállítja (pl. alvás idejére)?
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Francia91
veterán
-
tybus
újonc
válasz onlineair #96205 üzenetére
Köszönöm az ötletet, úgy néz ki a Tuneln megoldja a problémát, már fél órája folyamatosan megy a tesztüzem!
Az a dolog érdekessége, hogy kb. fél éve még jól működött. Aztán 650-en nem, de 950-en még néhány hónapig akár egész nap gond nélkül szólt, mígnem ott is ugyanaz történt. -
tybus
újonc
Sziasztok! Tudna valaki megoldást a problémámra: Lumia 650-en Edge-ben szeretnék online rádiót hallgatni, de 10-12 perc után megszakad a lejátszás. A telefon feloldása után automatikusan frissíti az oldalt, indítom a lejátszást, majd 10-12 perc múlva újra leáll. Nem találtam olyan menüt ahol ilyesmit tudnék beállítani. Előre is köszönöm a segítséget
-
meko1
tag
jóestét mindenkinek, a windows(ms) áruházban sem találtam,hátha tudtok/használtok a
"call confirm"(bocs,androidos)programhoz hasonlót 8.1 alá,a vétlen hívások megelözésére!?
köszönöm,üdv meko1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest