- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petroleumlam
tag
válasz bernadett79 #14412 üzenetére
Ha azt akarod, hogy gyorsabban feltöltse, akkor nagyobb teljesítményű töltőt kell vásárolnod. Jó drága. Mellesleg kapcsolhatod repülőmódba is, csak nincsen értelme. Egyébként pedig a lithiumos akkukat minden esetben terhelés alatt töltik, vagyis bekapcsolt állapotban. De ez már vagy 10 éve így van... Amire te gondolsz, hogy teljes kikapcsolás mellett töltöd, az a Nokia 3210 volt, mert abban NiMh akku volt. Azt még formázni is kellett. A mai akkukat nem kell formázni se. Bár ennek ellenére sokan formázzák .
-
petroleumlam
tag
Linket csak pár nap múlva tudok, most telefonról vagyok. Erről nem egy élmény netezni. Tapasztalatot tudok mondani, hogy akartam venni egy Sony blue headsetet, de messze a lakhelyemhez. Mondom az ürgének, hogy kellene, de nem merem megvenni, mert ha gond van vele, akkor sokba lenne nekem visszautazni érvényesíteni a garanciát. Akkor megnézte a garancialapot előttem és mondta, hogy világgaranciás (hologrammos), tehát bárhová bevihetem. A Samsugnál meg regisztrálni akartam ezt a telefont, de ott azt írták, hogy csak világgaranciásat lehet, nekem meg csak sufnigaranciám van erre. Hozzáteszem, hogy ez a sufnigsm az ország több pontján jelen van, tehát ezt is több helyre bevihetem ha gond van, de eddig nem volt. Amúgy is ha valami baja lenne, akkor íves javítás és veszek egy normális telefont. De így, hogy hibátlan, nem cserélem le.
-
petroleumlam
tag
-
petroleumlam
tag
-
marcusa
addikt
válasz petroleumlam #14454 üzenetére
Nem szóltam én egy rossz szót sem a droid-ra, már írtam hogy 6 droidom volt wp előtt, és nem rossz tapasztalat, csupán kíváncsiság miatt váltottam. Lehet ez után megint droid lesz, de ki tudja...
:-)
-
Воланд
titán
válasz petroleumlam #14453 üzenetére
mit nem lehet azon erteni, hogy egyreszt egy lassan ket es fel eves modell meg mindig kap os frissitest (melyik droidos keszulek kap ennyi ido utan hivatalos frissitest?), plusz ez alatt az ido alatt 5-6 frissites erkezett a telefonra.
szerk.: egyszerubben: nem azt irtam, hogy most kapott, hanem hogy meg mindig kap.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyedes
addikt
válasz petroleumlam #14453 üzenetére
melyik 2010-es droidos telefon kap meg frissitest?(a nexusos kivul)
ha meg ennyire nem tetszik a telefon add a pics@ba es vegyel droidot.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #14452 üzenetére
Szerintem te félre értesz valamit.
Azaz ha megveszel egy Samsung készüléket, és azt nem a Samsung Magyarország helyezte forgalomba, akkor arra itthon majd akkor kapsz garanciát, ha a pokol befagy. A Sufni garis telefonodra pontosan ezért nincs garancia, mert valószínűleg szlovák/cseh/lengyel/távol-keleti import.
Természetesen akadhatnak kivételek bizonyos termékeknél - termékcsoportoknál, de senkinek nem érdeke, hogy a sógoroknál megvett telefonod itthon javítsa - puszira. Az EU szabad verseny politikájával szembenő lenne az, ha pl. a MediaMarkt Germany nem adhatna el itthon Józsinak készüléket - viszont a Samsungnak nem kötelessége a külföldi import készülékeket térítésmentesen javítani - és ezzel rendszerint élnek is. Ez pedig azért jó hosszú távon, mert megmarad a Samsung magyarországi leányvállalata is, mert nem kerüli ki boldog-boldogtalan őket, hogy nyerjen 5000 forintot egy készülék vásárláson.
Sokan abban a tévhitben élnek amúgy, hogy az Apple pl. világgaris, pedig ez sem igaz. Kizárólag az EU-n belül megvásárolt készülékekre (tablet, telefon) érvényesítheted a jótállást bárhol az EU területén belül - 1 évig, de ez is inkább annak köszönhető, hogy az Apple kicsit másmilyen policyt követel meg (mert megteheti ).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
negyedes
addikt
válasz blackmajesty #14462 üzenetére
en azt hittem megkapta a 4.2-t vagy a 4.1.2-nek orultek ennyire?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Воланд
titán
nekem a nemet samsung keszulekemet a telemax ketszer visszadobta, arra hivatkozva, hogy kell a kitoltott jotallasi jegy, meg az eredeti, pecsettel ellatott szamla, az oktogonnal levo szerviz meg szo nelkul javitotta, azzal, hogy a kinyomtatott szamla, rajta az iemi szammal es a vasarlas datumaval eleg...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
gondolhatod. meg jo, hogy tobb, hivatalos szervizt is megkerdeztem vasarlas elott, hogy eleg lesz-e a kinyomtatott szamla, amit pdf-ben kapok es az osszes azt mondta, h persze eleg, meg, hogy ugysem foglalkoznak vele. na a telemax ezt mashogy gondolta.
-
FRENK1988
veterán
Szerintetek mennyi jövője van a (WP7.x) Lumia 800-nak? Érdemes-e a majd 3x árat (800 vs 920) kiadni a telefonért?
Ezen morfondírozok már pár napja. Nem tudom eldönteniNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Воланд
titán
válasz FRENK1988 #14467 üzenetére
felhasznalo fuggo. ha eleg az a tartalom es szolgaltatas minoseg ( ), ami van wp7-en, akkor nyilvan nem eri meg megvenni a 920-ast. persze azt is figyelembe kell venni, hogy x ido mulva eleg lesz-e a 800-as, mert eladni azt mar nem lehet normalis aron.
-
Воланд
titán
-
petroleumlam
tag
válasz Воланд #14456 üzenetére
Azért nem értettem, mert az én droidomra vásárlás után 2 frissítés jött, de azt se tudom minek, mert semmi gondja nem volt. Minek kellene rá évek múlva rendszerfrissítés? Bár utána fél év múlva még kiadták az ICS-et, na az tényleg gáz volt. De az eredeti szoftja hibátlan volt. Az ICS volt rossz, de az egy utólag hebredált valami volt.
-
Воланд
titán
válasz FRENK1988 #14475 üzenetére
jah, egy-masfel honap alatt el lehet jutni odaig, hogy csereljek a keszuleket. mondjuk ezek a hibak a korai modellekre voltak ervenyesek (es ott sem mindegyikre), nem tudom, hogy mostanaban mi a helyzet.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz petroleumlam #14480 üzenetére
Nekem érdekes ,hogy nem... de tényleg! A 610 sem volt semmi bajom.
-
pushalias
addikt
A lagolásról olvastam olyat, akinek megszűnt, de a kijavított hiba alapvetően a Live Tile probléma – már ha hihetünk a híreknek, és az mindig nehéz ...
(#14481) AMD Power Ezek szerint a 710-re neked megjött, és frankó is?
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz petroleumlam #14483 üzenetére
Nekem ez még nincs fent, csak az „alap” 7.8-as (azt sem tudom, nekem jön-e, mert azt se Zune-nal sikerült felrakni), de nagyon engem sem aggaszt a lag. Azért jó lenne, ha megoldaná. Vagy jó lett volna ...
-
saiyajin
senior tag
-
Integrale
veterán
Érdekes módon sem a 2010 Szeptemberében vásárolt Optimus 7, sem a Lumia 710, de még a HTC Titan sem akad. Az optimus egyedül a játékok menüben torpan meg amikor betölti az avatart.
Ez 3 készülék a tulajdonomban ami teszi a dolgát rezzenésmentesen! Érdekes..."Bad reklám is reklám too"
-
polonic
félisten
Hogy mennyivel jobban szól az xbox musicról leszedett wma, mint az mp3-aim a telefonon hallgatva.
-
kolosanyi
veterán
válasz xperiasigi #14360 üzenetére
Én droidról jövök, nekem egyre inkább tűnik úgy, hogy elcsesztem a váltást. Személyes véleményem: [link] Rögtönözve, vonaton zötykölődve, hulla fáradtan írtam, ezért bocs a gépelési hibákért, meg a stilisztikáért.
(#14406) btudos
Nemtom, én nem akasztottam szarrá a droidot sose. Persze, hogy laggolt, de úgy vagyok vele, hogy inkább laggoljon, pont nem érdekel. Nekem más elképzeléseim vannak a felhasználói élményről, úgy látszik, hogy túlzottan is droidon szocializálódtam, ezért van ennyi problémám vele. Mindegy, az már kiderült számomra, hogy nem nekem való ez a rendszer, ezt meg csak úgy tudtam eldönteni, hogy kipróbálom.(#14435) AMD Power
Én annak tartom magam, ennek ellenére, így 3 hónap távlatából úgy gondolom, hogy a droid megfelelőbb számomra. Szerintem kisebb gond az, hogy néha megakad, mint amilyen hiányosságokkal küzd a WP. Ettől még nem lesz szar egyik rendszer se, odáig nem akarok lesüllyedni, hogy fantroll csatákba menjek bele. Egyszerűen a droidot jobban szeretem. -
kolosanyi
veterán
válasz Alexios #14493 üzenetére
Na ez az, amit a Lumia sose csinált még. Az optimalizáltsága tényleg lenyűgöző.
Blyan
Nem, de szerintem jó ideig nem is fog. Hülye voltam, hogy törlesztőre vettem meg, így eladni se tudom. Na mindegy, majd lehet, hogy nyáron melózok, veszek egy Nexust, a Lumiát meg lepasszolom vkinek a családban. Addig nyúzom ezt. Nem használhatatlan, de ki merem jelenteni, hogy a sebbeségen kívül mindenben jobban igazodik hozzám a droid. -
btudos
nagyúr
válasz kolosanyi #14492 üzenetére
Nyilván mások az igényeink, nekem jelen pillanatban majdnem tökéletesen megfelel a WP az igényeimnek. Se egy 2.3-as droid (SGS még a WP korszak előtt, 2011 augusztusig), se egy 4.0.4 (Xperia Ray) nem győzött meg. Lehet, hogy egy rakat testreszabási művelettel az Androidot rendbe tudnám rakni hogy nekem megfeleljen a felület, és a sebesség is, de még mindig ott leszek, hogy belépek egy alkalmazásba, aztán mégegybe, és már 3 teljesen eltérő designnyelven alapuló felület van előttem, aztán igazodjon el benne akinek 7 anyja van.
Nekem fontos az hogy következetes, kényelmes, egységes felületet kapjak, ezt nekem mindenféle launchertelepítés nélkül megadja a WP. A közösségi integráció és a névjegyzék együtt nagyon rendben van, a rendes hívásinfó és a mindenféle mérőprogramok nem hiányoznak (ha kell a telefon használom, cak azért úgyse hívok fel senkit, mert van rá keret, ha meg kell, akkor kell, nem mondhatom azt hogy kicsúsztam a keretből ezért nem telefonálok, sorry), az e-mail kezelés szvsz jobb mint droidon, pedig nem egy programot próbáltam októberben Androidon, mikor nézegettem hogy vajon WP8 vagy droid lesz a HD7 utódja. Emellett az én készülékem stabil, nem fagy, nem indul újra, nem dobálja a hívásokat, jönnek az értesítések (WP8-ról beszélek), lehetne kicsit funkciódúsabb a Facebook app, hogy jelezze az üzeneteket akkor is ha épp nem vagyok chat-en online, de ez hidegen hagy ha cserébe minden mást amire feltétlenül szükségem van, tud. Az IE buta, de sokat fejlődött WP7-hez képest, meg sokaknak még egy rakat program hiányzik, én egyedül a Viber használnám igazán, ha jönne, de arra se vagyok rászorulva.
Számomra az egyetlen életképes rendszer amit napi szinten a telefonomon örömmel használok az a Windows Phone. Az android távol áll az én világomtól, az iOS-t meg napokig próbálgattam, aktívan használtam egy kölcsönkapott iPhone 4-et, de kényelmetlen volt a rendszer. Így marad a WP, és a remény, hogy a Microsoft összekapja magát, és a külsős fejlesztőkkel együtt kicsit megtolják a platformot, hogy életben maradjon, és a növekvő felhasználói igényeknek is megfeleljen.
Azért nem rakom off-ba, mert a WP-ről szól, de bocs ha kicsit hosszú lett.
adam014: 1st gen. készülékek azért be tudnak akadni, ha nagyon meghajtod őket és sokmindent kell egyszerre csinálnia, akár ugyanazt a folyamatot hirtelen oda-vissza. (pl. alkalmazáslistába be és félúton visszarántva mert rájöttem hogy más kell, volt hogy elgondolkodott kicsit a start screen betöltésén.) De mondjuk ilyen extrém eseteket leszámítva a folyamatosság megvan, szerintem általánosságban nézve az az egyik legerősebb pontja a WP-nek.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
xperiasigi
őstag
válasz kolosanyi #14492 üzenetére
Értem a problémád hasonloktól felék.azt hozzá teszem h a wp8-on(amit én akarok)talán jobban oda figyeltek ezekre de nem tudom..s3 mini s advence és lumia620 ezeken gondolkozom mondjuk az elsö kettö gondolom nem egy sebeség ász de na mind1 átgondolom még.. de ezeken túl meg nagyon tetszik a rendszer neked meg thx a vélményért
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest