Hirdetés

Aktív témák

• Pocee

senior tag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.64 bites Windows 7 OS-t használok.
    A problémám a következő: Van egy edzőgörgőm, amit usb-n keresztül a pc vezérel. XP alatt nem is volt semilyen para. Viszont W7 alatt nem működik. A szoftvere simán felmegy, annak ellenére hogy jelzi, hogy nem lát hardvert az usb végén. A görgő [honlapján] a FAQ's ban találtam rá magyarázatot:

"Tacx does not support 64 Bit operating systems, or Macintosh PC. Starting from version 2.0, the Tacx Trainer software is compatible with 64 bit systems.

NB! The T1902 Tacx i-Magic interface is not 64 bits compatible!"

Az én Tacx-om száma természetesen T1902... Szuper! Gondoltam, na majd jól megoldom a VMlite XP Mode-jával. Fel is tettem, megy szépen a (32bites) win XP de az eredmény sajnos ugyan az. Felmegy a szoftver egészen addig, amíg rá kell dugnom a görgőt az USB-n keresztül a gépre. Itt aktívvá kellene hogy váljon a "next" gomb és befejezné az installt. De sajnos nem ez történik. Valójában nem történik semmi...Majd feltettem az összes elérhető frissítést, persze ez sem segített!

Az lenne a kérdésem, hogy hiába futtatok 32-es OS-t, mivel az 64-es környezetben van (és ugyebár az USB-t abba dugom bele) ezért hiába a 32 es környezetben települő meghajtó progi, nem fogja látni az eszközt a "köztük lévő" 64 bites PC miatt? A Chip magazinban olvastam hogy a VMLite XP Mode nem csak a szoftveres problémákon segít, hanem a hardvereseken is...

Kérlek segítsetek, mert nem akarok 32-es oprendszert telepíteni a gépemre, viszont a görgőmet szeretném használni...

Előre is köszi a segítséget!!!

Üdv.: Pocee

Aktív témák