Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
McKane
senior tag
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
McKane
üzenetére
Önmagában nem valószínű, hogy azért van vele baj, mert Ultimate, bár bevallom, még csak Enterprise trial és beta/RC build volt Ultimate-ként a gépemen (eredetileg én is HP-t vettem, a notebookhoz meg Profot kaptam)

Az ilyen kombinált, x86/x64 himihumi telepítőkkel, no meg a különböző minőségű és működési elvű aktivátorokkal, krekkekkel már annál több gond lehet.
Hát, "ingyen" esetleg osztogatnak a felsőoktatásis diákoknak (tisztaszoftver.hu), de egyébként az is Pro, másrészt még a jogosultak nagyrésze is warezol, mert azt sem tudja, hogy lehetne ilyenje.
(#40128) Reaper04: Inkább futtass online szkenneket, mert gondolom még a KIS-ed sem eredeti...
@ALL: WU-n kijött az SP1.
-
Bandi821
tag
-
-
-
válasz
McKane
üzenetére
Először is legközelebb légy oly szíves, hogy úgy linkeld a képeket, ne pedig beilleszd, mert így kilométer hosszú lesz a topik. Thx!
1. Állítsd alapra az TC/IP protokollt (rendszergazdaként indítsd a parancssort, add ki a
netsh int ip reset c:\resetlog.txt parancsot, majd gép restart
(Ha statikus IP/DNS beállításokat használtál, akkor újra be kell állítanod)2. torrentkliensek is okoznak ilyen BSOD-eket
-
McKane
senior tag
válasz
McKane
üzenetére
VirusBuster problémámra a hivatalos válasz:
" A VirusBuster Professional néhány üzenete a Windows 7 úgynevezett "Security Desktop"-ján jelenik meg, ezt jelezte Önnek a mellékelt üzenetablak, és az "Üzenet megtekintése" ponttal tud átváltani erre a desktop-ra.
Következő verziónk valamelyikében ezek az üzenetek is átkerülnek majd a normál desktop-ra, hogy ne legyenek ilyen "problémák" ezen információk megjelenítésekor. "sokat mondtak..

Csak azért írtam,le hátha van olyan elvetemült Windows felhasználó aki VirusBustert használ...
-
válasz
McKane
üzenetére
Nekem annó ilyen és explorer.exe leállások magyar windows-al voltak. Mióta only angol szoftvereket használok, nem volt rá példa. Ha volt is, akkor én gyilkoltam a rendszert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Próbáld meg frissíteni, vagy újra feltenni az ie8-at. Esetleg ie9 bétát nézzd meg.
De nod is van fent meg symantec cucc is?? Ha igen, az egyiktől válj meg.
Az is lehet probléma. -
Morden24
nagyúr
válasz
McKane
üzenetére
Kedvencek sáv? Hát van jobb oldalon egy csillag. Nyommámeg...

Ha ez leugrott, akkor a jobb oldali kis ajtószerű ikonnal pinelheted is (kis zöld nyíl mutat egy bal-orientált oszlopra). Ha meg sávot akarsz, akkor jobb klikk a tabok melletti üres részre , és bökj a favourites bar-ra...
-
-
dudasj
tag
válasz
McKane
üzenetére
Talán segít:
Hálózati és megosztási központ
- Munkahelyire célszerű állítani, de jó az otthoni is azt hiszem, lényeg hogy ne nyilvános legyen.
Speciális megosztási beállítások
Hálózatfelderítés be
Fájl és ny. megosztás be
Nyilvános mappák be
40 bites titkosítás
Felhasználói fiókok és jelszavak használata
- Ez azért is jó, mert ha csinálsz a win7-re egy ugyanolyan felhasználót ugyanolyan jelszóval mint az XP-n van, akkor nem kell kézzel authentikálni mindig.
A mappát oszd meg mindenkinek teljes joggal
Vagy hazáld a c$ elérést és úgy tallózd be. (Csak rendszergazdai joggal működik) -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Babetta-X
senior tag
válasz
McKane
üzenetére
Köszi megpróbálkozom vele, az asztal ikont meg majd megszokom így

Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget.
Szerk: Közben megoldódott, beállítottam, hogy automatikusan updateoljon a win7 és talált drivert a nyomtatómhoz, meg a hanghoz is, szóval most minden jó, automatikusan ment minden végül

-
Laccoss
addikt
válasz
McKane
üzenetére
Hopp, lehet hogy egyszerű regedittel is megoldható lásd: [link]
zodo: Memória 60%? Az még jó is, attól hogy a gép üresjáratban van a win még dolgozik, érdemes lenne utána olvasnotok a win7 újdonságainak.
A fagyás lehet kompatibilitási gond, vagy memóriahiba. Tesztelje a memóriákat.
-
Laccoss
addikt
válasz
McKane
üzenetére
4 hónapja használom, tökéletesen bevált, és remekül helytáll. Egy kis teszt!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
McKane
üzenetére
Újan kapsz annyiért egy ati 4350 est 512 rammal pci-e-s foglalatba valót, el megy rajta a legtöbb új játék is persze nem brutálisan gyorsan de elmennek. Régebbiek viszont simán mennek rajta. Adatlapodon töltsd ki milyen a géped, az jól jönne egyébként most is, meg később is ha kérsz segítséget.
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)