Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
Killing
üzenetére
Asszem az AdHoc nem megy csak úgy az androidnak... De lehet ez verzió függő, én 2.1-el nem tudtam megcsinálni.
A Connectify me programmal próbálkoztam, sikertelenül. 
-
-
válasz
Killing
üzenetére
De lehet, csak ahhoz ezt kell végigjátszani
1. A külső hdd-n létre kell hozni egy elsődleges ÉS aktív partíciót(csak így lehet bootolni egy eszközről) és megformázni
2. A W7 telepítő DVD-ről létrehozni az ISO-t(amit már megtettél 1x) és pl EZZEL a progival kipakolni az ISO-t a külső vinyó , korábban létrehozott elsődleges és aktív partíciójára
3. BIOS-ban átállítani a bootsorrendet, hogy az USB-s vinyóról bootoljon, ha mindent jól csináltál, akkor simán elindul a W7 telepítő, onnantól meg már OK.UI: Ha tudnál egy 4G+ pendrive-ot kölcsönkérni, akkor a cikkben említett progival talán egyszerűbb lenne, mint külső hdd-ről(sajnos gyakran a user figyelmetlenségéből, hiányos ismeretéből, stb csak gond szokott lenni, gondolok arra, hogy rossz partíciót fog formázni
) -
-
válasz
Killing
üzenetére
Hali!
Látod, látod, ezért nem szabad elhamarkodottan kijelenteni dolgokat, mert arra, amit most kérdeztél lehetne az a válasz, amit korábban egy kérdezőnek adtál W7 telepítésével kapcsolatban: "De olyan egyszerű dolog hogy a hülye is megcsinálja." Na ez is pont olyan egyszerű...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De hogy segítsek is (mert leírni tovább tart mint megcsinálni): Ezt olvasd el, ha nem egyértelmű pár dolog, akkor ebben a topoc-ban tedd fel a kérdésed, biztosan kapsz választ
Fire.
-
RootRulez
félisten
válasz
Killing
üzenetére
Jobb klikk rajta társítás.
És beállítod...mod:
Ha erre nincs mód, akkor: Belépsz a "Sajátgép"-be, ott "Eszközök" menü -> "Mappa beállításai" menüpont. Itt pedig a "Fájltípusok" fül. Kikeresed a gif-et és a módosításra kattintasz. Itt tudod módosítani a *.gif-hez rendelt programot.
-
pukkancska
tag
válasz
Killing
üzenetére
Na így már értem

Tehát akkor nem is a gép csatlakozik, hanem a router.
Nekem nem kell a router, ezért kellene így megoldani, ahogy Xp-ben is.
De hidd el: A modemnek nincsen semmilyen kezelőfelülete, csak egy parancssoros cucc, amivel azt lehet,csak azt tudod beállítani, hogy kisebb sebességre veszed, ha szakad. -
pukkancska
tag
válasz
Killing
üzenetére
Amikor feldob, az a rendszerindítás után van?
Vagy amikor elindítod az Internet Explorer-t?
A modemet hagyjuk, nem lehet benne beállítani semmit, mert nincsen kezelőfelülete. Még a t-home adta jó pár évvel ezelőtt... (D_Link 360), de eddig hibátlanul működött és most sincs vele gond, mert az xp-nél működik az automatikus indítás, de itt a win7-ben nem jutok megoldásra. -
pukkancska
tag
válasz
Killing
üzenetére
Ja nem erre gondoltam.
Hanem, hogy rendszer indításkor automatikusan tártyázza a kapcsolatot.
Tehát ne nekem kelljen csatlakoznom.
Xp-ben 1 kattal elértem, mert ott betettem az All Users-hez az indítópultba a parancsikont, de itt nem férek hozzá, csak a saját indítópultomhoz.
-
Laccoss
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Mondom nekem is volt már, és ezen a vinyón (csak ez az egy vinyó van a gépben) még előtte semmilyen más oprendszer nem volt, és nekem is csinált ilyet valamelyik program. Ha zavar, regisztrybe át lehet írni, a megfelelő szövegre.
HKL\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductName
-
Lenry
félisten
válasz
Killing
üzenetére
valszeg bug.
tegyél fel újabb verziót. -
sunny84
senior tag
válasz
Killing
üzenetére
Hali .... fent van a win 7 x64 ultimate ..fajin nagyon..
minősítés : win 7 x64 ultimate

-proci : 6,3
-memória: 5,9
-videókari : 6,8
-játékra szolg. videókari : 6,8
-elsődleges m.lemez : 5,6a winyó miatt : sajna 5,6 a végleges.. ( ezt ki kéne vágnom .. hétfőn veszek is 1 kemény winyót )
jöhet is a gta 4
üdv.

-
Laccoss
addikt
válasz
Killing
üzenetére
Jó, csak a kérdésből nekem nem igazán derült ki hogy fent van e.. Mert ugye az ijedtség nagyobb volt....
De amúgy meg, rákattintasz a megfelelőre, települ, és kész. Ha nem csak bezárja az ember, akkor le van tudva szerintem. Mindjárt telepítem virtuális gépre aztán meglátjuk.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Killing
üzenetére
Home Premium is elmenne, kikapcsolt Aeroval. De akkor meg elég a Home Basic is. Különbségek.
-
-
-
Clemi
veterán
válasz
Killing
üzenetére
Ez hiba, lehet hogy gyorsabb lenne a rendszer ha feltolnád a normális drivereket, a Windows csak egy alap drivert tesz föl. Nekem a síma Windows 7-es driverrel nem megy az aero, ha feltolom a catalystot akkor egyből megy.
Képzeld, eddig egyetlen gépre sem erőltettem rá semmilyen drivert, és minden tökéletesen megy. Inkább úgy fogalmaznék, hogy tökéletesen felesleges drivereket pakolászni a rendszerre, ha a Windows minden eszközhöz feltette magától, hibátlanul.
Nekem a síma Windows 7-es driverrel nem megy az aero, ha feltolom a catalystot akkor egyből megy.
Az, hogy nálad nem megy a W7-es driverrel, azon csak nevetgélni tudok. Ennek a gépnek, még az alaplapra integrált kártyájával is megy az Aero, nem is beszélve a Radeonról. Catalist felesleges a gépre, mivel nem lesz rá semmilyen külső megjelenítő csatlakozatva, és játszani sem fog rajta senki, legfeljebb a neten néhány flash játékkal.
-
-
lavassa
csendes tag
válasz
Killing
üzenetére
Na, megnéztem a Partiton Wizard home edition nevű programmal. Nem volt hideolva, ez is üres területnek mutatta. Volt viszont a programban egy helyreállítás funkció, az megtalálta a rajta levő adatokat, viszont nem állította helyre. A lényeg nem is az adatok visszaállítása, hanem hogy miért törlődik időőnként a partíció?
Van valakinek valami ötlete? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Killing
üzenetére
Nem erre gondolt szerintem.
Ha jól sejtem, valami ilyesmire gondolt ő
bár szerintem nem sok értelme van. -
need
addikt
válasz
Killing
üzenetére
akkor ha nincs router...
Én 1xeübb módot találtam erre a problémámra mert nekem is volt ilyen!
Vezérlőpult/Hálózat és Internet/Hálózati megosztási központ
baloldalt lent
Internet beállítások
Kapcsolatok
Automatikus tárcsázás mindig, amikor nincs hálózati kapcsolta na ide kell a bejelőlés -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Killing
üzenetére
Routered van ? akkor a routerbe kell beállítani. Itt egy program hozzá. Egyébként ahogy XP alatt ment úgy win7 alatt nem megy vagy eddig nem zavart hoyg kapcsoldoni kell ? XP alatt ennyi volt: létrehozod az ADSL kapcsolatot a
hálózati kapcsolatoknál.egyszer felcsatlakozol, hogy ok-e a jelszó. lecsatlakozol. A kapcsolat tulajdonságainál a Beállítások fülön kiszeded a pipát a Név, jelszó, tanusítvány... sor elől. Csinálsz egy parancsikont a kapcsolatnak, és berakod az indítópultba.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 
Nagyon fontos lenne. 

)