- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #53769 üzenetére
+1
-
-
p3l9uph
tag
Hogy a picsbe tudnak widdzek strikerben igy daralni??neztem videot napokban ahol 4 vs egesz szerver es birjak,nem doglenek meg.gondolom egyikuk healer,mert 3tuti strikerben volt ahogy lattam...
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #53115 üzenetére
Miert vesztettek el?
-
p3l9uph
tag
válasz
szatyor1972 #52808 üzenetére
45???jesszus isten es ilyen szinten van??
-
p3l9uph
tag
válasz
szatyor1972 #52650 üzenetére
Es neked?
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52501 üzenetére
Amint beszéltem olyannal aki ezt állította,természetesen beírom.Emlékszem mikor vmelyik szettet kalibráltuk és soroltam a tulajdonságait,és kiderült staminához ad,rögtön rávágták hogy az szar kuka stb mert tűzfegyverhez kell...nem én találtam ki,ha baromság nem az én baromságom.
-
p3l9uph
tag
válasz
qukesz #52493 üzenetére
Egy szóval nem írtam hogy pro vagyok,ne hazudj.Nemis erről volt szó.
Azt se írtam, hogy nem csal.
De ha visszaolvasod a napi kommenteket amiben összefoglaljátok az előző esti eseményeket,azért 80%-a arról szól,hogy aki lerakott,az csal illetve olyan videok/képek vannak linkelve,amin ti raktok le vkiket.
Ezzel nincs gond,csak akkor miért baj az ha más is csak ilyet rak fel? Függetlenül attól,hogy ő pl csaló vagy sem (nem ismerem,de őszintén szólva le©arom).
Az utolsó mondatod pedig,hagyjuk is,kicsit vegyél vissza a stílusból és arcból mert én sem így írtam,ugy emlékszem... -
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52458 üzenetére
Vagy az hogy női karakterrel jobb a mozgas es mivel vekonyabb a karakter nehezebb eltalalni?
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52455 üzenetére
Paran mondtak (egymastol fuggetlen emberek) azt hogy a kesztyu minden szettnel mindig a tuzfegyverhez adjon.megkerdezem miert.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52453 üzenetére
A D3 szettet leirasod alapjan sikerult osszerakni.
2 kerdesem lenne: 1. A kesztyűd nem tűzerőhöz ad hanem staminahoz. Nem ugy van hogy annak mindig ahhoz kell adni?vagy ez vmi fals info?
2. Az 5% golyoallo pajzs ellenallas modosito helyett jo lehet a +7% golyoallo pajzs eletero?melyik jobb es miert?lattam peldat mindkettore
Koszonom -
p3l9uph
tag
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52366 üzenetére
Egyedul nomadban szoktam menni,csapatban akarnam hasznalni,
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52362 üzenetére
Igen ezert irtam hogy a fogekony nem jo mert nem él.mondjuk a kérlelhetetlen meg nem él a pajzs mögött, amig azt lövik és az életerőm nem csökken,nem?koszonom az infokat.
Egy kérdés még: mennyi elektronikának is kell lenni? 121000 körül? -
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52354 üzenetére
A D3 melle hasznalnek egy Hazat (halalos,kerlelhetetlen) de a masik fegyo mi legyen ha a masik Hazam (halalos,fogekony) nem jo? MP5N?MP7?Thompson?koszonom.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52338 üzenetére
Ami az összefoglalóban van D3 szetted PVP-re,az most is ugy jo,vagy azota valtoztattal rajta?raszantam magam hogy osszerakom.koszonom
-
p3l9uph
tag
válasz
SkyTrancer #52259 üzenetére
90et sehogy...9000et mar igen.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52246 üzenetére
Taktikus csak PVE jo vagy PVP-ben is lehet vele ervenyesulni pl csapatban?
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52176 üzenetére
Mi ez a D3 glitch? Mert tegnap mi is megkaptuk de nem tudjuk mire gondoltak.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52101 üzenetére
En meg azt mondom h nem bena volt az a 10jatekos (5ragadozo,4 D3 1Nomad) hanem a srac nem tisztan jatszott...ha ezt nem sikerul felfognod akkor sajnalom,vagyis inkabb leszarom.na mind1.
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52093 üzenetére
Nem benak voltak...nezd meg a gyerek statjat...
-
p3l9uph
tag
-
p3l9uph
tag
válasz
Anonymus23 #52086 üzenetére
Maganyos csillagban
bravo
-
p3l9uph
tag
válasz
Csoffadalom #51811 üzenetére
igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest