- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Kopasz112 #43225 üzenetére
Ezért követeljük DVD24 Fórumtárstól a szettképet.
Optimalizáltad már az elemeket?Az igazat megvallva elnézve a következő CF szetteket megint sikerült átesni a ló túlfelére, annyiféle, lesz már, hogy a következő terület és két játékmód, nem is szólva az UG Hunterekről lassan háttérbe vész.
A lényegi gondokról pl. cheaterek pedig továbbra is mélyen hallgatnak.
Az elkövetkező 3 napban még 30 ládát összehozok, meg a következőre 10.000.GE creditet és csak az esemény után foglalkozok az új szettekkel.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Kopasz112 #42170 üzenetére
Nem tudom, nekem gagyi gépem van, de ezek a hibák nem jelentkeznek! Egész jól fut, persze a masinéria tudásához képest!! Nem dob ki, nincsenek ilyen beakadások, mint amit te is említettél! Valami hálózati hiba lehet, persze, ez csak egy tipp, nem értek hozzá! Sajnos uborkáék, nem nagyon akarják, hogy patent legyen!!
A mentéseid, nem vesznek el, mert elvileg felhőben tárolódik!! -
myckey
veterán
válasz
Kopasz112 #34411 üzenetére
Semmit nem csináltam.
Csak bejelöltem a fegyvert.Kiléptem inventory ból, majd vissza léptem és nem volt ott.
-Ráadásul nekem nem szokta a kukázásra jelölt Geareket eltüntetni, ha éppen betörök egy semmirevaló módosítót. Na olyan még egyszer sem történt, hogy kijelölt ruha vesszen el, akármit csináljak is.-
Csak a fegyverrel van ez a történet.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Kopasz112 #34411 üzenetére
Ez most eszembe juttatta, hogy, ha pl. meg van jelölve pár dolog szemétként és bemész a DZ-be és a DZ-s motyóból akarsz szétszedni valamit, akkor először szétszedi a játék a normál inventoryban megjelölt cuccokat (anélkül, hogy a DZ-set szétszedné) majd utána egy újabb törléssel ténylegesen azt, ami ki volt emelve. Mert miért ne
-
ori_za
tag
válasz
Kopasz112 #28557 üzenetére
Megerősítem, biztos, hogy bugos, de nekem olyan tapasztalatom van vele, hogy csak Safe house-ban, Terminalban stb. helyeken nem működik, de amint kimegyek valahova, ott már jó minden. Az első felvétel alkalmával csináltam egy quit/relog-ot és egy páncélcserét is, aztán jó lett. Szerintem tesztelni a skillpoweres részét a legkönnyebb, a 10% skillpower bónuszt akkor adja, ha nem használtad egyik skilled sem. Ez simán ellenőrízhető, a 106k-ból csinált kb. 117-et.
-
morfondőr
addikt
-
grHawk
aktív tag
válasz
Kopasz112 #19166 üzenetére
Ha van olyan program a gépeden, ami más játékhoz csalás, akár offline játékhoz is a futó játék anticheatje így is kiszúrhatja. Ha belepróbáltál piszkálni a játék config fájljaiba (mint azt lehetett korábban), akkor azért is járhatott. Legvégső eset, ha tényleg teljesen ártatlan vagy (bár - no offense, de - ezt kétlem, még ha tudtodon kívül is, de itt nálad lehetett a baki), akkor lehet valaki videóra vette, ahogy gyanúsan jól sikerült lővéseid vannak túl sokszor egymást követően. Erre ugyan alig van esély, de más játéknál haverommal történt már ilyen. Ott egy a mi oldalunkról felvett videóval igazoltuk, hogy valóban mákos volt. (BF3 volt)
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Kopasz112 #19139 üzenetére
In-game szóba kerültél az eseteddel, ott volt egy olyan felvetés, hogy feltörtek és hackkel játszottak az accountodon, pl ilyen falcon challange árus, vagy csak spammeltek tőled ilyen eladását chatre. Te is írtad, hogy előtte pár napig nem voltál. De ez csak felvetés volt, hogy akár ez is lehet.
Recska, én szinte 2 hete mással sem játszom csak a sticky bombás karaktereimmel. A tankos 70k / 480k / 36K, maxos sticky sebzéssel, plusz talent. Igen, vannak olyanok akiket nem fektet meg egyből ha egyszerre kettőt találok el, de ritka nagyon hogy nem veszem hasznát, a többiek lelövik kicsit, akkor már ő sem éli túl, de hétfőn pl bementem kalkess-be, 4 marha egymás mellett nézi a kulcsos ládából esett lootot, be közéjük, és mind a 4 szépen elfeküdt
Imádom a sticky-s karaktert, a dps-t el is hanyagoltam azóta rendesen.
Iszonyat jól lehet még mindig aprítani a sticky bombával, sorra hullanak tőle az emberek.
Hiába a 4 fős csapat, az ellenfelek felét kb az én stickym fekteti meg és csak a másik felét a fegyverek.
Mellette sebzés sajnos szinte nulla, esetleg m1a + robbanóval még elmegy. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Kopasz112 #18770 üzenetére
Táska csere kizárt, mindenki használja akivel az elmúlt pár napban együtt pvp-ztem, ez egy teljesen átlagos dolog, ami előfordul úgy is, hogy valaki nem csal. Pl gondolok itt arra, hogy ilyen volt már nálam is régen, szintezés közben geart cseréltem mert esett egy jobb, abban viszont nem volt ammo cap, gondolt a fene arra akkor hogy ezt ki is lehet használni. Lényeg hogy ez nagyon régóta bent van, és mostanra mindenki használja, de ez nem egy olyan súlyú dolog, ami miatt 2 hétre bannolnak majd embereket.
Olyanról sem hallottam még, hogy nem hackert bannoltak még, eddig minden általam hallott bannolásos eset hacker féle csalóval köthető össze, a tied is ezzel kapcsolatos lesz. -
-
válasz
Kopasz112 #18757 üzenetére
Ahogy Raul írta, esélyesebb, hogy csalóval játszottál együtt, pontosabban a barátlistádon van csaló (valahol említették, hogy az utóbbi esetben téged is kitilthatnak azaz bűnrészesnek tekintenek). Arról viszont ne is álmodj, hogy ennél pontosabb infót kapsz, hogy mi is a pontos oka a kitiltásodnak, ha szerencséd van akkor leveszik a bant és annyit mondanak, hogy tévedtek.
Egyébként az nem jelent semmit, hogy most tiltottak, egyszerűen most ért el hozzád a külsős cég akiknek átadták az ilyen jellegű dolgok kezelését szóval itt nem csak az elmúlt napok hanem hetek is játszhatnak. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Kopasz112 #18754 üzenetére
Írj nekik, biztos adtak meg valami contact címet.
Lőszer miatt szinte kizártnak tartom, police backpack + lone star, azt kb mindenki használja.
Itt inkább az lehet, hogy valami csalóval voltál egy csapatban valahol, és ott rá bejelzett a rendszer vagy akkor jelentette valaki, nekem ez a tippem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest