- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl3x
aktív tag
Igen, azt az ipsét megtaláltam, de az a gond, hogy nincsen készlete
Eladni tudok neki dolgokat, de venni semmit nem tudok, nem jelenik meg semmi a listájában. Azért is kérdeztem, hogy van valami feltétel v ilyesmi. Rágugliztam azért a dolgokra mielőtt megkérdeztem itt, de nem találtam semmi hasznosat, mondom hátha itt volt már hasonló probléma.
(#54469) Anonymus23
Okés, akkor tartogatom a lóvét, köszönöm az infót. Elolvastam az összefoglalót, csak erről nem volt infó, de majd még 1-2x tuti el kell, mert elég tömény és sok dolgot tartalmaz ami nem tiszta.Köszi a segítséget nektek
-
Lifer092
senior tag
Köszönöm, szerintem sokkal élvezhetőbb rész (volt) mint jelenleg a 2. rész. Kár, hogy ennyire veszni hagyták, pedig rengeteg tartalom jöhetett volna bele, ahogyan a 2. részbe is, sajnos ugyanarra a sorsra fog jutni, mert a 2. rész még talán repetitívebb mint az első. PvP pedig egy unbalanced agyrém.
-
Anonymus23
veterán
Véletlenül PM-ben, de ide akartam
"Nem, az adott event kiemelt küldetéseit kell nehezítéssel fekvés nélkül megcsinálni. Ezek közül egyedül a Falcon Lost a nehéz, a többi egyszerűen megcsinálható.
És mivel a nehezítés csak az adott event alatt él, így csak akkor tudod megcsinálni amikor megy az event." -
Anonymus23
veterán
200-200-200 ellenség kiírtása a megfelelő gyengeségével.
A bohóc maszkot csak a saját eventje alatt tudod megszerezni, ha lesz még egyáltalán.
Bár elvileg ha követik azt, amit korábban csináltak, akkor elképzelhető, hogy decemberben ilyen pár napokra megismétlik az összes eventet.
Azt csak a GE 2 kettő alatt tudod megszerezni. Nomád szettben simán meg lehet csinálni. -
arnikusz
veterán
-
pottyoske197
tag
-
Anonymus23
veterán
A leggyorsabb landmark farmolás az a DZ7-nél körbemész. Ha az Opera nincs beragadva, akkor 7 landmark van gyakorlatilag egymáshoz nagyon közel, és közben ha kell felül be tudsz menni tölteni (elvileg mindig dobnak a mobok lőszert és medkitet, így az is mindig van ahogy használódik), mire körbeérsz, addigra mindig újraéled.
De többnyire mások is szokták ezt farmolni, illetve néha (mindig) a PvP is közbeszól.Jó lehet még a DZ9/DZ8 farmolás is, de ott sokkal többet kell futni. A DZ7 a leggyorsabb.
PvE Striker szettben nagyon gyorsan elfogynak a mobok.Egyébként tényleg nem nagyon számít, mert szinte mindenhez megvan minden a megfelelő tálentekkel, csak az érzés azért ott van, amikor kirabolnak
-
Anonymus23
veterán
Nem nagyon szoktam már kimentegetni, csak landmarkot pucolgatom, (abból se sok hijja van már a 750-nek), napi ~40 meg szokott lenni az alatt a 2-3 óra alatt. Az esetek 99%-ban ott hagyok mindent, csak ha CF cuccos van, azt szoktam felvenni, tegnap is kiment egy nagyon jó Striker hátizsák + 1 D3 kesztyű.
Divtech az mindig esik a bossokból, ládákból, sima mobokból, szerintem majdnem több, mint amennyit a ládákból nyitok, bár annak szinte biztos, hogy feljebb állították a magasabb db-szám esélyt.
Mindig megfogadom, hogy nem szedem fel még a ládát sem, de aztán többnyire győz a halász/vadász/gyűjtögető gémer énem, és csak összeszedek egy táskányi kimenteni érdemes cuccot.
Divtechből is van ~3000, úgy, hogy minden használt szett (meg még azon túl is) ki van szinte teljesen maxolva (páncél hijja van itt-ott).Egyébként 1 db lila cuccal szeretek kimentésre menni, volt, hogy a saját kimentésüket is levágták a fiúk, mert valami nagy dolgot reméltek
-
xyvalaki
aktív tag
-
TommyS_27
senior tag
Tényleg ráversz egy ilyenre ki tudja mennyi pénzt (500+ e) és hozzárakod azt a picike monitort??Ami persze biztos 100e körül van..,de akkor is.Nem lenne jobb egy nagyobb tv?
Ha van lehetőséged ülj le egy 144hz+ monitor elé! Undorral ülsz le utána a 60hz-es TV/monitor elé. Szerintem ezt itt sokan meg tudnák erősíteni.
-
Lifer092
senior tag
Semmiféle szerver lekapcsolás nem lesz sem májusban, sem áprilisban. - Találgatni felesleges, senki nem tud semmi konkrétat a 2. részről, lesz-e egyáltalán, ha lesz, mikor lesz. Önálló rész lesz -e vagy folytatás. Csak köd van egyelőre, semmi több.
De egy biztos, a Div még egy jó ideig biztosan menni fog. Content update már nem igen lesz, max ennyiben lesz változás csak. Eventeket most megismétlik és kb. kifújt.
Ahogy írták előttem, amíg van belőle bevétel (márpedig bőven van), hisz rengeteg az új játékos addig biztosan fog menni alapból is.
-
Elims
veterán
Csak a loot,nem érdekel a hullámok száma.Lehetőleg minél gyorsabban minél több titkos készletes cucc.
Jam: Medkit-ekre ment el a pont,mert reclaimer-ben mentem be (220e-s képzettséggel,szóval nem teljesen csak reclaimer),hogy ne kelljen a töltényekre költeni csak így meg többször kellett medkit-et venni,mert a shotgun-osok kicsit később haltak és közel tudtak jönni.
A többit tudtam,köszi!Csapatban sokszor a főnökkel kezdik az aprítást.. :-//// -
-=Jam=-
őstag
Ha a 10. hullámnál neked még ajtókat kell nyitogatnod, akkor valamit nagyon szarul csinálsz... Az adatlopás és Boss köröknél el kell húzni a dolgot, ameddig lehet, ott nagyon sokat lehet gyűjteni. Az adatlopásnál elég ha az utolsó másodpercekben állsz a gép mellé, az a lényeg, hogy ne mozogj el onnan, ameddig a csík végig nem ér. A Boss-nak meg le kell lőni a páncélját, és 10mp környékén kell megölni, addig csak a mobokat kell zúzni.
-
törölt tag
El kell dönteni, hogy mit akarsz csinálni. Ha farmolni, akkor azt maximum 10. hullámig, soloban érdemes. Ha minél több hullámot akarsz legyűrni, akkor egyértelműen csapatban kell. Ha tippelni kellene azt mondanám, te vegyíted a kettőt, de annak kb semmi értelme.
Nem engedte kimásolni a szöveget, ha valaki krit pontos achit gyűjt ez jó lehet. Sok sikert a grindhez.
-
Snip3r_HUN
addikt
Akkor sem kell töltényre költeni ha nincs reclaimer. A Tech Support-ot kell beállítani az abilities fülön, így minden ölés 10%-kal meghosszabbítja az aktív képzettség időtartamát, vagyis alacson elektronikával is sokáig lesz lőszeres láda ha ölsz. A másik aminek van értelme Resistance-re a Repo Reaper, ami annyit takar hogy ha megölsz egy ellenfelet oldalfegyverrel akkor kapsz egy tárnyi lőszert az elsődleges fegyveredhez.
-
Anonymus23
veterán
Számtalan esetben előfordult már, hogy valamit másképp gondoltál, és vannak itt veteránok, akik nem rosszul tolják a dolgokat, nem mondom, hogy tévedhetetlenek, de ebben megint nincs igazad.
Legalább adj neki esélyt, hogy nem jól gondolod, mert itt megint az van, hogy Snip3rnek igaza van, már ketten sem jó a szerezhető pont és láda ára aránya...
Ha nem jó a geared hozzá, attól még nem az elv rossz, amit neked mondanak, hanem fejlődni kell.
Tényleg nem bántásból, hanem szemléletváltás miatt mondom... -
Snip3r_HUN
addikt
Hiába nyílnak ugyan annyi pontért a kapuk ha minden egyes pontot csak egy játékos vehet fel, így csapatban semmivel nem vagytok előbbre. Olyan sok ajtót amúgy sem kell nyitni a jutalom beváltóig (pier 93-on számszerint négyet). Az ellenállás ládából sosem számítok jó dolgokra helyette inkább annyi ládát veszek a pontokból amennyit csak lehet max a 15. hullámig, tovább nem nagyon éri meg szólóban.
-
Snip3r_HUN
addikt
Ellenállast nem éri meg csapatban, egyedül kell menni mert akkor kell a legkevesebb pont a jutalmakhoz. 1500 - 3000 - 4500 - 6000.
Az elsősegély szövetséges gyógyítása, az medkit használatánál ad a csapattársaknak annyival több életet.
(#47893) i@lex: Nem is kell leborulni, de a konzolos célzást inkább nem is említem, az auto aim meg egy vicc. Mondom ezt úgy hogy van PS4-em is...
-
i@lex
őstag
Egeret kb 20 éve csak word és excelre, ahogy azt kell. :-)
No offense, csak egész egyszerűen alapjáraton ügyesebbnek tartom a kontrolleres játékosokat. A konzolosok általában PC-én is jók, a PC-sek konzolon nagyon nem.
Alapvetően ezért nem tudok leborulni egy egérrambó teljesítménye után. De tényleg no offense. ;-)
-
arnikusz
veterán
Na akkor egy kis gyorstalpaló.
Predatornál alap a 9000 stamina/életerő.
A DPS nem mérvadó, a képen látható kimaxolt szett eseténben a fő érték életerőre/staminára kalibrált.
E mellett a mellényen és térdvédőn 16674 keménység, a hátizsákon 13339 és én a tokra is raktam 8334 keménységet. Valamint a maszkon is van 10033 képzettség.
Bal oldalon lévő módosító helyeken 4 db 265 tűzerő 1% chc mód a zsákon pedig 266 életerő 1% chc.Viszont most a Sniperére tekintve ez utóbbi lehet kijön és bemegy egy 267 elektronika 1% chc.
Jobb oldalon pedig 4 db 2% chd pulse mód van bent.A Predator esetén chc-re és chd-re kell gyúrni a cél a 60% chc és 110% feletti chd.
Ezen 52-54% chc és 110-117 chd lehet ezt meg kell néznem.Ez mind kevés Skirmishen és DZ-ben RUS, CCCP ügyes játékosok ellen.
A súlyozás továbbra sem tökéletes a Skirmishben sem.Ha van 6db Predator CF-d mindenképp ajánlott összerakni és játszani vele a Nomád és Striker mellett.
D3-nál mindenképp kell a 120 képzettség én még csak 114 -nél tartok,de haladok.
-
-
LucentTwo
tag
Hidd el nincs benne trükk, a "trükk" annyi, hogy két Strikeressel mentél akik nagyon gyorsan leszedik az npc-ket így hamar kijön a második bombás. Még nem is volt ez olyan gyors, ha 4 olyannal mentek akik tudják mit kell csinálni akkor az egész clear sky megvan 4-5perc alatt. Plusz, ha még mindig nem hiszed nézd a videót úgyhogy lesed fent az aktuális feladatot, csinálják azt amit kell. A ládát csak azért rakják le, hogy healeljen, mert miután megvan a bomba nem szokás foglalkozni a npc-kel. Én/Mi is így csináljuk, egyből rakjuk le a ládát.
-
Anonymus23
veterán
Nincs ilyen, hogy csak 1 bombát raknak fel, mind a kettőt fel kell rakni. Én ilyennel nem találkoztam
A ládáknál régen volt egy olyan glitch, hogy ha aközben lőtt le a turret (vagy egy mob?) , amikor éppen raktad befelé a ládát, akkor beadta és a másik ládát be se kellett rakni, mi erre véletlenül jöttünk rá, amikor az egyik láda berakásnál lelőtték a társat és beadta a kis laptopot, hogy mehetünk a bosshoz.Egyébként normál menetben el kell nyomni egy védős ultit és mindneki healeli a láda vivőt, közben meg lövi a mobokat.
-
-
cyberkind
félisten
Ez főként attól függ, hogy ha ismét bekerülök egy csapatba a többiek is mit meg hogy szeretnének, a sztori már annyira kész van, hogy 1 echo van valahol de nem találom.
A betörésekből nekem 1 se volt meg, még azok se amik a játékban vannak mert egyedül vagyok arra mindig.
-
arnikusz
veterán
Field ládából is eshet exotic- kaptam már így exoticot.
Ugyanígy LS ládából is.
De a DZ a legjobb, tegnap Fertőzési ese.ényekböl 2 db Thompson -useless-, Skull és Nevezetes hely bossból Bullfrog- azt legalább oda tudtam adni a csapattársaknak.De voltak lelőhetetlen wallhack csaló ruszkik a Firecrest turrett igaz, hogy csak 8300 elektronikás, de simán állták. Egyedül az okozott nekik gondot, hogy tovább tartott leszedni nekik. De a pajzsossal mikor oldalról löttem az egyiket nem ment le az életereje semmit.
Ment a jelentés feleslegesen. -
Lifer092
senior tag
Dehogy, csak kimentem egy játékoson tesztelni a taktikust, annyi lett volna a dolog, de mikor lelőttem, ez az IQ bajnok mögöttem termett aztán lelőtt....
Utána pedig kinyitotta a száját... Kár volt.
Nevet nem írok ide publikusba, nem akarok itt megint @@3!!%+% -kat látni akik jönnek a sza..a...
Bocs, de ez a gyík nálam nagyon kicsapta a biztosítékot ma délután....De itt befejezem, nem írok többet erről...
-
Gtaati
őstag
Hello!
En is pc-vel jatszok de nincs monitorom, mert a lakas elrendezese nem igazan teszi lehetove, igy egy 55´´-os 4k tv-n jatszok a kanaperol kb 2,5 meter tavolsagbol es egy vezetek nelkuli xbox one controllerel, szoval azert van lehetoseg vegyiteni a konzol es a pc elonyeit, de ugye ez izles es megszokas kerdese is, hogy kinek mi a jobb
.
-
arnikusz
veterán
Shortbow, csak a Rambo-Exoticon van. A Predatort elvetettem ezen az alton.
Helyette Striker változatok maradtak.Ma DZ 9 mindkét fertőzési esemény bugos volt, nem adta be az ellenfeleket és szêpen lejárt.
Nortinak igaza volt egy 4 - rugó banda leszedett kettőnket, majd megjelentek az oroszok és egymást gyepálták legfelül. -
arnikusz
veterán
Predatort használtam az elmúlt 1.5 hétben, de csak LS-en 25-40. szint eléréséig.
De ez a Striker erősebb szerintem, viszont jobban oda kell figyelni a használatakor, hogy megkapd a 4-es szettbónuszt.
A Predator most pihen a 3. alton és itt a 2. alt esetében a Banshee elvetésével a Striker mellé fogom csak összerakás címén megnézni, hogy a stashba pakolt Predator szettelemkből kijön-e ez a felállás.A BOO-ban megvett Vector (Adept-Fierce-Hurried) és a tegnap esett Bulfrogot számom rá.
Mivel a Vectorból vettem még kettőt az egyiknél meghagyom a gyorsat, a másik esetén pedig a gonoszat pörgetem első talentre, de majd csak hétvégén.
A képen lévő Vector még 50% CHC és 94 CHD-vel rendelkezik.
A fegyverfestés pedig az elmúlt héten vettem rá. -
Dogfighter
csendes újonc
ps4, digi net. most váltottam upc-re.
Mikor új karaktert kezdtem a küldetéseket mindig egyedül kezdtem el mert nem csatlakozott senki. azután lassan jött egy két ember de ritka volt hogy négyen fejezzük be. persze a küldetések a legalacsonyabb fokozaton voltak hogy minél gyorsabban haladjak. -
Dogfighter
csendes újonc
ps4 teljesen rendbevan, sokan játszanak, csalóval szerintem nem nagyon találkoztam, bár persze ott is voltak érdekes dolgok.
Ha új karaktert kezdtem akkor viszont nehezen lehetett társat találni a küldetésekhez. Sok idő kellett, hogy társat találjon a gép.
Kiváncsi vagyok, pc. a grafikára, meg itt sokkal erősebb a közösség. -
HKorn
veterán
Ez se rossz, bár nekem a felgearelődéssel is problémáim vannak, hogy lehet ennyi idő alatt arany cuccokat szerezni. Ahhoz be kellene járni a teljes DZ-n kívüli részt, vagy DZ-n belül is farmolgatni rendesen, egyelőre olyan lehetetlennek tűnik, de biztos csak azért van, mert még csa 3x játszottam vele.
-
persil
nagyúr
"Szerintem "nézi" a gép,hogy ki mennyi ideje játszik a játékkal és ha van az több mint 1000 (csak egy szám) akkor nagyobb eséllyel ad. ?"
Ilyen sosem volt és nem is lesz egy játékban sem
Ez szimpla szerencse kérdése.De, ha belegondolsz, amikor kiesik egy cucc. Olyan fajta(fegyver, tásak, stb) kell, hogy legyen, amit szeretnél. Ezen belül olyan tipusú(m44, mp7, skulls mc stb) kell legyen, ami neked kell. Olyan statokkal kell jöjjön, ami neked kell. Olyan talentek, amire neked szükséged van. Mire ezen mind végigmegyünk, borzasztóan kicsi esély marad, hogy ez így bejön =/
"A hülye.Biztos oda akarta adni neked. :-)"
Jaja, normális trade rendszer hiányában, kénytelen volt szegény lelövetni magát
-
Mizol25
csendes tag
Mindent be tudsz állítani. Ha mondjuk van egy csapásmérőd és ahhoz teszel be egy shock turretet és healt- akkor elmenti neked. Sőt még az adottságokat is elmenti szóval mindent. Ha átváltasz egy másik setup-ra akkor meg az ahhoz beállított képzettségeket és adottságokat fogja neked betölteni. Ez az egy jó dolog a patch-ben
-
persil
nagyúr
"Kihíváson nehezebb a küldetés mint nehéz nehézségen.Nehezebben hal meg az ellenfél."
Ki gondolta volna...
Nem ez a problemam/kerdesemDe ez kb olyan, mintha leirtad volna, hogy nyaron altalaban melegebb van, mint telen. Ne erts felre nem bunkoskodni akarok, csak az a halalom, amikor egy forumon nem ertik a kerdest es megvalaszolnak olyasmit, amit egy fel eves afrika csecsemo is tud
A te kerdesedre: igen, a kiosztasokkal a kepzettsegeid es adottsagaid is mentesre kerulnek, igy azt is valtogathatod menet kozben!
Hibak: fura, de nalam semmi. Amikor a trialt-t probaltam, akkor katasztrofalis volt, fagyott, nem indult, kephibak, lag, amit akarsz. Aztan megvettem a jatekot es azota semmi azok kozul, amiket ti tapasztaltok. Szoval ebben kivetelesen szerencses vagyok. De ez is olyan lehet, mint a tobbi tipikus pc-s hiba, egyik konfigon szornyu, masikon hibatlan. Nalam csak annyi van, hogy nem mindig indul elsore. Bejon a splash screen, aztan nem tortenik semmi. Bezarom a uplay-t, aztan ujra elinditom es akkor meg megy szepen.
-
arnikusz
veterán
Ha az előtted lévőt leszedi a vadásza az ott kurottyol, ezért pulse az alap kimentés előtt.
Ha full aranyban vagy pulse+ heal láda két dekkolót simán le tudsz szedni DZ2 kimentésnél.
Azonban ha leszeded őket és elindítod a saját kimentésed, ne lepődj meg ha megjelenik még 1 vagy 2 Hunter, mert vannak olyan felhomályosult játékosok akik a potya kimentésre jönnek és ugyebár hozzák a Hunterjukat és nem mennek segíteni neked, hanem megvárják míg leszeded nekik. -
Lifer092
senior tag
Nekem ez rendesen Tier 5-ben van, update előtt nem volt ilyen. Valamit csúnyán összeugrasztott nálam. De nem zavar, ha kimegyek már rendesen mutatja.
Csak vicces.
Survival: Igen, eddig is így volt, ha valakit megöl a saját Huntere, de te oda mész arra a kimentésre, akkor a megmaradt + a Te Huntered is meg kell öld. Addig a helikopter amúgy sem száll le, csak köröz.
-
HKorn
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
Habib[HUN]
senior tag
Igen hasznos cuccok a kezdéshez. Fegyver mindig van, némi páncélzatot is össz lehet szedni. Az elején az a pár kék cucc egy kupacban igen komoly előnyt jelent a többiekkel szemben. Viszont megvan a kockázata annak, hogy előtted szerzik meg az ott heverő fegyvert. Így ha kicsit későn érsz oda, akkor könnyű célpont vagy. Viszont ha már eleve puskával mész oda, akkor könnyű elábnni a pisztolyos játékosokkal. Illetve rajta üthetsz azon aki éppen fosztogat.
-
Krissz1983
aktív tag
Csalók mindig voltak vannak lesznek a játékokban. Pc-n több konzolon kevesebb ezzel nem tudunk mit kezdeni. De szerintem azért ne kreáljunk összeesküvés elméleteket.
Szimplán el kell fogadni hogy ez egy másfél éves játék amire a kiadó már nem nagyon akar plussz erőforrásokat fordítani ebből már nem tudnak dollár milliókat kiszedni. Arra ott lesz a Div 2.
Én teljesen elégedett vagyok a The Division-el egy normál konzolos játék árán vettem meg és most van benne 750-en órám. Szerintem bőven megérte a rá fordított összeget. Van itthon olyan játék ami ugyanennyibe került és van benne két órám. -
-
Madoc
veterán
Elég gusztustalan felfogás a kicsit csalonék nagyon nem szerintem. Teljesen mindegy mennyi időre és "jószándékkal" kapcsolnád be. Az mit szoljon aki kezdetektől tolja rendesen? Szerinted 1000 ora alatt hányszor nyomtak le a dz-ben? Pedig pve-zni jártam be, látszik is a 18 rugó ölésből. Engem vagy 5-600x simán lenyomtak de sokan vannak itt ugyanebben a cipőben. Még a felfogással sem tudok azonosulni.
Ez játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest