-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Szia!
Azután a szettjeid tudod fejleszteni.Felhúzni max-ra (272?),de az nem egy-két óra.Rengeteg division technológiát kell összeszedned.
Kiegészítők közül én is a survival-t ajánlom.Nem rossz az underground sem,de a survival-nek vmi nagyon jó hangulata van,ha elkap.
Piszok nehéz az elején.Az első 5-10próbálkozásod nagyon hamar végetér,de ne add fel!!
Egy szál gatyában indulsz ráadásul betegen..neked kell összeszedned ruhát/gyógyszert/fegyvert/kaját/stb. -
-
Elims
veterán
Ps4-re nincs olyan csalás amiről írtok?Simán használnám.Full cheat vagy csak egy örökélet?
Kimentéskor jól jönne.
Már nagyon ritkán játszunk a játékkal,mégritkábban találok jó cuccokat,azokat hoznám ki a csapattársaimnak,de van egy-két csapat akik ellen esély nincs.Ellenük bekapcsolnám a kimentés idejéig. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #54469 üzenetére
Soha nem találtam volna ki.
-
Elims
veterán
Szia Fl3x!
Azt az outfit-et a postahivatalban tudod átvenni.
Terminál fölött,postahivatal,fegyverbolt,"ruha"bolt és mellette van egy 3. árús.Nála találod meg,ha a készlete között teljesen lelapozol.Sajnos nem nagyon értem a sh-kat,de ha rendes Ft-ra gondolsz,ne adj semmiért pénzt -szerintem-.
A season pass-t jól tetted,hogy megvetted. :-) -
Elims
veterán
válasz
Deaxus #54434 üzenetére
Szia!
Én sem vagyok profi,de ebből a topikból Rengeteg tanultam+igazi profiktól privát üzenetben.
Amit biztosan mondhatok,erre a szettre ne optimalizálj semmit.Egyik sem mappás (classified).Ne költsd a division technológiát.
Ha playstation-ön játszol segítek,nem keveset.... ;-)
Ha más platformon akkor viszont próbálj meg társakat keresni,ugyanis ez a játék leginkább a multira van kihegyezve (persze vannak Legendák innen a topikból akiknek mindegy,hogy egyedül vagy többen játszanak,de nekik már benne van "pár" óra..).
Szóval vén fejjel keress társakat és könnyebb lesz. :-) (Én is "vén" vagyok,40 fölött.) -
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #54430 üzenetére
Én is megvettem a 2. részt a megjelenésekor (még jó,hogy nem a phoenix shield collector's edition-t).
Nekem már az elején másabb volt mint az 1. rész. :-/
Grafikája szebb,de annyival másabb,hogy engem annyira nem fogott meg mint az 1. rész pedig többször elővettem.Ha megveszed xbox-ra,írj majd légyszives,hogy vannak e játékosok.
Kíváncsi lennék. :-) -
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Az utóbbi kb.egy hétben újra előkerült a játék,két barátomnak meglett és mentünk pár órát.
A fekete zónában találkoztam egy furcsa jelenséggel,amit nem teljesen értek.
Volt egy játékos aki 3-4 szuper elhasználása után még mindig játékban volt és közben vérzést okozott a fegyverével.
Szerintem 6-os nomád volt rajta,de akkor hogyan adott vérzést?Ahhoz minimum 4-es ragadozó szett kellene,nem?Szerk.:
+a vendor reset oldal nem működik. :-( Van esetleg másik ahol látszik a boltok kínálata?
-
Elims
veterán
Anonymus,Arnikusz:
Az ellopott jel szerintem keményebb lehet..
Nekem az volt a legnehezebb (a tiszta égbolttal együtt).
A következő event-nél rápróbálok egyedül.Összedobok egy taktikus szettet és megnézem. -
Elims
veterán
Biztos voltam benne,hogy megvan neked. :-)
Anonymus:
"A bohóc maszkot csak a saját eventje alatt tudod megszerezni..."
Nem úgy lehet,hogy az 5 legnehezebb küldetés legendáson/meghalás nélkül?
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #52806 üzenetére
Azt a piros maszkot hogy lehet majd megszerezni?
Nem hordanám,de nem lenne rossz ha meglenne. :-)A bohóc maszk viszont nagyon kemény.Ill. a tudat,hogy vki hogyan szerezte meg...
A mostani event mit fog majd csinálni,lehet tudni?Utóbbi ugye "rázott". (A bohóc maszkot most megszerezhettem volna.) -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Gondolkozom egy kifejezetten pve szetten tele elite sebzés módosítóval+a cuccokon is elite sebzések csak azt nem tudom,hogy milyen szettbe kellene berakni?
Szerintetek csapásmérő vagy ragadozó?Esetleg alpha? -
Elims
veterán
válasz
#35434496 #50009 üzenetére
Hidd el,szart sem ér az a cronusmax (a division-ben).
Egy jobb játékos mint te is (Tommy/Sniper-ről nem is beszélve..) simán kimozog előle és akkor van gubanc,utána húzni a joy-t/kurzort nem lehet.
Nagyon szívesen kölcsön adtam volna neked is.Kíváncsi lettem volna egy jobb játékos addig megszokott irányítására,majd a cronusmax által módosítottra.
Annyit tud,hogy amikor célzol az ember testére húzza rögtön a fegyvert -nem fejre-,de ha az ellenség elmozog -és mindig elmozog,még a gép is- akkor már annyi,mert ez a cronusmax még mindig ott tartja és ha húzni szeretnéd,nehezebben megy el onnan majd hirtelen begyorsul.Szóval azzal célozni biztos nem lehet.
Megvettem x héttel ezelőtt és 2x volt számítógépben+2x a ps-ben.Jaa,és még csinált egyszer olyat is,hogy elvette az irányítást és elkezdett lefelé lőni,meg is öltek az egyszerű piros ellenségek.Akkor volt utoljára a gépben.Többet nem is lesz...
Szóval én azt mondom,hogy aki annyira keni a játékot mint ti,nem kell hozzá semmi ilyen szar. -
Elims
veterán
válasz
akoska07 #49993 üzenetére
Jobbra fent a topikszabályzatban van egy ilyen rész:
"A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!"Olvass vissza x oldalt,a legtöbb hsz. Ekkor jövök meg akkor leszek/"ha online leszek jövök vagy hívjatok."
Jön egy olyan kérdés amit te kisujjból vágsz és máris probléma?
Én is csak kérdezem...Engem egyik hsz. sem zavar,mert legalább él a topik,de ha mást nem zavar az eszmecsere akkor ne legyen már probléma egy kezdő kérdés.
-
Elims
veterán
válasz
Anfänger #49873 üzenetére
A videója első felében persze,hogy fektette őket,nálam jobbak,de egyébként amatőrök voltak,játszva nyomta le őket.Utána már más volt a helyzet,de mégis szépen hozta.
Van Players-nek egy olyan videója (Tommy-nak/Sniper-nek rengeteg) amiben tényleg profik ellen megy.
Azokat a videókat jó nézni.. :-) pedig nem vagyok egy nagy youtube-os.
Nézzetek majd rá párra.Nagyon kemény amit tudnak.
Van pár arab barátom ők is nagyon kemények,az egyiket egy-két hónapja ismertem meg egy embervadászat során.7-en lőttük közvetlen közelről és nem halt meg.Nem azért,mert csalt (ps4-en nincs ilyen,még cronusmax-szal sem -ami egyébként több kár mint haszon..-),hanem azért mert úgy mozgott,mint Tommy/Sniper.Persze nagy hajsza után leszedtük,de amit túlélt az nagyon szép volt.Írtam is neki.. :-)Szerk.:
Fathi: Minden tisztelem a tiétek (is)!!!
Nem hogy hibátlanra,de még sikeresen végig játszani is nehéz azt a küldetést!! -
Elims
veterán
Én is így voltam jó sokáig..Ha előttem lett volna az erre élvező "akárki" az öklöimet szétütöttem volna a koponyáján.Ma sem sokat,de azért változott a véleményem.Sajnos a division technológiákért muszájból eltöltöttem bent x órát és "tanultam" vmennyit.Legfőképp felvenni ezekkel a semmikkel a harcot.Az elmúlt pár hétben ha nem is sokat,de változtam.Addig ha találkoztam egy/több "rugóval" olyan tehetetlenül ideges lettem,hogy össze-vissza csináltam mindent.Ezt kivülről látva nagyon mókás lehetett.. :-)
A lényeg,hogy ne vigyél magaddal sok cuccot,ha full pakkal akarsz kimenteni tele zöld ládával,nagyon taktikázz!Én nagyon sokszor egyedül megyek be és az esetek 98%-ban kihozom a dolgokat.
Tölts bent sok időt,ha kell keress társakat (ha számítógépen játszol könnyű helyzetben vagy,ott van neked Tommy/Sniper/Razor) és velük menj kicsit.
Ami a legfontosabb,ha találkozol egy gy.. "rugóval" próbálh higgadt maradni. :-) Persze tudom,ez lehetetlen,de ne ess annyira "pánikba" mint most. ;-)
Ha látsz embervadászokat menj rájuk te is a többiekkel,jót fog tenni.. ;-)) tudom. :-)
Csinálj egy fasza szettet,ami az összefoglalóban van ragadozó,veszett jó!!!!!Pvp-re naggyon jó!
Nézz videókat,Tommy/Sniper videókat,rengeteg segít!!Nem leszel tőle Rambo,de tanulhatsz belőlük.
Addig ITT egy kedvcsináló ;-) Ma történt.
Azt nehéz eldönteni,hogy ki volt a szarabb,ők vagy én. :-) Ezelőtt egy-két hónappal esélyem nem lett volna ellenük.Jaa,és pont ma emeltem megint az érzékenységen kicsit,apródonként húzom feljebb,ahogy megszokom,emelem.
Ha ps4-en játszol,írj üzenetet. ;-) -
Elims
veterán
Igaz az,hogy ha vmelyik cuccomon összesen van mondjuk 67% sokk ellenállás akkor már immunis leszek rá?
Egy barátom azt mondta,hogy vhogy így lehet.
Vmint a gear set-ből mennyi a max.szint?292-t hogy hozhatnak ki? -
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #48795 üzenetére
Bizony Gratula!!!!! :-))
Sniper: Nem féltél,hogy elveszik tőled? :-D
Jó cuccok nagyon.Ufo: Szerintem a legjobb a lvoa-c/könnyű m4,géppisztolyból mp7,de a többiek írták a mp5-öt is.
Ami még jó lehet az elején g36 esetleg scarl,de ha nem akarsz kísérletezgetni akkor könnyű m4.
Érdemes megvenni az összes 256-os tervrajzot -a terminálban a rajzárustól-,ha meglenne a könnyű m4 tervrajza olyan talentes m4-et csinálnál ami neked szimpatikus.Sniper puskának én m700carbon ajánlanék,bár ezt nem kérdezted. :-) +lehet,hogy neked jobban bejön a shotgun.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48782 üzenetére
'Hát "gyerekek" aki megcsinálta az ellopott jelet "csak" kihíváson fekvés nélkül,minden tiszteletem az övé!
Nekem az az egy nincs meg (nem fekvés nélkül hanem egyáltalán).Ma kb.2órát szenvedtünk vele -a szó legszorosabb értelmében..-,de nem sikerült megcsinálni.A faház színpados rész kifogott rajtunk.Az a nagy golyószóró mindig kilőtte az embert.Volt,hogy már két embert kellett védeni,de akkor is.Már mentünk pajzzsal is (váltottam reclaimer-re és a láda mellé beraktam),de akkor is kiszedte mindig vmi az embereket.Vannak ebben a topikban veszett predátorok..akik tényleg a pvp egyik legjobb játékosai(!!) és vannak akik már megcsinálták ezt az ellopott jelet fekvés nélkül.Mki előtt mélyen le a kalappal!!!
Nagyon tudtok!! :-) -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48633 üzenetére
Players: "Farmoltam békésen..."
Ilyen videók láttán sajnálom,hogy csak egy szavazatot lehet adni.
Szép volt! :-)Nekem is volt ma sztorim a fekete zónában.Tiszta vicc volt az egész. :-D Utólag jókat nevetek rajta.
Annyira izgultam,hogy még a hránátot is elfelejtettem,hogy hogyan kell eldobni a gránátot :-))
[Larmoltam békésen...[/L:
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48611 üzenetére
Ja,hogy 750 nevezetes pont meg 3000division technológia meg majdnem full-os szettek? :-))) O.K. ezt meg is beszéltük. :-))
Így te könnyen játszol.Ha bármi bukik szinte semmit nem számít. :-)Én így szoktam trükközni ha fent járkálok.Itt még el is felejtettem az immun ládát.Lent van amikor bemegyek egy közeli ellenőrző pontra és onnan megyek ki úgy,hogy az utolsó sec-re érjek a kimentéshez.
Megnéznék tőletek is egy hasonló kört. :-) Amiben nincs rugózás csak ládák vagy nevezetes pontok.Legfőképpen mit/merre/hogyan csináltok miatt. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48605 üzenetére
Az ilyen helyzetekre nekem van egy -eddig- nagyon bevált forgatókönyvem.Elindítom a kimentést,és elmegyek kb. olyan messze ahol a pulse nem vesz észre,kivárok addig amíg az kimentés Indulási(!) ideje kb.35-40sec.Akkor elindulok vissza,amikor szaladok fel már nyomom a védős skill-t,a kimentésnél meg immun láda+seeker mine és felrakom a csomagot,mindez kb. 5sec-nél.
Az utóbbi kb.50-70kimentést így csináltam,volt amikor már fent voltak a rugózni vágyók,de mivel nem számítottak senkire,mivel már ott voltak kb.egy perce,mindig "hagyják",hogy felrakjam.
+persze már rég nem szaladgálok tele zsákkal.max.4-5van benne,van úgy,hogy csak 2-3.Ha bukik ne húzzon fel nagyon. ;-) -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48564 üzenetére
Akkor legalább volt foglalkozva az összefoglalóval.
Most úgy látom,hogy nincs topikgazda.Ha még az a rendszer van szavazok Razor-ra. -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48553 üzenetére
Na fasza. :-((
Köszi!!Következő hvégén nagyobb koppanás lett volna. -
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #48548 üzenetére
Ez hallod vmi nagggyon komoly!!!! :-)))))) Ilyen baszott gyorsat célozni vmi..iszonyat kemény!!!
És az ilyen videókban az a legnagyobb amikor az ellenfél is nagyon profi és ezek azért sejtettek vmit a témáról...mégis feküdtek. :-)Egy ismerősöm vett most egy ge ládát és felmerült az a kérdés,hogy mi van akkor ha csak a következő hvégén bontja ki,én szinte biztosra mondtam,hogy a következő heti válogatásból fog cuccot kapni.
Jól válaszoltam vagy vak vezetett világtalant?Szerintem a jövőhetit kellene kapnia,nem? -
Elims
veterán
válasz
xyvalaki #48518 üzenetére
Én direkt a division miatt cseréltem le egy-két hónapja a tv-met egy 65"-osra,mostmár jól látom a sebzés számokat,egy ilyen monitoron hogy lehet látni azokat kis számokat?
Ne érts félre,nem fikázom,rengeteg időd/pénzed/energiád lehet egy ilyen "számítógépben" -bár inkább nasa erőműnek mondanám..-. (A múltkor vennem kellett egy új egeret és még az akciós 2$-t is sajnáltam kiadni ezért ).Tommy: Igen?Na akkor ezek után biztos nem fogok megnézni egy ilyen monitort,költhetnék arra is. :-) Ha meglátnám biztos vennék egyet ha ilyen jónak írjátok.
Remélem lesz vmikor jó áron tv-ben is ilyen 144Hz.Majd akkor megtudom.Részemről utoljára,cronusmax.Ha vki kíváncsi,hogy milyen,írjon egy privátot és kölcsön adom pár hétre.Ajánlott postát oda-vissza állom vagy személyesen Hatvanban.Ami biztos,ps4 pro gépen,joy-jal nem jó.Jobb nélküle!Számítógép+egérrel nem tudom.
Ismeretlen névvel ne írj,mert esélytelen a téma..A neved soha,sehol nem lesz kiírva. -
Elims
veterán
válasz
xyvalaki #48513 üzenetére
Baszki!Asztakurva!!! :-))) Ezt te most nem mondod komolyan ugye!?? :-o
Én vmikor azt mondtam,hogy olyan számítógép kellene nekem amit teljesen el lehet rejteni,ne lehessen látni számítógép házat/dobozt (mindig is konzolos voltam),ez ahhoz képest...khmm.. :-))) beteríti a falat!!
Tényleg ráversz egy ilyenre ki tudja mennyi pénzt (500+ e) és hozzárakod azt a picike monitort??Ami persze biztos 100e körül van..,de akkor is.Nem lenne jobb egy nagyobb tv?
Nagyon kemény "szett"! :-)Mik vannak ebben a topikban,full-os division technológia,5065 pontszám!!!!Le a kalappal!Gratulálok mkinek!!
Iszonyat keményen csináljátok!! -
Elims
veterán
Jó lenne privátban is. :-)
Egyébként tényleg nem ad semmit.Sőt!A visszarúgáscsökkentő még annyiban zavaró is,hogy amikor mozog a célpont és húznám odébb kicsit beimbolyog a célkereszt. :-///
Még rászánok majd egy órácskát vmikor google-val aztán ha semmi remélem elviszi vki vmi call of duty/battlefield/stb. mellé.Kidobtam 16e-t. :-/
Persze azt tudtam,hogy egy Sniper/te/Tommy kaliber ellen hiába veszem meg..de jó lett volna ha nem fektet meg a játékosok 90%-a... -
Elims
veterán
Vmint pár héttel ezelőtt rendeltem egy cronusmax-ot,tegnap megérkezett.Nem számítottam nagy dologra,de annyi segítségre igen,hogy a fekete zónában ne 10-ből 9x hanem "csak" 10-ből 5-6x feküdjek.Sajnos nem ad nagy segítséget,a visszarúgáson lehet állítani,de ha vki -mint én is meg sokan- már megszokta a fegyver visszarúgását akkor szinte semmi pluszt nem ad.Nem lehet ebbe vmi kis célzás rásegítés?
Shotgun-hoz van vmi,de azzal soha nem megyek.Muszáj voltam megvenni,a fekete zónában nagyon kell trükköznöm,hogy kihozzam a lila/sárga ládákat.Kimentés hívásnál özönlenek a "rugók".Még egy-egyben is sokszor fekvés van,legtöbbször meg 3-4en jönnek.Mondjuk leginkább pve a cuccom.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48475 üzenetére
Jó ember csak kissé pesszimista. :-)
Van egy videó amit elmentettem,megvágom és felrakom ide,kíváncsi lennék a véleményetekre.
2 nappal ezelőtt történt ps4-en,kb.20-30m-ről 514e-s szívósságot leszedtek rólam kb.2-3lövésből.Nem tartott 2sec-ig.Először azt hittem,hogy dead eye,de ahogy írjátok ezt a fedezékes dolgot ez kiárva,nem fedezékben volt.Mi lehetett az??Majd a videó után írjatok rá vmit légyszives. -
Elims
veterán
VTom,Lifer: Köszi!Gondoltam. :-)
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Igaz az,hogy májusban lekapcsolják a szervert??Most írta nekem egy barátom,de nem akarom elhinni..
-
Elims
veterán
Csak a loot,nem érdekel a hullámok száma.Lehetőleg minél gyorsabban minél több titkos készletes cucc.
Jam: Medkit-ekre ment el a pont,mert reclaimer-ben mentem be (220e-s képzettséggel,szóval nem teljesen csak reclaimer),hogy ne kelljen a töltényekre költeni csak így meg többször kellett medkit-et venni,mert a shotgun-osok kicsit később haltak és közel tudtak jönni.
A többit tudtam,köszi!Csapatban sokszor a főnökkel kezdik az aprítást.. :-//// -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48007 üzenetére
Egyértelmű,ki is próbáltam.Csak amikor eltelik 10hullám úgy,hogy még a láda közelében nem vagyok és még nyitni kell egy 3500-as+2500-as ajtót akkor kicsit elbizonytalanodok,de így azzal a ládvával fasza lesz.Legalább lehet menni dps karakterrel.
Sniper:
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #48005 üzenetére
"...csapatban semmivel nem vagytok előbbre."
Pedig de. :-) Minél többen vagyunk,annál több ellenség van.Igaz,a láda annál nehezebben nyílik,de ha jó csapatot fogok ki és maradnak a reclaimer ládában akkor még töltényre sem kell költeni.
A 93-as mólóknál van esetleg vmi camp-elő hely egyedül?A shotgun-osokkal gyűlik meg a bajom egyedül. :-// -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47894 üzenetére
Egyedül elég nehéz (ellenállás)..nem feltétlen a hullámokra gondolok,inkább a kapuk nyitására.Azok ugyanannyiért nyílnak mintha 4-en lennénk. :-/
A frissítés óta viszont a 2. fokozatú ellenállás láda nem ad titkos készletet. :-/ Egzotikus+arany ritkán szokott lenni,de leginkább 2 arany.
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47811 üzenetére
:-)))) Ez nagyon kemény!!
I@lex: "Hogy mennyi fakezű játszik PC-én édes istenem... 4-en (3-an?) képtelenek egyet leszedni... Lol."
Szólj 3-4 haverodnak és menjetek rá.Mentsétek a videót légyszives,látni szeretném,hogy hogy nyomjátok le. ;-) ((vagy nem,és inkább az lesz.))
Anonymus: 5000 felett.Nagyon szép teljesítmény!!!
Gratulálok!!! :-)Ugye a dz-s rugókról megvolt a véleményem..én ezt orvosoltam is úgy,hogy jóval ritkábban járok be+mára már sokat higgadtam,mondván az a rész nem csak pve.
Most az ellenálláson vagyok rajta,az csak coop és szinte biztos,hogy jön ki min.1 titkos készletes cucc (10-ből 1x nem).
Az utóbbi 3-4 napban viszont igazi parasztság van néha.Pár kis buzi gyerek azon szórakozik,hogy kidobálják a csapattársakat a 13-14. hullám körül,a 4 nevesített vadász előtt.4-en játszuk a játékot,13-14. hullámig mindegy,hogy ki szedi a pontokat,ha elmegy a csapatból más feltudja szedni az övét és amikor már csak ketten vannak nyitják a loot-os ládát,mert 2 személyre kevesebb pont kell.Addig 4-en gyűjtjük,több az ellenség,több a pont.Ha viszont ketten vannak a csapatban kevesebb pont kell a láda nyitásához.
Nyomjuk kb.30-40percen keresztül teljesen fölöslegesen.Ha vki rajtam kivül játszik még az ellenállással figyeljen erre.Ami a lényeg,ne szavazzatok ki jó játékost+figyelni,hogy a többiek mennyire nyitják az ajtókat.
Ha egyáltalán nem és a ládába sem töltenek semmit,gáz van...érdemesebb mindig ketten menni ismerőssel.
Ezért írtam most én is.Ha játszik vki ps4-en ellenállást,írjon nekem,keresek egy állandó társat.
A barátaim nagy része akik egyébként tele vannak minden cuccal nem szivesen játszanak ezzel,nekik talán nehéz(?).Mégvmi..mi az a szövetséges elsődleges gyógyítása módosító?Ez ahhoz ad pluszt amikor én húzom fel az embert?
-
Elims
veterán
válasz
#75376384 #47430 üzenetére
Arnikusz: "Predatornál alap a 9000 stamina/életerő.
A DPS nem mérvadó, a képen látható kimaxolt szett eseténben a fő érték életerőre/staminára kalibrált.
E mellett a mellényen és térdvédőn 16674 keménység, a hátizsákon 13339 és én a tokra is raktam 8334 keménységet. Valamint a maszkon is van 10033 képzettség.
Bal oldalon lévő módosító helyeken 4 db 265 tűzerő 1% chc mód a zsákon pedig 266 életerő 1% chc.
Viszont most a Sniperére tekintve ez utóbbi lehet kijön és bemegy egy 267 elektronika 1% chc.
Jobb oldalon pedig 4 db 2% chd pulse mód van bent.
A Predator esetén chc-re és chd-re kell gyúrni a cél a 60% chc és 110% feletti chd."Köszi!!
Anonymus:
Ellopott jel:
"Egy kis javaslat Stolen Signal hibátlan küldetésre:
Gyakorlatilag minden körben használható, de leginkább a két nehezebb körben, ahol bujkál a boss:
Diszkó: amikor kijön a boss, akkor egy sticky és egy tactikal linkkel le lehet küldeni mielőtt még felmenne, így nem fog tudni gránátozni.
Az asztal alatti túsznál a snipert kiszedni úgyancsak sticky + tactical link, bár itt csak biztonságért, de gyakorlatilag 1 kör jött ki oldalt, mert nem volt többre idő, ahogy megjött a boss, ment fedezékbe kapta a sticky-t és már lőttük is le.
A robbantós résznél csak sticky is elég, úgyis a páncélt kell róla leszedni először, amikor kijön meg 1 sec alatt le lehet darálni F2F.
A legvégén amikor megjelenik a főboss, akkor egy tactical linkkel fullra kinyírtuk, kék ultizni sem volt ideje.
Kb 20-25 perc alatt megvolt a küldetés, kicsit volt hosszab mint GE alatt. A végét is elsőre megcsináltuk, 2 D3 volt, az egyik feldobta a mobil fedezéket a hátsó túszhoz, a többit bevédték, mi meg 2 Striker lőttük a mobokat." -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47426 üzenetére
Tényleg..
Viszont akkor hogyan csinált 325e-s tűzerőt lvoa-c-vel a kézben??Mert az van a kezében és nem egy városi mdr. :-) +persze 100e képzettség.
Ez a tiéd is nagyon vad.. :-)Bozont: A tiéd sem rossz. :-) Bár én d3fnc-nél lehet,hogy kicsit nagyobb képzettséget használnék.140-150e,de persze te tudod. :-)
Az én végső megoldásom sehol nincs hozzátok pedig nem rosszul takarítok vele (lvoa-c-vel).
Persze ez csak 4-es. :-/
-
Elims
veterán
válasz
-=Jam=- #47422 üzenetére
Köszi! Ezt sem tudtam. :-/
Anonymus: A 209-es vagy 229-es fegyverrel amin élnek a talentek,sebzel annyit mint egy 28x-es nem élő talentes fegyverrel? :-o
Arnikusz: Ne is haragudj,de ez lehetetlen!Nem egy hantás embert szűrtem le az írásaidból,de ez a screenshot vhogy nem jöhet össze.Esetleg vmivel felturbózva,pl. van a taktikus szettnél vmi olyan lehetôség (talán egy sárga táska adja),hogy amennyit sebez a skill vhány %-át megkapod gyógyításként.Ez vmi ilyesmi lehet.?Ez csak egy példa volt,nem is taktikus,nem is nagy képzettséggel.
Szerk.: :-)))) "...és ez még a nem megfelelő maxolt Predator..." :-))) Ne viccelj már. :-))
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
LucentTwo #47289 üzenetére
Na fasza.. :-/ Akkor másokkal ezért tart annyi ideig.
Viszont a benti 2. ládát tényleg ki lehet hagyni.Legalábbis eszerint.
Megnézve utólag látom,hogy vki már odavitte a 2. ládát is,de nincs berakva.Ez másokkal van amikor oda sem visszük.
Na mindegy. :-) Legalább már sikerült megcsinálni ezt a küldetést. Még hátra van az ellopott jel.. :-/Lenne egy pár kérdésem..
Találtam majdnem két teljesen egyforma kesztyűt,a különbség annyi,hogy az egyiken 8% páncélrombolás van,a másikon 15% kritikus sebzés.
Szerintetek melyik a fontosabb?A nagy ládában a sorrendet hogyan lehet megváltoztatni?Én mindig úgy szoktam,hogy berakok vmi érdemlegeset,majd ha volt már bent olyan tárgy kiszedem a gyengébbet,de az utóbbi frissítéskor jött ez a szint szerinti sorolás.Ezt szeretném megváltoztatni név szerint.
Bravúrok között az általánosban hogyan kell megcsinálni az arany kezű bravúrt?
-
Elims
veterán
válasz
LucentTwo #47269 üzenetére
Igen,az elején gondoltam.Máskor ennyi idő alatt soha nem jön ki a két bombás.
Ez még csak az első volt,sokan így csinálják.Vmit az élesztős(?) ládával kell csinálni.
Az első bombát rakták fel,rárobbantották a ládát(?)+lőtték(?),be bug-oltatták a játékot és azért írja utána,hogy 2/2.
Legközelebb egyértelműbben figyelek.Anonymus: Kb.egy héttel ezelőtt állítottám egy kicsit érzékenyebbre az irányítást+célzást és még szokatlan.
Mindig gyári beállításon volt,de az a fekete zónába kevés..
Gyárin megy szépen. :-)Sniper: Ha elmegyek külön balra és úgy csinálom ahogy többen is tanácsolták,a végén kirúgnak a csapatból.Itt szinte mki így megy. :-/
Jam: Menjetek többen és ha vkinek megadja a taktikus táskát,kérd el. :-)
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #47158 üzenetére
Szóval.. :-) ebben a tiszta égboltban csak azt szerettem volna megnézni,hogy hogyan csinálják a trükköt.
Írd meg légyszives,hogy mit látsz.Csak a ládát töri össze?Lőnek is egyszerre,ha igen,direkt kellhet hozzá?
A benti egy ládás megoldást ők nem csinálták meg pedig szerintem tudják,hogy hogyan kell.
Ebben a küldetésben csak a taktika ellesése volt a cél,azért ment picit döcögősen+állítottam kicsit a kamera érzékenységen és még szokatlan. :-/ -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #47158 üzenetére
100%,hogy ma úgy nyitották ki.Ott voltam mellette.Felvette az első bombát,felrakta aztán lőnöm kellett,mert muszáj volt és azt vettem észre,hogy a többiek már úton vannak befelé.Csak egyet rakott fel. :-)
Tegnap a ládás téma kicsit mókás volt,a többiek iszonyat keményen aprítottak,egy-két perc múlva a bal ládához keveredtem,mondom felveszem és berakom,mire felvettem kiírta,hogy betörés befejezve...
Ez hogy lehet? -
Elims
veterán
Ma is rápróbáltam a tiszta égboltra.Ma az elején úgy nyitották ki az átjárót,hogy csak egy robbanóanyagot raktak fel.
Néztem youtube videókat,de sem ennek sem a biztosíték láda kihagyásának a megoldását nem találtam meg. :-/
Végül Micafighter megoldásával csináltuk meg (két-két ember jobb-bal oldalon,kettő elvonja a figyelmet,másik kettő viszi a ládát,majd fordítva,de így ugye sokkal lassabb.
Vki írja meg kérem a megoldást. -
Elims
veterán
válasz
insidious_ #47077 üzenetére
Mielőtt megkérdeztem volna megnéztem párat,de mindegyikben berakják a ládákat. :-/
Olyan kellene amiben nem foglalkoznak azzal a két vmivel,mi ill. a csapattársaim.. úgy csinálták meg,hogy nem lett berakva és mégis sikerült. -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #47001 üzenetére
De jó,hogy beolvastam kicsit..
Most sikerült először a clear sky.Volt két játékostársam akik iszonyat keményen kenték a témát!Tényleg 5perc volt az egész!A bal oldali láda(?) sem lett berakva és simán megcsinálták.Én csak öltem meg keltettem néha,ők csinálták a "szakmai" részét. :-)
Esetleg tudtok vhogy olyan videót ahol így játszák le percek alatt ezt a küldetést?
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46951 üzenetére
A 289-es már nincs meg,mert kombináltam benne egy-két dolgot,most 286,de ez is 281 volt.A múltkor csak egy-kettőt kalibráltam a már egyébként full-os szettre és most megnézve 283 megmaradt,pedig ez 281 volt.
És most egy felesleges kalibrálás után:
De akkor ezek szerint ti is tudtok róla,így vmennyire "megnyugtató". :-)
-
Elims
veterán
Mitől lehet az,hogy összarakok egy szettet,kalibrálom/optimalizálom/elmentem,majd a következő belépésnél a 289-es szett csak 281?
3-4szettnél észrevettem.
A kalibrált/optimalizált értékei megvannak,a szintje viszont nincs.Ha újrakalibrálok vmit az egyik tárgyin (ami egyébként már max-on van akkor rögtön felugrik a szintjére,de a következő belépésnél megint nem látszik. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #46183 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46177 üzenetére
Jaa,értem.
Furcsa volt,hogy ilyen fullos cucc és csak 288.Vmelyik nap 290 vagy 291-eset láttam az egyik emberen.Mondjuk biztos,hogy neki csak az az egy szettje van..Dvd: Gondolkoztam,de sehogy nem jöttem rá,hogy hátizsákra hogyan lehet stabilitást pörgetni? :-(
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #46162 üzenetére
és Sniper: Köszi!! :-)
"Ennél a játéknál két lehetőséged van a jó lootra és gearre.
1., Vagy te vagy Snip3r...":-DD
Szerk.:
Arnikusz: Ilyen szettnél hogy-hogy Csak 288-as a szint?? :-(
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #46145 üzenetére
Sziasztok!
BÚÉK!
Látom működik még a generátorod (loot).Eszméletlen,hogy még azóta is ilyen mázlista vagy!! :-)
Az utolsó oldalt elolvastam és részben kaptam is választ a kérdésemre,honnan lehet leghamarabb minél több division technológiát összeszedni.Ezek után még jobban rámegyek a fertőzöttségi eseményekre..viszont mi az,hogy csinálni a damascus-okat?Abból hogyan lesz technológia?
-
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
cyberkind #40522 üzenetére
És?Így is könnyen megoldható.Játék amúgy sem kell hozzá.Ps plus meg mindig van. ;-)
Ezt már rég szerettem volna megkérdezni:
A tervrajz árúsnál van ugye 256-os tervrajz,van 30-as szintű is.Utóbbit is ajánlott megvenni ugye?A fegyverkiegészítők 30-as szintűek.Abból gondolom nincs 256-os. ? -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz
cyberkind #40517 üzenetére
Elég nagy az élet..Az a 20-30 division játékos a barátlistámon van.
Ettől azért jóval nagyobb az élet. :-) Bármit elindítasz egyedül pikk-pakk talál társat.
Bontatlan division 5e Ft. ps4-re.Ha meggondolnád magad vmikor,üzenj rám. ;-)Egy-két nappal ezelőtt ps4 survival-ban is voltak komoly lag-ok és nem az internet miatt.
Keményen beragadt sok helyen a játék.Ráfogtam a "pts"-re.
Mondjuk még most sem teljesen értem,hogy minek kell ez konzolra... -
Elims
veterán
válasz
cyberkind #40513 üzenetére
Ha ps4-en játszanád tudnék 20-30 fős csapatot.Közülük 10-15-en mindig ezzel játszanak.A nap minden szakára lenne állandó társ.
(Ha megvan még a ps4-ed gyere át ;-) )
Én kb.5-6.hónapja csak ezzel játszom.Pár napja gondolkoztam el,hogy kicserélem a gépben a lemezt a sniper elite 4-re,de a survival-tól nem tudok "megszabadulni".Kb.1órája takarítottam ki benne a fekete zóna déli/középső részét,lett volna legalább 14e pontom a survivalban,de elbénáztam. :-((((( 2óra ment a levesbe. :-(((
-
Elims
veterán
válasz
lalakov #40426 üzenetére
Egy jó taktikus szettben egy-két hetes gyakorlással simán megvan.
Van egy 4-es csapat mind a 4-en taktikusban,együtt is és külön-külön is megszokták csinálni.Én a lexington-t szoktam ritkán egyedül csapásmérőben.Egyetlen hátránya,hogy majdnem 2x annyi ideig tart kb.4-5halálozással.
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #40420 üzenetére
Egy ilyen játékos talent nélkül is tud irtani,mindegy,hogy mi lenne a kezében...
Cyberkind: Egy barátom próbálgatott több szettet is hetekig.Neki is volt egy jó predátor szettje,de amikor együtt játszottunk az én csapásmérőm jobbnak bizonyult,úgyhogy én azt is nagyon ajánlom majd.Vmint a nomádot!Abban ritkábban halsz (igaz,egy picit lassabban szeded le az ellenséget).
-
Elims
veterán
válasz
arnikusz #40158 üzenetére
Köszi! :-)
"...a sok idióta akik szarozták a Győzike showt közben meg minden nap azt leste és arról beszélt...
"
Ez bizony így volt(?). :-)
Valószínű,hogy Tommy-nak nagyon kell a cheat.Vmi kis amatőr aki folyamatosan kel és fekszik... Sok játékosra ráhúzná a lepedőt. (Ugyanígy Sniper/Razor csak hogy a magból szemezgessek.)
-
Elims
veterán
Ps4-en egész nap gond nélkül futott.
Lement pár survival.. -
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #39133 üzenetére
Én azért csak váltottam volna egy-két szép szót.
Vagy ő lehet,hogy csak rugóvadász lenne?Tudja vki,hogy a heti ládán kivül melyik láda adhat még egzotik cuccot és mennyi eséllyel?
Mert vmelyik még ad,az 100%.Már nem egyszer kaptam így egzotikot és heti láda közelbe sem volt.
Hiányzik Micafighter,kisujjból írná,hogy mi a helyzet. :-(
Most van kb.60 bontatlan ládám,heti nincs benne,kb.98%-a survival-ból -túlélő lerakat,stb.-.
Melyiknél lehetne egzotikra számítani? -
Elims
veterán
válasz
Dogfighter #39075 üzenetére
Nem rossz az egeret húzgálva játszani?Szerintem joy-jal sokkal kényelmesebb.Nem kell görnyedni egy íróasztal előtt monitort pár cm-ről nézve.
Biztos,hogy élesebb,de ugye nem mindegy,hogy 120+cm-en nézed vagy 20-50cm-en+ott van még a jóval több hibalehetőség.. Olvastunk már párat itt.Ilyen-olyan driver stb.
Ps-be meg csak be a lemez joy-jal bekapcs a gép és kanapéról "gyerünk". :-)
De örülök,hogy neked jobban bejön. :-) Főleg a játékosok csatlakozása nagy pozitívum. (Bár ezzel kapcsolatban tudnék csinálni egy pár órás youtube videót,hogy ps-en mennyi ideig tart csatlakozni/csatlakoztatni játékosokat).Köszi az írást! :-)
-
Elims
veterán
válasz
Lifer092 #38983 üzenetére
Csináld úgy,hogy legalább 1órát tölts el a dz-ben.
Meglátod. :-)Arnikusz: "Ma este megnézek egy Barrett-specialized -predator összeállítást, de addig is Striker."
Ha kipróbáltad a predator-t majd írj légyszives,szerinted milyen a strike-hez képest.Kíváncsi lennék. :-)
Bár én a mostani striker szettemet nem cserélném le de az összehasonlítás érdekelne. -
Elims
veterán
Egy fasza m4 vagy lvoa-c szerintem egy kicsit jobb tőle.
Ps4-et is elérte ez a "vírus". :-///
Talán tegnap volt nekem az első.Vmi uniform hiba.
Ma 3x adta be.Az elsőnél pont egy kék mesterlövészpuskával pumpáltam egy tankot. (Survival-ban.)
Mire vissza tudtam menni a játékba már halottam voltam természetesen és 1:30 volt hátra a felélesztésből.Senki nem szedett föl,mehettem újra. :-/Mi ez??Mitől lehet ez?Ha sokszor megcsinálja befejezem a division-t.
-
Elims
veterán
válasz
Dogfighter #38971 üzenetére
O.K.,bocs,legalacsonyabb fokozaton nem tudom.Legendás/kihíváson szoktam indítani/becsatlakozni.
Lifer: Megtaláltam az időmérős screenshot-ot:
Bár a végén rezgett picit a léc,mert a legkeményebb fertőzésem volt és a megmaradt egy orvosságot a helikopter beszállása előtt akartam bevenni(+a kaja és víz).
7sec maradt amikor bevettem az orvosságot. -
Elims
veterán
Nem gáz!Sajnos van úgy,hogy kék fegyverrel megyek be.A lényeg a division tech.Az nagyon fontos+ugye némi fegyveralkatrész,de amíg elérsz a dz-ig addig úgyis szedsz fel egy-kettőt+fegyvereket/páncélokat amiket aztán szét szedsz.
Nem tudom,hogy tudod,de -ha igen,bocs- rejtekhelyen a tárgykészítő asztalnál a legalsó menüpontban át tudsz alakítani zöld cuccokat kékké/stb.
Menni fog az. ;-) Keress társakat,egy-két profi ismerős nagyon sokat tud segíteni.Lifer: "Lehet bődület fogyatékos vagyok, és hiába toltam már le kb. ~100 survivalt legalább, de van benne nappal?
"
Kicsit sem vagy! :-) Én is csak lestem!! :-D A játékostársam hívta fel a figyelmem,mert úgy világosodik ki,hogy észre sem veszed a nagy írtásban. :-)
Szépen fokozatosan.Dogfighter: "Sok idő kellett, hogy társat találjon a gép."
Akkor vmi gubanc lehetett a gépeddel/interneteddel. :-( Nálam/nálunk pikk-pakk történik minden.Tényleg. :-)
Bármit indítok rögtön felajánlja,hogy csatlakozhatom ugyanolyan dologba máshoz.Nem szoktam várni -kivétel nagyon ritkán- társakra,hogy én legyek a csoportvezető,bekapcsolódom vkihez,ha random emberekkel megyek. -
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #38926 üzenetére
Na szép. :-( Csak egy kósza tipp volt.
Van egy olyan internetes játék -vmi m betűvel kezdődik a neve ami nézte a benne eltöltött időt és annak függvényében adja/adta a dolgokat.Hogy ez mennyire korrekt vagy sem már más kérdés.Dogfighter: Én is ps4-en játszom.Szerintem sokan vannak ezen a konzolon,de számítógèpen biztos többen.
Ha váltottál és kitapasztaltad a helyzetet,majd írj légyszives.HKorn: Biztos,hogy Arnikusz megoldása is nagyon jó,de én azt mondom,hogy meg kell csinálni azt úgy párszor a biztos kijutáshoz...
Az én tanácsom szerintem jobb,igaz,picit tovább tart.
Hívod a helikoptert és azonnal lefutsz a tetőről a sportbolt(?) nevezetes pont utcájába a tetővel szembe.Ott alul lesz egy kötél,ott felmész és heal láda+arany m44 mesterlövészpuska.
Ez első időben sokkal kényelmesebb megoldás.
A távcsövesre vagy a játék elején tudsz csinálni 12x scope-ot vmelyik kinti szélső dz-től minél távolabbi rejtekhelyen vagy menet közben -ha találsz- mesterlövészpuskáról leszedve.Esetleg ha véletlen enélkül mész be akkor a dz-ben lévő rejtekhelyen is tudsz egy 4x-est csinálni végső megoldásként. -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #38917 üzenetére
Asztakurva!!!! :-)))
Volt már ilyen vkinek???
Na erre mennyi lenne az esély?? -
Elims
veterán
válasz
foxymaxy #38901 üzenetére
Ha sehol nem fogod megtalálni akkor sajnos bug-os lett és a legjobb megoldás erre egy olyan barát aki még nem vette fel azt a drónt.
Csatlakozz rá,ekkor az ő térképén leszel és úgy fel tudod majd venni.
Egy barátom egy telefonnal járt így.Tegnap esti survival :-))) :
Na persze ez csöppet sem az én érdemem sajnos.A játékostársam úgy húzott maga után mint egy pótkocsit. :-)
2-3 utcával előre megmondta,hogy mi-hol van."Menj ide,ott lesz x. utána fordulj oda és a kocsi bal első kerekénél lesz ez meg az."
Iszonyat keményen és lazán kente az egész térképet fejből!
Ha lenne vkinek hasonló -mint múltkor Players-nek 50perc kimentéskor... :-o - mutassátok meg légyszives.
Én kíváncsi lennék. :-)Sniper kimentése,kötél előtt 10m és 4sec a kimentésig. :-))
Ott ő szerintem már nem akasztott.Szerk.: Ja, :-))) a survival-ben a társam nem azért hívott kimentést,hogy elhúzzunk a vérbe,hátra hagyva a fekete zónát+a paráztató vadászokat hanem,hogy leszedjük a vadászokat. :-)
Már rég nappal volt amikor kijöttünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest