- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
válasz
felixo #54379 üzenetére
Az M4 nem géppisztoly, hanem gépkarabély. Géppisztolyok közül a ház az op. vagyis az összes fegyver közül a ház az egyik legjobb. Gépkarabélyok közül az M4 és az lvoac a legjobbak. Mesterlövészek közül szerintem az M700 Carbon a legjobb bár nekem az a bajom vele, hogy lassú az újratöltés, de ez ilyen. Azt, hogy neked melyik a legjobb neked kell megtapasztalnod.
-
Vityaa
tag
Sziasztok,.
kb. 1 hete 3x kell elindítani a játékot mire egyszer elindul. Töltés közben hibaüzenet nélkül kidob. Ha csinálok egy fájl ellenőrzést akkor 1-2 napig semmi baja. Indul elsőre. De utána kezdi elölről. A documents/my games/tom clancy's the division könyvtárba szinte semmi nincs, max 5-6 fájl. Mondjuk a játék nem a rendszer meghajtón van. Mi lehet a baja? -
Vityaa
tag
válasz
Sub-ZeRo #49063 üzenetére
Ha megveszed a Sniper által említett M4-et akkor pörgess a kesztyűre Támadást, attól magasabb lesz az M4 sebzése is. Illetve alapból több tűzfegyver kellene és kevesebb Életerő, bár ez szett függő. Kiindulásnak itt van még egy kép, hogy mit hogyan éredemes használni TF-Élet-Elektro szempontjából. (L:/dl/upc/2018-03/25/272367_lvdmoiduqz8prcjp_301229_img_2795.jpg)[kép](/L)
-
Vityaa
tag
válasz
Snip3r_HUN #45949 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
Vityaa
tag
válasz
Snip3r_HUN #45940 üzenetére
Hogyan tudtál az M4-re 37,5% CHC-t rakni? Nekem 23,5 % fölé nem sikerül.
-
-
Vityaa
tag
Azért az elég gáz, hogy 50 ládából nem jött össze annyi, hogy egy csapásmérő szettet összetudjak rakni.
Szerintem egy időre elég volt ebből a játékból. Ennél többet már nem lehet farmolni. Bezzeg barettet dobott vagy 5-öt, amiből 1 használható kis túlzással. Szenvedek e GE ládákkal és sima+exo cuccot dobál. Az milyen már.
-
Vityaa
tag
válasz
Rigormortiis #37948 üzenetére
Térképen nyomsz egy automatikus párosítást fekete zónába és 20-as szintű játékosokhoz fog párosítani.
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
elképzelhető, hogy történt valami változás a játékban? Csak mert kb 1 hete 10-15 fps csökkenés történt nálam ugyan azon beállítások alatt, és rendesen szaggat a játék. Nem tudok rájönni mi lehet az oka. Semmin nem változtattam.
-
Vityaa
tag
válasz
ImpersonatoR #29930 üzenetére
Összeadódik. Én is így vettem meg. 4999 ft volt az alap játék és 16 € a season pass. 19,99€ - 20 % ubi pont kedvezmény.
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
nekem csak az alap játék van meg, semmilyen dlc-t nem tartalmaz. Ezért még az UG sem elérhető. Ma letöltöttem a pts-t, csak a kb. 7gb frissítést. Az alapjátékot átmásoltam a pts mappába, most már csak a pts-t tudom elindítani, mikor betöltené a profilt c-1-198-as hibát ír, és hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Ez lehet a pts-től, vagy a pts-hez is kell a dlc vagy az ubinál van a probléma? -
Vityaa
tag
Sziasztok,
a tűzfegyverek pontszámomat hogyan tudom növelni, hogy elérjem egy adott fegyver adottságát.Köszi
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
Lassan a story végére érek, de vannak még dolgok amiket nem igazán értek. Pl. a talentek mire jók és hogyan tudom ezeket alkalmazni a fegyvereken vagy módosítani ? Miután megadta a 3. képességet, miért nem engedi másik képességre állítani? Kettő kivételével mind fel van oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest