- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Omli85 #19493 üzenetére
Mert sötét
Viccet félretéve, aki nem akar játékosokkal találkozni a saját csapatán kívül, annak ez lesz a DZ = endgame (egyik formája, mert aztán még jön a többi DLC is). Még ha a fejlesztők endgame PvP-nek is szánták a DZ-t, attól még a játékosok nagy része egy fedezékes lövöldénél nem igazán szimpatizál a mostani PvP-vel.
De nem kell szigorúan érteni, csak egy átvitt fogalom a "PvE DZ", aki játszik, érti
-
grHawk
aktív tag
válasz
Omli85 #19488 üzenetére
Érdekes, hogy pont mostanság említitek az újra előkerülő ölhetetlen játékosokat, mert az elmúlt két napban újra, s újra felbukkant ugyan az a fószer. A története annyi, hogy odajött, ledarálta egyikünket (az elég váratlan volt, figyelmetlenek voltunk) kb. 3 mp alatt, aztán menekülni kezdett. Utána rohantunk 3-an, követtük egy metro lejáratig, bent pedig meghatcoltunk. Én DMR-el raktam fejbe olyan 5-6 alkalommal, társaim beletoltak 1-2 extended SMG tárat, mindezt úgy, hogy egyikünk volt csak 210gs alatt. Ezzel a "setup"-al és a fejenként védekező ulti egymás után elnyomásával lekaszált mindannyiunkat.
1: Ha ez valami cheat/konfig belenyúlkálás, akkor a fejlesztők hibája.
2: Ha ez szimplán statisztikák kiokoskodása, akkor szintén HIBA, mivel egy adott beállításon egy játékos képes erősebbet lőni és jobb védelmet használni, mint az adott aspektusokra külön specializálódott karakterek. Bár kétlem, hogy ez legálisan így működne.Valahogy úgy értelmezem, hogy egy hátékos, aki rendelkezik 5 támadás értékkel, 1 védelemmel, az nagyot üt de könnyen sebezhető, az aki rendelkezik 1 támadó értékkel de 5 védekezővel, az egy tank. Ugyanezen példán szemléltetve emberünk kb 7-7 értékkel rendelkezhetett... (amolyan hasonlatként írtam a számokat)
Egyébként a neve: SW.Breakzone
Azóta többször találkoztunk vele, számos alkalommal kifejezetten rákészülve, az eredmény ugyanolyan abszúrd volt.
-
válasz
Omli85 #19484 üzenetére
A dz a kulon szintek miatt, kulon targyak miatt jott. 1x csak igy emlegettuk tobben. A normal dzhez semmi koze.
A hetvege kb 10 orat voltam dzben. Semmi hasznalhatot nem kaptam, pedig kb 25 supply dropp es vagy 40-50 kimentes volt. Alapanyag es penz lett. 400e dz es tobb, mint 2 milla normal penz. Rugoztunk is, oltunk is, haltunk is eleget.Es most egy picit elegem lett. Az egyetlen hasznalhato cuccom amit kaptam (csapasmero terdvedo 240 ), odaadtam Cybernek, mert en orszemet hasznalok. Azt mondta, o tudja azt hasznalni
De ennyi. Viszont a poenok, a tarsasag, venomka kulcsai miatt megerte
-
Anonymus23
veterán
válasz
Omli85 #19303 üzenetére
Én is elég sok mindent vettem már innen, eddig csak egy FC4 SP-vel szívtam meg, de addig írtam az Uplay supportnak, hogy visszarakták. Asszem ott volt egy nagy hamiskártyás vásárlás, és egy csomó kulcsot bannoltak, de aztán visszaadták. Anno nekem írta a support, hogy aki megvette az hamis bankkártyával fizetett az ő dealerüknek, és ezért vonták vissza, írtam nekik, hogy mi közöm hozzá? Nem én vettem, nem onnan, a kód valódi? Igen, akkor kérem vissza. Gondolom elég nagy felháborodás volt, így visszaadták a tartalmat.
Mondjuk PP-n megreklamáltam a vásárlást és a pénzt is visszakaptam, így nem hogy kár nem ért, de jól is jártam...De pár nappal ezelőttig ott is 7400 Ft körül volt a legolcsóbb, akkor lehet még lesz olcsóbb ott is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Omli85 #18988 üzenetére
Meg Foci EB
Tegnap nagy DZ-ben, folyamatosan jöttek a nagy lángszórósok mindenütt (= kevés player a szerveren). Olyan helyen is nagy lángszórós volt, ahol én még eddig soha nem láttam, a benzinkút kimentésnél...
Mentünk az egyik helyre, hatalmas lövöldözés, hullottak a mobok, mondom, hogy figyeljünk, nehogy playerre lőjünk, mert képesek a 19 secért is kinyírniHát nem volt ott player, 3 csapat mob gyepálta egymást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest