- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #36356 üzenetére
Igazábol a HSD szerintem most jobb lehet a könnyű m4re PvP-re is mint a CHD. 1.5-be lazán 30% felett volt a CHC pulse nélkül is Alpha-ban a 8-9 talent miatt, de most nem tudsz ennyi talentet használni egyszerre, ha meg nem tudsz egy értelmes (pl 20%+) chc-t összehozni pulse meg savage bonusz nélkül akkor szerintem jobban jársz ha HSDre gyúrsz.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
myckey #34859 üzenetére
Nem. Miért került volna ki? PVE-ben még mindig használható. Engem az érdekelne hogy mennyi Képzettség kell így hogy kitudja magát healelni az ember? A 4900 firearms és minden más Stamina mennyire módosul, így hogy a cuccokon is életet lehet pörgetni. Én direkt vettem firearms crit chance modosítót azokat fogom használni.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
myckey #34710 üzenetére
Emlékszek, még 1.3 idején volt egy Sentician (Sentry + Tactician) build, elég jó volt csak nem terjedt el (több okból kifolyólag). De egyébként pl. egy pulse-al és/vagy dmg növelős heallel 1 shot 1 kill volt csipával. Szóval a lehetőség ilyen buildre megvan, érdekes lesz szvsz. ha 1.6-ban nem halva született a koncepció (csak ugye más gear setekkel).
-
vaakuum
addikt
válasz
myckey #34420 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor tud így bebugolni a kari, ha a heal láda megkezdi a felhúzást, de közben valaki elnyomja az élesztős ultit...utána szokott az lenni, hogy térdelésből nem lehet felszedni a karit a következő elhullásnál, meg kell várni, amíg elhasal teljesen.
-
bunfi
őstag
válasz
myckey #34420 üzenetére
Ez a hiba ha jól emlékszem arra, amit vegitossj7 mondott, amiatt van, hogy kézi felélesztés közben valaki elnyomott egy élesztős ultit, és így nem lehet utána feléleszteni kézzel azt a játékost, ameddig nem volt töltés vagy meg nem halt. Erre érdemes figyelni, mert pl. Clear Skyban egy ilyen hiba és már csak hárman vagytok.
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
myckey #34398 üzenetére
Egészen véletlenül a kijelölések után nem daráltál be valami más tárgyat?
Csak mert ha szemétnek van jelölve egy tárgy és később egy másikat csak simán betörsz úgy, hogy a kijelöltek még a zsákodban vannak akkor automatikusan betöri azokat a tárgyakat is amik szemétnek vannak/voltak jelölve. Ez persze nem csak fegyverre vonatkozik, hanem az összes kukázásra jelölt eszközre. Illetve nem csak zsákban lehet így betörögetni hanem ládában is
Több ízben fordult már velem is elő, hogy elfelejtettem a kijelölést és az eladásra szánt zöld motyóimat bedaráltam egy huszadrangú módosító összetörése során. Természetesen nem biztos, hogy nálad is ez történt, a mostani viszonyok mellet bőven lehet valami egyéb hiba is, egyáltalán nem lenne meglepő
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
myckey #34406 üzenetére
Nekem azt szokta csinálni, hogy leveszi a kuka jelölést és simán ott marad az inventory-ban. Nézd meg, hátha megvan neked is, csak már nincs rajta a kuka jel
Egyébként én mindent, ami hasznos/néha hasznélom, megjelölöm kedvencként (Tab), így ha valamin nincs lakat, tudom, hogy szemét.
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #34400 üzenetére
Ez akkor egy hiba, mint tegnap mikor creditet nyúlt le, kilép/belép már volt?
Miért nem adja el kérem- jó lesz ládára, ha nem emelik a 400-ezerről, nekem még csak 100 millió van, de van fórumtárs aki 300-400 millió körül mozog egy karakterrel.
Ha meg alapanyag arra ott van a divtech. -
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #34400 üzenetére
Nekem DZben szokott lenni mikor meg van valami jelölve szemétnek, és a kimentetlen dolgok közül betörnék valamit, előbb a szemetet töri be, utána tudom csak betörni a kimentetlen dolgot.
Gondolom ez "working as intended" de nálam igy szokott néha "eltűnni" pár cucc, hogy elfelejtem őket eladni checkpointon aztán így be lesznek törve.
-
myckey
veterán
válasz
myckey #34240 üzenetére
Reddit Weekly Vendor Reset info 2/17
Bocs a dupláért.
-
PETEE78
senior tag
válasz
myckey #34202 üzenetére
Relax! Főleg ebben a "feszült" időszakban!
Köszönjük, hogy megosztottad a videót. Az, hogy valaki csalónak minősíti, azon miért akadsz fel? Nem irányult feléd semmilyen támadás ezzel a kijelentéssel.Elmondta róla a véleményét, lehet már máskor is. Nagy kaland ugord át. Más nem biztos, hogy tisztában van vele. Egyébként, ha jól tudom valaki írta, hogy találkozott is vele már párszor DZ keretein belül és nem volt elájulva a viselkedésétől.Más is írta már, hogy szerinte csaló. Ettől függetlenül még hasznos a videód amit linkeltél. A kettőt ne keverd.
A végére meg odaírod, hogy mindegy, meg peace.
Inkább először peace és utána ne akadjunk fel ilyeneken.Ez nem kioktatás, hanem kérés.
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #34150 üzenetére
Milyen jó is volt amikor 1.5 elején sikerült egyet alkotni, de utána lementem 32% CHC körülire.
A másik pedig SMG-kel. Hol volt még a Barrett mellény.
Néztem tegnap pont a Pakhan 17% CHC, a Hungry Hog 22% CHC volt, de a fegyver kiegjeiket lehet átrakom az M4/Famas és MP5/MP7 párosokról.
A másik lehetőség, hogy a megvett fegyver kieg tervrajzokat pörgeti az ember, mert DZ-ben mindig felszedjük ugye a Divtechet- emlékszünk még a Divtech ínséges időkre.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #34139 üzenetére
Szívesen
Gyakorlatilag a 2 free és 4 követelményes talent helyett lesz 4 free, a famas elvesztése (exotic fegyoval ugye nem megy az alpha) nagyobb érvágás, de az assault rifle fegyverek se fognak már annyira dominálni mert az armor mitigation átlag 55%rol átlag 32%re csökken, így a páncélsebzés jóval gyengébb lesz mint 1.5ben.
Az ARek így is jók lesznek, csak igy már a többi fegyver is használható lesz.
Az oldalfegyverröl az adept + competentet pedig mindenki bukja, nem csak az alpha szett, igy az nem nerf az alphát nézve szerintem.
Viszont a provident az retroaktiv 10%ra lesz nerfelve viszont így szerintem falat kenyeret nem fog érni, a dumájuk az volt hogy last standen a normalization miatt a kisebb GSü fegyverek (amiken lehet provident) felskálázódnak maxra, ugy meg már túl erősek.
Ez csak azért kamu duma szagú szerintem mert alphaban eddig se számított a másodlagos fegyvered GSe, csak a fő fegyveré, sőt ha a másodlagos kisebb GSü volt akkor olcsóbban megkaptad a talenteket.
Bár normalization miatt igaz már nem csak az alphaval volt használható a provident, hanem bármivel.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #34137 üzenetére
Pontosan, bármilyen fegyver talentet tudsz majd használni az alphanal és ingyenes lesz mind a 4, ki írja a követelményt de nem kell hogy meglegyen hozzá a tüzfegyver/életerő/elektronika, mindig aktívak lesznek a talentek
így szabadon tudod pakolni a karakteren a pontokat is.
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #34118 üzenetére
Az SVD esetén a felrakott kiegészítők a maradékból vannak, a Historicom van felszerelve, csak az a másik karakteren van.
DZ esetleges bukta nem zaklat ez a karakter csak 30-as.
Famasom van jobb az első megjelenésekor vettem 4-et- egy Játékostársamnak 20 feletti a szám belőle.Arany szett- lehet megköveztek, de az Alpha, Banshee, Frontline, Nomád mellett mivel ez még most alakulgat jelent kihívást egy challenge küldetés vagy egy incursion, így lassan 1 év61200 óra játékidő után.
És így van mostanában minden ami magas alapértékkel bír beszerzek/megtartok készülve 1.6-ra.
kalibrálni csak a Barrett mellény, meg a Skull kesztyűt kalibráltam.A Pakhan viszont megint nagyon szimpatikus, annyi, hogy a Hungry Hog 3. talenjte az Aprólékos ( ez változni fog) jól jön egy Falcon típusú Incursionnél.
Alpha nem megy kukába, van mindegyikből a meglévő szett elemek mellett elektronikás-jó alapértékű is.
Frontline is elmegy majd az Smg-el.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
myckey #34056 üzenetére
Tanácsot szeretnék kérni.
Két hónapja játszom csak és 1.6-ra gyűjtögettem mindeféle zöld szettből és sárga cuccokból is, de az összes helyem betelt már (1 main karakter + 3 "raktáros").
Milyen cuccokat érdemes fixen kidobni, amik biztosan 1.6-ban sem lesz jók (főleg sárgákból)?
Stat értékek / rossz talentek / bármi, ami alapján érdemes szelektálni? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
myckey #34024 üzenetére
Na megvan, most rakták ki:
"Greetings Agents,
We will perform a Server Restart at 11:00 AM CET / 05:00 AM EST / 02:00 AM PST to fix server instability issues.
The estimated downtime is approximately 30 minutes.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team" -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
myckey #34021 üzenetére
Nem raktak ki semmi infót róla :
Ubisoft Forums: Server Status -
DokiBaxxi
őstag
válasz
myckey #33957 üzenetére
A jelenlegi bónuszokat lehet csak majd rápörgetni (akár minorként, akár majorként van jelen). Igen, az armor megy (azt hiszem helyette health lesz rápörgetve és ha armort pörgettél 1.5-ben, akkor az egéész cucc teljesen újrakalibrálható lesz, ebben nem vagyok 100%-ig biztos)
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #33938 üzenetére
Mióta decemberben esett az Urban MDR semmi jót nem adott.
Annyi, hogy a 6 ból most már csak a bossokból eső túlélő lereakatokat hozom ki minimum 3-at.
A könyvtárnál, Kalkasse sportboltnál, és a fentebb lévő lángszórós dagi boss egyedül is megvan, meg néha esik Hunterből is lerakat, ezt akkor tapasztaltam, mikor már volt nálam legalább kettő, hogy csak a loot szórakozott már nem tudom megítélni.
Ezen a részen, ha gyors az Survivor 10 divtechet is be tud zsákolni.
Ákoska a térképen főleg a DZ-ben fellelhető divtechek miatt porszívózunk, de ezt jelenti hogy kint is párhuzamosan haladva derítjük fel a túléléshez való dolgokat.
Van olyan, hogy neves helyre be se megyek mert feltankolok alapanyagból, gyógyszer/fájdalomcsillapítóból, étel italból és go.
Ahogy korábban players is linkelt videot, így lehet, hogy 40 perc van még hátra és már kimentesz.
Ez egyedül megy simán.
Viszont 2 Agentnél 40 perc körül, de legkésőbb 35. percben be kell menni a DZ-be.A legjobb ha te vagy az első, mert felporszívózod a divtechet, meg a többit.
-
pottyoske197
tag
válasz
myckey #33828 üzenetére
szinten zenesz
De enm kb 2 oraja vagyok kidobva MIKE erorral, majd sokadiuk ujrainditassal beleertve a szamitogepet is kiirta elnezest ker az ubifos de gond van a uplay fiokommal stb , most bemegyek megint nem enged be masodszorra meg pont ugyanezt irta ki es ma amiket osszeszedtem odalettek....
Hat akkor minek ment le online ha cseszheted az egeszet. ha a hardomon van a save csoimag akkor nem lesz kuka az egesz\Ez most szivatas rendesen..
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #33599 üzenetére
Nem gondolom hogy unbalanced lesz, most kb kutya nem használ SMG-t. Régebben is CHC volt mint irtam, és magasabb volt a cap mint amit most akarnak 22%. CHC-n meg a hard cap 60% vagyis a főlé nem tudsz menni, azért jó ha alapból CHC van a fegyveren mert akkor könnyebben el tudod érni a hard capet és a deadly talent is többet fog igy érni fegyveren.
Most amugy részben azért az AR-ek (assault rifle) a "sztárok" mert a legtöbb játékos 55% vagy feletti mitigation-el járkál, ez majd olyan 30% körülire fog csökkeni 1.6-ban (remélhetőleg nem lehet majd 70%-ra bugoltatni...) a bónusz páncélértékek eltörlése miatt, igy gyengébbek lesznek az AR-ek.
-
-
válasz
myckey #33407 üzenetére
Felveszed a kék, lila és sárga sealed cacheket a ládákból és kimented azokat. 2-3-4000 DZ kredit körül adnak, plusz a napi DZ feladatért kapott cache-ben is van párezer. Sárga sealed cache-t találsz minden fertőzött területen, többit is elég gyakran, a kékek pl. zsákutcák végén szoktak lenni.
Nyilván ki kell vinni őket, de ennyi rizikót vállalj be
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #33336 üzenetére
Részemről:
Blueprint:
MP7 -> legjobb smg pvp-reElectronics Chest -> mellényből kb mindegyik talent használható és ugy néz ki 1.6-ban az elektronika lesz a legjobb stat, de ez persze még változhat mire végleges lesz
Többi:
AlphaBridge Mask - Special Equipment Vendor: nem fullos de használható
Reckless Chest - DZ East 40th
Firearms Mod - DZ 04
C79 Scope 3.4x - DZ West 31st -
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #33252 üzenetére
Nekem a kedvencem továbbra is az volt, mikor egy kezdő sráccal mentem DZ-ben 2en voltunk, elfutottunk egy 4es banda mellett akik utánunk jöttek és lelőttek, erre az egyikük szövegel, hogy mi van nem merünk egyedül menni?
(#33249) pendre54: vele én is találkoztam nem olyan rég.ó
-
HKorn
veterán
válasz
myckey #33244 üzenetére
Igen, ez elég nagy gond.
Mert ha van egy alapvetően frankó szetted, amivel meg vagy elégedve, de persze azért szeretnél kísérletezgetni más buildekkel is, akkor még a végén könnyedén járhatsz rosszabbul, ha annyira összevariálod a cuccokat, hogy nem tudod az ereetit visszatenni.
-
válasz
myckey #33085 üzenetére
Attól, hogy te simán csak heti küldetésnek hívod még nem lesz valóban heti küldetés, ráadásul csak csak magaddal szúrsz ki mert csak összezavarod azt aki neked próbál segíteni (nekem is csak akkor esett le amikor elértem a 3 fő bossról szóló részig). A legjobb esetben is tedd oda, hogy HVT (ahogy minden kicsit régebb óta játszó játékos is teszi), mert ha meg napi küldetésről beszélsz akkor pláne összezavarod az embereket mivel napi küldetés viszont van.
Csak pár indok, hogy miért nem nevezhető küldetésnek (legjobb esetben is max csak mellékküldetésnek lehetne nevezni őket) ugyanis a divisionös küldetéseknek van pár közös jellemzője ami a HVT-re (napi/heti) nem igaz:
-Választható a nehézségi fokozat (normal, hard és néhánynál challenge)
-Fix helyszínen játszódnak és több szakaszból állnak
-Az ellenfelek skálázódnak (darabszám illetve hp/armor tekintetében) a játékosok számától függően
-Bármikor és bármennyiszer elindítható és mindig kapsz jutalmat a végénLegközelebb ehhez az UG küldetések állnak, de még azokat is külön kezeli a játék azaz pl. nem számítanak bele a heti feladatba.
-
válasz
myckey #33082 üzenetére
Egy pici fogalmi zavart érzek nálad. A heti/napi HVT az nem egyelő a küldetéssel (azok alatt mindenki a fix helyen lévőket érti amik bármikor és bármennyiszer látogathatóak) és amennyiben már megcsináltad korábban és becsatlakozol akkor a HVT-nél tényleg nem kapsz lootot a boss(ok)tól max a köztes mobok dobhatnak valamit meg csak az XP-t kapod ami a lelövésükért jár.
-
válasz
myckey #33021 üzenetére
Ha ledobálja (Delta, Mike és társai jellegű hibaüzenetek) akkor ott hiába állít dx11-et vagy dx12-t mert annak semmi köze hozzá. Amennyiben az éles szerveren csinálja akkor egyrészt lehet nyomogatni a "find a better server" gombot a group managementnél és reménykedni másrészt meg körül kellene nézni a hálózatában (egy normálisabb routerben szokott lenni, hogy nincs-e egyéb extra forgalom ami sávszélességet eszik (pl. valaki úgy döntött, hogy leszedi az anyátok közt összes részét torrenten ami a csövön kifér jelleggel vagy éppenséggel letölti mind a 300 steames játékát). Persze ez semmit nem ér, ha olyan helyen lakik ahol a csúcstechnológiát továbbra is a 2/0,5 Mbit/s-es ADSL jelenti (ami max jobb napokon tudja ezt, de akkor is csak fél óráig).
PTS esetében meg csak reménykedhettek, hogy egyszer felkerül az a fix amit tegnapra ígértek és valóban megoldja a gondot mert az mindenkit sűrűn ledobál.p.s.: No offense, de a valós segítséghez ennél kicsit több infó kell mint, hogy "ő már megpróbált mindent, de továbbra is ledobálja mint pl. van-e más játékoknak is hasonló problémája (mint pl. BF4-ben fix 100-as pingje van), nem tapasztal-e egyéb problémákat a szolgáltatójánál (gyakori szakadás, vagy csak szimplán lassú és közelébe se ér a szerződéses sebességnek) illetve nem mellesleg ki a szolgáltatója (hátha más is él azon a területen és belefutott már hasonlóba), milyen routert használ (jellemző, hogy a szolgáltató nem éppen az aktuális csúcsmodellt adja neked hanem a legolcsóbb kínai vackot), stb.
-
Elims
veterán
válasz
myckey #32966 üzenetére
"Tehát rakhatsz össze te 2-4, 3-3, 2-2-2 összeállítást is, vagy akár a 4 darab egyforma mellé, 2 darab neves arany felszerelést..."
És szerintetek melyik a legjobb kooperáció?
2 vmilyen+4vmilyen?Vagy 3-3 esetleg vmelyekből 2-2-2?Ma kipróbáltam egyedül a fekete zónát.Kemény. :-) Most nem nagyon ragoznám a többit.9-es fekete zóna szintem lement majdnem 7-re majd vissza 10-re.
Cuccokat még most egyedül kihozni lehetetlen.
Viszont felmerült bennem vmi..Nagy ötlet -lehetne-.Van ugye a ps4,van ugye benne az appear offline lehetőség amivel a barátok elől lehet elbújdosni (én nem sokszor használtam,"barát" elől sem bújkálnék soha).Gta online-ban ha ezt az appear offline-t bekapcsolja az ember egyedül marad nyilvános szerveren.
Akinek ps4-es gépe van kipróbálta már esetleg azt vmikor,hogy appear offline,majd fekete zóna.Lehet,hogy egyedül lenne az egész zónában? +persze a npc-k.Szerk.:
Razor: Hogyan csináltál 3milliós szívósságot?? :-)) -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
myckey #32981 üzenetére
Egy idő után mindenkinek elege lesz,ha 1.0 óta nyomon követted volna a fejleményeket te is megértenéd hogy 1.4-1.5 környékén érték el azt a szintet amit a megjelenéskor is elvárható lett volna (mínusz az anti cheat,a szívósság bugoltatás,stb.). Most meg visszalépnek 1.3 környékére,a balance ne csak nerf-ből álljon,smart cover buff-al meg megint előjönnek a lelőhetetlen játékosok (persze eddig is voltak....) és ez csak a jéghegy csúcsa.
-
arnikusz
veterán
válasz
myckey #32855 üzenetére
El lehet majd szórakozni vele, de az átlövök mindenen és egyéb csalók nélkül.
Még szórakoztam egy keveset a Frontline -al, még a Hildr-el ő az arany- és Eir-el, ő az ezüst és kinti PVE bossok dobálták SEEKR szett elemeket, de ennyi töröltem a PTS-t és vissza a gyűjtőgetésbe. -
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #32783 üzenetére
Próbáltuk a PvPt PTS2őn. Mindenki papirabb de a first aid gyengítés jobban fáj. Healer nélkül a csapatban nem fogsz tudni már közelse annyit facetankolni.
Így már nem annyival jobb stat a stamina mint a firepower, mert eddig pl alpha bridgenél minél kevesebb tűzfegyver volt a legjobb és minél több stamina, mert a stamina "hatékonyabb" stat volt, jobban növelte a szívósságot a stamina mint a tüzfegyver a DPSt. Annyit adtunk ezért tüzfegyverre 1.5ben hogy aktívak legyenek a fegyver talentek.
Most a stamina gyengébb lett és az elektronika erősebb PTSben.
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #32756 üzenetére
kuka
CHC legyen, még ha kisebb is a tárkapacitás. De szerintem vedd meg a tervrajzot és próbálj meg jobbat gyártani Extended magazine-ből RoF és CHC-vel. Ez a legjobb tár általánosságban jeleneg (kivétel pl ha deadeye szettel akarsz menni mert oda meg nem kell a CHC) de kb minden máshoz az extended mag a legjobb CHC és RoF-al.
(#32759) bunfi
Szerintem a megoldás az lenne hogy a HP ne legyen megint mindennek best in slot mint az armor volt, hogy egyszerüen a többi alternativán buffoljanak.. Ezt persze nehezebb úgy megcsinálni hogy ne legyen semmi broken és balanszos legyen, mint amit most csinálnak, de nem mindig a rövidebb út a jobb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest