- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Ha te ma lenyomod, kapsz 2 zöldet, esetleg a segítőidnek olyat dob, ami nekik nem kell, akkor az a 2 lehet 3, de akár 4-5 is.
Ez azért már ad neked nem kis buffot ... a csapatodból ezt megcsinálja mindenki 1x, és utána mehettek már 4 -en is együtt, ahogy eddig is szoktatok
Ez nem
csalásszerk.
Hard ... 3 ember, aki már nem először csinálja, 20-25 perc alatt le tudja nyomni úgy is, hogy a 4. csak aszisztál, éleszt, eléje ugrik a shotisoknak élő pajzsként stb.
-
Hunner
senior tag
Minél több az electronics-od, annál nagyobb buffot ad a pulse. Ha a skillek közt megnézed a leírását, látszik, hogy hány másodpercig tart, mennyi crit chance-t és damage-t ad, mekkora a hatótávja, és hogy mennyi a cooldown rajta. Csipet pulse-a kb arra volt jó, hogy amikor az enyém CD-n van, akkor is lássuk merre járnak, meg adott egy nem elhanyagolható de kis buffot. Az enyém 30k elektronikával jelentősen tovább is tartott, meg jóval nagyobb buffokat adott. Ezért kis-nagy pulse
Meg azt se felejtsük el, hogy Csipeten nem volt 4 taktikus... lehet 30k elektronikával indultam, de a pulse-ok nagyjából mindig maxra töltött taktikus setbonussal mentek ki. Kb 3-4x akkora buff mint Csipeté. Ez csak most jutott eszembe
-
bunfi
őstag
Volt. Nem tudom, ezért nem akarom azt mondani, hogy amiatt. Vagy valahogy megfilozofálták, mert reportolt pár orosz népi folyadéktároló edény. De nem különösebben érdekel, azok után, amit leműveltek ez már nem oszt nem szoroz.
(#15311) cain69 Én az első kérdéssel szenvedtem meg, míg rájöttem, hogy két l egy t.
-
VTom
veterán
-
Edem05
őstag
Dobhat! Heti jutalomként 214-est, ami az APC-ből esik az meg 191-es. Ugyan ez challange-re is vonatkozik csak ott a heti jutalom 240-es, ami az APC-ből jön az meg 214-es.
(#15250) marilllyo: Én nem venném meg a helyedben. Inkább valami tervrajzot vennék ami még nincs meg. (De mivel már megvan minden, így nem veszek semmit.
)
-
Nos, én már elmúltam 41 éves, amikor életemben először ültem számítógép elé a kilencvenes évek közepén, amikor az akkori munkahelyemen kötelezővé tették a használatát. Mit mondjak, egy rémálom volt az egész kezdetben nem, hogy számítógépes játékra gondoljak.
Csak a történeti hűség kedvéért, engem anno, a Medal of Honor AA indított el a lejtőn játékügyileg. Úgy jó 10 évvel ezelőtt, túl az 50-en, akkor még eszembe se jutott volna, hogy ilyennel foglalkozzak. Egy vasárnap délután elmentünk az öcsémhez, akinek az akkor alig tizenéves fia játszott a gépen. Azt rögtön kiszúrtam, hogy valami II vh-s játék, a gyerek meg szentségelt, mert nem jutott tovább az adott szituban. Mondom, hogy engedjen már oda pár percre, majd segítenek neki. Ebből a pár percből egy jó óra lett, ugyanis pont a partraszállós jelenetnél tartott a srác, és én is csak estem keltem, a gyerek meg visítva röhögött rajtam.
Na, mondom ez azért mégse járja, pár nap múlva megvettem a játékot, és onnantól már csak lefelé csúszok a lejtőn.
Csak a BF4 multiban van eddig kb. 1800 órám. -
vegitossj7
addikt
500 ember közül 1 ember se képes írni egy randomizer függvényt a napikhoz. A Red Storm meg felhúz egy jó játékot (Fos szerverek és gyenge anti-cheattel igaz) 130 emberrel. Ezek meg elvileg 3 éve dolgoztak ezen, és a talentek fele használhatatlan. Jól átgondolták, tényleg. Az auto-aimről még csak ne is beszéljünk. Annyi lenne, hogy rátüsszent a billentyűzetre, és kész. De erre képtelenek. Ezt nem lehet a tapasztalatlanságra fogni, ez szimplán kreténség.
Amit a State of the Game-ben meg mondtak, hát az tényleg egy vicc. "Learning course" , mikor az emberek már kifizették a játékot... Alphánál, Bétánál elfogadja az ember, de nem egy ekkora project-nél 1.5 hónappal megjelenés után... Főleg, hogy szöges ellentétét csinálták mindennek, amit a nép akart.
-Szerver alapú inventory-t és statokat. (Erre még több dolgot tettek a kliensre...)
-Igényesebb loot-ot. A kevesebb néha több...
-Jövőtervet, és beleszólást.
-Ne hazudgáljanak.
-Tökös, hozzáértő csapatot.Én szeretném, hogy jobb legyen a játék, de ezt csak úgy lehet elérni, ha a statisztikát mutatunk az EA-nek a Massive töketlenségéről.
-
Sebestyen01
őstag
Turelmet szavazni szoktak free 2 play gameknek, ott sem mindig foleg ha sokan vettek itemeket valos valutaert, de itt tobben 20 ezret kiadtak egy jatekra, es a dlc-re, a befolyt osszeg nagyon sok, rekord szagu, es cserebe kap egy leepulo jateklot a kozonseg! Ezzel egyutt az ahogy lekomunikaljak a dolgokat botranyos! Igy elmehetnek az annyukba mind egy szalig!
-
Mi azt vettuk eszre, hogy picit lassult a lexington is... 8-9 perc alatt atszaladtunk, most meg 15 volt. Bar ma este kiprobaljuk az uj cuccokkal, gondolom megint 10 perc lesz
Dz kegyetlen. Tecso mar televan 240es gear score-os videokkal... M44 1 millio feletti crittel, vector 100e sebzes, sticky bomb 400e felett... Gyilkos hely lett a dz, az tuti... Mar nem is kell csitelni az apritashoz...
-
pzstm
titán
Ugyanúgy ahogyan en 9-eskent jartam a 30-ason. Ket haver 30-as bolt, beleptunk, de oket nem lattam, mashova dobta.
Group managementben ilyenkor mutatja, hogy van Daz transferre lehetoseged neved alatt. Rwnyomsz es ott teremsz.
25-os es 29-est lattunk a minap eppen ket 30-assal, de szerintem egy ido utan szervert valtottak 😁
-
A 3. aktiválható skill amit akkor szerezhetsz meg amikor teljesen kifejlesztetted a hozzátartozó szárnyat. T-vel tudod aktiválni és a 2 alap skill között jelenik meg a HUD-on. Lényegesen hosszabb cooldown-ja van de van olyan talent ami kill esetén csökkenti.
Ez a 3 létezik:
Tactical link (növeli a sebzést és a crit chance-t)
Recovery link (heal/overheal és feléleszti azokat akik épp a földrekerültek)
Survival link (damage resistance és movement speed) -
van, ami mindenre jó, van, ami csak pve-re (még olyan is, amire nem gondolnál), meg olyan is, ami csak egyfajta fegyverre. szubjektív lista:
mindenre:
Brutal: Headshot damage is increased by x% when using this weapon.
Deadly: Critical hit damage is increased by x%.
Balanced: Weapon acquires maximum accuracy faster when shouldered. (megj.: lézerágyú)
Fierce: Critical hit chance is increased by x% when using this weapon.pve:
Destructive: Armor destruction value is increased by x% when using this weapon. (megj.: bugos az armor destruction, nem érvényesül pvpben, különben mindenre jó lenne.)
Ferocious: Damage against elite and named enemies is increased by x%.close range:
Responsive: Damage is increased by x% when closer than 10 meters to the target. (megj.: shotgunhoz, de augosoknak is jól jöhet. az aug falloffja afaik 15m, a vectoré 21m.)long range:
Prepared: Damage is increased by x%when more than 40 meters from the target. -
warcat
veterán
Craftolásért ne aggódjatok míg gyökér módon nem nerfelik a következő módszert is - viszont a "játék" teljesen átmegy doboznyitogató kocogószimulátorba:
Collecting crafting materials (equal to 190 purple items per hour)Nem képesek megérteni,hogy a szellemet már nem lehet visszatömködni a palackba,normális dropok kellenek,az SMG-AR-DMR fegyótípusokon kivüliek rendbetétele és ha úgy gondolják,hogy túl gyors a gearelődés,akkor további változók kellenek a cuccokra.
Délután 2 órán át mészároltam Police Academyt a rövidített módszerrel,most épp egy darab HE sem esett.
Ha ezt valaki normális módon csinálta volna,akkor eltöltött volna 4-5 órát úgy,hogy semmit sem tud felmutatni a fáradozásáért némi crediten meg pár alapanyagon kívül.Ez abszurd. -
.LnB
titán
Hozzá tudsz persze. Bár azzal vigyázni kell, hogy csak rácsatlakozol valakire úgy, hogy nem szólsz neki előtte. Mert tegnap előtt láttam EMS-et és Prokxy-t, hogy bent vannak. Joinoltam rájuk, majd EMS írta, hogy mivel csatlakoztam áttett minket másik szeróra, töltött a game és elbukott egy gold itemet ez miatt. Ott volt neki a földön, fel akarta venni, de mivel átkerültek/átkerültünk más szeróra ott már nem volt
.
Ezért érdemes előtte írni az illetőnek.
A "háromszögelést" leírtam mi (lehet nem is ez a neve, csak én hívom így.
Van DZ3-ban három helyszín ahol szoktak lenni (spawnolni) bossok. És azokat farmolod. Mire a harmadik helyre érsz az elsőn újra ott lesz a boss (és társai), így folyamatosan lehet fejlődni. Ez a három helyszín a töltőállomás, a metró, és a kimentési pont. Van még egy hely, de nem mindig kell több, tegnap szinte mindig elég volt ez a három. És ezek között kőrözöl folyamatosan.
Nem túl izgi egyedül.
-
Landon
addikt
Hat oszinten szolva szerintem annyira nem.
De a jatek jo nagyon csak idegesito egy kisse az optimalizalatlansaga.
Duvi,
Koszi kezzel beallitgattam mindent de a fenyerot ill. elesseget meg beallitom arra amit irtal.
Ill kiprobalom kromatikus aberracio nelkul (bar nekem az bejon).
-
afaik:
minden körzetben popol egy ilyen sárga elit named az addjaival, miután kipucoltad. az én feltételezésem az, hogy elég hozzá a körzetben az összes mellékküldit megcsinálni.
ha leírtod az egész groupot, már nem spawnol újra.
a szinteddel megegyező szintűek mindig, akkor is, ha a körzet nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest