- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Landon #10274 üzenetére
Amikor ezeket a dolgokat leírjátok (hogy nem nagy szám) azért nekem leesik az állam.
Ne vedd ezt most rossz néven,hiszen egyébként is írtad még friss vétel,és van ilyen azért,amikor a kicsit mosott összhatás miatt(a sokat átkozott "butítás"-t én már olyan áldozatként értékelem,ami lehetővé teszi,hogy egyáltalán a mostani generációs kártyák élvezhetően vigyék) nem látod mi van az egész mögött.
De amikor elkezded felfedezni a részleteket akkor azért bizony illene majd megváltozni a véleményednek.
A ködeffektek,az üvegfelületek tükröződése és törése,a környezet és a játékos (súlyának) interakciója,az éjszakai hóvihar egyszerűen lélegzetelállítóak.Vagy ahogy a szélben lobognak a dolgok,aluljáróban ha elkezded lőni a plafont és hullik a vakolat...rengeteg ilyen részlet van.Amit még nagyon tudok ajánlani,az majd a Dark Zone, különösen az 5-6, éjszaka,amit ott hangulatban létrehoztak a speckó megvilágítással,hát nem semmi.
Mindenesetre ne az unalmas nappali newbie zónás New Yorkot vedd alapnak
Teljesítmény meg ehhez képest remek és javult is sokat a béta óta,én is 1440p-n játszok (vagy inkább játszottam) és a G-Sync miatt kell a 60+, na ezt a 970 SLI hozza,elégedett voltam vele.
Nagyon kíváncsi leszek egy Division 2-re új generációs kártyákra tervezve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest