- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanOSX
csendes tag
A tegnap jo volt nagyon, annak ellenere h sok volt a csalo. Kozelre nagyon jo a m870, fenn a konyvtarnal meglepodott a srac
. Jo ott ugyesebbek voltak, de az igy is jo volt mert nem csaltak. Nem is ertem, csalassal semmi kihivas meg izgalom nincs benne.
meg persze akadt 1-2 aki az utca kozepen menuzott mi meg megleptuk
. Ptsben alakul a striker, sztem azt fogom hasznalni, az shotihoz jo.
Ma egy picit beneztem a rendes jatekba, az mp7 hianyozni fog
Janesz
-
JanOSX
csendes tag
válasz
Anonymus23 #23299 üzenetére
Arnikusz fentebbi bejegyzésére én is egyből Bullet King-et említettem! Király!
Sajnos én nem tudtam anno farmolni, de úgy tűnik majd megint lehet -
JanOSX
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis infó:
[link]
persze megint késnek (PTS, meg 1.4 újdonságainak bemutatásával), de legalább elmondják... -
JanOSX
csendes tag
válasz
vegitossj7 #22001 üzenetére
Úgy emlékszem nemcsak a Triage, hanem bármi más is csökkenti, ami a skill haste-t befolyásolja. Arekkz videójában benne van pl a Caduceus Coolheaded talentje is csökkenti.
[Arekkz videója] -
JanOSX
csendes tag
válasz
Anonymus23 #21800 üzenetére
Na hát igen! Most érdemes kimaradni a dz-ből. Mondjuk az 1.3-al egyébként is eléggé elszúrták.
@pzstm: igazából egyik incursion sem élvezetes, mert olyan erősek az npc-k h más megoldás sehol sincs mint fedezékben lenni. Egyik-másik érdekes amikor új mechanikát vezetnek be, pl: drónok, vagy robbanó autók. De kb ennyi.
-
JanOSX
csendes tag
válasz
arnikusz #21467 üzenetére
Köszi!
Mikor kijött az underground utána vettem meg a season pass-t, és ott járt a tűzoltós ruha. Ami pont jól jön, mert imádom a cleanereket levadászni
. Á nem, tegnap csak épp felmentem játszani: letolni pár kört a fegyóért. Meg kicsit kimaxoltam h jó legyen a stabilitása. A coolheaded nagyon durva egyébként, nagyon hamar feltölti a skilleket. Igaz ezt csak a lőtéren próbáltam ki. Mondjuk majd rakhatom át a ruhákat, mert annak ellenére h kb egy hete beöltöztem elektronikásnak, leginkább skill power-re mentem (mask+táska bónuszokkal) és nem nyers elektronikára. Itt egy kép, ez még a nerf előtti G36 sebzés, de úgyis Caduceust fogok használni
@Raul: Nekem rohadt nagy mázlim volt. Még a 1.3 patch legelső napján esett heroic Refugee Camp-en. De gyanítom h azért mert akkor még jobban estek a jó cuccok. Annyira nem jó fegyó: nem lehet kihasználni h automata, mert nagyon elvisz felfelé. A sebzése sem olyan nagy, viszont tényleg élmény, ha megvan az Expendables jelenet
-
JanOSX
csendes tag
Sziasztok!
Csatolok néhány képet a showstopperről. A legutolsó mutatja h mennyire jól összeszűkül a "célkereszt" annak ellenére h shotgun. Azóta láttam skill-up videót: egyelőre bug-os, és nem lehet rajta talentet átkalibrálni, illetve majd nerfelve lesz h ne menjen vele a sentry, mert full-automata a fegyó. Mondjuk így nagyon ritkán használom, mert nagyon rángat felfelé. Hudson heroic módon esett a boss-ból.
-
JanOSX
csendes tag
válasz
Raulblanco07 #20369 üzenetére
Szia!
Nagyon jó a cucc és nagyon tetszik. Majd rakok fel képeket. Úgy emlékszem h heroic-ban a menekülttáboros boss dobta. Vagy a legerősebb hvt már nem emlékszem, de ha heroic a tipped akkor a menekülttábor (Hudson). Egyébként heroicban nagyon élvezetes volt a pálya, sok nagy lángszórós, meg robbanós kocsik, amiket a többiek nagyon szerettek közelről is megnézni
. Jól is jött a két final measure. Ha jól rémlik a fegyón vicious (full heal esetén plussz crit hit chance), deadly és showstopper (minél kevesebb a lőszer a tárban annál jobban nő a pontosság). Egyébként szerintem a vicious-t majd lehet átkalibrálom, mert sotival közel kell menni és akkor ugrik a full health. Szerencsére a sentry négyes bónuszt ez is adja. Ebből a szempontból nagyon jó jelölésre, mert messze elvisz (showstopper), igaz akkor a sebzés már nem nagy de a csapattagoknak jól jön. A showstopper úgy néz ki, hogy a "célkereszt" egyre jobban szűkül és sokkal pontosabb lesz, a végén olyan kicsi a kör, h messzire is majdnem az összes "repesz" fejre megy.
Janesz
-
JanOSX
csendes tag
Legendary Agents trailer
[link] -
JanOSX
csendes tag
Na jól van akkor játszol még
, mert az utóbbi pár napban nem láttalak. Tegnap sajnos nem tudtam menni. Viszont tegnapelőtt demmerékkel nagyon megszívtuk, tele volt rogue-al az egész dz, szerintem egy 20-perc/fél óra után ki is jöttünk, mert csak eszetlen gyilkolászás ment.
-
JanOSX
csendes tag
Azt hiszem maLLoY fegyvertars lesz a kabalam, mikor vele jatszunk mindig jon egy midas
. Multkor a sportboltban ma a konyvtarnal. Elotte a Fustos cleanert farmoltuk, de az nem dobott sajna semmi ertelmeset a fonix krediten kivul.
Udv: Janesz
-
JanOSX
csendes tag
Ha valakit érdekel a téma tudományos oldala, tavaly megjelent egy cikk a New York-i metrón található bacikról:[link]
"Hundreds of species of bacteria are in the subway, mostly harmless."
Igaz ez még a Black Friday előtt volt.A kutatásról jelent meg egy jó kis Wall Street Journal cikk is:
[link]Készült egy interaktív térkép is az eredményekről:
[link] -
JanOSX
csendes tag
Szia Norti!
Én is nyugis tempóban haladok, de a nagy missziókat szerintem is érdemes koop-ban nyomni. Felvettelek és a "nyugdíjas pajtásokat"
is uplay-en. Uplay: molnarjanesz Discord: Janesz
Szívesen csatlakoznék én is hozzátok. Hatos szintű vagyok, kb a zárt beta missziókat vittem végig de nem mind. Este tervezem a Subway Morgue meg még pár misszió teljesítését.
Van nekem is mikrofonom, de sajna nem túl jó.
Janesz
-
JanOSX
csendes tag
Sziasztok!
Nekem még teljesen új ez a multiplayer világ. De a Division hangulata nagyon magával ragadt már az első előzetes bemutatásakor. Szerencsére sikerült kipróbálnom a zárt beta-t, és én is előrendeltem már a játékok (Humble Bundle vettem több játékkal egyetemben). A beta alatt végig "jó" játékos voltam, és alapvetően ez a játékstílus áll közelebb hozzám. De alkalmanként szívesen kipróbálnám a rogue agent felállást is, hiszen mégis csak emiatt izgalmas a Dark Zone. Feliratkoztam a játékos listára is.
Üdv: János
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest