-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mettek #44263 üzenetére
Még mindig vannak játékosok akik csak építgetik a karaktert,szal simán találsz majd játékosokat magad mellé.
Mivel nem az első karakter lesz amit felépítesz,hiába ps,így érdemes minél hamarabb eljutni a 30-as szintig,és ott építgetni a karaktert szvsz.
Pláne,hogy nem sok idő marad a farmolásra,így is hátrányban vagy,sok minden kell. -
válasz
mettek #44261 üzenetére
Ez egy jó kérdés.
Én jó pár hónapja gondolkodom ezen,és még sajnos most is PC-n vagyok.
Pedig az első GE alkalmával még megérte volna átmenni PS-re.CF cuccokat biztosan nehezebben fogsz összeszedni mivel GE-ek kimaradtak PS-el.
Nem tudom milyen PC-tolod,de PS-en azért van butulás a látványban.
Kell oda egy PS Pro meg jófajta tv,hogy közel kerülj ahhoz a látványhoz amit PC-n kapsz. -
Spancho
senior tag
válasz
mettek #19665 üzenetére
Az online mmo /rts /rpg akármilyen jatèkoknak ez a lényege ,hogy mindíg van hova fejlődni.
Ha ez nem tetszik ,akkor csak vègigjátszod a single rèsz ,megölöd a boss-t ès törlöd.
A wowban már Tier 19 lesz ,még a fene tudja hányadik pvp season.
Fejlősz az adott kiegen amíg tudsz ,utána jön az új ès kezded előről . Valakinek bejön ,valakinek nem.Anonymus , a gs az e-pènis. A dps/dmg done nem annyira haszontalan.
Ezek a mèrèsek tudják a healt ,aktivitást stb... is mèrni.
Aki nem a dps miatt van ott annak nem is számít. -
-
[hun] warhea
tag
válasz
mettek #13557 üzenetére
nem a játékosok szintjéhez van alakítva az Incursion
ne sirjunk mar azert mert valamihez gondolkodni es gyakorolni kell, basszus...
Volt hogy háromnegyed órát szenvedtem azzal hogy elinduljon egy Incursion....
Nagyon sok Falcont letoltam mar es sosem talalkoztam ilyennel.de ilyenkor meg 2 mp-nként újratölti a játékot mert nem tudja összerakni hogy új embereket rakott be
Az, hogy nem tudod, hogy resetelni kell hozza a kuldit leginkabb user error mintsem bug. attol, hogy egy ember kilep es te kimesz a palya elejere meg nem egyertelmu, hogy resetelni akarsz.túlgearelt játékosok DZ-ben
Ha te lennel tulgearelve valoszinuleg te is ezt csinalnad. A DZ errol szol. (a csalok termeszetesen elitelendok) -
Köszi! Baromi érdekesen dobálja az arany cuccokat egyébként. Volt, h 3 óra alatt egyet sem dobott nekem, de bejött hozzánk egyik haverunk, és fél óra alatt dobott neki 3-at, pedig kb ugyanolyan gyűjtögetés szinten vagyunk (kb 130% körül, ha jól emlékszem). De nem is ez a legnagyobb bajom ezzel, hanem, h a nagy része használhatatlan. Még mindig több lila cuccot használok, mint aranyat.
-
ada19
senior tag
Szerintem csak szerencse.. Tegnap 26 kék cuccot (0 epic) extractoltam DZ-ből, havernak első epic lett. Anno WoW-ba Heroic Halls of Lightning-et 17x kellett letolnom mire kiesett az a 2h axe, aminek egyébként majdnem 30% droprate-je volt... Vagy akár lehetne D3 példákat is felhozni.
Kitartás!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
"DZ-ben ugyszintén naponta max egyszer kapsz valami értelmeset,"
Ez nem igaz. (főleg nem igaz, ha az egekben van a Scavenging/Gyűjtögető tulajdonság)
Átlag óránként, kétóránként (van akinek sűrűbben, ugye Bulika?
) esik így egy sárga cucc, de egy tonna lila jó felszerelés is.
Hozzátenném a szinteden nagy gyér a 60k dps. Bőven 90-100 körül kellene járnod, még felhúzott Health-el is...
(#8379) Sebestyen01
Hja sajnos. Pedig rohadjak meg, farmolom a creditet a sárga Vectorért, meg a DZ Vendornál található sniperért, de tuti amint beszerzem, kidobja majd egy mob.
(#8380) RazoR8402
Modokkal. Plusz ugye megveheted a spéci árustól a sárga térdvédőt, ami ad +80%-ot.
-
Sebestyen01
őstag
Mi felszedtuk amit eldobaltak, ki lehet huzni hidd el, es meg lehet csinalni! Hozzateszem a vegen 10 perced van likvidalni mindenkit, megnyitni a szelepeket es stabilizalni az eromuvet, mindezt hullamokban jovo mobok kozepette
Nem az eleje nehez ha nem a vege
vegitossj7:
Nalunk volt dps, tank, es electrora gyurt kari is, ez jo kombonak minosultSokat dob az a dolgokon hogy az aki hasznalja a skilleket az valoban ki van gyurva elektronikara
-
törölt tag
Hát én lépten-nyomon bele botlottam, sokáig azt se tudtam mi ez, de egyszer megnéztem egy hosszabb bemutatót és a hangulata azonnal behúzott. Aztán megláttam mi ez hátrahőköltem, mint akit gyomron vágtak. És ordítottak a fejemben a neuronok, de hisz én egy ilyen játékra várok mióta élek!
Utána meg nyakon öntenek szívószálon keresztül jó hosszan egy tartálykocsi jeges vízzel, hogy felébredjek.
-
Frod
addikt
Tökéletesen egyet értek veled.
Mai világban ha egy játék ad már legalább 50 óra valóban jól eltöltött, szórakoztató játékidőt akkor egy szavunk nem lehet. Nem arról van szó, hogy én anno az E3 bejelentésnél nem másra számítottam volna, de túlvagyunk 2 bétán, láttunk jó pár videót, és azért van fogalmunk az ezeken túli információkról is.
Ehhez képest itt páran tényleg kicsit túltolják, de legalább a grafikai e-péniszmérés már nem megy napi szinten. -
birorichard
őstag
Annyi idővel bőven ki lennék békülve de számomra az a gond, hogy a DZ nem jön be, mikrotranzakcióval meg pláne nem. Ez utóbbi lesz (lehet a fejeket a homokba dugni, és mindegy, hogy a kiadó minek nevezi, attól még lesz, mindenki nyugodjon meg), a PVE endgame pedig várhatóan a missionök újrajátszásával ki is merül. Ezért nem 1-3 hónap tartana nekem a játék, hanem kb 1-2 hét, az pedig sovány 20 000-ért. Értem én, hogy vannak itt olyanok, akik szerették meg fogják játszani a DZ-t, engem nem zavar, nekik megéri, jó szórakozást hozzá, őszintén. Sokan viszont vártunk valami értelmes, kézzelfogható PVE endgame contentet, az nem lesz benne, ennyi - nekünk nem éri meg. Itt szerintem ki is merült ennek a témának a boncolgatása, legalábbis részemről.
A következő gondolat nem neked szól, csak b*ssza valami a csőrömet egy korábbi hsz miatt - jöhet bárki, újabb iqhuszár, aki megint lemarház, nem akarom mondani, hogy milyen magasról, mit csinálok a primitív véleményére. Ezt el szerettem volna mondani, mielőtt megint lemegyünk a béka segge alá, felnőtt emberként óvodás színvonalra (bár nem akarom megbántani az ovisokat), nyeljen mindenki egy nagyot, aki ettől a hsz-től fészkelődni kezd a fotelben és próbálja megemészteni az olvasottakat felnőtt, érett nő/férfi módjára, ha nem megy, ignorálja és keressen egy pszichológust, kösz. A többiektől bocs az off-ért.
-
sagem
addikt
Ez tökéletesen így van. Szerintem összességében rendben lesz a játék. Az a baj, hogy az UBI eszement hypeot generál a játék köré. Ez volt a WD esetében is, olyan felfokozott várakozás előzte meg a promóciós hadjáratnak köszönhetően, hogy még ha szipi-szuper játék lett volna, akkor sem tudta volna beváltani a hozzá fűzött reményeket, s úgy, hogy még "hiányosságai" is voltak, nem a tisztes iparosmunkák közé sorolt be, az emberek két hónap alatt elfelejtették, aztán 1500 Ftért dobálták már a kódokat hozzá.
Más kérdés, hogy az UBInak így is megérte, mert bőven visszajött amit fejlesztésre/hypera költöttek, anyagilag sikeres lett a cím.
Viszont itt volt béta, ami szerintem jó dolog, aki akarta kipróbálhatta, nem teljesen zsákbamacska.
-
mondom, hogy 2016ban ez már ne boolean legyen. nem lehet mindenen átlőni, pláne nem mindennel. a lövedék energiája egy részét leadja, amikor áthatol az akadályon, és a pályája is megváltozik. ha ilyen betontömböket akarsz átlőni vele, nyugodtan, csak a mögötte álló már a redukált energiaszintű lövedék fogja sebezni (találat esetén). a testrészesspecifikus sebzésnek pedig csak kevés esetben van kimondott jelentősége. ha nincs kimondottan fejlövésre bónuszod, ugyanannyit és ugyanúgy sebzel fejre, mintha más testrészt találnál el.
@Viper26: nem tudsz semmit ledobni a földre.
-
2016 van, a bullet penetration ne egy boolean legyen. a fedezékharcot igenis színesíti, ha tudnod kell, melyik ellenfélnek milyen fegyvere van, és azzal milyen fedezéket képes átlőni.
@Sárkányvölgy: nagyon bevitt az erdőbe téged ez a négyrészes élőszereplős trailer. a 4 (ami 7, mert van még nemzeti gárdás, vadász és vegyvédelmi öltözet is) bónuszt ad valamire, de nem lesznek benne hagyományos értelemben vett classok (mert felteszem ezt érted karakter alatt). 2 (nem elírás) skillt tudsz egyszerre használni. elég sok félrefordítás van a honlapon ezen kívül is.
-
sagem
addikt
Igen, de a GTA sztori része a mellékküldetésekkel együtt is igen jó tartalmat szolgáltat, nem beszélve arról, hogy bár sandbox game, csak úgy ellehetsz a világban, több féle mini játékkal, nézelődéssel vagy a jó öreg üldözésekkel, esetleg filmszerkesztéssel stb stb
A Division világának is megvan ez egyedi hangulata, amibe szívesen belemerülnének egyesek, "csak úgy is", de nem nagyon volt arra utalás, hogy lesznek olyan beépített apróságok, amivel a rajongó elütheti az idejét. És akkor még ott van a GTA online része, amit szintén (a mai napig) fejlesztenek, s bár én nem játszom, sokan szeretik, s tény, hogy a Rockstar nem hagyta magára a játékot, az is többféle elfoglaltságot biztosít.
Ettől függ majd a Division élettettalma is szerintem, nekem egyelőre a "nyílt világa" ellenére is rettentő behatároltnak tűnik, így kritikus, hogy mennyi időt tesznek majd ki a küldik, mert mit fogsz csinálni, ha elfogynak? Sok helyen olvasom, hogy nem mindenkit érdekel a DZ, inkább csak a barátaikkal szeretnének co-op játszani, nekik nem biztos, hogy elég lesz a tartalom. De meglátjuk, már én is nagyon kíváncsian várom az első 1-2 hónapját a játéknak
-
sagem
addikt
Na igen..igazából az a baj, hogy az Ubi itt is sorozatban gondolkozik, szóval majd lesz Division 2, Division 3 stb. Ezért aztán nem akarnak mindent belepakolni, kb. alapjáték + egy SP + némi apró cseprő plusz dolgok még, és jön az új rész, több tartalommal, újdonságokkal, tessék azt megvenni, + hozzá az új SP-t. Nagyjából ezt csinálják mindegyik játékuknál
Én sem szívlelem őket, de basszus, tegyük a szívünkre a kezünket: ha hozzánk folyna be az a sok sok dollármillió, nem ezt csinálnák? Dehogynem..
A Divisiont is nyakra főre előrendelte a fél világ (bocs a rajongóitól), szóval már a pénzüknél vannak úgy, hogy kiadtak egy pár órás bétát, meg gyártottak szép reklámfilmeket, tehát joggal gondolják, hogy azt adják az embereknek amit elvárnak. Majd ha egyszer megszűnik ez a preorder láz, akkor helyrezökken a játékgyártás.
-
csongi
veterán
Köszi!
Csak ettől nincs még késztetésem. Teljesen másképpen képzeltem el.
Ettől a DZ nem lesz számomra élvezetesebb. Továbbra is csak ugyan az történik újra meg újra. Megjelennek a botok legyakni cuccot elvenni helikopterre feltenni és éljen
A DZ zónán meg kívül a coop részbe ha nem lesz elég tartalom,gondolok egy valami story-ra akkor megint csak uncsi lesz nekem, Borderlands hatás, gyorsan megunható. Menny el ide aztán oda tedd ide szabadítsd ki, éljen kapsz pontot meg minden. és a következő küldi ugyan ezen a sémán alapszik, csak más személyekkel.
Nah majd figyelgetem, most nem azt kaptam egyenlőre amit elképzeltem. Változhat idővel, ahogy nyílik a játék terület. -
csongi
veterán
Értem. Csak nekem így hamar unalmassá válik, és sok el laposodik a dz. Mit kezdjek a jobb eszközökkel ha majd botok ellen kell majd használnom. Mivel a sok rouge meg tdm-et varázsol a zónából.
Egyenlőre nem kaptam el a fonalat. Nekem ez a Dz zóna egyenlőre Dm zóna inkábbA béta küldit megcsináltam, nem érzek késztetést, hogy vissza mennyek játszani a Dz zónába, ha vissza is mentem meguntam fél óra alatt. Lehet csak az azárt mert nem értem, egyenlőre vagy nem látom meg benne a koncepciót.
-
törölt tag
Érdekes de jóval több mocsok játékosra számítottam, szinte üdítő színfolt bele botlani egy rouge-ba. Általában a semmiből összeverődik az instance fele hogy leszámoljon vele(ük). Vadul ordibáló ruszki kölkökbe is bele futottam, azt hittem szó nélkül agyon lőnek, intettek és az NPC kill után mentek tovább az útjukon.
-
birorichard
őstag
"jelentősen megnövelték az NPC ellenfelek számát." - hál' Istennek... kongott az ürességtől. Remélem lesznek jó kis tömegszituációk.
Üssetek agyon, de egy ilyen fedezékes shooterben nekem az jobban bejön, mint a régi trailerekben bemutatott néhány fős harcok. Lehet akármilyen okos az AI, egy idő után úgyis monotonná válik, uh. a legfontosabb, h lehessen darálni...
-
HwAdokVeszek
aktív tag
-
daveoff
veterán
Nekem FHD maxon nem volt elég a 980Ti, többször benézett 40-50fps köré, nem sokszor, inkább csak éjszaka, de elég zavaró volt, azért írtam, amit írtam.
Persze ez ugye csak a béta volt, azért bizakodom, hogy a véglegesben elég lesz FHD-ra a 980Ti, 1440-en biztos, hogy kompromisszumot kell vállalnod vele.
-
westlake
félisten
Javíts ki, ha tévedek, de egy pontos leírásra pontosan azért van szükség, hogy a játékosnak ne játék közben kelljen utánanéznie, mert valamit nem ért. A játék megjelenéséig hátralvő idő pont alkalmas arra, hogy a leendő játékosok minden tudást magukba szívjanak. Nem?
Én nagyon örülnék neki, ha nem lennének számomra olyan tényezők, amiket nem értek. Nem azt mondtam, hogy a jenlelgi leírás nem jó, hanem azt, hogy nem elég részletes.
Persze fel lehet fogni a dolgot úgy is, hogy mire elér valaki a sztori végére, és megszerezte a DZ legjobb fegyverét is, addigra biztosan megért majd úgyis mindent. Így is lehet játszani. -
kiezTe90
senior tag
Énis csatlakoznék valamelyik ph-s csapathoz.
Eléggé aktív leszek, már amennyire a 3 műszak engendi. (Délutánosba pl. egyáltalán nemtudok játszani)
Van mikrofonom, tudok is beszélni bármikor, mert a páromat nem érdekli hála. (Konkrétan még éjszaka is elbeszélgethetünk, játszhatunk)
Most a nyílt béta alatt délutános leszek, szóval csak hétvégén fogok ráérni. (Ez kb. szombat délután 6tól egész éjszaka meg vasárnap rákockulok)
Pve, és dz is érdekel nagyon szóval mehet bármi vevő vagyok rá.
Nevem: kiezTe90 -
Ditoo0225
aktív tag
Ez igaz, de pont ezért kell a játékot megfelelően optimalizálni. Hogy aki megvett magának egy 4-5százezres gépet, mert számára elsődleges a grafika akkor az had tudjon már olyan grafikával játszani amivel szeretne. Akinek meg gyengébb gépe van az is tudjon vele de nyilván nem max grafon. És szerintem igenis legyen szebb egy fél milliós gépen, mint egy 100ezer Ftos konzolon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest