- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
FireKeeper #50891 üzenetére
Szerintem ~8-12 óra, ha gyűjtögetsz is, úgy nyilván több.
-
birorichard
őstag
Sziasztok, van itt olyan csoport, aki még aktívan tolják ps4-en?
-
birorichard
őstag
Na, érdekes lesz ez a DLC, ne fogjátok vissza magatokat a véleményezésekben, h milyen. Kíváncsiak vagyok.
-
birorichard
őstag
válasz
Habib[HUN] #16258 üzenetére
Na jó, érted, de mikor jönnek újak?
-
birorichard
őstag
válasz
Raulblanco07 #16255 üzenetére
Köszi! Akkor látok mindent, max nem tudom megvenni.
-
birorichard
őstag
Azt nem tudjátok véletlenül, h a dz drop illetve vendorok kínálata milyen dz level-(ek)nél változik?
-
birorichard
őstag
válasz
[hun] warhea #16017 üzenetére
haha, troll.
Nem rossz.
-
birorichard
őstag
Közben szerkesztettem, valóban csalódás, de ez itt egy közösség, még ha olyan is, amilyen. Reportolok egy playert, aki a map másik végéből onehitel autoaimmal, és nonstop ezzel tölti ki az idejét - élvezi, h szopathat, de nem reportolok egy olyan embert ész nélkül, akivel eddig egy közösségbe "jártam", segít az itteni játékosoknak és "csak" egy bighead hacket használ, hanem szólok neki, hogy "b+, mit csinálsz? Kapcsold ki, mert nagyon inkorrekt, és nevezzük nevén, csalás, amit mi itt elítélünk. A törpés dumát meg hagyjuk, nagyon jól tudod te is, hogy azért raktad fel, mert könnyebb így a headshot." - ez az én mondanivalóm is egyben. Szerintem meg lehetett volna oldani ezt házon belül is.
Amúgy nem lepett meg, mindennapos jelenség, hogy a "pro", tisztán játszó játékosokról mindenhol idővel kiderül, hogy éppenséggel mégis csak használ valamit... exploit, ilyen-olyan mod, hack... nincsenek illúzióim. És ugyan nem ismerem ezt az embert (Recskát), mégis csalódott vagyok, haragszok rá, mert elítélem a csalást, pláne online kompetitív részben, de az ok nélküli, azonnali reportot, a rajtakapás örömén élvezkedő fórumtársnak a viselkedését viszont undorítónak tartom. -
birorichard
őstag
válasz
kovimester #15978 üzenetére
vamzer.
megjegyzem, hogy valóban kiábrándító és nem tiszta dolog, és mert növeli a hitbox méretét is. pve-ben még "elmegy" kategória, de dz-ben nagyon unfair.
amúgy érdekes módon, én egy pillanatig nem játszottam vele, semmiben nem segített, de egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy reportoljam...
-
birorichard
őstag
Tegnap este kicsit sokáig tanultam (éjjel háromig), gondoltam ha már így el van b*szva az estém, asszony éjszakás, hát játszok még egy kicsit...
Beléptem a DZ-be, és egyedül voltam.
Na, nekem ez így tetszik.
Öltek-haltam még, de nem zavart, rengeteg (az én szintemnek megfelelő) jó cuccot sikerült kihozni. Jó volt, kár hogy nincs ilyen formában eredetileg benne.
-
birorichard
őstag
válasz
[hun] warhea #14457 üzenetére
20-as vagyok, még nincs is GS-em.
De köszi, majd megpróbálom még1x, ha elértem a 30-t, aztán hagyom a picsába, nem az én világom.
-
birorichard
őstag
válasz
[hun] warhea #14448 üzenetére
Nem igazán működik.
-
birorichard
őstag
hogy lehet ebből a fos dark zone sessionből kijelentkezni, h másik "loobyba" menjek? vmi kisf*szú féreg folyton lelő minket. a logout-ot a menüből próbáltam, de ugyanoda dob vissza. :/
-
birorichard
őstag
válasz
ZsyfKo #13894 üzenetére
Azon kívül semmi más, hogy nem az. Még csak nem is emlékeztet rá. Bírom, hogy van egy kitartó szűk réteg (félreértés ne essék, nem csak itt), aki megjelenés óta ide sorolja a játékot, mert lehet benne cuccokat felszedni és vannak képességek. Ez a játék se nem nagyon sok szereplős, se nem kizárólag multiplayer, ráadásul még csak nem is rpg. Az online-on kívül kb semmi nem stimmel. Itt egész jól levezeti.
Hétvégén "megvettem" én is, porosodó walletes pénzt beáldoztam rá. Maga a játék jó, mikrotranzakció nincs (még, remélem már nem is lesz
), és bár olvastam, hogy mennyi gond van coop-ban meg dz-ben glitchek, csalók miatt, szerintem nem nagyon fogok odáig eljutni, amennyi időm van rá, uh. ellövöldözgetek.
Sokat gondolkoztam rajta, és ti fizetnétek egy pc-s live-ért, PSN-ért? Crossplatform multi, szigorú ellenőrzés, ha csalsz -> ban. Ne öljetek meg, de én simán. Pont erről jutott eszembe, és persze ez csak egy elmélet, de szerintem a közeljövőben ez lesz a következő lépés, azért is szarják le a csalókat. Utána majd beszedik a védelmi pénzt.
-
birorichard
őstag
Annyi idővel bőven ki lennék békülve de számomra az a gond, hogy a DZ nem jön be, mikrotranzakcióval meg pláne nem. Ez utóbbi lesz (lehet a fejeket a homokba dugni, és mindegy, hogy a kiadó minek nevezi, attól még lesz, mindenki nyugodjon meg), a PVE endgame pedig várhatóan a missionök újrajátszásával ki is merül. Ezért nem 1-3 hónap tartana nekem a játék, hanem kb 1-2 hét, az pedig sovány 20 000-ért. Értem én, hogy vannak itt olyanok, akik szerették meg fogják játszani a DZ-t, engem nem zavar, nekik megéri, jó szórakozást hozzá, őszintén. Sokan viszont vártunk valami értelmes, kézzelfogható PVE endgame contentet, az nem lesz benne, ennyi - nekünk nem éri meg. Itt szerintem ki is merült ennek a témának a boncolgatása, legalábbis részemről.
A következő gondolat nem neked szól, csak b*ssza valami a csőrömet egy korábbi hsz miatt - jöhet bárki, újabb iqhuszár, aki megint lemarház, nem akarom mondani, hogy milyen magasról, mit csinálok a primitív véleményére. Ezt el szerettem volna mondani, mielőtt megint lemegyünk a béka segge alá, felnőtt emberként óvodás színvonalra (bár nem akarom megbántani az ovisokat), nyeljen mindenki egy nagyot, aki ettől a hsz-től fészkelődni kezd a fotelben és próbálja megemészteni az olvasottakat felnőtt, érett nő/férfi módjára, ha nem megy, ignorálja és keressen egy pszichológust, kösz. A többiektől bocs az off-ért.
-
birorichard
őstag
Próbáld másik böngészőből, nekem IE-n már a frisset mutatta.
Egyébként egy igazi semmitmondó, önajnározó AMA lett, na mindegy.
A legérdekesebb kérdés:
"ray2608 asks: The Division is often compared to Destiny. In my opinion Destiny suffered from doing the same missions /strikes over and over again. What are you going to do to keep players entertained and feel rewarded for the amount of hours they are playing?One of the best things about the Darkzone is just how unpredictable it is. Human behavior is never the same twice and that keeps the Darkzone experience fresh. For the missions outside the Darkzone we offer several difficulty modes (something you haven't seen in the Beta) with varying rewards. And, finally, we are naturally looking to continuously add fresh content for players to tackle. - Magnus Jansen, Creative Director"
Endgame=DZ.
Van egy gold előrendelésem az 576-ból, ha esetleg érdekel valakit, dobjon egy pm-t.
-
-
birorichard
őstag
Erre tényleg nem tudok mást mondani, mint hogy olvass vissza, linkeltem screenshotokat, illetve nézd meg nyugodtan a uplay-ben már írták is, fent ezt is idéztem.
Félreértitek, nekem mindegy, vegyétek meg, engem nem érdekel, nem az én pénzem, nem kell leugatni meg kvázi hülyének nézni, nem én találtam ki... Felnőtt emberek között kicsit másféle reakcióra számítottam - "hú de szar, nem kell!" és a "hú de szar, de nem zavar, megveszem!" közül valamelyikre, de erre nem - mint egy szektában, oda van írva valami, elolvassák és nem hiszik el... Ok.
(#5860) Sebestyen01: ha már felhoztad a témát, szeretnék elmondani neked valamit - előbb h*gyoznék bele a konnektorba, minthogy ilyen emberekkel töltsem a szabadidőmet, mint te.
Amit eddig a stílusodból láttam/láttunk, az emberiség 90%-a ugyanígy van ezzel. Csakhogy te is megnyugodj.
(#5864) westlake: ha ekkora diszkrepanciát okoz más véleményét, a tidétől eltérő tartalmút olvasni, akkor én kérek elnézést, nem zsibbasztalak titeket ezzel, aki akar, úgyis tájékozódik innen-onnan. peace.
-
birorichard
őstag
Megy a hype, ok, nem tépem tovább a számat, leírtam korábban, hogy mi a gond ezzel az egésszel meg a kommunikációval.
Mindenkinek más az ingerküszöbe, nekem az meghaladja, hogy egy 20E Ft-os játéknál gear-eket érintő mikrotranzakcióról kell beszélni. Valakinek belefér, én úgy érzem, hogy ezek a szemünket is ki akarják már megint lopni, közben mint egy hülye gyereknek, csak azt mondják, amit hallani akarunk, úgyhogy inkább passzolom. -
birorichard
őstag
válasz
_Andras_ #5842 üzenetére
Azon kívül teljesen elveszíti az értelmét az, hogy kifarmolj egy-egy cuccot... Másrészt meg egy cseppet sem aggaszt itt senkit, hogy kb 1 hét leforgása alatt eljutottunk a nem lesz miktranzakcióból a geart is lehet venni valódi pénzből helyzetig? Mint a gyerekek, úgy kamuznak, hogy nem, dehogy lesz! Ja, hogy kiderült? Akkor lesz.
Kb. ez lesz a helyzet a cheaterekkel, patchekkel, jövőbeni tartalmakkal is, PVE endgame contenttel is. Persze, hogy lesz! Mikor majd nem adják ki, akkor meg ja, tényleg nincs.
Alszok rá még párat, aztán lehet, hogy felszabadul egy sapka-póló. -
birorichard
őstag
válasz
laceszgamer #5837 üzenetére
Hát konkrétan screenshot van arról, hogy lesz...
Arról, hogy mi az a Phoenix credit, mit válaszoltak? Majd erről később beszélnek. WTF?
Annyi nyilvánvaló és egyértelmű hazugsággal, üres ígérettel szerintem sehol nem találkozni, mint a szórakoztatóiparban. Úgyhogy calm down, lesz mikrotranzakció a játékban. Egyetlen vállalható formája az volna, ha csak kozmetikai cuccot lehetne venni belőle, de ez sajnos megint nem erről árulkodik - "Adds a pack of 30 Phoenix Credits to the Rewards Claim Vendor, use these to purchase high level equipment.", na meg ez sem.
-
birorichard
őstag
lol, ez jó.
amúgy a vanity itemek felőlem jöhetnek, más játékokban sem zavart, ha valaki delfines pisztollyal vagy hupilila páncélban rohangált, sőt, volt úgy, hogy ami nagyon tetszett, azt megvettem én is (na nem ésszerűtlen költekezésre gondolok, max ilyen egy db 1-2 euros content/játék mennyiségben), BO2-ben volt egy zombis skin pack, azt hiszem 2 euróért, arra befizettem, mert nagyon bejött, de annyi és nem több.
-
birorichard
őstag
válasz
Sebestyen01 #5455 üzenetére
Akkor rosszul. Azt írtam, hogy felesleges beszólogatni másoknak, azért mert eltérő a véleményük, és a játék fórumán hadd lehessen már erről enélkül beszélgetni. Főleg úgy, hogy én egyszer nem álltam beléd, hogy neked miért tetszik ez meg az a játékban.
(#5459) .LnB: ez így jő soknak tűnik, csak remélem, hogy a kicsik nem ilyen engedd ki a foglyokat a WC-ből komplexitásúak lesznek.
-
birorichard
őstag
válasz
Sebestyen01 #5448 üzenetére
Most neked fáj, hogy ezt el kell olvasnod?
(#5452) Sebestyen01 - miért, a DZ-n kívül van? Eddig nincs. Ígértek? Igen. Konkrétumot mondtak? Csak ködösítenek. Ezek a tények. A nyolcvan felkiáltójellel meg gúnyolódással éppen te viselkedsz úgy, mint egy óvodás, mert a másik gyerek nem rajong úgy a piros gőzmozdonyért, amit ő a kirakatban látott...
Az ilyen nyilvános fórumok 2 örök legidegesítőbb dolga - amivel felnőttként meg kell tudni birkóznunk - viszonylag "szűk helyen" relatív sok más, akár ellentétes véleményével konfrontálódunk, a másik pedig az örökös ismételgetés, mikor új HSZ érkezik egy adott témában, ami már korábban bemutattak, vagy már elmagyaráztak. Én elhiszem, h diszkrepanciát szül benned, ha ilyeneket kell olvasnod, mindannyiunkban, de uralkodunk rajta, mert már nagyok vagyunk.(#5450) orichalcos: bakker...
szerintem ugyanott lesznek a teljesben is. vagy legalábbis, ha addig meg is változtatják, utána nem lesz random, legalábbis a beta-ban mindig ugyanott voltak a cuccok.
-
birorichard
őstag
Ilyennel nem találkoztam, de textúra hibával sem. Olyan volt egy helyen, h a kórházas mission-nél a tetőn van jobb oldalon elől egy kis konténer, aminek a tetejére fel lehet mászni, onnan jó szoktam volt szórni a bosst. Na, ott a kevés hely miatt bizonyos szögeknél belelógott a karakter mögött lévő tereptárgy a nézetbe, de csak egyedül itt. Amúgy tényleg nagyon közel van, szóval ezt nem rónám fel hibának.
-
birorichard
őstag
Hát nézd, egy látványos és nagy felszíni városrész és egy földalatti rész között szerintem van különbség mind látványban, játékmechanikában. Jobban örülnék egy Brooklyn-nak, mint egy metros szakasznak, persze az is lehet szép, de mégis más...
(#5385) Bazsi1987: ezt már korábban kitárgyaltuk, nincs szükség önkéntes rendőrökre, akik megmondják ki lépjen ki, ki hova menjen, uh. kösz, ez is a játék témájához tartozik, de tedd túl magad rajta, az élet kegyetlen.
(#5388) grHawk: "Azon agyalgattam, hogy ugyebár ez egy MMO szeretne lenni." - shared-world akció-RPG. Vagy inkább akciójáték szerepjáték elemekkel. Mielőtt megköveznétek, attól, hogy van benne loot meg lehet vmit craftolni, még nem lesz RPG. Amúgy szerintem ennek a témának, ezzel a játékmenettel, ez pont elég.
Igazad van, hogy így kell/kéne életben tartani egy játékot, ahogy írod, "folyamatosan bővül, tartalmilag, történetileg akár DLC akár egész kiegészítő formájában és a fejlesztők csak akkor adnak fel a fejlesztéssel, ha leáll a projekt, addig az Ubisoft egy "kész" játékot ad ki, a dlc-k pedig nekem fejben ilyen battlefield dlc kategóriába sorolandók". Nagyon nem mindegy, hogy lehet-e számítani új tartalomra, akár azoknak is, akik az alapot vették meg, miután eltelt 1-2 hónap és mindenki kipörgette.
"több éven keresztül érkezzenek újítások" -Ubisoft...
-
birorichard
őstag
válasz
#14955008 #5349 üzenetére
Story missionök ott jók voltak, ja, főleg nekem a 3-4-ben tetszettek leginkább. A mellékküldiktől már ott is agyf*szt kaptam, szabályosan fizikai fájdalmat okozott a BF-ben a galambketreceket nyitogatni.
(#5344) djculture: hát azért van néhány a GTA-n kívül is, de valóban nem túl sok.
TW3, D3, Borderlands, néhány MOBA, WOW (na jó, ez nem mai).
(#5352) KnockOut87: "Szinte 100% hogy minden főküldetés egy egy nagyobb új helyszínhez kapcsolódik, valszeg karakterszinthez is lesz kötve." - sajna ott a pont.
-
birorichard
őstag
Nyugi, nem csak te.
Én is csak kínlódok már, hogy mi legyen, sokak itt az elején game of the century játékot vizionáltak, már akkor is szkeptikus(abb) voltam eme becses kiadót ismerve, de lassan kezd összeállni tényszerűleg is a kép a brutál módon megnyirbált területtel, a DZ erőltetésével, a PVE endgame content-tel való ködösítéssel, a viszonylag kevés mission-nel, azzal, hogy eddig a háromból két DLC-ben nem bővítik a felszínt, a harmadikról még mindig semmit nem tudni. Survival mód egy DLC? WTF?
Hol élünk, emberek?
Nem csak itt, az egész játékiparra ez jellemző lassan, kicsit le kéne lassulni, vagy nem tudom, nekünk termelik ezt a sok tömegf*st, ha nem vennénk, nem lennének, na mindegy. értitek... Lehet, hogy kezdek megöregedni, de évről évre szépen lassan elveszik a kedvem a játékvásárlástól és kezdem én is megutálni ezeket az agyonhypeolt konzumsz*rokat, pedig milyen csodabogárnak tartottam még jó néhány évvel ezelőtt az EA-t, Actit, Ubit köpködőket, hiába no, későn érő típus vagyok.
Maradnak azok a ritka kiadók játékai, pl. D3, Witcherek, amikben valóban van tartalom, támogatás, és a kiadott game-et nem csak egy kvázi csatornának készítik, hogy még több pénzt kifarmoljanak belőlem. A kompetitív multiktól is kezdek kiégni, rühellem azt érezni, h attól függ a szórakozásom, hogy Pistikének éppen csalós kedve van-e, vagy szar a szerver, vagy a legutóbbi patch miatt laggol az egész mintha egy kenyérpirítón futtatnám... Sőt, az egyszerű házitrolloktól is hülyét kapok már, nem arra vagyok kíváncsim hogy ki mekkora f*szsággal tud velem kicseszni, ha leülök a TV, gép elé játszani (a DZ pedig itt ennek a melegágya lesz, ezért is nem érdekel). Na bocs, de ez kiszakadt belőlem. Ennek ellenére már "megtartom", nem mondom vissza, mert a pályadesign valóban szép, részletes, jól optimalizált, jó a graf,, a hangulat, a játékmenet is rendben van, ennél többet várni lázálom, így is pozitív csalódás volt a béta. Tartalom az nem nagyon lesz hosszútávon, de hát ez van. Őszintén, mit váltunk az Ubitól, meleg hógolyót?
Egynek jó lesz, biztos lesz itt pár ember, akivel majd el lehet ökörködni akár a DZ-ben is, meg bepróbálni a legnehezebb fokozaton a leghúzósabb missionöket vagy majd a survival módot, aztán go mindenki vissza kockulni a WOW-hoz, Diablo-hoz, Minecraft-hoz, LOL-hoz, CS-hez, kinek mihez, mikor elmúlik az újdonság varázsa.
Szóval mindennek csak annyi a lényege, hogy reagálva erre a mondatodra, "Ne itt tartsunk már 2016-ba légyszi.", hogy de, pontosan, hogy itt tartunk most, persze nem csak az Ubitól, és nem csak ennél a játéknál, uh készülj, mert sajnos nagy az esélye annak, hogy igazad lesz. -
birorichard
őstag
válasz
Sebestyen01 #5101 üzenetére
Akkor biztos, csak tőlem bújkáltak.
Nagy nehezen most legyaktam párat, sajtosrele beleszaladt a gránátomba, aztán megölt. Kurva jó... Kiforratlan, ötlettelen marhaság, attól tartok, h betudják ezt a "multit" endgame tartalomnak, pve contenttel meg nem fognak törődni...
-
birorichard
őstag
Bementem a DZ-be... Hát szerintem ez így, ebben a formában, egy kalap szar. 30 percből 28-t futkostam, h találjak ellenséget, aztán 2 kis gyökér kinyírt és lenyúlták azt a kis cuccomat is. Azt lehet tudni, h lesz-e pve-ben endgame tartalom?
-
birorichard
őstag
4690K+8GB RAM+960 4GB-tal 1360*768-ban (ilyen a TV-m még sajna), minden maxon kültéren ~40 (30<-45) FPS, végig 99% GPU-val, ~70% CPU használattal, RAM-ból még enne, az érezhető, akadás nincs, beltéren 60 FPS, nyilván ott a legjobb. FHD-n az nvidiás árnyék kivételével maxon, úgy 30 FPS cap-pel tartja, majd még próbálgatom ,FHD-n, akár low-on is, de kicsikarható-e a ~40, ne adj Isten 60 FPS. Amúgy nagyon szép, főleg az esti párás, havas időben, nekem nagyon tetszik, jó kis game lett.
Este vagy holnap letesztelem a laposon is. -
birorichard
őstag
"jelentősen megnövelték az NPC ellenfelek számát." - hál' Istennek... kongott az ürességtől. Remélem lesznek jó kis tömegszituációk.
Üssetek agyon, de egy ilyen fedezékes shooterben nekem az jobban bejön, mint a régi trailerekben bemutatott néhány fős harcok. Lehet akármilyen okos az AI, egy idő után úgyis monotonná válik, uh. a legfontosabb, h lehessen darálni...
-
birorichard
őstag
válasz
Sebestyen01 #4482 üzenetére
Inkább a szféráké, át is jöttek az ilyen Herby-féle szörnyek. Megyek is, kiszögelem a kapura, hogy Witcher kerestetik...
-
birorichard
őstag
-
birorichard
őstag
válasz
Nemoka1987 #4395 üzenetére
Hát akkor szerintem neked jóval jobban fog futni, de pénteken mindenképpen lövök fel videót róla.
-
birorichard
őstag
Nem tudom, h írtam-e már, de az i5-4200U,GT740M 2 GB, 8 GB RAM-os laptopomon is élvezhetően futott az előző béta ramaty grafikán, uh. nem rossz azért az optimalizáció. Majd most hétvégén csinálok egy videót, ha vki kíváncsi, h ilyesmi hardveren h fut a game (ha vki esetleg vmi miatt nem akarja potyára letölteni).
-
birorichard
őstag
válasz
westlake #4298 üzenetére
Ha jól értem, te inkább egy szorosabb "klánosdira" gondolsz, ami nem rossz dolog, esetleg lehetne egy külön oszlop a játékoslistában, ahol jelezhetné, aki benne van (ha már létezik ilyen, sorry, rég néztem), és így tudnátok tervezettebben, hatékonyabban tolni a gémet azokkal, akik szintén erre vágynak.
A lista önmagában egyébként arra (is) jó, legalábbis nekem, hogy akár egy-egy mission erejéig csatlakozzak valakihez, akit innen ismerek. Úgyis kialakul, ki kivel haverkodik össze, kik között van meg az összhang, de "ismerkedni" kitűnő.Értem én egyébként, hogy páran mit akartok elérni, de sokunk nem vágyik egy ilyen "komolyabb", kötelezettségekkel járó játékstílusra, mert olyan a munka, családi helyzet vagy egyszerűen csak nincs hozzá kedve. Ahogy látom, ti lesztek a hardcore-abb társaság, akik jobban kimaxolják a játékot, csak ez egy másik stílus, van itt egy casual-abb réteg is (pl. én is).
-
birorichard
őstag
válasz
Ditoo0225 #4283 üzenetére
Most miért gond az, hogy ha beírta magát ide, de elsősorban másokkal játszik (gondolom, már régóta)? Aki nincs velünk, az ellenünk?
Hagyjátok már abba légyszi egymás vérének a szívását, meg a "ha nem csinálod, amit mi, akkor kb menj innen" mentalitást. No offense, de kvára kiábrándító, h felnézek, és azt mindig azt látom, hogy valaki oszt egy fórumtársat, aki egyébként semmi rosszat nem mondott... Menjen mindenki azzal és olyan TS szerverre, akivel és amilyennel akar, úgyis kialakulnak majd a 2-5 fős társaságok, akik többet összejárnak, de miért lenne ez kizáró ok? Ne érjen már utol minket itt is ez a betegség, hogy ha játszani akarok, akkor muszáj így és úgy csinálnom, ahogy azt valaki nekem megmondja, mert perifériára szorulok... Ha 20 TS lesz, 20 lesz, legyen annyi. Ez egy játék, aminek az a lényege, hogy közben jól érezzem magam azokkal, akikkel éppen akkor szeretném (egyedül, haverokkal, fórumtársakkal, nekem is folyamatosan változó, épp milyen hangulatom van.)
Ez nem neked szól, személy szerint senkinek, úgyhogy akinek nem inge, ne vegye magára, de mindenki nézzen magába egy kicsit és próbáljon picivel felnőttebb módon viselkedni, és némileg kevésbé támadó lenni, mert azt látom, hogy az utóbbi időben egyre több a lekezelőbb, beszólogatósabb hsz a topicban. Azért járunk ide, hogy szórakozzunk, beszélgessünk, szerintem senki nem azért jön fel, hogy felbasszák vagy felbasszon valakit.
-
birorichard
őstag
"nekem bejött aerosmith leírása, úgyanis abszolút nem személyeskedve írt hanem beleélve magát a játékba."
Szerintem is.
Komolyan, mint valami csajbuli, ahol összevesznek, mert az egyik lekurvázta a másikat.
Na mindegy... ha jól láttam, júliusban adják ki az első DLC-t? Remélem, lesznek közben apró kis frissítések, mert ez így elsőre kicsit sok idő.
-
birorichard
őstag
válasz
westlake #4094 üzenetére
Szerintem viccelt... Úgy írta, mintha a játék univerzumában kommentálná az eseményeket.
"Látom hogy aggasztóan növekszik azon élősködők száma akik mások nyomorán és elesettségén nyerészkedve próbálnak a vírus sújtotta New Yorkban fennmaradni."
Ha titeket akart volna bántani, azt írta volna, hogy a kezdők gyengeségét kihasználva, a játékélményüket tönkretéve, otthon a fotelből... Ami nyilván nem állt volna meg, hiszen nem muszáj kezdőként (meg amúgy sem) a DZ-be menni. Ha meg már játszunk, akkor elképzelve egy ilyen szituációt, tényleg mocskos dolog így elvenni más holmiját, na de ettől (is) érdekes ez a játékmód. Úgyhogy easy mindenkinek, állítólag majdnem mindenki 20<, ne veszekedjetek már ilyen sz*rságokon, majd a DZ-ben lerendezitek.
-
birorichard
őstag
-
birorichard
őstag
Kb ki fog abban merülni, h lesz 1-2 best item, amit ~100 óra körül max ki lehet farmolni, D3 összetettségű rendszert hülyeség várni... Inkább arról fog szólni a történet, hogy a szintjeiddel együtt emelkedik a chance to drop erre-arra, és maxra meglesznek azok a dolgaid, amik kellenek, és aztán ezeket a stílusodnak megfelelően variálhatod a skilljeidhez, stb.
Pont fentebb írta valaki, hogy kicsit magasak az elvárások, úgy általában. Várunk most egy játékot a gow-nál jobb játékmechanikával, egy COD-os történettel, Witcher 3 méretben, Diablo összetettségű játékmenettel, legjobb grafikán, amit évekig támogatnak majd tartalommal, abból sokat ingyenesen, legyenek benne raidek, instak, guild rendszer, stb... Jó reggelt...
Az Ubi a megjelenésig legyártja az utolsó DLC-t és nekiesnek a következő résznek, mert jól fogyott. Nincs is ezzel semmi gond, ha megéri a pénzét a játék, és eddig úgy tűnik, hogy meg, de már megint a felhők felett repülünk ezerrel...
(#3366) orichalcos: wow. annyiért az.
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #3292 üzenetére
Parttalan ez a vita, míg nem jelenik meg, az évekig tartó patch és support témában azért inkább az SP-ig tartó változat a valószínűbb, mint az, hogy évekig, de kívánom, hogy neked legyen igazad, mindenesetre nem akarok irreális elvárásokat ébreszteni sem magamban, sem másokban. Ettől függetlenül így is jó móka lesz, az biztos.
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #3290 üzenetére
Szerintem ne nekem kelljen már "főjátéknak" megvennem, aztán játszani vele, ha már unom, akkor is. Kössön le annyira, hogy ne akarjam letenni, de tegyük szívünkre a kezünket, hogy az Ubi fog olyan játékot csinálni, amit majd ingyenes frissítésekkel évekig gondoz majd?
Én is előrendeltem, mert nagyon tetszik, biztos, hogy jól elleszek vele, mert hangulatos, de ne üljünk már fel ennyire a hype-vonatra...
Nyilván a Diablo sem annak készült, ami mára lett belőle, de a Blizzardot nem igazán lehet összehasonlítani az Ubisofttal...
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #3281 üzenetére
Jó, csak azt azért ne felejtsd el, hogy a D3-ban nem pusztán egy PVP és PVE hibrid területből áll az endgame content, és bár lecsupaszítva ott is annyi a lényeg, hogy egy-egy itemet megpróbálsz kifarmolni, de ott a csúcsra járatták e mellé a körítést a riftekkel, gr-ekkel, azoknak a szintjeivel, a (leg) gemekkel, setekkel, stb., stb., van már kanai cube, set dungeon, stb., szóval van tartalom rendesen, a season-ök bevezetése is hatalmas ötlet volt, ügyesen variálnak a patchekkel, mindig van valami újdonság, amivel visszacsalják a régi játékosokat, és négy éve óta még mindig megy a játék... Nyilván lesz olyan, aki ebbe is bele fog rakni 2-300 órát, vagy még többet, de az átlag 50-60, DLC-kkel együtt 90-100 órát beletol és megy vissza a "főjátékához" kockulni. Nem is szeretném, ha nagyon túl akarnák bonyolítani, mert biztosan nem fog felérni a diablohoz, csak a hype megy ezerrel, aztán meg jön a pofára esés... Arról nem beszélve, hogy ott max az frusztrál a legjobban, ha kadala nem dobja ki ezredjére sem azt, amit szeretnék, itt meg hamar felb*szhat, ha valami nagy lootomat lenyúlják a kivonási pontnál. Szerintem legyen egy jó nehéz single, rengeteg mellékküldivel, egy jó survival mód és ennyi. 40-50 órát biztos elleszek ezzel, a deadzone-ban is el lehet tötyörészni, pláne jó csapattal, ha meg még lesznek jó kis dungeon-ok, insták, az már csak hab a tortán, ott is a 100 óra, és arra azt mondom már, hogy megérte.
-
birorichard
őstag
válasz
vegitossj7 #2721 üzenetére
Na egy ilyen békebíró dologban benne lennék.
(#2722) pohár: Nem hiszem, hogy csak a simához adnak előrendelőit ajándékot, a drágább gold-hoz nem...
(#2725) prokxy: úgy látom, fogunk páran toporogni márc. 8-án a boltok előtt.
-
birorichard
őstag
Nagyon jó játék! Futottam benne egy negyed órát, végül találkoztam ellenséggel, nyomom a gombot, erre nem lő... Ubi... Megint. Amúgy a kinézet nem rossz a nagy látótávolság és a gazdag részletesség miatt, de amúgy ~watchdogs a motor. Na majd még próbálom, ha lehetne benne lőni, biztos tetszene is.
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #1095 üzenetére
Ne kezdjünk már fogalmi vitába... Nem PC-re fejlesztettek elsődlegesen, innentől kezdve technikailag port, nem a szó pejoratív értelmében, hanem a konzolos változat átirata, attól még lehet igényes és jó az optimalizáltság, a kezelőfelület, látvány, a skálázhatóság, stb., de attól nem írták nulláról újra a játékot PC-re...
-
birorichard
őstag
válasz
kinghaxor #932 üzenetére
1. Nem kell mindent értened, ha zavar, ne kattints rá. 2. Mint említettem, nem tudtam megnézni. 3. Nem a pontos textúrafelbontásra voltam kíváncsi, azt hiszem, hogy a főbb dolgokat, részecskeeffektek, világítás, így is látni lehet, hogy vannak-e, milyenek. Ha a map felbontásokat szeretnéd méricskélni, azt holnaptól lehet 4K-ban, a leglényegtelenebb dolgok mind közül, mert azok biztos jók lesznek.
(#933) k-adi: sry, nem láttam.
-
birorichard
őstag
Elvileg PC gameplay, bár nagyon gáz minőségben. Kínszenvedés nekem megnézni, mert lejárt mobilnetről netezek, úgyhogy mondjátok, mit láttok!
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #898 üzenetére
Mondtam ilyet?
A játékmenet lehet jó lesz, ha meg abban reménykedsz, hogy érdemben eltér a PC-s graf a konzolos verziótól, arra csak annyit tudok mondani, hogy nagyon-nagyon örülnék, ha neked lenne igazad... Mint mondtam, meglátjuk, majd a beta után mondok véleményt, ami megjegyezem, most is van, de igazad van, várjuk meg...
(#899) KnockOut87: hát ez konkrétan átb*szás.
"Én ugy látom hogy ezt a játékot nem az érettebb, idősebb játékosoknak lőtték be ahogy azt az e3-akon sugallták hanem a tizenéveseknek." - ott a pont. Na mindenesetre annyira, de annyira örülnék neki, ha ez a sok aggodalom "felesleges" lenne, de ne legyen senki meglepve, ha nem az.
-
birorichard
őstag
Ja, hát ez volna a lényeg, egy fórumtárs korábban rendesen kivesézte egy cikkben, hogy mi lehet a probléma az ubisoft játékaival, azóta sem léptek túl rajta.
Most sem pusztán arról van szó, hogy sajnos nem tudták megoldani, úgyhogy lesznek töltőképernyők vagy nem lesz annyi NPC az utcán (a sz*ró kutyákon kívül nincs is, ha jól láttam), mert nem áll készen rá technikailag ez a konzolgeneráció és alapvető változtatások nélkül pedig nem tudják ezt PC-re megcsinálni, uh. sorry mindenki, de ez most az összesen így marad. De könyörgöm, a dinamikusnak szánt fényforrások fényei rá vannak égetve a textúrákra...
Hogy egy kicsit pozitív is legyek, ha a játékmenet a bétában olyan király lesz, hogy az agyam eldobom tőle, akkor még ezt is elnézem, és megveszem, amúgy meg kivárom a Gears of War Ultimate-et, ha már fedezékes shooter, abban legalább lesz osztott képernyő. -
birorichard
őstag
Egyedül azt nem értem, hogy miért nem lehet egy (bármilyen) témáról úgy beszélni, hogy közben az ne csapjon át személyeskedésbe, mintha igazi felnőttek lennénk... Ilyenen vitatkozni, hogy ki hogy hívja a GTX970-t... jézusom.
A 970 egy nagyon elterjedt, erős kártya, van nála erősebb, tény, de az még nem használta, vagy nem elég tájékozott, aki azt mondja, hogy FHD-ra több kell... Aki meg 980 SLI-vel vagy Titan-nal tolja, annak gondolom van otthon 4K monitora, vagy DSR-t használ. Akinek a 970 felső és az utóbbi kettő csúcs, vagy előbbi közép, 980 felső és csak a Titan csúcs, mindkettőnek egészségére.
Ettől függetlenül a témánál maradva ennek a játéknak ezzel a látvánnyal egy 970-nel meg kell elégednie supersampling nélkül FHD-ban és pont. Ha nem így lesz, akkor az Ubi megint csúnyán elk*rta...
Egyébként senkinek nem "fáj", hogy ki hova sorol be egy VGA-t... Legalábbis engem marhára nem érdekel más szubjektív osztályozása. Egyébként 960-am van, na az közép.(#798) Balazs_: nekem eddig nem volt problémám, igyekszek mindig nem frissen regisztrált eladótól venni, és csak olyantól, akinek elenyésző negatívja van, de nyilván te is tudod, hogy itt mindig áll a zászló, hogy esetleg letiltják a kulcsokat. Egy 200 FT-os bétakulcsnál azt mondom, hogy nyugodtan bevállalhatod.
-
birorichard
őstag
válasz
he7edik. #784 üzenetére
Pont az első három cím, ami egész jól optimalizált, sőt. Tény, hogy ultra beállításokhoz kell VGA, de közepes-magason egy régi 660-nal játszottam velük... Unity, Arkham Knight, na ezek nem sikerültek "túl jól"... Fallout-ot még nem próbáltam.
(#787) torma1981: nem lesz gond. Szerintem nekem sem kell majd nagy kompromisszumokat kötnöm.
#789) Csabee86: most ebbe ne menjünk bele, hogy "mi lett volna, ha", mert semmi értelme. Én még, és szerintem sokan mások is emlékeznek még arra, mikor még sehol nem voltak a konzolok, mégis születtek jó játékok persze az egy másik világ volt. Magát a játékkonzolt, mint hardvert, jelenséget nem lehet szidni, én sem tudom, de a jelenlegi generációval több komoly gond is van, mindenesetre érdekes, hogy mi fog kisülni az elkövetkezendő néhány évben, de ez már tényleg nagyon off...
-
birorichard
őstag
válasz
westlake #770 üzenetére
Jó reggelt...
Ebben a játékban már semmi nincs, még a PC-sben sem, ami indokolná, hogy ne menjen FHD maxon egy 970-en. Az első E3-as gameplay esetében egyetértenék, hogy kell az ultrára egy csúcskártya, de ez a valami, ami lett belőle, nagyon gáz, köze nincs hozzá. Ráadásul a "még az a kártya" az a 750ti, nem egy 970, na mindegy, majd meglátjuk.
Amit a videoban észrevettem, hogy a fények még mindig sok helyen hiányoznak, sok helyen meg akkor is ott vannak, mikor a forrás nem világít. Meglátjuk, mit mutat a béta...
-
birorichard
őstag
-
birorichard
őstag
THE DIVISION: INGYENES FRISSÍTÉSEK ÉS FIZETŐS DLC-K IS ÉRKEZNEK A PREMIER UTÁN
Új területek nyílhatnak meg később
ÍRTA SIMONYI GÁSPÁR
"Egy online játék nincs kész a megjelenés napján. Jó ideje dolgozunk már a programon, és örülünk, hogy hamarosan megjelenik, de a munkánk nem ér véget ezzel." - nyilatkozta a Ubisoft Massive kreatív direktora, Magnus Jansén egy Los Angeles-i rendezvényen a cég márciusban debütáló csapatalapú akció-RPG-je, a Tom Clancy's The Division kapcsán."A premier utáni támogatást új tartalmakat és funkciókat rejtő ingyenes frissítésekkel kezdjük majd, azután pedig természetesen érkeznek a megszokott DLC-k is." - árulta el a szakember. Hogy pontosan miket rejtenek majd ezek a kiegészítők, azt még nem tudni, ám nem kizárt, hogy némelyikük új területeket nyit majd meg a halálos kórsággal fertőzött New York városában, ugyanis kiderült, hogy a játék megjelenésekor Brooklyn például nem lesz (még?) bejárható.
Utóbbi azért érdekes, mert a 2013-as E3 során bemutatott demóban pont New York ezen részén zajlott az akció, de hogy egy a fejlesztés hosszú folyamatának elveszett eleméről, vagy egy lehetséges DLC tartalmáról van szó, az még nem bizonyos. Az viszont igen, hogy a január 28-án rajtoló bétateszt során, illetőleg a premierkor is csupán Manhattan középső részére (Midtown) merészkedhetünk be a Strategic Homeland Division ügynökeként, hogy rendre utasítsuk a bandákba verődött anarchistákat, és felfedjük a fertőzés mögött rejlő valódi okokat. Ennek legfőképp a történethez köthető okai vannak Jansen ugyanis elárulta, hogy a vírus kirobbanása ide vezethető vissza. A városrész pedig hatalmas lesz, és roppant részletes, és mivel a kitörést követően mindenki pánikszerűen próbált meg kijutni onnan, így nem sok mindent hagytak maguk mögött a káoszon kívül: az autókban nem lesz benzin, nincs forgalom az utakon, minden egyes négyzetmétert gyalog kell majd bejárnunk.
A Tom Clancy's The Division március 8-án jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.
-
birorichard
őstag
válasz
westlake #739 üzenetére
Rengeteg olyan játék készült mostanában, amihez legmagasabb beállításokhoz elég FHD-ban egy 970... Nyilván csak akkor, ha 1080p-ről beszélünk, felette már nem valóban nem igazán, nyilván nem is arra van. Főleg ennél a játéknál, technikailag nincs a helyzet magaslatán, elég nagy probléma volna, ha megenne egy Haswell/Skylake i5+970 kombót, úgyhogy én a nyakamat teszem rá, hogy egy ilyen párosítással gyönyörűen fog futni, legalábbis kéne neki.
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #705 üzenetére
Jövő péntekig tűkön ülök.
Amúgy a Watch Dogs is nagyon jól nézett ki agyonmodolva.
(#706) Kicsimix: csak a graf beállítási lehetőségeket, abban pedig nem látni ilyet. Az pedig elég ritka, hogy a PC-s verzió kinézete nagyon eltérne a konzolostól (kb kimerül a mindenfajta textúrafelbontásban, FPS unlock-ban, mesh detail-ben jó esetben, meg néhány (főleg) nv middleware-ben), ez főleg nem az Ubi-nak a szokása. Na mind1, majd meglátjuk, kíváncsi vagyok.
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #700 üzenetére
A DLI miért volna butaság? Az nagyon szép és hatásos tud lenni, de ez nagyon nem az... Itt még voltak ilyen elemek, 2:10-től szépen látni, a mostani gameplay-ekben már nincsenek. Legszembetűnőbb a robbanásoknál 2:31, de van is itt egy screenshot. Ugyanebben a videoban nézd meg a környezet lángoló elemeit, egy állandó sárga udvaruk van és kész, a villogó elemeknél a kihunyt állapotban ugyanúgy megmaradnak pl. a falon vagy a betonon a fények, mintha világítana az object. Nem muszáj mindent dinamikusan megoldani, meg tök felesleges is, pl. egy állandóan világító lámpasort a falon tök felesleges real-time renderelni, nem ront az összhatáson, ha csak az a néhány mozgó fényforrás vet dinamikus fényt/árnyékot, de itt ezek a szembetűnő dolgok is statikusak, nagyon sokat ront a látványon, nem is a látványon, a hangulaton, egy mosott, valószerűtlen izé az egész, a felbontáson kívül tiszta X360/PS3 színvonal.
Szomorú vagyok. -
birorichard
őstag
válasz
birorichard #698 üzenetére
"az árnyékok rá vannak égetve a textúrákra"
Árnyékok... fények meg a tükröződések, na. -
birorichard
őstag
válasz
birorichard #695 üzenetére
Bár hülye vagyok, a bevilágítás nem hiszem, hogy változna platformonként. Iszonyat gáz ez a konzolgeneráció, már most amiatt szívunk, mint az előző gen végén a multiplatform címeknél, megragadtunk a technikai hátrányuk miatt egy bizonyos szinten, és még hol van a vége...
Gondolom egy olyan szintű fejlődést terveztek, mint amit a 2013 körül promoztak, aztán egyikből sem lett semmi. Majd a következő talán jobb lesz.(#697) Kicsimix: nagyon-nagyon remélem, hogy igazad lesz, én szurkolok.
Utánaolvastam, állítólag Dynamic Global Illumination-t használ, de ez sem igaz, az árnyékok rá vannak égetve a textúrákra, a fényforrásoknak nincs valós-idejű hatásuk a környezeti elemekre. 2016, basszus... Legalább egy rohadt kapcsoló volna a graf beállításokban, hogy néhány elemnél be lehessen kapcsolni, az is sokat dobna rajta, de én azt sem láttam.
Majd megnézem a bétát, de ez nagyon gáz, hogy ráhánynak mindent a textúrákra, aztán kész, úgy is néz ki... -
birorichard
őstag
válasz
wjbhbdux #694 üzenetére
Nagyon remélem, hogy ez csak a konzolverzió, olyasmi globális megvilágítást használ, mint a Unity, dinamikus fények szinte semmi, tükröződések úgyszintén. Így nagyon gagyi, matt, homályos az egész. :/ Pl. az éttermes jelenetnél iszonyat szemetszúró, hogy ugyan van a környezetben egy csomó fényforrás, de látni, hogy egy glow-on kívül semmi nincs rajta (sok helyen még az sem).
-
birorichard
őstag
Beruháztam én is egy béta kulcsba, nagyon be vagyok zsongva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest