-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Droppol ez ATI Vga-n is. 280x 16Gb rendszer memoria ssd-n a game, es 60-70 fps rol az ueres utcan siman be esik 20fps ig. Az idojaras efektek szepen eszik az fps-t. De kikapcsolt allapotaban is droppol. Szoval valami optimalizalatlan, mint ahogy ez szokott lenni. Remelhetoleg a tapasz javit rajta. Ami szamomra dicseretes, hogy a szerver kiszolgalassal nem volt bajom. Ettol nagyon tartottam, aFarcray katasztrofalis volt!!! Nagyon nagyon keves olyan jatek van ami jol lenne optimalizalva elsore. Ha lenne online kuldetes, ahol a csapatok egymas ellen, vagy egymassal szovetkezve tudnanak feladatokat csinalni, akkor lenne a tartalom utos. Ezt hianyolom. Biztam benne, hogy ez most betalal es jobban otvozet szuleik ebbol a keverekvbol. De a hetvege utan nekem egy arkad cooperativ jateknak tunik.
Figyelem merre halad tovabb, egyenlore vissza kerult a majd talan listara. -
csongi
veterán
Köszi!
Csak ettől nincs még késztetésem. Teljesen másképpen képzeltem el.
Ettől a DZ nem lesz számomra élvezetesebb. Továbbra is csak ugyan az történik újra meg újra. Megjelennek a botok legyakni cuccot elvenni helikopterre feltenni és éljen
A DZ zónán meg kívül a coop részbe ha nem lesz elég tartalom,gondolok egy valami story-ra akkor megint csak uncsi lesz nekem, Borderlands hatás, gyorsan megunható. Menny el ide aztán oda tedd ide szabadítsd ki, éljen kapsz pontot meg minden. és a következő küldi ugyan ezen a sémán alapszik, csak más személyekkel.
Nah majd figyelgetem, most nem azt kaptam egyenlőre amit elképzeltem. Változhat idővel, ahogy nyílik a játék terület. -
csongi
veterán
Értem. Csak nekem így hamar unalmassá válik, és sok el laposodik a dz. Mit kezdjek a jobb eszközökkel ha majd botok ellen kell majd használnom. Mivel a sok rouge meg tdm-et varázsol a zónából.
Egyenlőre nem kaptam el a fonalat. Nekem ez a Dz zóna egyenlőre Dm zóna inkábbA béta küldit megcsináltam, nem érzek késztetést, hogy vissza mennyek játszani a Dz zónába, ha vissza is mentem meguntam fél óra alatt. Lehet csak az azárt mert nem értem, egyenlőre vagy nem látom meg benne a koncepciót.
-
csongi
veterán
Elsőre a játék tetszik.
Grafika olyan amilyen, erős fps dropp, de még finomítom folyamatosan.
Legalább a szerver pingek rendben vannak, elég stabilnak tűník.
Sok minden van amit nem értek egyenlőre.
Ebbe a DZ zónába azon kívül, hogy le lehet lőni a másikat és elvenni a cuccait lehet mást is csinálni? Mert nekem ez így egy TDM
Vajon mekkora lesz a valós tartalom? Lehet küldetés csinálni más csapatok ellen?
PL: mindkettőnek ugyan az a feladat vagy a mondjuk valamit meg kell védenie a másiknak meg elfoglalni.
Valóban lesz Magyar felirat? -
csongi
veterán
Biztos igazatok van.
Nem vitatkozom.
.
Az biztos a mi csapatunkba idegen nem lesz, ha megis, csupan egy dobasa van, szoval nem lesz szet cseszve a team..
En mar a nyugger klubot gyarapitom jatek fronton.ennyi rvoditest nem ertem.
-
csongi
veterán
Ezek a ruge ok csak ott tudnak ervenyesulni ahol nincs egybe rendesen a csapat. Leszoknak rola, de ehhez a csapat kell. Van ellenszere, csak idoigenyes, viszont hosszabb tavon megerheti.
-
csongi
veterán
Atlagosan mekkora a ram kihasznaltsaga a jateknak?
Rendszer memoria illetve VGA.
Koszi a valaszolak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest