- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#45997568 #36083 üzenetére
Sajnos kevés ekkora területre a 24 player! De jó ha van bent 3 csapat meg 1-2 solo player! Az már soknak számít mostanában! :/ A mai után meguntuk a keresést és mentünk LS-t inkább... Ott mindig vannak
De majd ráunnak arra is és megint lesz játékos DZ-ben. Bár jobb lenne ha növelnék a létszámot 2-3 csapatnyi emberrel!
-
TommyS_27
senior tag
válasz
#45997568 #36081 üzenetére
Tisztában vagyok vele! Azt írtam a komplett szervert, nem azt hogy 20 játékost!
(legalább itt volt player, mostanában tovább tart megkeresni őket mint lelőni)
Csak 11-13 jött ránk 3-4* aztán már csak 5 jött aztán egy se... aztán kerestük őket de sehol nem voltak...De volt olyan is, hogy mindenki ránk jött(20-an). Persze az nem így végződött, de megvsaptuk azokat is 1-2* mire meghaltunk.
Players már nem tagja a csapatunknak!
-
-
duvi
nagyúr
válasz
#45997568 #35040 üzenetére
Tegnap léptem be először 1.6 óta. Azt se tudtam, hogy van eltéve egy Caduceusom
Gyakorlatban még nem próbáltuk, hogy most mit tud. Mind a 4 kari fullon, mozdulni se tudok a sok cucctól. Most próbálok összeválogatni egy normális healer ruhatárat
(#35041) akoska07
Jó ötlet. Lehet, hogy angolul kicsit informatívabb/pontosabb a leírás. -
Elims
veterán
válasz
#45997568 #33417 üzenetére
Én nem sírós hsz-t írtam..hanem a gusztustalanságot írtam le.
Egy kaliberrel kezdjen ki ha már játékos ellen megy.
Takony langyos gyerekek.4-en 1/4-ed akkora szintűre..igazi "faszagyerek".
A való életben meg vmi kis elnyomott gyökér.
Igazi jampi.
Részemről ez a téma ennyi.Bocs az eddigiért is. :-)
-
Gtaati
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
#45997568 #21666 üzenetére
Jóval kevesebb a csaló, mivel kiosztottak egy csomó bant. Emellett több DZ bracket lett beállítva. Jelenleg 231+ a legnagyobb. Itt viszont nagyon sok a premade rugo csapat (sokszor 8 fősek), amik nagyon megnehezítik a játékot. Mivel kihagytál pár hónapot, ezért a te szinteden még játszhatónak gondolom a DZ-t.
-
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
#45997568 #5148 üzenetére
A tesztet minden kártyára vonatkozóan nem tudom neked megerősíteni de az biztos, hogy a 290-el ugyan úgy vagy hajszálnyival még jobban is futott mint most a 980-al. Előtte ugyanis egy Giga 290 oc-m volt. A zártat próbáltam vele. Bár ott érdekes módon a 980-al se volt ilyen gondom. Egyedül dz-ben volt pár drop de az is kb. óránként egyszer. Single rész meg vaj sima volt. Ehhez képest a nyílt bétában már ott is olyan droppok vannak nálam, hogy a hajamat tudnám kitépni szálanként idegességemben. Mindenesetre kedden megjön a 16 gb ram kit aztán meglátjuk segít e majd valamit a véglegesben. Azt hiszem itt minden 980 tulaj 16 gb rammal játszotta a bétát. Egyedül nekem volt 8. És azt hiszem másnak nem is volt ilyen akadásos problémája.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
#45997568 #5153 üzenetére
A fullos pascal (gp100) majd max év végén új év elején érkezhet, ami addig jön az maximum ti szintén lesz, de attól drágábban!
Lnb kolléga írta hogy crimsonnal el sem indult a game, a sima régebbi driverrel meg ment.Oric :
Én csak próbálok érvekkel hatni az fps szisztemara, de széllel szemben hugyozasnak tűnik! Hidd el nekem is elegem van az fps rinyabol, de addig lesz is rinya míg kozepkategorias cu cukor akarják full kozelibe futtatni! -
demmer123
őstag
válasz
#45997568 #5133 üzenetére
Lemerném fogadni ha kiadnák a pascal kártyákat most és vennék egy felső kategóriát azon is droppolna az fps.
.Szimplán az optimizálás rossz.Frostibe 3 motor-nál sose volt gond az opmizimálással még egy 970 Full hd alatt Star Wars Battlefrontot képes ultran full maxon 60-70fps.Ubisoft az optimizálásról híres.
-
marilllyo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Unigine Superposition Benchmark
- Spórolós topik
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest