- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #49446 üzenetére
Szép leírás
-
válasz
Anonymus23 #49441 üzenetére
Aha. Életemben nem nyitottam még ki ezeket. Na majd most
Kösziszerk.: egyébként nyugodtan rakhatnának a játékba egy AH-t (aukciós ház). Mondjuk divtech-ért lehetne kereskedni.
-
válasz
Anonymus23 #49439 üzenetére
Season Pass Supply Drops now award 100 Division Tech. - Miaza Season Pass Supply Drops?
-
válasz
Anonymus23 #49177 üzenetére
Mi lesz az a shields update?
-
Jó ez az event. Fullos historian (sentry szettben), majd milliót crit-el fejen
Nyugodtan így is maradhatna
-
válasz
Anonymus23 #49020 üzenetére
Az androidos tactivision app-ot lehet érdemes lenne megemlíteni
szerk.: jah, nem pm-ben ment, de már mindegy
-
válasz
Nightfall75 #48987 üzenetére
Hát nem tudom, ps-en van, h 5-10 percig keres party-t de semmi. Utána megunom a várakozást. Hameg betesz akkor teli van. Érdekes
-
Nagyon keményen nyomják ezek a fertőzött mobok. 4k staminát pikk-pakk leszívnak. Mintha az előző eseményen puhábbak voltak volna. Vagy mert akkor taktikusban kentem?
-
-
válasz
Miert77 #47171 üzenetére
Én a taktikusommal caduceus-t használok de fogalmam nincs mennyit gyógyít
Meg ügye taktikussal nem nagyon lövöldözünk
Egyébként: Each Critical hit heals you and your group for 1% of the users Skill Power.
Nekem full critical-ra van állítva, 400k körüli skill power-el, szal kiszámítható
-
A véreztetés "ereje" mitől függ? Van az egyik fegyómon 15% esélyes vérzés de nem tudom, h érdemes-e használni (10/3/3 sentry szett)
-
Tegnap mentem egy UG-t randomokkal, kicsit piásan
Megjelent a hunter, instant dead
Na mikor már tudtuk mikor jön akkor rosszul járt, de azért meglepett elsőre. Tetszik
-
válasz
Anonymus23 #44384 üzenetére
semmi, látom pc
-
válasz
Anonymus23 #44241 üzenetére
Az irigységet csak poénnak szántam
És attól, h Te nem vagy irigy és nem zavar a jobb konfig, kiegészítő, attól még mást lehet zavar
Engem se zavar egyébként, a sw hack annál inkább.
-
Ez elég meddő vita, ki így látja, ki úgy. Nekem is van a lentebb linkelt hori de nem használom division-be. Na nem azért, h én milyen rendes vagyok, hanem mert majd egy évet toltam paddal mielőtt meglett, és már nincs kedvem átszokni rá
Teljesen igaza van annak aki azt mondja, h ez csalás (meg a kormány, meg a minőségi egér), de valszeg azért mondja mert neki nincs
irigység esetleg
-
Egyébként supply-ból eset már vkinek normális dolog?
-
Leszámolna a csalókkal a Windows 10 frissítése
Ez lehet megoldja majd a gondotokat
-
válasz
Anonymus23 #43523 üzenetére
Én a taktikus várom nagyon. Arról van infó, h az mikor jön?
-
-
-
válasz
birorichard #43356 üzenetére
Csoportról nem tudok, de én ps-n tolom
-
Azt nem vettétek észre, h ha ugyanazt a küldit nyomjátok egyfolytában (a végén azonnal restart) akkor a mobok egyre durvábbak? Lehet csak én képzelem, de úgy az 5-6-ik újraindításnál már csak lestem, h jönnek és milyen erősek... Bár lehet csak nekem volt sok a sör és már nem úgy reagáltam
-
válasz
pottyoske197 #42963 üzenetére
Sztem nincs köze a játékidőhöz. Nekem van, h napi 2-öt dob (DZ-be) van, h egy hétig semmit...
-
válasz
Anonymus23 #42440 üzenetére
De jól érted, a w10 a ludas.
Más: Az ellenség páncélsérülése / elit sebzés hat a képességekre? (turret/sekker)
-
válasz
Snip3r_HUN #42394 üzenetére
Azt tudod, h azokat nem gyűjteni kell hanem ládákat nyitogatni?
-
Az "életerő öléskor" ruha skill az hat a képességgel való ölésre? (turret/seeker)
-
válasz
Rossonero89 #41968 üzenetére
Jó lenne vmi IP bannolás ide...
-
válasz
Anonymus23 #41726 üzenetére
Nem, gondoltam ez segíthet: Location: Garment District
-
válasz
Anonymus23 #41724 üzenetére
Itt van róluk egy rövid leírás.
Identifiers: Hazmat suit, reflector vest, flamethrower, full mask
Goal: Cleanse the city with fire
Role: High level threat -
-
válasz
Snip3r_HUN #41601 üzenetére
Kiszedik a hack-eket tőletek (PC)
-
válasz
Fenybenhanyo #41529 üzenetére
Az MDR első talentjét nem kellene átpörgetni vmire ami működik?
-
válasz
Anonymus23 #41340 üzenetére
A régi cuccot csak ki kell egészíteni 6-ra, nem?
-
Találtam egy jó kis app-ot, Tactivision Benne van a heti vendor lista, map-ok, set-ek, mod-ok, minden.
-
válasz
Anonymus23 #39713 üzenetére
Elnézést a tudatlanságomért, de ki a t.köm az ellenfél DPS csapatában az a tag?
A többit felismertem azért
-
Azt elmondanátok, h az elektronika, h viszonyul a sebzéshez, szívóssághoz?
Vagy semmi köze hozzájuk csak a képességekhez? -
Sniper-nek melyik a jobb set? A sentry (+30% pontosság) vagy a hunters (+20% optimális táv). Vagy ha egyikse mi az ajánlott?
-
Sziasztok!
Egy új játékosnak aki (főképp) sniper-kedne, milyen cuccot ajánlanátok? Fegyó / gear / képesség érdekelne, csapat pve-re.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest