- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Andras_
tag
válasz
Ditoo0225 #5006 üzenetére
Kösz, csak fura volt, hogy máshol felét adják csak , itt meg alig tudja abbahagyni a felsorolást. Már azt kezdtem gondolni ,hogy valamelyik 40 ezres pakkhoz jár és a normálhoz semmi. Akkor innen rendelem. Bár megnézem mennyi a szállítási díj előbb.
Az ingyenest nehéz lesz überelni, de kitudja
-
westlake
félisten
válasz
Ditoo0225 #4375 üzenetére
Már egy hete eltűnt. Le nem törölte a letöltött tartalmat, csak ha te "kérted". Nincs semmi értelme, hogy ott legyen, ezért is szedték le. Lassan megjelenik majd a nyílt béta ikonja. Vagy ugyanaz lesz a letöltési hely, mint előtte (és akkor a meglévő file-okat frissíti), vagy teljesen új helyre rak majd egy új verziót. Bár ez utóbbit nem tartom valószínűnek.
-
válasz
Ditoo0225 #4346 üzenetére
a dps az időegységre kiátlagolt érték, amiben benne van a fegyver megtöltése is. a lövésenkénti sebzést (dmg) nem befolyásolja az újratöltés ideje, vagy a tár mérete, a dps-t viszont igen!
a kritikus sebzés esélye meg egy teljesen külön történet.
nézd meg te is a linkelt videót. -
birorichard
őstag
válasz
Ditoo0225 #4283 üzenetére
Most miért gond az, hogy ha beírta magát ide, de elsősorban másokkal játszik (gondolom, már régóta)? Aki nincs velünk, az ellenünk?
Hagyjátok már abba légyszi egymás vérének a szívását, meg a "ha nem csinálod, amit mi, akkor kb menj innen" mentalitást. No offense, de kvára kiábrándító, h felnézek, és azt mindig azt látom, hogy valaki oszt egy fórumtársat, aki egyébként semmi rosszat nem mondott... Menjen mindenki azzal és olyan TS szerverre, akivel és amilyennel akar, úgyis kialakulnak majd a 2-5 fős társaságok, akik többet összejárnak, de miért lenne ez kizáró ok? Ne érjen már utol minket itt is ez a betegség, hogy ha játszani akarok, akkor muszáj így és úgy csinálnom, ahogy azt valaki nekem megmondja, mert perifériára szorulok... Ha 20 TS lesz, 20 lesz, legyen annyi. Ez egy játék, aminek az a lényege, hogy közben jól érezzem magam azokkal, akikkel éppen akkor szeretném (egyedül, haverokkal, fórumtársakkal, nekem is folyamatosan változó, épp milyen hangulatom van.)
Ez nem neked szól, személy szerint senkinek, úgyhogy akinek nem inge, ne vegye magára, de mindenki nézzen magába egy kicsit és próbáljon picivel felnőttebb módon viselkedni, és némileg kevésbé támadó lenni, mert azt látom, hogy az utóbbi időben egyre több a lekezelőbb, beszólogatósabb hsz a topicban. Azért járunk ide, hogy szórakozzunk, beszélgessünk, szerintem senki nem azért jön fel, hogy felbasszák vagy felbasszon valakit.
-
daveoff
veterán
válasz
Ditoo0225 #4278 üzenetére
Igen ez tiszta, mi már az igény hiányáról diskuráltunk.
Nem gondolom, hogy egy szoba lenne, de pont ezt mondtam, hogy a legtöbb embernek van TS-e, most akkor minek menne fel a csapatával egy másik szerverre egy külön szobába. Ha annyira aktív, és összetartó magyar Division közösség alakul ki, akkor ok, de különben én nem sok értelmét látom.
-
westlake
félisten
válasz
Ditoo0225 #4269 üzenetére
Már jóval előtted felajánlottam ugyanezt és ugyancsak senki nem reagált rá.
Ezek szerint még mindig offline világban élünk. Valamiért furcsa lehet mindenki számára, hogy egy (leendő) közösség valódi beszélgetést folytasson egymással. Mennyivel is jobb teleokádni egy fórumot, nem? Szerintem a játékban is lesz olyan, akinek majdhogynem könyörögni kell majd, hogy beszéljen is, ne csak hallgasson. Nem tudom, hogy ez miért jó.
Már most is nyogodtan lehetne beszélgetni, mert biztos vagyok benne, hogy jelenleg is vannak olyanok, akik folyamatosan a fórumot nézik. -
mettek
addikt
válasz
Ditoo0225 #4222 üzenetére
Felesleges ez a nagy szervezkedés, rákészülés... Úgyis az lesz hogy mindenki akkor játszik amikor ráér és nem akkor amikor a másiknak jó (klánosdi). Én azzal fogok nyomulni aki épp fent lesz a játékban, rájoinolom azt ennyi. A leírás meg pont elég...ha kijön a game mindenki nekiesik és behal a forum mert ha jó a játék akkor játszani fogjuk nem olvasgatni meg kilexikonozni
-
ada19
senior tag
válasz
Ditoo0225 #4074 üzenetére
24-en biztosan tudnak egyszerre 1 DZ-be lenni (maxot nem lehet még tudni, de ennyit már látott egy streamer) - tapasztalatom alapján instance alapú, hasonlóan mint Destinybe, így kb. teljesen random kikkel leszel együtt (a csapatodon kívül persze). Gondolom azért régiónként valahogy vannak priorizálva a játékosok, én legalábbis csak európaiakkal találkoztam (főleg németek és angolok).
-
.LnB
titán
válasz
Ditoo0225 #4074 üzenetére
Azt tudtam, hogy a cuccok bevihetőek. Azt hittem a DZ szinttől függ valamilyen skill buff. Ami annál nagyobb, minél magasabb DZ szinted van. Ezért gondoltam a DZ szintre mint előnyre.
(#4077) cain69 Köszi az infót, ezt nem is tudtam, hogy 24fő a limit (persze biztos volt már itt írva, szóval my bad) Akkor viszont amit lentebb elmélkedtem az nehezen kivitelezhető. Bár ettől függetlenül szerintem lesznek nagyobb rogue bandák 4 főn felül is.
-
.LnB
titán
válasz
Ditoo0225 #4041 üzenetére
Ezen már gondolkodtam. És ha négyen megyünk akkor Hardon kellene szerintem nyomni a küldiket. Nem tudom mennyire lesznek húzósak. Attól tartok, hogy sokan csak este tudunk majd gamelni, szóval gearekben nem leszünk túl acélosak. De majd meglátjuk, ha nem megy Hardon akkor marad a normal.
szerk.: Remélem a reward is jobb lesz hardon.
(#4044) Ditoo0225 De valószínűleg skálázódik is a nehézség minél többen kezdtek neki a küldetésnek.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #3899 üzenetére
Én értem, hogy próbálsz vitatkozni ezen a dolgon meg menteni a menthetőt csak felesleges mert az Ubisoft több hete bejelentette, hogy a Survival DLC a második kieg. (Ez nem spekuláció hanem tény ha érted.) A Survival Kit az meg Kit. Ha még utána is jársz akkor láthatod, hogy sehol máshol nem írnak ilyet.
Szóval miről beszélünk? Mit szeretnél még hallani? Te tippelgetsz nem én..
Ha tovább folytatod a személyeskedést reagálni fogok ezekre a dolgokra is. -
Kicsimix
őstag
-
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #3870 üzenetére
Én csak elolvastam mégegyszer te kérted.. Újra kellet reagálnom hála neked. : ) Kicsit többet árulóztam nálad kb 39-ből 20 órát.. Ezért mertem reagálni..Nézd má el pls..
Szerk;
A downgrade botránnyal és a játék lehúzásával nem leszek egy véleményen soha : )
Ha jól tudom a te álláspontod is megváltozott pedig húztad lefele a gamet..A játék rendszeréről is fenntartom amit mondtam és a beleölt órákról.. Ha tévedek elismerem pár hónap múlva de addig sem húzom le. De ha nem tévedek... hmmm
-
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #3856 üzenetére
"Mi is több playert lootoltunk és csak annak adott, aki felvette és pont azt, amit mutatott, hogy nála van."
Lehet nem esett le amit írtam de akkor újra.. Te max azt látod ami a földre esik nyilván ez már nem változik meg (a feltételezés is vicces volt utána). De valójában az, hogy mi van az embernél mielött létrejön a földön lévő loot a szerver által, az nem kell, hogy értelemszerűen azonos legyen azzal ami tényleg nála is volt. Mielött a földre kerül a csomag a szerver alakíthat rajta ha a helyzet úgy kívánja. Ez ugyan olyan dolog mint mikor 1 elitből mindenkinek más esik.. Apró művelet..
Persze mondom majd jobban körül kell járni a dolgot. Az biztos, hogy nem csak 1 ember kapja ha többen támadtak meg valakit..
Szerk;
Külföldi oldalakon nem láttam a survival dlc-t a csomagban. -
Frod
addikt
válasz
Ditoo0225 #3792 üzenetére
Nekem nem volt még szerencsém sose ilyen 0-dayes premier játékhoz (mármint sose futotta rá
)
Szóval a "készlet erejéig" az többnyire mit szokott takarni?
Ha aznap megyek pl munka után délután 5-kor, akkor lesz még sapka/póló, vagy ennyire azért nem kell komolyan venni a dolgot?más:
mindenki itt stresszbe esik az előrendelői csomagok alapján, hogy kinek kell a rendőr meg kinek a tűzoltó.
na most erre annyit tudok mondani, hogy ezek a kezdő szettek más játékok esetében is kb így a játék első pár órájában hasznosak, utána úgyis cseréled valami jobbra.... -
ada19
senior tag
válasz
Ditoo0225 #3786 üzenetére
Mindenkinek jut póló sapka aki le tudta adni a rendelését? Méretek miatt szólni kell vagy ami lesz lesz? Miért rendelhető még mindig a Gold, ha csak 200-at kapnak belőle? Ilyen kevesen rendelték volna azt a verziót?
Bocs hogy rád zúdítom de talán megkérdezted ezeket is.
-
pohár
félisten
válasz
Ditoo0225 #3621 üzenetére
jóóó hír, nagyon jó
már csak egy fasza kis SteelBookot kéne szerezni, ami sajnos csak Ázsiában elérhető
Kicsimix... na, hát erre nem emlékeztem a bétából, akkor jó (bár lehet nekem a 760-nal olyan részletességbe lőtte be magát, ahol ez ki van kapcsolva
)
de sajnos akkor is élettelenebb lett első ránézésre az egész (béta alapján ofc), majd kiderül a véglegesnél, hogy ez csak ilyen terület volt, vagy ennyire ki lett pucolva az egész játék (szemét, stb)
-
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #3552 üzenetére
Pontatlanságok észrevételek a cikkből;
"Dióhéjban, két probléma van most a most a Sötét Zónában:
nem igazán bünteti azt, aki úgy dönt, hogy született gyilkost játszik"De igen.. Pont eléggé megbünteti, hogy meggondolja megéri e ekkorákat bukni..
Én 200 pontra voltam a 3100-ba kerülő leg fegyvertől amit megvehettem és utána az összes dz valutát buktam.. Ment a shit..Így az "örök rablógyilkos" státusz kicsit necces lenne amiről beszélnek..
"A kérdés csak az, hogy ez hosszú távon mennyire lesz élvezetes, és mi lesz a motiváció a folytatásra, ha mindenki kifarmolta magának az epikus fegyvert és a ritka páncélokat."
Nincs ilyen, hogy "az epikus fegyver" Az azonos típusú fegyverek is más statokkal esnek és több féle van.. Kb mindig lesznek jobbak.
A videó tényleg jól tülrözi mi megy DZ-ben
-
Frod
addikt
válasz
Ditoo0225 #3550 üzenetére
Januárban amikor elindultak az előrendelések, még eléggé képlékeny volt, hogy hol és mi lesz éppen a fizikai példány mellé. Szinte volt, hogy egy héten belül is változtak az előrendelői extrák.
Nagy valószínűséggel amúgy 576 Gold lesz a befutó (ez meg csak itt van, tehát nem mondhatja senki, hogy "ugyanaz kétszer") + van még egy olyan hely ami ugyanaz mint fentebb, hogy most már nem írja hogy bármi is lenne mellé, de állításotok szerint ha leadáskor ha még írta, akkor jár minden.
-
törölt tag
válasz
Ditoo0225 #3525 üzenetére
nem pont ezért kérdeztem, gondolom jól meg lesz csinálva.
A magyarosított Assasins Creed játékokban a végén a stáblistában vannak magyar nevek, nem emlékszem már pontosan milyen címszó alatt, de konkrétan lehet látni hogy valamilyen kis létszámú csapat részt vesz a készítésben.
Csak erre lettem volna kíváncsi, esetleg tud e valaki erről konkrétabbat.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Ditoo0225 #3446 üzenetére
Pedig szerintem csak így "szabad" játszani.
10-15%-os fényerőn jön ki igazán, hogy mit tud a játék motorja. Az éjszaka úgy lesz igazán sötét. Én is próbálgattam, nézegettem alap beállításon és mindig arra jutottam, hogy valami nem stimmel. De aztán a 15 százalékos fényerő megoldotta a problémát. Én biztos, hogy azon a beállításon fogom játszani.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #3344 üzenetére
Hát én meg azt tudom mondani ,hogy akárhogy csűröd csavarod a karaktered erejét akkor is a "random" itemek határozzák meg amit a mögé épített komoly rendszer dobálgat A "szerencséd" pedig növekszik a belefektetett játékidővel bármily hihetetlen. Arra tudok gondolni ,hogy nem játszottál még ilyen gyűjtögetős játékkal. Nem az ügyességről beszélgetünk amúgy meg a skillek gombjainak nyomogatásáról...
De ha már ügyesség..
Állításod szerint pl egy olyan játékos aki még nem játszott az "érzésre" letud nyomni egy olyan játékost aki nagyobb gyakorlattal rendelkezik? Ez elég sarkított példa de a lényeg átmegy remélem...
Van az a mondás, hogy gyakorlat teszi a mestert tudod...
Biztos lehetsz benne, hogy gyakorlással nagyobb tapasztalattal mindenki fejlődik.. Van aki lassabban ok.Amúgy én nem mondtam ,hogy ez Diablo lenne... A rendszerek működése között attól még van hasonlóság még ha te nem is játszottál azzal esetleg és nem tudod miről beszélek...
-
westlake
félisten
válasz
Ditoo0225 #3344 üzenetére
Én azt sem értem, hogy minek kell egy játékot bármilyen kategóriába is besorolni. Nézzen meg az ember néhány 20 perces gameplay-t a YT-on, aztán döntse el, hogy akar-e játszani vele, vagy sem.
Én a Division-t például nem is tudnám kategorizálni. Viszont nem is tartom fontosnak, hogy kategorizálva legyen.Én nem azért játszom egy játékkal, mert számít, hogy mennyi időt kell(ene) beleölnöm. Attól még nem lesz több időm valamivel játszani, mert kiderül róla, hogy igenis számít, hogy mennyit játszik vele valaki. És ha többen jóval magasabb szintűek lesznek? Mi van akkor? Legrosszabb esetben bárki el tud menni lövöldözni egymagában azonos szintű NPC-kre. Egyébként meg elég sokan fognak ezzel játszani ahhoz, hogy mindenki találjon magának csapattagot, függetlenül attól, hogy hanyadik szintű.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Ditoo0225 #3277 üzenetére
Ne álltasd magad itt nem csak egy fegyverről van szó.. : ) Az egész gear mire összeáll az nem pár 10 óra.. Nyilván halhatatlan nem lesz tőle de a sok kis dologból adódhat, hogy több ezerrel több pl a hp-ja mint neked mert ő már megteheti, hogy annyival többet tart magán mivel 5x annyi itemet lootolt ami között több jó volt...
És lehet, hogy a hpja mellett több a chc, chd + sebzés is mert azt is megteheti.. Ez elég lehet, hogy alulmaradj helyzetekben és akkor jön ,hogy nem értem ,hogyan sebez ekkorát és miért nem lehet leszedni valakit..
Az, hogy elsőre kiessen valami háttt... Csak addig álljunk féllábon míg 1 max közeli dolog kiesik a többit nem számolom inkább....
Nyilván nem lesz olyan összetett mint a Diablo de pl ott is a nephalem rifteknél az "igazi erőpróbán" kijön szimplán a gear miatt, hogy 20-30 szintel magasabb riftben játszanak a jobb statok miatt néhányan akik törődtek a karaktereikkel..
Ezek a játékok így működnek.. A rajtad lévő cuccok határozzák meg a karaktered erejét.
Az ügyesség az más kérdés.. De aki sokat játszik az ügyes lesz.. Sokan ügyesek lesznek és akkor lehet a gear dönt.. : )Persze még kérdés ,hogy mekkora a szórás maximális szinten a tárgyak min és max tulajdonságai között és, hogy milyen tulajdonságokkal eshetnek cuccok..
Ha nagyon változatos a paletta akkor bele lehet rakni szép időt a játékba.. -
Bibgr0
aktív tag
válasz
Ditoo0225 #3017 üzenetére
Ha már megvan a kód, akkor uplay kliensben 'Activate Product'-hoz beírod és kész.
szerk: Mivel azonban US only helyről szereztük, így egyáltalán nem biztos, hogy működni is fog. Meglátjuk március 8-án. Ha megpróbálod újra hozzáadni a kódot, ott írja majd, hogy már hozzárendelted az accountodhoz. Más nyoma nem lesz a regisztrációnak.
(#3019) KnockOut87: igen, kicsit túlpörgettük magunkat
-
-
válasz
Ditoo0225 #2960 üzenetére
nem lustaság, inkább biztosítás:
- refund. ha nem tetszik, vagy nem fut jól, vagy sok a griefer, két órán belül visszakérheted a pénzed;
- nincs olyan, hogy hibás dvd-t kapsz. gta 5 startkor két ilyen eset is volt itt a fórumon. megjegyzem a steames felhőben lévő telepítő később sem megy tönkre/veszik el;
- szintén gta5. preloadnál a 2k saját szerverei lassúak voltak, steamről jött a szokásos sebességgel;
- még mindig gta 5. többen bolti átvételt választottak, és kiadás után napokkal jutottak csak hozzá az előrendelt játékhoz;
- etc, etc.van akinek megér némi pénzt mindez. mondjuk 9k-t nekem már nem.
-
.LnB
titán
válasz
Ditoo0225 #2973 üzenetére
Akkor oszd meg a blogodba, ctrl+c majd +v és elolvassuk. Aztán megjelink majd főoldalon is. Lehet itt is ott is a kettő. Csak ha már jóváhagyásra vár akkor ne töröld ki, csak másold ki a szöveget. És másold be egy új bejegyzésbe amit nem főoldalra szánsz. Vagy vársz, napokig is eltarthat.
-
mrgregoryan
tag
válasz
Ditoo0225 #2916 üzenetére
ok, piece..
no offense..
csak amit én tapasztaltam, azt írtam le.. nem bizonygatás végett, mert valahol hulla mindegy kinek van igaza..nagy általánosságban akkor is gondolom abban megegyezhetünk, hogy számos országban az átlag életszinvonal jóval magasabb, és sokkal könnyebben engedhetnek meg maguknak az emberek sok dolgot.
és ha valakinek a gépe fontos és költeni akar rá, sokkal kisebb áldozatot kell hoznia, hogy teljesüljön, mint Magyarországon. de pl ausztriában a minimál bér, MINIMÁL... 700€.
ami akárhogy is 210-220.000 ft körül van. Magyarország mennyi is manapság? 70? 90? tehát ha egy VGA 180.000 ft, akkor nem mindegy hogy az a teljes havi fizetésed, értéke, vagy csak egy töredéke... ismét mondom, ha fanatikus vagy, vagy épp ez a hobbid,....
Kytesurfözni biztosan drágább, ha jársz túrázni jó kyte helyekre..
ha a balatonon használod, nyilván nem drága ha 1x van cuccod. -
mrgregoryan
tag
válasz
Ditoo0225 #2874 üzenetére
Nekem a fél családom USA ban él, tesók.. értsd alatta.. 3-5.000 nettó gimis tanárként.. kezdőtől a jobban keresett tanárig.
Ausztriában maga a kaja valóban drágább mint MO-n de azért annyival nem, hogy ez legyen a vízválasztó. bár valamiért nem látom Ausztriát a listában
És nem 1 haverom vagy rokonom él Irországban, Németországban, stb stb.. mind 2000-2500 körül vagy felett keres. én csak ebből indultam ki Bíróúr -
vegitossj7
addikt
válasz
Ditoo0225 #2858 üzenetére
4 emberes csapatoknak minek klán?
Inkább egy Trade-et kellene belerakni, az ráférne... Ahogy olvastam, az várható, de hogy mikor, azt nem tudni.
(#2864) Ditoo0225: Mit változtatna a klán?
Mármint úgy értem, mivel lenne több? A Uplay ID-be lehet tenni sima klán előtagot, ezzel meg van oldva.
-
Loha
veterán
válasz
Ditoo0225 #2695 üzenetére
Watch_Dogs nagy siker volt pénzügyileg és nem le, hanem felhúzta a negyedéves statisztikákat.
"Watch Dogs broke the record for biggest first day sales in Ubisoft history."
"A week after its release, Ubisoft announced that the game had sold 4 million units worldwide."
"As of December 31, 2014, Watch Dogs has shipped 10 million copies."Egészen biztos, hogy lesz második rész is, én a Watch_Dogs 2 -őt 2016 Q4-re jósolnám.
Ja a The Division Beta meg marha jó volt, nagy pozitív csalódás az egész játék (grafikailag is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest