- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #52089 üzenetére
Igazából nem is értem, hogy eddig miért nem töltöttem le a 10-es flasht és használom azt tovább
-
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #52081 üzenetére
amd driver meg flash... mindkettő egy kalapszr
html5-ös lejátszó sem az igazi, stabil, de nagyobb gépigénye, mint a flash-nek, régi gépeken probléma -
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #52081 üzenetére
Sajnos az egyik alternatíva a silverlight. Vagy mindenkinek át kéne állnia a html5-ös lejátszóra és kész. Legalább youtuben van erre lehetőség.
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
FoxiestFox #52060 üzenetére
Gondolom..
Párom -ki egyébként grafikus, de hát nem egyetemista, ráadásul vásárhelyi, és nem szegedi- egyszer dolgozott egy német fickónak. Eleinte semmi gond nem volt vele, aztán már egyre kevésbé akarta kifizetni az elvégzett munkát. Amikor párom kérdőre vonta emiatt még neki állt feljebb és közölte, hogy ő ahhoz van hozzászokva, hogy itt magyarhonban 2-3 eurós órabérért dolgoznak neki az egyetemista lányok. Párom nem kicsit felháborodva megjegyezte, hogy "Hát persze! 4-5 eurórért meg le is szopnak mi?" Mire a fickó teljes természetességgel közölte, hogy volt már rá példa.. -
válasz
FoxiestFox #52020 üzenetére
Van egy Acer N30-am, valami érintkezési probléma miatt akkuról nem megy csak hálózatról. Valami Windows fut rajta. Érdekel?
Ja látom közben már került egy.
-
válasz
FoxiestFox #52022 üzenetére
Na megvan, és még működis is
Egy HP iPAQ hx2000-es
Megvannak a leírásos könyvecskék, kábelek, töltö, CD, miazmás.
Még egy SD és egy CF kártya is van benne.
Valahol van egy BT GPS modul is valahol, azzal navigálni is tudEljösz megnézed?
-
nap
addikt
válasz
FoxiestFox #52024 üzenetére
Mondd ki, hogy sörcsoki.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #52022 üzenetére
Deák Ferenc?
-
válasz
Kimaradt, hogy jelképes összegért
pilot: rendben, kösz
-
válasz
Nekem van ilyesmim, valami HP. Majd megnézem...
-
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #51925 üzenetére
máskor láttam az ebay-en, de drága volt, nem értem meg az árát
-
zeg
őstag
válasz
FoxiestFox #51928 üzenetére
A kifogástalan állapotban levő, egykor felsőbb kategóriát képviselő 37 centi körüliek még többet is.
Főleg manapság, hogy a C64-Amiga-FamiClone stb. rajongók is ezekre vannak rákattanva
Ilyen 'finomságot' keresek én is, de valami hiperszuper csodatévéből kicsit nagyobbat is megfontolok
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #51823 üzenetére
Magam helyett, vagy magam mellé?
Köszi srácok!
-
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox #51794 üzenetére
Tejautomata (ami lehetőleg jobb tejet ad mint ami a boltban kapható).
-
válasz
FoxiestFox #51790 üzenetére
Meg a rosseb is
-
Agyasima
őstag
válasz
FoxiestFox #51747 üzenetére
A wiki szerint a pávapók az ugrópókok egy fajtája. Nem is gondoltam volna, hogy itt ennyi pókbarát van.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #51745 üzenetére
A pávapók nem színesebb?
Ennek apropóján rágugliztam a búvár zsebkönyvek pókok skorpiók pdf állományra és lőn találatok.
Találtam egy olyan keresztespókot a garázsban, amilyet még sehol sem láttam. Próbálok rákeresni, hogy melyik fajta lehet. -
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #51697 üzenetére
ezen opció nem megvalósítható ...
-
válasz
FoxiestFox #51683 üzenetére
-
maláj
addikt
válasz
nem most van a halászlé móka ???
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tudnom kéne?
-
válasz
FoxiestFox #51611 üzenetére
Dehogy vöttem , a t500 van. Csak ha megyek mint zsidóban a fájdalom, akkor viszem magammal, és apósomé elfosta magát uh az is úton volt az öreg rókáhon
-
válasz
FoxiestFox #51611 üzenetére
Ha thinkpadet kéne pimpölni, abban tudsz segíteni?
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #51590 üzenetére
Még néhány ilyen link és még Rick is elhiszi, hogy az IKEA olcsó és sz@r.
-
válasz
FoxiestFox #51577 üzenetére
Páromnak az írásbeli+szóbeli vizsga összesen 30k volt. Ez Euro típusú volt, de az összes többiben is csak ilyen +-2-3e eltérések vannak.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #51580 üzenetére
Bp-en az Orzy tér és az Orczy út sarkánál volt a józsefvárosi piac egyik vége.
És tényleg volt ilyesmi, meg sokminden más.
más: Keresek ma esti átvétellel kisebb- közepes méretű satás notivinyót. 80-320GB közötti méret érdekes. Priviben támadjatok.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #51577 üzenetére
Orczy úton 20K távoktatásban.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #51545 üzenetére
Igen.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #51520 üzenetére
Pilóta kiszopogatja belőle a zselét, ha neked nem kell.....
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #51513 üzenetére
Zselés csuklótámasz is kell a szélére? Csak azért, mert ez az arany középút: [link]
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #51506 üzenetére
Vmelyik nap benéztem a politika topikba, és ott is sokakat megihletett Bálint Antónia... Mondjuk gondolom az pont nem olvassák kiskorúak.
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #51477 üzenetére
pláne, hogy nekem aug. elején küldtek ki 3 havi számlát
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #51455 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, nem olcsó mulatság ez. De ezzel szerintem minden jelentkezô tisztában van. Az élmény pedig gondolom megfizethetetlen...
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #51417 üzenetére
ez itten az előzmény
További adalék a win8.1 x64 az istenért nem megy fel rá secureboot -tal vagy anélkül, mbr, vagy gpt, illetve uefi vagy legacy módban sem.
-
válasz
FoxiestFox #51335 üzenetére
Attól hogy káromkodsz és ordibálsz még nem lesz igazad. Pár nap lazán kibírható. Menj ki Vazul néniként tüntetni, aztán ott kiabálhatsz. "Vegyed le a hangerőt, Vazul néni nem tágít!"
-
válasz
FoxiestFox #51335 üzenetére
NEM KIB***OTT VÁROS KELLŐS KÖZEPÉN KELL LAKNI HA NEM BÍROD A VÁROS ZAJÁT
-
válasz
FoxiestFox #51209 üzenetére
Most mén a film+ -on a világ leggyorsabb indiánja!
-
válasz
FoxiestFox #51193 üzenetére
Valóban. De nem is alapja semminek hogy ők csak 1x csinálják évente, mert ha összeesik 52 ilyen akkor bizony nem lesz egyetlen éjszakánk sem.
Most jól büfög, uh már hívom is a rendőrséget feljelentés ügyben -
válasz
FoxiestFox #51179 üzenetére
Haggyá lógva...osztán hallgassam minden este hogy Hohohohohóóóóó
-
blt.62
őstag
válasz
FoxiestFox #51145 üzenetére
A fuksz a havernak kellene. Egy 124-es Mercivel már nem lehet villogni. Üzletre kellene.
Egyébként valóban bandázni is kellene. -
Attix82
addikt
válasz
-
válasz
Hát igen, a kettő együtt már elég ütős
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #51008 üzenetére
Nem, de mai felhasználásra édeskevés.
6200, 8400, GT520, GT610, ezek tuti vannak.
PCI-E-ben utóbbi 3 már irodai gépbe, meg max DOOM3-CoD4-re teljesen jó. De PCI csatoló miatt nagyon lehúzza.
Ha lenne AGP port (mint ahogy ismerek olyat akinek volt mégis ilyet használt inkább mert újabb), akkor meg akár Radeon 4650, vagy 3850 is repeszthet. -
válasz
FoxiestFox #50990 üzenetére
Mit csináltak szegény autóval, ultra ronda.
Hanem, míg itt fórumoztok, lemaradtok a Kétfejű cápa c. dupla-ZS kategóriás filmről!
-
válasz
-
Rick4
félisten
válasz
Szerintem egy Skoda Rapiddal jobban járnál.
Ma mégsem, itt egy megfizethető árú skyline: [link]
-
válasz
FoxiestFox #50979 üzenetére
Csak az a bizonyos "költeni kell" mértéke nem mindegy.
Azért nem mindegy,hogy az egyik autóban mondjuk csak olajat meg szűrőt cserélsz vagy minden évre jut egy lambda szonda csere 70-80.000Ft-ért 1-2 szoftveres beavatkozás,hiba kód nullázás 20-40.000Ft-ért stb-stb- -
válasz
FoxiestFox #50979 üzenetére
Azzal én is egyet értek h nem a legjobb szubjektív választás! De a volvo vezérlés cseréjének az árából akár egy rosszabb suzukit lehet venni.
És a suzuki minimális kímélet mellett tényleg csak a rozsdától kell hogy féljen. -
válasz
FoxiestFox #50971 üzenetére
Nem arra utaltam hogy mennyivel többe kerül üzemeltetni egy volvót mint egy suzukit
Ez nem egy notebook amiben otthon újrapasztázod a bordát
-
válasz
FoxiestFox #50969 üzenetére
Oszt miér lenne az jaó?
-
válasz
FoxiestFox #50828 üzenetére
Aki hisz a haarp konteóban az inkább szánalmas, ha meg kiderül hogy tévedek mert van, akkor meg lehet kövezni.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50813 üzenetére
>Nekem nincs gondom ezzel a frissítéssel
Nekem sem.
Muhaha
-
_Petya_
őstag
válasz
FoxiestFox #50769 üzenetére
Petya
-
stopperos
senior tag
válasz
FoxiestFox #50772 üzenetére
Szatellit.
De lehet még cuccot venni a ret-ben. Illetve a Skálával szemben a Tisza Lajos krt-n.
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #50769 üzenetére
ha a szatel-re gondolsz akkor azok elköltöztek a város másik végébe ...
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #50766 üzenetére
Cipőgyárral szemben a szillérin. LED szaküzlet. Még nem jártam ott, de érdemes lehet megnézni.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50709 üzenetére
A kék nem, de az arany az jelent valamit a világban.
-
Rick4
félisten
válasz
Állítlag.
Majd mindjárt megkérdem én is.
Rhino: Hétfőn kinyitnak, felhívod őket, csomagot úgyse tudsz küldeni. Pihenj inkább.
Amúgy figyelj már, ez az american express menő kártya?
-
DarkByte
addikt
válasz
Ez engem is érdekelne. A legtöbb bank most ezzel tukmálja az ügyfeleit. Engem is megtalált az OTP-s ügyintéző amikor lakás takarékot voltam intézni pár hónapja. Nem értem mi ebben nekik a poén hogy ha a hónap végén úgy is visszafizetem. Vagy ennyire sok a feledékeny ember és belefutnak a hitelbe?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #50681 üzenetére
Szerintem meg a sztori és a cselekmények rendben voltak, tehát as forgatókönyvön nem múlt. A rendezőnek nem sikerült áthozni az izgalmat meg a pörgést. Többet vártam a dologtól, és részleteiben érdekfeszítő volt, de összességében nekem se jött be. Egy Bud Spencer filmet inkább megnéznék 100-adjára, mint ezt másodjára.
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #50671 üzenetére
Nem gumi, és nem úgy néz ki
-
válasz
FoxiestFox #50671 üzenetére
sztem apple utánérzés.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #50614 üzenetére
Várj még vele 14 évet, mert addig dutyidili jár érte..
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #50612 üzenetére
Az újratepelítéshez? Igen, még írni- olvasni sem tud. A következő feladat lesz majd őt megtanítani gépet telepíteni.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #50581 üzenetére
Nexus, GPE. Illetve nekem Moto X-em van, de arról meg nem tehetek, hogy eladta a google. Semmi gondom nincs vele, megy minden rendesen. Meg is lepődtem, mivel ez az első telefonom, amire nem erőszakoltam még rá custom romot.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50559 üzenetére
Ebben a qrva melegben? Naná
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50536 üzenetére
Oké.
De lenne pár követelmény:
- oldalra szétnyitható, dupla kijelző (min. full hd, mindkettő)
- természetesen matt kijelző
- alulról kihúzható TP billentyűzet
- drótos MS optikai egér
- min. 8 giga ram
- min. 256 giga ssd tárhely
- természetesen passzív hűtés
- win7 vagy osxszerk.
Ha összecsukom és tabletként akarom használni, akkor android bootoljon -
válasz
FoxiestFox #50524 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam a napokban, csak fordítva. Hogy mennyire örülök neki, hogy anno újonnan vettem a kocsit. Beletettem 72 ezer km-t, még egy évig garis. Most műszakiztatták, nem volt semmi baja, a kötelező szervizeket megcsináltattam. Tök jó érzés, hogy 4 év alatt nem volt semmi baja, és ha lenne, akkor is frí lenne a javítás. Én járattam be, tudom az előéletét, megbízok benne mert eddig sem hagyott ott, el merek menni vele bármerre mert nem kell attól tartani, hogy mi van ha egy hegyi kecskeösvényen áll meg, mert az előző tulaj éppen valami széthajtás utáni, de nagy hiba előtti állapotban adta el.
Mondjuk szerintem a használt kocsinak is általában akkor van baja, ha a vevő nincs tisztában azzal, hogy bizonyos dolgokat törvényszerű, hogy meg kell, hogy csináltasson. Ha ezt belekalkulálja és megcsináltatja, akkor ugyanúgy kiszolgálja. Csak sajnos nálunk a legtöbben úgy vesznek használt kocsit, hogy centire annyi pénzük van, amennyibe a kocsi kerül, és azt várják, hogy az onnantól új kocsiként fog működni. A kisebbik rész az, aki rászánja az átvizsgálást legalább, pláne a rendbetételt.
-
válasz
FoxiestFox #50524 üzenetére
Azért nagyon sokat számít ha 4-5-6-7 évig minden szarral mehetsz az asztalt verni. A mai autókban egy magasnyomású szivattyú pl 3-400k.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50501 üzenetére
Korlátoltnak valóban az (meg az az átkozott iTunes függőség), de túlárazottnak nem mondanám. Ne a névtelen kínai vackokhoz hasonlítsunk egy iPad-et, hanem inkább Samsung Tab S, Tab Note, Sony Xperia Tablet Z2 stb.
(#50502) DarkByte
Akkor már csak a desktop word, excel, photoshop kell a telefonra és máris kész a microsoft kéjbarlang
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50464 üzenetére
Nekem laptopon kenyelmetlen irni, inkabb gepelek.
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #50460 üzenetére
Kolléga Surface Pro 2-t használ és nagyon meg van vele elégedve. Melóban úgy is plusz monitor és billentyűzetre van kötve. Otthon pedig tablet-en el lehet szórakozni, böngészgetni az ágyban vele. Teljesítményben köröket ver a három éves Series9 ultrabook-omra (egyébként az is játszik a vékony házba gépet kategóriába és a mai napig nagyon szeretem, csak már a hardver felett eljárt az idő, valószínűleg idén én is cserélem Surface Pro 3-ra majd mert az már van kicsit nagyobb kijelzővel. nekem a Surface Pro 2-nél kicsit picit a kijelző, olyan mintha egy digitális képkeretet néznél ha csak le van téve az asztalra).
-
válasz
FoxiestFox #50466 üzenetére
Én most egy t420-at használok, ha egy kicsit könnyebb lenne, teljesen jó lenne. Könnyebb és vékonyabb.
Ha ügyfélnél kell vele dolgozni akkor 5-6 óra között tudok rajta nem teljesítményigényes dolgokat csinálni (Word, böngésző). És a legkisebb gyári akku van benne. Igaz ehhez az akkuidőhöz minimum közelébe levitt képernyőmegvilágítás kell. Ha esetleg ezt az időt tudná 1/3 fényerőn, még azt tudnám értékelni. -
válasz
FoxiestFox #50464 üzenetére
a technika sokat fejlődött már nem kell 3 kilós ház ahhoz, hogy egy közepes teljesítményű - munkára is alkalmas laptop ne legyen 3-4 kiló ...
Nekem pl webfejlesztés (php,css,js,html), photoshophoz elég egy i3-as proci ssd-vel 4 giga rammal (időnként már kevés a 4 giga 1-2 2-3 gigás psd esetén
...
ezért engem inkább érdekel a hordozhatóság mint a teljesítmény... Ügyfélnél meg nem mindegy, hogy mivel és hogyan jelenek meg... Mac-et akartam most venni de inkább egy 1 év körüli gépre cserélem a laptopomat, mert a párom samsungját le akarjuk cserélni... Így az én x230 tabletem megy neki
én meg kapok egy 1 évvel újabb gépet
...
ha akarnák amúgy a gyártók már igen jó 2 az 1-ben gépeket tudnának gyártani... Pl ha egy Thinkpad Tx40u -t egy sony multiflip géppel összeházasítanánk...
- Thinkpad ház, bill
- Sony kijelző forgató mechanika
- IPS kijelző
- i3-as proci (vagy i5)
- 8 giga ram
- 256 GB-os ssd -
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #50460 üzenetére
"egy rendes méretű, rendes nyomásponttal rendelkező billentyűzet, melynek gombjai megfelelő utat járnak be.." Ameddig nem vettem meg a HP Elitebook -omat, addig nem is tudtam hogy létezik ilyen.
-
válasz
FoxiestFox #50306 üzenetére
Állapottól is függ az áruk nem csak attól,hogy retró."Szerintem" a reális áruk a filmeknek 3-500Ft lehet.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50269 üzenetére
Én azért szereltem rá kapcsolót. Meg reset gombot.
(#50270) bitpork
Külön bejáratú magnó, minden beszerzett programot ugyanazzal a fejpozícióval átmásoltam.
(#50271) Rick4
Hozzám jöhet
Reggeli kávé mellé szoktam a 100 kilósakat fogyasztani.
(#50274) Rick4
Nem kis váltás, mi?
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50260 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50257 üzenetére
A legkirályabb a ZX Spectrum volt. Azon nem volt kapcsoló, csak ki kellett tépni a kábelt a gépből
-
válasz
FoxiestFox #50255 üzenetére
Lehet el is adnám....
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #50241 üzenetére
Én is így, csak nem laptoppal és mindkét lábam fent van az asztal szélén
-
válasz
FoxiestFox #50241 üzenetére
Mikor nyílik a kiállításod?Kevés kortárs művész tud ilyen érzékkel alkotni
-
válasz
FoxiestFox #50234 üzenetére
igen uj urhajot tervezunk, ehez kell jo gep ami futtatja a szimulaciot .
-
válasz
FoxiestFox #50210 üzenetére
Szegeden több gyalogos nem ismeri a zebrát és tőle 10-20 méterre megy át ... Pesten eddig 1x csaptak el gyalogosként finoman mert a kedves sofőr nem állt meg a kereszteződésnél csak lassított... Lehet nem is látott mert nem nézett rám... Elég alkesz feje volt
...
amúgy zebránál igen csak kiszámítja minden autós, hogy éppen ne üsse el az autóst az tuti
, de többnyire nem szokott gond lenni
-
válasz
FoxiestFox #50205 üzenetére
Az,hogy egy városban hajtanak haladni szeretnének azt ennyi.Szegeden meg szabálytalankodnak(nem 1-2 ember ha nem tömegek)és még mellé hajtanak is az már kicsit problémásabb.A város nagy részén kiszedték az elsőbbségadás kötelező,stop táblákat és így egyenrangú útkereszteződések sokasága alakult ki.A Mérey utcában szoktam látni amikor 60-al átzúgnak egymás után az autók az egyenrangú kereszteződésen,hogy rossz nézni...
Afrikában tudnak valamit amit mi itt európában nem
-
válasz
FoxiestFox #50205 üzenetére
Vidéken (nem csak Szegeden) tapasztaltam, hogy az autósok arányában sokkal bunkóbbak (nem engednek be, akár még gyorsítanak is csak ne férj be). Persze Budapesten is vannak ilyen majmok, de itt az arány szerintem jobb mert az emberek a napi dugók / sáv felbontások miatt rájöttek, hogy ha mindenki keménykedik akkor végül később jutnak el a céljukhoz. Így a többség beengedi egymást és segítik a közlekedést. Fontos, hogy határozottnak kell lenni, mert ha valaki tököl akkor az igen csak be tud ragadni...
Illetve van Pesten pár luxus márka tulajdonos akik itt is ugyan olyan bunkók mint máshol... Bár velük lehet finoman szórakozni
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
FoxiestFox #50171 üzenetére
gyros akart lenni,eddig soha nem volt bajom sehol,de most nagyot szólt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #50144 üzenetére
A Bluesoleil alkalmazás nélkül hibásan ismeri fel. Társítani sem tudom, alapértelmezettnek sem tudom beállítani.
Mondjuk, BT-adapterem 2.0+EDR, a headset meg 2.1+EDR. De költeni nem akarok rá annak szellemében, hogy a szoftverrel meg gyönyörűen szól, csak a trial verzió 1 perc után megszakítja a kapcsolatot a headsettel.Szóval nem a hardver-összeállítással van gond.
Akciósan 27,99€ a füles, az említett szoftvernek ugyanennyi az ára.
-
válasz
FoxiestFox #50123 üzenetére
& Sly: A kérdésem arra vonatkozott hogy Rawulf akar-e moziba menni mostanság
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #50108 üzenetére
De tényleg.
-
válasz
FoxiestFox #50012 üzenetére
Pont az lenne a lényeg benne.1,8m széles és 67cm-es belvilág.Ezekbe legalább lehet pakolni nem úgy mint 1-2 mai bútorba...
-
_Petya_
őstag
válasz
FoxiestFox #49957 üzenetére
Vagy wifebeater-t
Petya
-
Vesztor87
senior tag
válasz
FoxiestFox #49941 üzenetére
He?
Vmi ilyesmire gondoltam
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #49939 üzenetére
Hja, meg egy naaagy külső táp is kell neki akkor
-
duo
addikt
válasz
FoxiestFox #49850 üzenetére
oszt' egyszer csak visznek a 101-es szobába...
(bár kicsesztem velük mert már van egy fiam, legjobb arc. 2 és fél éves...
nem lennék most a helyükben...) -
válasz
FoxiestFox #49819 üzenetére
Téged meg majd akkor, amikor a belvárosi híd északi oldalán sétálgatsz a tilosban.
-
válasz
FoxiestFox #49778 üzenetére
"Csinálni kéne egy külön bringás hidat"
Igen, ez reális.
-
válasz
FoxiestFox #49778 üzenetére
Te csak ne sétálgassál sehova ha nem érsz rá
-
Digital
addikt
válasz
FoxiestFox #49772 üzenetére
Szemerdák Lajosra gondoltam.
-
Digital
addikt
válasz
FoxiestFox #49766 üzenetére
Erről a számról egy közös kollégánk jutott eszembe... Lajos....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest