- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz
FoxiestFox #54045 üzenetére
Az akció él személyes vásárlás esetén is. Én 5 óra körül néztem az oldalra, egyből ment a rendelés. Reggelre elérhetetlen lett
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #54031 üzenetére
Esetleg...
Ki kell fogni.
(#54032) CanibelZ: Lenovo Flex 10 már 90k körül is van, ahogy nézem. Nem mintha vennék magamnak, de még mindig sokkal jobb, mint amiket néztél.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #53984 üzenetére
Dehogy semmi közöm hozzá.. Csak egy érdeklődési kör a sok közül.
-
Rhino666
addikt
válasz
FoxiestFox #53961 üzenetére
Perfect Profil (Béke u. 1.), asszem kb. 1,5k.
-
duo
addikt
válasz
FoxiestFox #53921 üzenetére
szerintem is, de ha 10K-n belül giga rammal, felpattan rá egy debian stable netinstall+lxde akkor szöveget szerkeszteni, meg levelezni jó lehet nem? falusi önkormányzatoknál xpvel ugyanilyen kaliberű asztali gépek vannak.
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #53902 üzenetére
Meg magamat is, a sok éjszakázással
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #53863 üzenetére
1. Ebben lehet, hogy igazad van, de ennek nem is állítottam az ellenkezőjét, te viszont igen, ugyanis úgy kezdtél, hogy „Az IQ és az életképesség között nincs, vagy csak elhanyagolható az összefüggés.”
2. Ennek sem állítottam az ellenkezőjét, ebben egyetértünk.
Az vezethetett félreértésekhez, hogy én ezt a kérdést a saját szempontomból másként ítélem meg, ugyanis a saját jövőmet tudományos pályán képzelem el, ahol ez az állítás nem feltétlenül állja meg a helyét, de nagy általánosságban véve igazad van.
3. Egyetértek, vannak olyan tényezők, amelyek mellet a magas IQ semmit nem ér, de ennek sem állítottam ellenkezőjét. Azt persze igen, hogy alacsony IQ mellett a többi tényező is elértéktelenedik.
Szóval szvsz elbeszéltünk egymás mellett, lényegében egyetértünk, csak a részletekben van eltérés.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #53860 üzenetére
Kitartásra és motivációra az átlagnál intelligensebb embernek is szüksége van. Csak könnyebb dolga lesz bizonyos esetekben. De egyébként önmagadnak mondasz ellent.
„Az IQ és az életképesség között nincs, vagy csak elhanyagolható az összefüggés.”
Gondolom itt nem a vadászat-tűzgyújtás-sátorépítés életképességre, hanem ennek a modern változatára a gondolsz. Ezután pedig azt állítod, hogy van olyan IQ-szint (<100), ami negatív hatással van az ember esélyeire a siker elérésére. Tehát lényegében megcáfolod eredeti állításodat, és az én álláspontomat támasztod alá.Még egyszer: Nem állítom, hogy akár az EQ, akár az emlegetett személyiségtípus ne járulna hozzá egy ember sikeréhez, hiszen nyilvánvalóan nagyon fontos tényezők ezek is, én csak annyit állítok, hogy az IQ-nak (akár az átlagnál alacsonyabb, akár magasabb) kihatása van az adott személy lehetőségeire.
De nem szeretném tovább nyújtani ezt a témát, mint mondtam (tudom, ezután már nem fogjátok elhinni
), nem az IQ-értékemre élvezek, nem az én dolgom megvédeni az IQ-t, a Mensát meg főleg nem.
Hát, én kíváncsi lennék egy átlagkereset az IQ függvényében grafikonra, akkor meglátnánk, hogy szebb lesz-e az átlagember párizsije 125+-os IQ-val
Szóval peace.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #53852 üzenetére
Greennél ez az egyetlen gond volt, a gyári elég agresszív idlemode-ot ki kell lőni, vagy hosszabb időtartamra állítani, nekem 300 másodpercre van állítva és kész, ezen kívül nem volt más gond velük. Még a winben is kilőtte az altatást, mert oda tölt le a firefox, mikor beaálszik, kell pár másodperc míg magához tér, de ezt annyira nem csíptem. Egy wd20earx-om van bent, hd sentinel szerint 394 napos, 100/100-as, bezzeg a Samsung 830-as SSD-m 100/96-on van már, 3 hét, és 2 éves lesz. Aggódnom kellene?
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #53806 üzenetére
Én eddig egyetlen más IQ-tesznél (angol oldalakon talált, és nem fizetős átverés) sem tudtam meg a jó válaszokat. Egyszerűen ez a szabály, PISA kompetenciamérésen sem tudod meg a jó megoldásokat a magyar és matematika feladatsorhoz. Pedig engem anno érdekelt volna
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #53801 üzenetére
Szerintem megette a nyomtató
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #53781 üzenetére
Sajnos sokakban, így benned is az a téves képzet van, hogy ezt a tesztet csak zoknis-szandálos antiszociális maximalista emberek töltik ki. A valóság ezzel ellentétben nem ez, akit kicsit is érdekli, hogy milyen (és mennyi) az intelligenciája, ami a saját tulajdonsága is egyben, mint a hajszíne vagy a testmagassága, az megpróbálkozik ezzel a teszttel. Egy 130-as IQ-jú ember (100-as alapú, 15-ös szórású) ugyanúgy tud érezni szeretet, fájdalmat, empátiát, stb, mint egy 100-as IQ-jú, csak másképp szemlél(het)i a világot. Ugyanolyan átlagos emberek ők is, az atomfizikustól kezdve portásig mindenféle területen találkozhatsz velük. A magas intelligencia nem egyenlő az instant sikeres élettel, ehhez mást oda kell tenni. Senki sem születik meg úgy, hogy egyből a húrelméleten gondolkodik vagy idegsebészeti beavatkozást végez, csak jellemzően fogékonyabbak a tanulásra. Az intelligenciát az öröklött és környezeti tényezők együttesen befolyásolják, jelen nézetek szerint 50-50%-ban.
A papír alapú írás már csak azért is nem lehet ingyenes, mert a papír, a nyomtatás, a ceruza nem ingyenesen előteremthető eszközök, a tesztkönyvek sem a 200 Ft-ot képviselő kategória. Az online ugyanúgy nem, mert a weblapot sem lehet ingyen fenntartani, illetve körülményesebb lenne a tesztek megoldása (hisz az adaptív tesztnél is besegíthetsz másoknak)
Ám ha vannak javaslataid, gyere el, töltsd ki, érd el a felső 2%-os eredményt, és akkor közölheted a többiekkel a javaslataid(#53782) bitpork: Tavalyi Nagy Diák IQ-teszten megmérettettem magam, így a 2. forduló által belépőt nyerhettem ebbe a közösségbe.
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #53774 üzenetére
Az intelligenciateszten elért szám nem csak egy odaköhögött szám, hanem ezt a tulajdonságodat reprezentálja. Igen komoly munka állt 1-1 tesztkönyv összeállítása mögött, ugyanis nagy mintaszámon végzett kutatást kellett végezni, hogy meglehessen csinálni egy szórást
Az adaptív teszt amolyan ráhangoló jellegű, jelenleg is fejlesztés és bővítés alatt áll, egyedülálló teszt, mert ilyen IQ-tesztet még nem csináltak. Van egy kérdésadatbázis, amiből ad először egy könnyűt, aztán a következő feladatot az előző megoldásod alapján dobja. Ha rontasz, akkor könnyebbet, ha jól válaszolsz,akkor nehezebbet. Az írásbeli teszt fokozatosan nehezedik, 36 feladatból áll.
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #53774 üzenetére
Az a teszt azért mér 125-ig, mert addig tud. Ha szétnézel a weblapon, láthatod, hogy nem a pénzről szól a történet, nem luxus yachtra gyűjteni, meg Mars-utazásra
Hogy működne úgy egy nonprofit szervezet, ha semmi bevétele sem lenne a tesztíratásból és a tagdíjakból?
Szerintem sehogy. Sajnos interneten tényleg sok az ál-IQ-teszt, amik a pénzedre hajtanak, de ez nem átverés, nemzetközileg is elismert eredmény az, amit elérsz.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53747 üzenetére
Nem de lejjebb lehet venni. képeket nézzed
Játékra semmiképp se ajánlott, meghal alatta. Ekkorával még a Snapdragon 800 is küzd. -
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #53749 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #53734 üzenetére
Ja, értem, miután kiröhögted magad, ide jössz savanyodni.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #53726 üzenetére
Te már tudod, én tegnap találtam, mások meg még nem tudnak róla. Genyó dolog ám tőled, hogy idáig elhallgattad.
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #53728 üzenetére
Na, ezért jó, hogy nem vagyok FB-n, így nekem minden poén új
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #53723 üzenetére
Milyen oldalról kelt át a poén a ph-ra?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #53723 üzenetére
De miért ne?
-
válasz
FoxiestFox #53677 üzenetére
Rosszul értitek! Meg vagyunk hívva!
Szerintem!
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #53677 üzenetére
De nem ám.
Elképzelem, ahogy berakta mindenhová, és a végére van 100 érdeklődés a 10 helyre. -
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #53669 üzenetére
Nem hiszem, hogy ilyesmiről lenne szó, de persze gyereket is lehet vinni, ha van valakinek.
Ha megnézitek a linket, és elolvassátok az előadásokról az összefoglalókat, a legtöbb nem éppen a 6 éves korosztálynak szól
-
CSorBA
őstag
válasz
FoxiestFox #53626 üzenetére
Nekem erről ez jutott eszembe: [link]
-
válasz
FoxiestFox #53612 üzenetére
Ennek az oldalirányú teherbírása nem megfelelő, az olvasottak alapján. A másik probléma pontosan a felületre felvitt gumival van: amíg a mostani guminál egy egység az egész az acél merevítőkkel benne, addig erről egy bazi nagy fékezésnél pl leválhat a futófelület.
Az ötlet valóban lelkesítő de nem ilyen eccerű, ahogy körbejárják a problémát. -
válasz
FoxiestFox #53602 üzenetére
Valóban inkább az, mint film.
Tisn: szerintem nem rossz könyv, de nem Gyűrűk Ura szintű. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53591 üzenetére
amúgy nem megy régóta a GVoice, csak a text
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53589 üzenetére
nem sok van már hátra
igazából fura hogy még él, mert öregebb mint a Symbis leguccsó kliens -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53579 üzenetére
ment persze
csak már 2.3-mas droid nincs N900-ra, az enyémen sose volt a jó verzió -
válasz
FoxiestFox #53576 üzenetére
Szerintem nézd meg a classicot, de akár a Q10-et.
Vagy egy 9900-at, bár az akksija nem olyan jó. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #53576 üzenetére
Erről jut szembe. EA levette a droidos PvZ-t playről. Az 1.3.4 verzió volt asszem az uccsó. Már csak 1.2 volt amazon appstore-ban.
Mit ad Isten? N900 droid fájlok közt egy komplett PvZ 1.3.4 data mentés.Symbianon viszont annyi a Skype-nak. Megpusztulhatnak. Bezzeg a droid 2.3 és 4.0 meg támogatva van.
-
válasz
FoxiestFox #53574 üzenetére
A Z10-ből több széria volt, abból 2 került forgalmazásra itthon, az STL-100-1 (ez a nagyon bugos, 3G verzió) és az STL-100-2, ez utóbbi az LTE és sokkal kevésbé bugos verzió.
A szoftveres limitációk viszont nyilvánvalóan mindkettőre igazak.
A Passport jó lenne, ha a mögötte lévő alkalmazáskínálat jó lenne. Vedd azt, hogy mekkora a BB alkalmazásbolt, és abból minuszold le azokat a natív appokat, amik nem futnak a négyzetes kijelzőn. Elég elkeserítő a végeredmény egy 180-200k-s telefonnal.Sajnos szerintem nem jött össze nekik az áttörés a Z10-zel, ami nagyon kellett volna az új rendszer elterjedéséhez. A Z10 és általában a BB felhasználók jellemző hozzáállása, hogy "jaj a rendszer" ultraszuper, csak az a baj, hogy azon túl egy nagyon mély szakadék következik. Maga a rendszer, ahogy a dobozból kiveszed a telefont, és nem nagyon fogsz/akarsz külső alkalmazásokat használni, akkor jó. Ha akarsz, akkor nem jó. Egy dolgot még nem méltattam eléggé, a szoftveres billentyűzetet, zseniális, utánozhatatlan, nem láttam még olyat, ami überelné.
Másfél évvel a készülék és a rendszer megjelenése után létező probléma, hogy a beállítod a FB fiókot, akkor összebarmolja a kontaktokat a telefonkönyvben. Persze, beállítod, hogy ne fésülje össze a kontaktokat, ez nem érdekli.
Más platformról váltva azonnal belefut az ember hiányzó szolgáltatásokba, hiányzó programokba (amit a márkafanok megoldanak azzal, hogy ne használj FB-ot, nincs szükséged olyasmire, amit az OS 10 nem tud, mert ott van nekik a renceeeeer, vagy gondolkozz és használj alternatív megoldást - ami annyiban merül ki, hogy beszéld rá az ismerősöket viber helyett BBM-re, hajrá, illetve app helyett használj böngészőből szolgáltatásokat, igaz, hogy a feature-ök nagy része nem működik, de érzed a renceeeert).
Kamera, mit is mondjak, talán az érintőképernyő előtti időkben volt utoljára telefonomban ennyire gyenge kamera mint a Z10-é. Nekem fontos.Bizonyos programok ha meg is vannak, nem működnek teljes funkcionalitással, mert csak.
Akksiidő a Z10-nél nagyon gyenge, amit csak tetéz az akkubug (lehet, hogy a telód 40-30-20-15%-ot mutat, valójában már csak 1-2% van benne és a 40%-ot mutató telód lemerül egy pillanat alatt), a mai napig megoldatlan, és a 100-1-eseket sújtja főleg. Emiatt nekem munkatelefonnak már önmagában használhatatlannak bizonyult, így csak a magán előfizetésem kártyája került bele.Ami jó: a kezelőfelület, az OS, a hub, és a billentyűzet.
Ha ezen kívül mást akarsz rajta használni, szívás lesz. Telefonálni, sms-ezni, levelezni hibátlan (míg le nem merül). Ez a Z10. A többi Os 10-est nem ismerem.A Passportra nagyon ráizgultam én is, ha egy cégnél dolgoznék és azt kapnék - ingyen - céges telefonnak, nem cserélném le másra, de magán telefonnak mindenképpen muszáj lenne mellette egy elterjedt oprendszeres telefont tartani, mert az OS 10 úgy bekorlátoz, hogy hiányozni fog egy rendes, támogatott OS-ű telefon. Pénzért Passportot nem vennék, vagy csak maximum valamilyen nagyon nyomott áron, érdekes módon a beviteli újítások, és a hub miatt. Minden másra kell egy rendes telefon.
Mivel függetlenül nekem kb egy 40-et érne meg a Passport, ezért kizárt, hogy valaha is legyen olyanom. Érdekességnek ellennék vele, de nap mint nap kötelezően ahhoz kötve lenni, totál idegesítene.
-
válasz
FoxiestFox #53467 üzenetére
Milyen W-d van eladó?
-
válasz
FoxiestFox #53471 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #53469 üzenetére
Sajnos nem sikerült rendesen alulfeszelni a procit, de így is teszi a dolgát rendesen.
-
válasz
FoxiestFox #53467 üzenetére
Nem is minden áron eladó! Még a hülye képbolt is elég szépen mén rajta
-
Frenky89
addikt
válasz
FoxiestFox #53459 üzenetére
Tudom, azért kérdem.
szerk.: Talán a jövőhéten lesz Neki újra.
-
Frenky89
addikt
válasz
FoxiestFox #53454 üzenetére
És, ha már itt tartunk, nincs valakinek eladó T500-a, vagy T510-e eladó?
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #53454 üzenetére
Vettem nemrég egy T400-ast, mert már idegbajt kaptam a céges géptől. Csak sajnos nem jutottam el addig, hogy (munkára) használni is tudjam...
-
stopperos
senior tag
válasz
FoxiestFox #53438 üzenetére
btw én is költöztem délután, eddig csendes a környék.
Csak azt nem tudom, hogy mennyire fog teszteni az 5.1 ből ki-ki kandikáló zenei ízlésem a környéknek. -
ShadowX
őstag
válasz
Hát ha úgy mész fel, hogy nem öltözöl fel, akkor biztos hatásos bemutatkozás lesz.
-
DarkByte
addikt
válasz
Nem lehet hogy csak halogén party?
-
válasz
FoxiestFox #53436 üzenetére
Na akkor innentől várom megint a kommenteket mik szerint én vagyok a hülye tanyára való
Nálam most az alsó szomszéd mozgatott bútort egész nap, meg most óbégatnak. -
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #53363 üzenetére
Legalább két szinten át... Esélytelen, még komolyabb cuccokkal is kétséges. Ha nem akarnak kábelekkel szórakozni, akkor a wifinél még mindig esélyesebb lehet az elektromos hálózaton átlőtt hálózat. [link]. Persze a legjobb akkor is a rendes vezetékes.
(#53371) CanibelZ
nem derült ki számomra, hogy pontosan milyen betoldást szeretnél.De a két kábelt összetoldó csatlakozó, amit likeltek az kapufa volt
modem -> wan router1 lan/wifi -> wan router2 lan/wifi -> gép1
-> gép2megoldás is erősen ellen javalt. A dupla natolást nem biztos, hogy szeretni fogja a végén lévő gép1, ami abban nyilvánulhat meg, hogy bizonyos fajta kapcsolatok megszakadnak.
Ehelyettmodem ->switch -> wan egyik router1 lan/wifi -> gép1
-> wan másik router2 lan/wifi -> gép2már egy fokkal jobb, de így külön hálózatban van a két gép
Áh mivel itt modem van így ez nem is lenen jó. Szóval a következő a befutó:Egy másik jó, talán még költséghatékonyabb és praktikusabb megoldás
modem -> wan router1 lan/wifi -> lan router2 lan/wifi -> gép1
-> gép2Viszont ilyenkor a router2-őt úgy kell konfigurálni, hogy dhcp ne menjen rajta, hanem majd a router1 osztja a címeket és a beállításokat az összes kliensnek. (Gyakorlatilag access poinként megy)
Így egy hálózatban van mindenki és csak egyszeres natolás van. -
válasz
FoxiestFox #53363 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak ilyet nem vállalsz
Elég kifogni egy lelkiismeretes kőmíest aki telihányta vassal a födémet, és szevasz térerő! Oda vezeték kell szvsz.
-
válasz
FoxiestFox #53361 üzenetére
Mit tervezel ha szabad tudni?
-
válasz
FoxiestFox #53359 üzenetére
Úgy híjják bridge funkció, de erre van kifejlesztett eszköz is AccessPoint vagy Repeater néven.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #53357 üzenetére
igen, az alienware gyárt routereket is
Nameg a függetlenség napjában is rá tudtak kapcsolódni
Egyébként nem szép dolog más netét használni, hiába lehetséges technikailag.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #53346 üzenetére
Ez benne a pláne. Dekoratív cucc, amit lehet több mindenre is használni. Amúgy meg tetszik páromnak és kész, tehát erről ennyit. Nyilván ő is hamarabb fogja a gázsprayt használni, mint ezt.
-
válasz
FoxiestFox #53344 üzenetére
Én se használtam soha, csak tudom mi az. Rejtő?
-
válasz
FoxiestFox #53328 üzenetére
Régen boxernek hívtuk és nem volt ilyen dizájnos.
-
SirRasor
addikt
válasz
Kb. amit Rick4 mondott
Önvédelmi kulcstartós ütős cucc. A két szemébe megy 2 ujjad, és a fülét ütöd az áldozatba -
Rick4
félisten
válasz
Nikeszájú Hello Kitty-s boxer.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #53252 üzenetére
Nem értem, hogy mit akarsz ezzel a linkkel. A filmet 2D-ben, részben IMAX-kamerával forgatták, 3D-s változata nem lesz. Ennyit írtam. És ez igaz is.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #53237 üzenetére
Azért az IMAX-ot és a 3D-t ne keverjük, az IMAX lehet 2D és 3D is
3D van Szegeden is, IMAX csak Pesten. De az Interstellar nem lesz 3D-ben, csak 2D-ben, mert úgy forgatták (ha jól tudom).
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #53237 üzenetére
3D van, IMAX csak Pest.
Ajánlom a belvárosi mozi ha adják. Nagyobb vászon, modernebb technológia.
-
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #53189 üzenetére
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #53233 üzenetére
Imax? Örüljünk, hogy mozi van.
-
Rick4
félisten
válasz
A neonfényes, világos, nyüzsgő helyeket kerülném.
Csak nem valami buli lesz teliholdkor?
-
válasz
John Bull. Szerintem elég "dark" ha érted mire gondolok
De, drága.
Egyébként mennyire belváros? Pl a Kálvária tér sarkánál van egy Pogácsa nevű hely. Péksütemények, kávék, szendvicsek vannak.
Ha nem tudnám, hogy utálod az Árkádot, akkor ajánlanám ott a Coffeeshop-ot.
-
válasz
Otthon a konyha egy kuttyogóval redőny mögött
-
Polemius
senior tag
válasz
Nem Egri Borozó?
A bejegyzéssel ellentétben működik, legalábbis pár napja nyitva volt.Vagy a Mojo, bár szorgalmi időszakban egyetemistákat tartalmaz napközben is.
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #53116 üzenetére
Ez csak hobbi
Bár való igaz, szoktam pár csatornát nézni. A lehetőség miatt 5, bármilyen kombinációban lehet nézni vagy rögzíteni. Nameg ezek kínából összesen kerültek annyiba, mintha itthon veszek valami márkásabbat.
-
válasz
FoxiestFox #53121 üzenetére
Há nosza...ne fogd vissza magad
-
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #53020 üzenetére
Ezt írtam:
"Van szolgálati igazolványunk, amiben van egy jelvény (Vám- és pénzügyőrség) illetve egy fényképes szolgálati igazolvány, amin rajta van az összes fontos azonosító is (azonosítószám és jelvényszám is).
Nekem azért gyanús a dolog, mert nálunk nincs kék egyenruha rendszeresítve, hanem csak és kizárólag zöld!!!Érthető okokból most nem mutatok képet róla, de amennyiben személyesen igényled, úgy megnézheted.
Kötelesek jelvénnyel igazolni magukat, amiket neked, mint adózónak jogodban áll megnézni. Ezt jogszabály írja elő!"Toyota: az informatikai háttérről inkább nem nyilatkozok....
Van erre egy egész főosztály, de a múltkor nekem kellett kiderítenem, hogy tudom feltörni egy excel táblázat lapvédelmét...
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #52981 üzenetére
tmart/ebay
nekem is az van a zseblampamban
-
LordVader80
őstag
válasz
FoxiestFox #52965 üzenetére
Thanx mindkettőtöknek
még nem hallottam korábban
-
válasz
FoxiestFox #52965 üzenetére
Meg smooth.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #52926 üzenetére
Több, mint egy éve használom rendszerpartícióként az egyik felét, a másikra pedig néha torrentezgetek. Pontosan azt akartam mondani, hogy nem kell aggódni, hanem használni kell.
Mi a baj a samsungokkal?
-
válasz
FoxiestFox #52890 üzenetére
A 2.0 twinsaprkot kerülni kell, a többit meg szervizelni
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #52851 üzenetére
Berakták az új ajtót
Az tűnt fel, hogy már nem 19 fok van átlagosan, hanem 21Viszont a pára brutális, pedig amikor csak lehet szellőztetünk.
Más módszer meg nem létezik pára ellen, max ilyen 80k-s eszköz, ami lecsapatja.. -
Amarth
aktív tag
válasz
FoxiestFox #52799 üzenetére
MOst kezdek el dolgozni,egyenlőre az ilyen helyek kilőve.Meg ne a kereskedőt éltessem már
-
válasz
FoxiestFox #52753 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #52724 üzenetére
van egy ilyen csokornyakkendom, de fogalmam sincs honnan, miert es hogy mikor hordtam
-
Rick4
félisten
válasz
Neked írták az appot.
[link]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Próbáld meg a military shopban! A rendőr-kékből van raktáron.
-
válasz
Légy férfi és tanulj meg nyakkendőt kötni.
10-15 perc alatt elsajátítható.
-
nap
addikt
válasz
FoxiestFox #52726 üzenetére
A Somogyi meg a Kelemen sarkán a boltban, mintha láttam volna ilyet... de az évekkel ezelőtt volt.
-
Agyasima
őstag
válasz
Alustabüdösegetmá'! Tanulj meg nyakkendőt kötni, nem egy művészet.
[MÁS] Már megint feltalálták a jövő akkumulátorát. De ha tippelnem kell, ez sem kerül majd gyártásba.
-
nap
addikt
válasz
FoxiestFox #52712 üzenetére
Emlékeim szerint már épülnie kellene...
-
válasz
FoxiestFox #52701 üzenetére
Nem véletlen hogy a statisztika alapja.
-
nap
addikt
válasz
FoxiestFox #52701 üzenetére
Találkoztál már a valószínűségszámítással?
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #52695 üzenetére
(ha formalis logikaval felirod, lathatod, hogy ez a kijelentes nem mond ellent az en allitasomnak
)
-
válasz
FoxiestFox #52682 üzenetére
Mi?! Egy 7 éves használt autó gengszterkocsi ?!
-
szumoo
senior tag
válasz
FoxiestFox #52574 üzenetére
Kókemény a cucc.
Sz.
-
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #52557 üzenetére
biztos elég nagy...de hogy erre pont este 8 után jönnek rá..elég vicces
bitpork:
biztos nem este 8 utáni takarításra ösztönöz, de most nem szedtem elő..kicsit mosolyogtam...
jah..amúgy rendszeres, máskor is volt már kb. iylen időben...nem tudom mit találhattaktisn:
úgy tudom albérlők lakják...csajok...valamit gyorsan ki kellett szippantani -
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #52548 üzenetére
Akkor már inkább polisztirolvágó, nem?
-
_Petya_
őstag
válasz
FoxiestFox #52486 üzenetére
Brüsszeli körút amit a legközelebb tudok.
Petya
-
válasz
FoxiestFox #52486 üzenetére
Baumax, Obi.
-
blt.62
őstag
válasz
FoxiestFox #52413 üzenetére
Azt,hogy másik ilyen nem jön veled szemben az utcán. Mondjuk nekem nem, de van akinek ez is számít.
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #52394 üzenetére
Mert mi a baj ezzel? Amúgy tudom, hogy van ennek topicja, de úgy szét van ez már offolva, hogy gondoltam belefér
-
válasz
FoxiestFox #52281 üzenetére
Lehetőleg keveset használt autót szeretnék és nem minden áron.
Új autóra nem telik. -
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #52222 üzenetére
19 C° van (80-90%-os párával..) 4 napja, majdnem folyamatos tűzhely-fűtéssel és a babaszobában elektromos radiátorral
De ma jó idő lesz..vagy pont az ajtón megy ki a meleg
-
Agyasima
őstag
válasz
FoxiestFox #52222 üzenetére
Nem te vagy a nyár fő ellensége, tél legnagyobb barátja? Hát akkor ne vacogj!
Amúgy a zasszony nálunk is bekapcsolta a fűtést tegnap este.
-
_Petya_
őstag
válasz
FoxiestFox #52188 üzenetére
New ingcognito window a megoldás, mert akkor nem adja át a referer-t.
-
válasz
FoxiestFox #52185 üzenetére
Nekem is csak úgy nyitja meg, hogy jobb klikk, megnyitás új lapon, egyébként a no no no kép jön be.
-
LordVader80
őstag
válasz
FoxiestFox #52124 üzenetére
A múltra nem vagyunk ráhatással, így a megoldást nem találom a válaszodba rejtve
ergo a hsz-ed teljesen felesleges volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest