- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
SirRasor
addikt
1x végigviős. IMHO Ghost Recon future soldier jobban sikeredett.
-
LÁZ
addikt
van vám, ami 2-5%, vagy vmi ilyesmi, és áfa, ami 27%, sztem a 45 ójró még áll, ergo az alatt vám és áfamentes, felette szintén van egy értékhatár, ami alatt csak vámmentes, de áfát kell fizetni.
btw:
diamond 6950 2gb bios kapcsolós,próbagar,oem - 48k
Diablo 3 térképek 2 méretben - 56*35 (3,5k) - 97*61 (5k)
Lego 10188 UCS Death Star, komplett, pár figura hiányzik - 85killetve kallódik 1-2 pár stoplis is, adizerok, 46os, 42es, és 42 2/3os
-
-
-
ben800
aktív tag
Nem.
Amúgy lehetne hozzátok egy olyan kérdésem hogy holnap vennék iphone 4-et csak nincs micro simem és nem tudom hogy a telefon független vagy függő-e.
Akitől veszem ő se tudja sajna mert neki se volt+csak játszani használta meg stb...
Szóval ha bemegyek Tescoba t-mobile-hoz szerintetek 1 percre adnának egyet hogy kipróbáljam,vagy valami telefonos nincs szegeden aki tudna adni arra az 1 percre?? -
Syl
nagyúr
Ez mitől lehet vajon?
Nem fizetted be a csekket
(#13054) ShadowX
Nem értek hozzá, de elhiszem. Soha semmit nem csempésztem.
Ha valami kérdésest vittem, akkor azt szépen, jól láthatóan a hátsó ülésre tettem, hogy ha gond, majd szól a vámos. Nem volt ebből problémám. Pedig egyszer húsvét előtt egy teljes hátsó sonkát hoztam átVámos nézi, kérdezi mi az. Én mondom. Megtapizta és csak mosolyogva intett, hogy húzzak el.
-
-
-
-
Nem kell elzavarni OV-t! Csak SP-t! OV kapja meg a bizonyítás lehetőségét! De jobb ha elgondolkodik azon hogy az SP mellé állással nem hogy nem lett különb GyFnél, de kezd alá mászni.
Mint írtam OV igen nagy kvalitású politikus, ami jó! csak ne bassza el azzal hogy nem tud emberi és nem politikai értékek mellett kiállni. -
-
SirRasor
addikt
Most meghánytuk-vetettük a dolgot, és abban maradtunk, hogy nem érdemes ilyen fosra
pénzt költenifejleszteni. Firefoxot lecseréltem K-Meleonra, adobe readert meg sumatraPDF-re, úgyhogy marad így, amíg tönkre nem megy. Ja és tudom senkit nem érdekel, de most már tudok laptopzsanért javítani! Nem..nem úgy, ahogy gondolnád: harapófogóval és kalapáccsalDe jó lett
-
veze
őstag
én a tescoban kétezerért ilyen medence felfujó pumpát vettem egy huzásra kb 6 liter levegöt tol és le/fel mozgatáskor egyformán fuj ( kétirányú, nem úgy mint a bicikli pumpa ami csak lefele toláskor fúj ) kb 2 centis gégecsövön nyomja a levegőt, van a végén szükítö olyan 3 mm-re..
Azóta nem használok levegösprayt, annyira bevált ez
csak gyözze nyomni az ember
ami külön jó benne hogy sosem fogy ki -
pmheros
őstag
nagyon közel van a gpu (hd5450) a gépház hátuljához, és az S1 túl nagy fizikai méretekkel rendelkezik ebben az irányban (is). Így sajnos nem jó
(#3287) Rick4 Ne ebbe a konfigba hanem a következőbe vedd meg. Akkor kell vásárolni mikor olcsó valami (mint most a ram). Egyébként értelme tényleg nem sok van , ha csak nincsenek speciális igényeid. pl RamDrive , vagy Photoshop használat
(#3288) Attix82 a "jó" kereskedő ilyenkor azt mondja: igen
-
LordVader80
őstag
“Komolyan??!” - kérdezte VV Gigi, amikor felhívtuk azzal, hogy kamu a bőszen viselt karkötője. “Volt régebben, hogy hordtam, de nem hittem benne különösebben soha. Volt rajtam színpadon, és leestem a színpadról.
Onnantól kezdve tudtam, hogy kamu, de az ember babonás, mindig bízik benne, hogy talán mégis létezik a dolog. Most, amikor nemrég levettem, akkor éreztem, hogy a karkötő nélkül valami furcsa. Most egy Hope for Africa Balance karkötőt hordok, ami szintén egyensúly-karkötő, de van már üzenete is, Afrika megsegítése” - mondta VV Gigi.
-
Agyasima
őstag
Igen, közben rájöttem, hogy se user, se password, remélem legalább a távmenedzsment is be van kapcsolva alapból!
A dobozra sem írták rá a WIFI jelszót, de ha benn vagyok a Router menüjében, az már megnézhető/átírható.
@Syl: Az IP-je gyorsan meglett, csak a belépés nem volt világos.
Kösz mindkettőtöknek!
-
-
cantus
tag
Sziasztok!
Én is csatlakozok a CS játékos táborba. Annak még volt speckó fizikája és a legegyszerűbb gépen is elfutott. Egy-egy szürke, nehéz nap után még mindig megnyugtat, vagy akár nosztalgiából is jól esik játszani rajta.
Ma meg megy a csili-vili grafika, de hogy alá ki fizeti a vasat arról is megkérdezném a kölköket. -
Rawulf
őstag
COD sorozatból szerintem is a COD2 volt az utolsó jó.
Mondjuk én COD2-nél a Day Of Defeat játékot pörgősebbnek tartom.
L4D2-őt meguntam, úgyhogy most DOD:Source-ban aprítom a népet.
A régi Counter Strike 1-es széria volt az igazán nagy dolog, de most semmi sincs, ami huzamosabb ideig lekötne.
Élvezetesebb pl. az ingyenes flash alapú rebuild2 játék is, ahol túlélőkkel kell a civilizációt felhúzni a zombi apokalipszis után.
Ha pedig akció, akkor a FEEDUS. A kép szerintem önmagáért beszél: -
ShadowX
őstag
Mert várhatóan még mindig emelkedni fog az árfolyama. Nem lehet tudni, hogy meddig. Ameddig ilyen a globális gazdasági helyzet, illetve a mikro- és makrogazdasági mutatók, addig emelkedni fog (nyilván lesznek lejtők is, de összességében emelkedő trendet mutat az árfolyam). Márpedig a jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy bő 10 év kell a gödörből kikerüléshez. Valamint nem nagyon ismerek még egy olyan befektetési instrumentumot, ami ennyire biztonságos. Nem hiába volt régen aranystandard...Majd ha normalizálódik a helyzet, akkor csökkenni fog az ára.
Ez nyilván csak egy kis szelete a tortának, mivel erről a kérdésről órákat lehetne mesélni és vitatkozni. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest