- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #47911 üzenetére
MEgkérlek, olvasd el a szavazás címét: Ki, milyen autót venne. Namost kettőnk közül egyedül én tudom úgy értelmezni, hogy a véleményem a saját véleményem legyen, miért nem azt kérdezted meg akkor, hogy Rhino milyen autót vegyen?
A kérdéses mondat amúgyis több másik mondat közé volt szőve, kár megpróbálni kiszaggatni, és magadra erőszakolni, nem fog menni. -
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #47865 üzenetére
Hol feltételeztem én rólad bármit is?
A szavazás nem arról szólt, hogy Te milyen autót vegyél, hanem hogy én mit vennék, azt meg a szubjektivitásból elég nehéz kihúzni, nem is találtam meg magamnak azt, amire igazán szívesen ikszelnék, viszont kifejtettem, nekem milyen véleményem van a felsorolt típusok egyikéről. Aztán azt már végképp nem értem, ha nyilvánvaló, hogy ez a véleményem, miért akarsz lebeszélni arról, hogy ez maradjon a véleményem.
Ha magamnak kellene döntenem, eleve nem egy autót vennék. Lenne egy kicsi valami, amivel a városban jól el lehet szaladgálni, az még egy smart is lehet, bár sokat ültem benne, megvannak annak is a hátrányai. Nyaralósnak lehetne egy nagy terepjáró, pl Toyota Sequoia, mögé kapcsolva egy Airstream lakókocsival, sportosabbnak meg akár egy Chevrolet Corvette ZR7. Terepezősnek egy Marauder, meg ha lenne még pénz, jöhetne egy Bugatti Veyton is. Aztán hogy ebből mi valósul meg, perpill ugye van a Multipla.. -
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #47842 üzenetére
Szerintem ez a Multipla nem presztízsautó, és főleg nem a 15M-s kategória. Miért is ne lehetne egy ilyenem, ha arra használom, hogy cuccoljak benne, és olcsón közlekedjek? Teljesen más vonal a kettő. Számtalan embert ismerek aki egyszerű autóval jár hét közben, hét végén meg átül a 300 lovas sportautójába. Szegeden is van egy srác, aki 120-as Skodával járkál, miközben van egy amerikai sportautója is.
Csak úgy, hogy Te nem így élsz, ebbe belegondolni nehéz.
-
-
Syl
nagyúr
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Rhino666 #47665 üzenetére
A kereskedőket sem érdekli. Alap számlacsomagokhoz Mastercard (vagy Maestro) vagy VISA jár, a lényeg, hogy ezek és családtagjai elfogadottak legyenek.
Volt olyan üzlet, ahol nem kis összeget hagytam volna, de nem volt kártya elfogadásuk, ezért otthagytam őket. Vesztettek egy vásárlót.Az Amex más tészta... gyakorlatilag nagyon sok helyen (nem multi) nem fogadják el, kártyahibával eldobja a tranzakciót. Ha a kereskedő problémázik, akkor választhatja azt az opciót, hogy nem kér Amex kártya elfogadást. Sok helyen erről nem tájékoztatnak... illetve a PayPass/PayWave is ilyen eset, van ahol a kereskedő sem tudja, hogy milyen terminálja van és érintéssel is lehet fizetni.
-
lupus_l
aktív tag
válasz
Rhino666 #47645 üzenetére
-American Express kártyát hanyagold inkább, legtöbb helyen azért nem lehet velük fizetni, mert akár 8-10% jutalékot is levon tranzakcióként. Vagyis 100.000 Ft esetén akár 10.000 Ft a kártyakibocsátóé lesz. Gyakorlatilag ezért nem kötik meg sok helyen az Amex kártyák szerződését.
-
-
azbest
félisten
válasz
Rhino666 #47485 üzenetére
Elsőre engem is megtévesztett a kép, de a szélső slot az pci -nek tűnik, így csak a rövidek maradnak.
Talán valamelyik pár dolláros pci-e reiser kábel lehet jobb megoldás, ami az alaplapon túli hátlapi helyre kivihetné a kártyát. Ezekből sok változatnál túl sok helyet foglal kártyára dugandó rész, de úgy tudom van amelyiken értelmesebben oldották meg és beférhet normálisan is.
-
Syl
nagyúr
válasz
Rhino666 #47415 üzenetére
Az otthoni gépem 15 gigás rendszerpartíciója félig üres
és az adatok is lötyögnek a maradék ~100 gigán.
Az irodai gépemben a teljes 128 gigás drive egyetlen C: partíció, mely tele van, mint a déli busz (win7+adobe+xpmode). A adatok, dokumentumok egy 1 terás hdd-n vannak.
Szóval igen, a rendszer hihetetlen méretű pazarlásnak tűnik.(#47409) dying_star
Ebben mi a poén?
-
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Rhino666 #46410 üzenetére
Ismerős szerint csakis Lg DirectDrive. Nem olcsó, de 10 év gar van a motorra. Belsejét tekintve azt mondta a Samuk nem jók pl, mert a motort kitették a gép sarkába, az ékszíj megnyúlik pár hónap alatt, és visít a gép
Tapasztalatok szerint nagyon jó gépek ezek az lg-k, nem ugrál, halk, és jól mos... Csak hát 90-100 tól indul
-
stopperos
senior tag
válasz
Rhino666 #46410 üzenetére
Nekünk egy Samsung WF60F4E0N0W/LE gépünk van, 90k volt szeptemberben. Elég csendesen dolgozik, és van benne folyékony mosószernek műanyag adagoló. Eredetileg Whirlpool gépeket nézegettünk, de azokhoz már nem adják hozzá, így maradtunk a samu-nál.
Napi szinten van használva, egyszer állt meg eddig még az elején, de akkor letöltöttem androidra a samu smart check alkalmazást, és a kamerával beolvastam a hibakódot, és kiírta hogy túl sok mosószer miatt sok a hab, és várni kellene hogy ülepedjen.
Talán a hangjelzés ami idegesítő, de azt ki lehet kapcsolni. Mosás végén szinte 8bit koncertet ad. -
-
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #46401 üzenetére
Bármi, ami nem drágább 60K-nál, mint ahogy azt a múltkor már megbeszéltük a mosogatógépnél.
Pont most beszéltünk róla, anyámék mosogatógépe 20 éves, valami whirpool féleség, újonnan vették, garipapír már régen elporladt, de szerelő sose látta, egyedül az ajtótartó rugója pattant el, vagyis óvatosan kell lenyitni, a mai napig hibátlanul működik...
-
-
-
-
válasz
Rhino666 #46306 üzenetére
Nekem régebben az adóbevallásommal volt gond, mert az akkori munkahelyem is megcsinálta, de véletlen én is megcsináltattam könyvelővel, és a kettő között volt valami pár ezres különbség...
Írták, miket kell vinni, felét nem találtam meg, de rendes volt a hölgy, aki intézte (és nagyon szép szemei voltak, valamint szép a kilátás az irodájából), elmondta hogy kb mit kell kerenem, kb mikor kaptam, stb...
Pár nap alatt összeszedtem mindent, és helyreállt a rend az erőben. Bünti nem volt. -
-
-
-
válasz
Rhino666 #46158 üzenetére
Objektívvel talán esetleg. De megnézném előtte ebayen / veterán.
Viszont ha beszámítod szóljál már rám mert faterom elkobozta a gépem, ha olcsóért adod lehet hogy érdekel. Azt nézd meg hogy jó állapotú-e külsőre.
De árban menj lejjebb szerintem mert azt az árát tényleg nem éri meg. -
válasz
Rhino666 #46148 üzenetére
Semmiképpen!
Irtó régi technológia, és drágán is adják. Épp egy ismerősömnek néztünk gépet, újat és jobbat adnak olcsóbban. Szegény D100 már 5-6 éve is nagyon elavult volt, ezt ne vedd meg. Pláne az, hogy ez egy félprofi gép volt, ami itthon annyit tesz, hogy költségtakarékos profi, elég sokat is lehetett használva, ha a zár megadja magát, ezt már nem hiszem hogy javítják, de nem is lenne érdemes. -
biomassza
tag
válasz
Egynek jó lehet - de valóban nem mai madár. Bár a csillivilli megapixeleknél többet ér a minőségi érzékelő lapka, de itt is sokat fejlődött a technika azóta. Sajna ebben az árfekvésben kb ezt kapod, max nagyon leharcolt cuccból futhatja komolyabbra. De ha elkezdesz tükrössel fotózni, rájössz, hogy az optika legtöbbször fontosabb, mint a váz, és a kitobjektíveknek komoly hiányosságai vannak. Ha arra kell, hogy kipróbálj egy lépcsőt a kompakt felett, akkor oké, de nem fogod sokáig használni, ha tényleg fotózni akarsz.
-
HuMarc
veterán
válasz
Ez sok mindentől függ, pl. hogy mennyit fotóztak vele. Mert ez nem olyan, mint a kompakt gépek, ez elhasználódik, és akkor (x tízezer fénykép után) többet nem enged vissza a zár. Szóval ez fontos.
Egyébként szerintem sokkal jobban jársz egy újabb típussal, ami nem 12 éves.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Rhino666 #45724 üzenetére
Mert milyen lett volna? Haver se én se emlékszek problémára.
Aztán ha valakinek mégis van ragasztója, dobjon meg pü-vel. Mert úgy látszik egyelőre kókányolás lesz, aztán remélem egyszer lesz pénzem gurigára, de 6k volt a kijelző, a mellé 50m ragasztót venni 3k-ért pazarlás...
-
-
-
Polemius
senior tag
válasz
Rhino666 #44419 üzenetére
A rakpart régi hídtól északra (folyásnak felfelé) levő szakasza megközelíthető. Vagyis ami neked közelebb van az IH-hoz. Sőt, még a lejáró mellett is lehet parkolni, ami még közelebb is van. Persze ha van hely...
-
HuMarc
veterán
válasz
Rhino666 #44354 üzenetére
Hát, ezzel vitatkoznék. 60 000 Ft alatt nincs olyan Androidos okostelefon, ami stabilitás terén akár csak megközelítené pl. az 520-at, vagy az 525-öt (még függetlenül is mindkettő 40 000 Ft alatt van).
Emellett valóban vannak gyermekbetegségei a rendszernek (és nem biztos, hogy valaha lesz megoldásuk), de ha ezekkel tud élni az ember (ami nem olyan nehéz, iOS-en kb. pont ilyen korlátokba ütközöl, Androidon azért nagyon sok minden megoldható kellő hozzáértéssek), akkor egy nagyon jó kis rendszert kap.
Ja de vitatkozni tényleg kár.
-
-
-
válasz
Rhino666 #44197 üzenetére
Szerintem az egy emberes kftben 1 ember után kötelező megfizetni a járulékot. Nem számít h vesz-e fel fizetést. Ha lenne benne legalább 1 főállású ember aki után megfizeti akkor lehet megúszni. Most megy egy levelezésem a NAVval hogy KATA-sként lehet-é megúszni a kisebb fix járulékkal ha legalább kettő tulajdonosa van a kft nek, de nem akarják a jót.
-
partymaci
aktív tag
válasz
Rhino666 #44056 üzenetére
Csak paypallal való fizetés estén van -3000 vagy tévedek?
Ezekhez képest... -
GrotESC
aktív tag
válasz
Rhino666 #43316 üzenetére
Nekem Electrolux van, és még nincs 1 éves, így túl sok mindent nem tudok mondani róla. Talán annyit, hogy a Zanussi, Electrolux, AEG ugyanaz a cég, csak különbözőek az árszintek, szolgáltatások, stb., de az alap kb ugyan az.
Van egy Égéstér nevű autós, beszélgetős műsor (Totalcar-osok csinálják), ahol tavaly a "mosógépguru" beszélt autókról, és mosógépekről is. Ezt esetleg érdemes meghallgatni. kb. 1 óra: [link] -
Rick4
félisten
válasz
Rhino666 #43312 üzenetére
Én legutóbb Fagor-t vettem, 30 perces mosással kimos mindent, igaz, a viselt ruháim nem büdösek, és nem koszosak. Nem penészedik, nem zörög, nem lett hangosabb, nem folyik, pedig 2 év alatt tényleg ment 700 mosást. És ebben a ruhákon túl benne van heti rendszerességgel 4-5 rongyszőnyeg sárral, kutyaszőrrel, a kutyák fekhelyére használt pléd, régi kabát minimum 2 hetente, meg ez az, amit sokan nem mernének egy 200K-s gépbe tenni, mert megbontáskor rögtön garimegvonást eredményezne. Igen, még a 10 év garit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest