- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz
macilaci78 #46227 üzenetére
Csak tipp: Telenor? Vodafone? Ilyen múlttal nem lenne gond ezeknél munkát találni szerintem.
-
Rawulf
őstag
válasz
macilaci78 #44453 üzenetére
Ezek szerint annó amikor elzárták a csapokat, csak a nyomást vették lejjebb?
Megjegyzem, a párna gáz eladásakor a gáztárolók nem mennek tönkre?
Itt egy kis olvasni való még mára a magyar BTK változás eredményeként:
"Éveket nyertek gyilkosok, hogy könnyebben visszailleszkedjenek a társadalomba" -
tucsok.
senior tag
válasz
macilaci78 #43929 üzenetére
"A rendőrségen megtanultam WC-használat előtt is kezet mosni." ez alap kellene, hogy legyen....
Itt tegnap is sütött a nap
-
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #43550 üzenetére
Kipróbáltam, nekem tetszik
-
válasz
macilaci78 #43550 üzenetére
Felfelé húzod az ujjad a képernyőn.
Mondjuk ha mást csinálsz, meg is jelenik 3 bazi nagy felfelé mutató nyíl -
LordVader80
őstag
válasz
macilaci78 #43498 üzenetére
igen?
-
hodigy
tag
válasz
macilaci78 #43501 üzenetére
Akinek van gyereke szerintem ismeri ezt, akinek nincs azt ugye nem érinti. De tényleg minden évben újra kell igényelni.
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #43498 üzenetére
+1 pont a Voltcraftnak
-
válasz
macilaci78 #43497 üzenetére
Ez így eléggé morbid, ráadásul akkor azt a cég könyvelője defaultban feltételezi, azért ad kevesebb napot?
-
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #43460 üzenetére
Ja, hogy jaa.
Szerencsére van nyelvtankönyvem még pár évvel ezelőttről, nem vittem vissza a suliba, mert könyvtári volt.
Abból érettségiztem.
Azóta is azt mondom, hogy újra nem mennék neki az biztos.
-
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #43445 üzenetére
Szerintem is az lesz, amilyen horror árak vannak, hogy csinálok neki inkább egyet.
Csak akkor vennem kell patront.Canon MP550 - ba patront hol érdemes vennem?
A barna vajszínű tankönyv az melyik?
A szomszédba kimenni jó pár évre, szóval tudjon egy kicsit kommunikálni, (hogy ne adják el az araboknak). -
sss
őstag
válasz
macilaci78 #43445 üzenetére
Der Medve.
-
válasz
macilaci78 #43353 üzenetére
ismerős ismerősnek - tőlem neked alapon
Ezt csak akkor, ha tényleg nagyon jó ismerős, és még akkor is csak óvatosan, mert nagyon meg lehet járni a feketén bérlőkkel...
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #43329 üzenetére
antaresnek van szogeden boltja?
-
adequate_cou
senior tag
válasz
macilaci78 #42951 üzenetére
Pedig de..
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #42841 üzenetére
Ha legközelebb izgalomra vágysz, ott van a jobb kezed - Hofi
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #42767 üzenetére
Hááát, ennyi pénzért már kapni nem-kabrió vinyót is
-
válasz
macilaci78 #42761 üzenetére
Küldtem anno üzit és még az sem ment át
Azt meg -most hogy mondod- elfelejtettem hogy már múltkor sem sikerült viberen beszélnünk -
válasz
macilaci78 #42758 üzenetére
Írogatunk, írogatunk , nekem meg konyomjuk a vibert?
-
válasz
macilaci78 #42758 üzenetére
Egy kenuval átevezni az óceánt is "izgalmas" vállalkozás és még ráadásul az is elég "fapados"
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #42675 üzenetére
Hopsz, valóban. E szerint 9V kell neki. Szóval ilyen tápja van valakinek elfekvőben?
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #42604 üzenetére
Nem is te voltál az áldozat, csak a te hozzászólásodat egészítettem ki,, a saját gondolataimmal.
(#42603) Syl Karácsony környékén kezdődött nálam, hogy visszafogtam magam, és nem szóltam(írtam) bele minden általam nem tetsző kommentbe. Azóta szinte csak olvasó üzemmódban voltam jelen a PH! -n. Most csak véletlenül könyököltem bele a billentyűzetbe, de rögtön meg is gondoltam magam.
-
válasz
macilaci78 #42602 üzenetére
Szerintem te nagyon ráérsz.
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #42595 üzenetére
(#42599) Syl Az egyik újévi fogadalmam az volt, hogy nem kötök bele senkibe.
Nagyon nehéz megállni! -
pmheros
őstag
válasz
.
-
válasz
És akkor a mondatkezdés. Vagy a kérdésfeltevés módja. Vagy a fölöslegesen halmozott írásjelek.
Ha már grammar nazi, csináld jól...
Vagy inkább sehogy, hisz a fórumokon mindettől nyugodtan el lehet tekinteni.
Annak ellenére, hogy engem is zavar. -
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #42580 üzenetére
Én a feketesasban intéztem, nem zavartak el. Sőt. Anno amikor a sat tv-t mondtam le, akkor is elfogadták a beltérit. Adtak róla papírt, a tetőn lévő tányérra meg azt mondták, hogy maradjon galambparkolónak.
Most is ott virít a tetőn, pedig már rég elköltöztem.
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #42567 üzenetére
Ez oké, de a szolgáltató nem adott semmilyen papírt. Személyesen indíottam el a felmondást, de ott azt mondták, elindítják a folyamatot, és addig semmilyen papírt nem adnak, míg telefonon meg nem erősítem a felmondási igényemet.
Ez után jött két nappal a telefonos rábeszélés, hogy de maradjak már. Ekkor abban maradtunk, hogy jó, akkor elindítják a megszüntetést, 8 nap múlva megszűnik az egész hóbelevanc.
Na de papírt nem kaptam sehol. Telefonban is a postát emlegették, hogy ott kell leadni a cuccokat. -
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #42568 üzenetére
Google accounthoz kötődnek a programok, nem eszközökhöz.
-
válasz
macilaci78 #42568 üzenetére
Csak egyszer kell megvenni. Ha másik eszközön is szeretnéd használni a megvett alkalmazásokat, akkor ugyanazt a fiókot kell hozzáadni a tablethez/telefonhoz amivel megvetted, így arra is telepíthető lesz.
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #42551 üzenetére
Izé... Középen abba a nagyba, nem?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #42549 üzenetére
Ha a méreteidből indulok ki, neked pont jó az a kettő ott egymás mellett.
-
válasz
macilaci78 #42547 üzenetére
Tudod bidé
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #42428 üzenetére
Lesz még itt februárban -15 C° meg márciusban hónyúl
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #42428 üzenetére
Lesz itt fagy "Közeleg a tél"
-
szumoo
senior tag
válasz
macilaci78 #42413 üzenetére
Alt + 64 (numpad). Évek óta így használom, aztán a cirill, meg a román mit szól hozzá azt nem tudom.
Sz.
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #42413 üzenetére
Ctrl+Alt?
Vagy OSX logikával: kukac -> Alt+q -
mimi82
aktív tag
válasz
macilaci78 #42395 üzenetére
Nem vaterázom.
-
válasz
macilaci78 #42346 üzenetére
persze, de azért a jogi szabályok betartását én elvárnám ...
-
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #42353 üzenetére
közben megtaláltam a hírdetését, szóval öhmm még aktuális 1 atkív/élő domino sim.
-
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #42353 üzenetére
Elsiklottam felette.
Rákérdezek, de , ha van valakinek attól még ne tartsa magában.
Syl köszi.
dying_star bő 5 év után ideje volt a sajátnak.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
macilaci78 #42188 üzenetére
Valahogy sejtettem, bár nem is biztos hogy probléma. Pesten is elutazgatok melóig 1-1 órát oda vissza...
Mondjuk egy 30 millás kecót itt Pesten se egyszerű eladni. De egy 4-5 millás lakásnál csak más a helyzet gondolom... -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #41917 üzenetére
mièrt, veled pl miről tudnak az ismerősök úgy órákon keresztül beszèlgetni, hogy közben se vicc, se poèn nem hangzik el?
-
válasz
macilaci78 #41721 üzenetére
Öcséddel jössz -mész?
-
PazsitZ
addikt
válasz
macilaci78 #41513 üzenetére
Nekem is olyan van
, nincs is ezzel gond, de ajándékba lenne és a barátnőm, vastagabb-puhább törölközőt szeretne.
Ha nem találok mást, az lesz, de még próbálkoznék, a fentiek tekintetében jobbat találni... -
rptr
tag
válasz
macilaci78 #41390 üzenetére
A china/sg/hk post valami tetves lassu az utobbi 2-3 honapban. 42, 37, 47 napra erkezett meg tracking nr-el 3 kis 1-2$-os aprosag, de egy haver 80$-os dash cam-jenek is 38 nap kellett. Korabban plafon max 25 nap alatt itt volt barmi. Mar az eladok is reklamalnak es elkezdtek mas postat is hasznalni (pl. sweden post).
-
válasz
macilaci78 #41390 üzenetére
Egyébként ebayes eladók általában korrektek. Eggyel volt csak bajom az évek során, ő addig nem tudott válaszolni az üzenetre amíg claim nem lett az ügyből. Utána kis tüstént lett persze
-
válasz
macilaci78 #41384 üzenetére
Ahogy pepe írta, ha PayPal akkor működik a buyer protection.
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #41379 üzenetére
A 45ödik nap előtt nyitni ebayen egy reklamációt, hogy nem érkezett még meg. Ekkor van pár hét a rendezésre, szóval ha türelmes vagy akkor is érdemes lehet megnyitni, még ha bele is írod hogy hajlandó vagy várni valamennyit. A lényeg, hogy ha lezárod, akkor már nincs újabb reklamáció. Ha lejár a 45 nap reklamáció nélkül, akkor már csak az eladó jóindulatán múlik, hogy foglalkozik-e vele.
Volt olyan, aki korrektül visszatérítette egy héttel későbbi jelzésre is. Máskor meg 45 napon belüli reklamálásra vissza is kaptam az árát, majd két nap múlva mégis megérkezett, itt meg én szóltam az eladónak és megkérdeztem hogyan tudom eljuttatni az árát.
-
válasz
Először is hol írtál az eladónak? Ebay felületen keresztül? Ha igen ,akkor milyen témát választottál? Ha azt, hogy nem kaptad meg a csomagot, akkor automatikusan nyitottál egy case-t (vita) ahol levelezel az eladóval, ha nem akarja megoldania problémát (eddig úgy tűnik nem), akkor a case-t eszklálni tudod claim-nek (követelés), ahol újból le kell írnod, hogy nem kaptad meg a cuccot, írtál az eladónak, de nem akarja visszaadnia pénzt, ekkor a PP fog döntetni a megadott dőn belül, nagy valószínűséggel a javadra, és refundolják a pénzed.
Ha még nincs nyitva a case, akkor lépj be PP-ra, keresd ki az adott tranzakciót, és a resolution Centerben nyiss egyet. -
válasz
macilaci78 #41384 üzenetére
de ilyenkor nem működik a paypal védelme? (nem vagyok nagy paypalos ...)
-
válasz
e-bay-en nem paypalival fizettél? MErt akkor ott tudod ezt intézni ...
-
Agyasima
őstag
válasz
Ha "normális" bankkártyával fizettél, akkor chargeback.
-
Syl
nagyúr
válasz
Ha nem kínai a feladó, akkor a postáson kell leverned.
-
tipuka
addikt
válasz
macilaci78 #41014 üzenetére
Mindenki most a szarvas előtt pózol most, csak azt látom fb-n minden nap.
Már nincs is meg a varázsa annak a fényszarvasnak.
-
HuMarc
veterán
válasz
macilaci78 #41014 üzenetére
-
válasz
macilaci78 #40933 üzenetére
A régi nagyszobai ablakra nekem is szivacsosat kellett tenni, mert az vastagabb volt. Akkora volt a hézag. Aztán kiderült hogy még az se elég, hanem még úgy kellett megcsinálni, hogy kettőt egymással szemben, azaz a keretre is és az ablakra is ragasztani kellett, úgy ért csak össze.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #40922 üzenetére
Végül is, ajándékozni öröm!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #40843 üzenetére
Erzsébet-utalvány
-
felsatan
tag
válasz
macilaci78 #40774 üzenetére
jó lenne,
de attól tartok, az a költségesebb megoldás -
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #40745 üzenetére
Ugye tudod, hogy most ritka nagy marhaságot írtál?
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #40665 üzenetére
ez az ipari vagy bármiylen kamera elég necces
hallottam egy oylanról, hogy árkád parkolóban megnyomták az autó elejét, nem dúrván,d e eléggé látható módon.
igazgatóság..videó felvétel stb.. és a végén nem mentek vele semmire , mert nem volt láthatónekem meg a hobiártnál szedtek le két csavart a bicajról , pont olyat amiket egyszerűen nem is tudok pótolni
így baszhatom, mert csörög-zörög az egész hátsó keréknél minden. nem tarja se a csomagtartót se a sárvédőt
vissza kellene hozni a régi törvényt..és példát statuálni.. -
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #40665 üzenetére
A csóri tulaj többnyire nem hagyja rajta, de most igen.
-
madstunt
addikt
válasz
macilaci78 #40547 üzenetére
4000 és akkor a két adatkábelt grátisz adom
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #40611 üzenetére
nem lehet elemeire szedni - max fűrésszel
-
azbest
félisten
válasz
macilaci78 #40597 üzenetére
köszi a tippet, jövő héten megnézem
(#40605) tisn: öregszünk, de töretlenül
-
válasz
macilaci78 #40611 üzenetére
Ez gonosz -de igaz- volt
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #40597 üzenetére
volt egy 380/170-es vérnyomásom szolid 230-as pulzussal. dőpont szerint az Árkád Spar kasszánál állhattam sorba...
ott en is mindig ideges vagyok, olyan csigak
-
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #40580 üzenetére
MacGyver -esre veszem a figurát. Bekapok 20 rágót, megrágom, és azzal odaragasztom.
Persze olcsó rágót -
pmheros
őstag
válasz
macilaci78 #40573 üzenetére
Ez a dolog nem úgy jött, hogy látni akarom ki van az ajtóm előtt ! Ez úgy jött hogy van egy webkamerám, és mi lenne ha használnám valamire. Gólyafészek nincs a közelben, így maradt az ajtó figyelés.
Nem igazán akarok költeni. -
felsatan
tag
válasz
macilaci78 #40507 üzenetére
köszönöm a tippet macilaci!
de sajnos ez nekem kínai, alapszinten értek az informatikához, már annak is örülök, hogy a vpn-t felfogtam....
tudnál segíteni beállítani? esetleg, ha szegedi vagy személyesen vagy ha el lehet mondani, akkor neten keresztül.jó pár korsó sörrel megköszönném
-
kraftxld
félisten
válasz
A dyndns épp nem erre való
-
Syl
nagyúr
válasz
Ezért vágom én nullásra a búrám
-
ST05
őstag
válasz
macilaci78 #40392 üzenetére
egy NV GTX +shiled
vagy intel wireless display, de ehhez kellene Widi-s TV -
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #40286 üzenetére
-
válasz
macilaci78 #40272 üzenetére
Így már tudom...
Az a számunkra elérhetetlen gazdaságilag fejlett országokban használatos fizető eszköz.Azért mennek ki a honfi társaink oda dolgozni,hogy onnan hozzanak nekünk itthon maradottaknak mutatóba... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
macilaci78 #40265 üzenetére
macilaci, ez de beteg
de majdnemhogy jogos -
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #40249 üzenetére
Ez nagyon jó hír, mert imádok vigyázni a dolgaimra az örökké tartó "lét" fényében
Thx az infót!
Más: Továbbra is eladó egy Arctic Cooling F12 PRO házventilátor. Már meg is forrasztottam, ráhúztam az eredeti harisnyát, tehát teljesen gyári állapotban néz ki és 0 km-es! 1000 forintért vihető.
-
válasz
macilaci78 #40250 üzenetére
Múltkor voltam, és mondta, hogy évente talán kétszer ingyenes, de nem vagyok benne biztos...
Semmi másban sem, eddig nem volt miért mennem, most viszont leszedetés után egy hónappal ismét megjelent egy fogamon, és zavar. -
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #40213 üzenetére
Láttam én már robbanni normál, átlagos zselés akkut is, töltőről levétel után (!). Négyen vagy öten voltunk a helyiségben, egyet vittek kórházba (szerencsére nem lett maradandó sérülése).
-
adequate_cou
senior tag
válasz
macilaci78 #40205 üzenetére
Ok, ebben teljese igazad van és érthető, viszont nekem megéri plusz pár ezrest az, hogy ha esetleg a gyerek tabletjét tölti valaki akkor mikor odaszalad érte kisebb eséllyel robbanjon az arcába a cucc, és egy Ghoonál ennél szignifikánsabb az esély mint egy márkátlan terméknél.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
macilaci78 #40199 üzenetére
Te tudod, én nem szívesen használnék a fizikai környezetemben egy olyan dolgot ami a névleges teljesítményét nem hozza, ki tudja ha ebben nem őszinte a gyártó akkor a készülék használatából adódó biztonsági kockázatok egy ilyen termék esetében engem azért nyugtalanítanának.
A termék ugye nem brandelt, tehát nincs kiről negatív képnek kialakulni, kicsi a kockázat - de te tudod.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
macilaci78 #40196 üzenetére
És olvastál róla tesztet, hogy tényleg annyit tud?
-
Syl
nagyúr
válasz
macilaci78 #40189 üzenetére
Legalábbis abban bízol, hogy ezt adták fel
-
adequate_cou
senior tag
válasz
macilaci78 #40189 üzenetére
Nem 12000? Linked van?
-
Rick4
félisten
válasz
macilaci78 #40183 üzenetére
Akkor fizetem, ráadásul online, bankkártyával, mikor kijön a számla, és még van egy hét rá, ezt ők 3 perc múlva látják. Ez tuti nem lehet baj. Időközben megjavult, hajnal 1-kor már 120-szal ment..
-
Attix82
addikt
válasz
macilaci78 #40162 üzenetére
Rossz képet raktam mert ez is fekete.
Sharkoon Rapid-Case 3.5" SATA HDD - USB aluminium Black
-
maláj
addikt
válasz
macilaci78 #40145 üzenetére
kb. 50-100k
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #40072 üzenetére
Megoldottad közben?
-
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #40060 üzenetére
1) végigpingeled a hálózatot (csinálsz rá mondjuk scriptet)
2) scannerrel végignézed (ez persze nem parancssoros). Ebből van kismillió.
3) arp -a paranccsal. Valójában ezzel az Address Resolution Protocol táblát íratod ki, vagyis az IP/MAC párosítást, és csak azon gépekét, amelyek kommunikáltak a gépeddel. De egynek jó.Ha nem kell parancssorhoz ragaszkodni, akkor tetszőleges scanner, mint a fentbb említett Angry Ip scanner.
A hálózati nyomtató telepítés meg trükkös lehet. Hogyan próbáltad?
-
válasz
macilaci78 #40068 üzenetére
Ehhez már kicsi vagyok.
(#40069) bitpork
-
válasz
macilaci78 #40068 üzenetére
Keress rá hátha van Angry Printer Installator is
-
válasz
macilaci78 #40063 üzenetére
-
SirRasor
addikt
válasz
Csak logika alapján nem hiszem, hogy van rá gyors megoldás. Most képzeld el, a win7-ed nem ismeri mi van kint. Végig kéne scanneltetni vele az összes helyi címet ahhoz, hogy megnézze melyik az aktív. Ez csak router oldalról vizsgálva lehetséges hatékonyan.
Esetleg van olyan spec. parancs, amit elküldve a routernek kipöffenti az eredményt, de ez már routerfüggő lehet.
EDIT: közben rágugliztam, és nincs nagyon értelmes találat, úgyhogy marad a manuális scannelés.
-
Syl
nagyúr
válasz
Bármilyen megoldás érdekel
Win7 helyett használj Linuxot
-
válasz
macilaci78 #40060 üzenetére
Talán az ipconfig valamelyik változata. Írd be, hogy ipconfig/? ekkor kilistázza a lehetőségeidet.
-
zeg
őstag
válasz
macilaci78 #39965 üzenetére
Az a 10 év gari arra is vonatkozik, ha naponta kínálnám meg gőzborotvával...persze nem lenne gond a rozsdával, ha nem lepukkant kátyús szekérútak kötnék össze M.o. kistelepüléseinek többségét.
-
válasz
macilaci78 #39965 üzenetére
Meg az autó ápolás is sokat számít(bár jó magam is trehány vagyok még az autó takarítást illetően is)
6 éve került a családba (ma már 24 éves 2017-es Lada) első tulajtól vettük egy idősebb hölgyé volt az autó.Elmondta,hogy a férjének sosem volt jogsija de nagyon szerette a kocsit és ha kellet ha nem takarította,polírozta stb.
Nálam az első tél után mivel nem kapott csodaszeres autó sampont és egyéb finomságokat így kb. térd magasságig körbe apró rozsda pöttyök jelentek meg.
Amíg a festésen lévő hajszál repedésekbe nem tudott bejutni a "sózásra" használt vegyi hulladék(mert ugye sózni nem szabad az utakat) addig nem is jelentkezett a rozsda. -
Polemius
senior tag
válasz
macilaci78 #39961 üzenetére
Neked cabrio kellene. Ott elférne a fejed.
Meg neoprén ruha, rossz idő esetére. -
Veatta
aktív tag
válasz
macilaci78 #39951 üzenetére
kardánbox
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest