- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #40714 üzenetére
Lehet rosszul tudom, de a Jolla az a készülék neve. Az oprendszer Sailfish. Remélem több szerencsével járnak, mint a BB10.
WP akkor sem kell, ha ingyé adják. Akkor már inkább iOS7Ja, ilyenem már van.
És igen, az android halála a gyártók kontárkodása. Fogj egy Nexust és meglátod semmivel se marad el az iOS/WP-től. Csak itt nincs hátrakötve az ember keze. -
válasz
Jaj, kihagytam a BB10-et, az tényleg elken mindent, ami perpill kapható, szerintem.
-
ShadowX
őstag
válasz
Nem volna itt gond, csak a gugli engedi mindenkinek a saját ui-t. Ezek fektetik meg a készülékek javát. Ha jobban meg lenne kötve a fejlesztők keze, mint WP-nél, akkor szépen futna itt is egy sor készüléken a droid is. Mondjuk itt volt már olyan hulladék hardveren is android, hogy mp3 lejátszóba nem raknék olyat.
-
válasz
FoxiestFox #40709 üzenetére
Én még várok,hogy okosodjanak tovább
-
Frenky89
addikt
válasz
FoxiestFox #40705 üzenetére
Account Settings > Security > Deactivate your account?
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #40705 üzenetére
Falhoz vágod?
A Galaxy Ace tudott néha felidegesíteni eléggé. Képernyőzár feloldása után sokszor volt, hogy percekig tartott valakit felhívni. Annyira laggolt, fagyott, hogy az valami hihetetlen. Sokszor volt olyan is, hogy hívtak, de szerencsétlen deep sleepben ragadt, így bár aki hívott, annak kicsörgött, de én nem vettem észre semmit...Ééés gombnyomásra sem reagált egyből. Szóval az a telefon most már csak a nagyon-nagyon türelmes embereknek való
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #40662 üzenetére
a Retek utcai még használtat is elad pláne újként ...
-
válasz
FoxiestFox #40636 üzenetére
Ez bébaxott így östére
-
Tippcsi10
tag
válasz
FoxiestFox #40567 üzenetére
Egy kis 10"-os netbook leesett a fotelról
Hibajelenség:ha bekapcsolom a képernyő tök fehér, benne fekete pacák
Külső monitorral se működik. -
bolcsodal
addikt
válasz
FoxiestFox #40552 üzenetére
Jahogy úgy. Nekem volt Abit lapom (IS7)...az eredeti állapotában is szar volt. Az első dolgom volt lecserélni a chipset-hűtést rajta...
Azt hittem az a lényeg, hogy működjön...
(#40551) pmheros: Értem.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #40487 üzenetére
Syl azt kérdezte, mi a hiba a képen
Én meg válaszoltam. Nyilván, szőrszálhasogatás, az igazi hiba az Android logó volt.
-
válasz
FoxiestFox #40251 üzenetére
Túl sok vizet iszol ami bizony hiba
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #40248 üzenetére
A körzeti fogdoki életútja során van precedens eme szolgáltatás ingyenes mivoltára?
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #40219 üzenetére
a sör finom, a vga kellemes, a hangulatom meg hullámzó !
Mi milyen ?
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #40124 üzenetére
Tényleg a leggyortsabb az irfanview, thx!
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #40099 üzenetére
És a VT xd is megy, amikor egy eszközhöz egyszerre két rendszer nyúlna? Gépcsere lesz két rendszerrel (egyik virtualizálva) és nagyon nem mindegy, mit veszek. Ez a proci 15K, egy i3-4130t meg 2x ennyi.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #39956 üzenetére
kézdánökölvívás?kardánbox -
kispéé
senior tag
válasz
FoxiestFox #39811 üzenetére
Köszi!
-
kispéé
senior tag
válasz
FoxiestFox #39499 üzenetére
Intel GPU-val szereltek megbízhatóbbak? Csak azok gyengék, nem?
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #39370 üzenetére
Naja, másfél éve mikor itt voltak kinti programozó kollégák, akkor a többség mac notit hozott magával. Sok Air (utazáshoz legalább is) és pár macbook pro volt emlékeim szerint. A brazil, amcsi és finn srácoknál is. Másik alkalommal egyikük mesélte, hogy alapvetően thinkpad rajongó, de egyszerűbb és olcsóbb volt ssd + soook ram kiépítésben a retina macbook. Ekkor még nem is vettük figyelembe, hogy a retina kijelző a támogatás teszteléséhez egyébként sem hátrány. Persze, ha nem programozó, hanem cad/cam tervező lenne, akkor a Thinkpad nyert volna a Quadro gpu miatt.
-
válasz
FoxiestFox #39361 üzenetére
Igen a munka miatt kell a windows, ezért lett thinkpad (ami szerintem egy nagyon jó gép, csak egy kicsit drága volt).
De én jellemzően a számítógépeimet 4-5 (de leht hogy több) évig használom, így még egy ideig menni fog, kitermeli az árát. Itthon nem szeretnék windowst használni, szeretni jobban szeretem az os x-et (hozzátéve hogy azért a windowsban is minden kézreáll, azzal is úgy tudok dolgozni, hogy semmi sem akadályoz - egy dologgal nem vagyok kibékülve, ahogyan és amikor a frissítéseket telepíti, meet annak a kitalálóját ütögetni szeretném). -
Attix82
addikt
válasz
FoxiestFox #39361 üzenetére
Egy ismerős is tegnap vett 3 Apple gépet. 1 iMac 2 laptopot. Közel 1 millió Ft összegben. Állítólag a munkájához kell.
Kérdésem az, hogy fele annyiba kerülő cuccal nem lehetett volna melózni?
(lehet sokat is mondtam a fele annyiba kerülővel)
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39358 üzenetére
Azt azért nem árt tudnod, hogy lugosinak az iMac mellett van egy ThinkPad-ja is
-
válasz
FoxiestFox #39336 üzenetére
"A legfontosabb eleme itt a billentyűzet, és a navigációs hardver, és a kijelző."
Megint vissza kell térnem oda, hogy olyanok vitatkoznak apple termékekről, akik nem használnak apple termékeket. Nézzük ugyanis sorban:
- a billentyűzet talán a legjobb, amit valaha eddig használtam, pedig használtam már párat (ez értendő mind a desktop gépük billentyűzetére, épp egy ilyenen gépelek, illetve a mbp billentyűzetére)
- navigációs hardver: gondolom a tapipad, gondolom feltűnt, hogy mióta az apple laptopokon elterjedt a multitouch, azóta mindenki ezt másolja, állati jó a tapipadjuk
- kijelző, az mbp retina kijelzője, aki nem látta nem tudja, megint csak azt tudom mondani.Ebből arra lehet következtetni, hogy HA használtál volna már apple gépet, akkor kiderülne, hogy pont telitalálat neked, de az előítéleteid megakadályoznak ebben.
De ez nem a te hibád, törvényszerű. Amikor az MS-nek ívelt fel nagyon a pályája, azt volt menő szidni (nekem is van anti win95 pólóm még), most az apple-t divat szidni. Ettől leszel menő, a trendekkel szembemenő, tudatos és megtéveszthetetlen fogyasztó a fórumokon. A rizsa nem kell. Közben kiderül, hogy mindenre jó lenne neked, de akkor elveszítenéd a menőség-imagedet.
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #39354 üzenetére
Ja, megnéztem megint
Nincs baj a képaránnyal, csak az egyik teszt képei alapján olyan fura volt. A külső kijelző meg kicsit tényleg fura, de hasznos lehet.
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #39341 üzenetére
+1
utalom a tapipadot, pocokeger kell
-
Syl
nagyúr
válasz
És olyan elő sem fordulhat hogy valaki azért veszi meg mert tetszik neki, kényelmes használni stb? Én például hányok a Thinkpad design-jától, billentyűzetétől, am block az egész kinézetétől. A pöcökegér, a touchpad egyszerűen számomra használhatatlan (nem csak a TP, minden laptopon!).
De ettől még nem nézem le azokat akik ilyet vesznek.(#39345) HuMarc
Nézd már, ennyire sz*rul megy a ph-nak, hogy már óvodából is toboroznak?
-
HuMarc
veterán
válasz
FoxiestFox #39341 üzenetére
Kicsit vastag, nem?
Meg ez a képarány elég idétlen.
-
válasz
FoxiestFox #39338 üzenetére
Én spec most egy iMac-re fenem a fogam, csak zsém nincs
Pedig amit tud pont elég lenne nekem, és sokkal szebb-praktikusabb mint a mostani gépem.
-
válasz
Arra amire a többség használja jó. Az h a te igényeid mások? Ahogy Rick4 mondaná: amíg nem vonulsz fel vele az utcán , nyugodtan
-
válasz
FoxiestFox #39334 üzenetére
Kevered a dolgot. A funkcionalitás egy igény kiszolgálása. És az hogy kinek mi igénye van, nem a mi dolgunk eldönteni. Én a régi görög definícióra gondoltam a szép alatt.
-
Rimuru
veterán
válasz
FoxiestFox #39319 üzenetére
Így is többet fizetnek a termékeikért mint amennyit ér.
Majd máshol lehúzzák még jobban az embereket.
-
Xahsio
csendes tag
válasz
FoxiestFox #39295 üzenetére
Az SKPC volt a nyerő, vettem egyt 15 métereset 1300-ért. (Media Marktban ugyanez, Hama "márka"név alatt 5200 lett volna.
-
válasz
FoxiestFox #39154 üzenetére
Egy jó oskola csodákra képes. Anyám soha nem bírt velem, de volt olyan tanárom aki kitépte a pajeszát a rossz gyereknek. Ott volt csend és fegyelem! Pedig már akkor volt v 60+ éves és két bottal járt szegény ember.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39070 üzenetére
Az megvan, hogy itt nem a hardveres, hanem a szoftveres korlátozásról (win 7 starter) volt szó?
-
válasz
FoxiestFox #39064 üzenetére
Ugyan nekem egyel régebbi eeeeeeeem volt, de az sem tudta.
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #39064 üzenetére
Na, mesélj már, és megy nekik az is, hogy az egyik 1024-ben, a másik meg 1280-ban megy? Én ezt írtam, akkor biztosan én tévedek.....
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #39041 üzenetére
Mindenféle regisztráció nélkül, vagy hogy megy ez? Csak az összeget fogja ott látni? Mert kellene némi "számlatörténet" is.
-
MaciG
addikt
válasz
FoxiestFox #38945 üzenetére
A konkrét nevét nem engadi kiírni nem az utalvány szót, ugyan úgy ahogy ennek régi változatát sem amit üdülésre lehetett felhasználni és csekk volt
-
válasz
FoxiestFox #38914 üzenetére
Ez sem 10k-s hangkártya
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #38820 üzenetére
Milyen telefonba lehetett CF kártyát beletenni?
-
ritkaság
aktív tag
válasz
FoxiestFox #38584 üzenetére
Szia!
Nem.Még mindig keresek aerodinamikához értő emberkét! Senkinek nincs ilyen ismerőse?
-
Andi45
csendes tag
válasz
FoxiestFox #38632 üzenetére
Aranyos vagy
Nem kiabáltam vele sokat és ne tetszikelj légyszi nem vagyok még olyan vén
-
Andi45
csendes tag
válasz
FoxiestFox #38624 üzenetére
Vicces kedvedben vagy ?Én nem annyira,bár a fiam lennék,jól seggbe rúgnálak
-
válasz
FoxiestFox #38624 üzenetére
Ezt összehoztad mint lottó 5-ös a rokonságot
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Szárnyakat kapott az ötlettől...
-
Rick4
félisten
válasz
-
válasz
FoxiestFox #38461 üzenetére
Szerintem sok androidos számára hihetetlen, amit én csinálok: megvan a telefon 10 hónapja, ebből a legnagyobb tvíkelésem az volt, hogy leszedtem a store-ból egy másik launchert, az volt pár hónapig aztán abból is visszaálltam a gyárira. Minden full gyári, rootolatlan stb.
Amit hiányolnék már más oprendszerből (így az iosból is), hogy nincsenek widgetek. És ezt a csempék messze nem helyettesítik, nagyon hozzá lehet szokni, hogy van egy élő desktopom, amin megjelenik az időjárás, meg a naptáram, ill. egy email betekintő (nekem ezek a legfontosabbak, persze van a ki a fukbukot teszi ki stb).
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #38461 üzenetére
no te is megfontolandó eseményt vázoltál fel
annyi a különbség a párommal hogy ő a facebookot nyomja ezerrel meg zenét hallgat rajta (csak a fotózást bízza egy canyon gépre
tehát akkor lehet neki megfelelne ez a csempés szerkezet
de még ha másnak is van véleménye, jöhet
a te véleményed is NAGYON köszönöm -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #38414 üzenetére
értelek
akkor a lumia ajánlott készülék, ennek nagyon örülök
köszönöm mindenki véleményét -
válasz
FoxiestFox #38348 üzenetére
És általában így szokott történni:
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #38348 üzenetére
Így van!
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #38242 üzenetére
Szerintem is, de azért ciki lesz nekünk, mikor pár száz év múlva kiröhögnek minket, hogy egerekkel fájdítottuk a kezünk ízületeit.
-
Agyasima
őstag
válasz
FoxiestFox #38235 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #38181 üzenetére
Ha van olyan fényképes okmányod, ami érvényes és személyazonosításra alkalmas, akkor lejárt személyihez elég azt vinned.
1500Ft, ha esik, ha fúj. Ott adnak csekket és be is lehet fizetni.
Fényképet ott csinálnak, két fényképész fülke van, az egyik jogsira, a másik személyire. Amikor én mentem tavasszal, személyibe kellő fotóra vártak kb 20-an, jogsiba valóra meg senki. Megkérdeztem a sor végéről a jogsist srácot, hogy személyibe lőne-e rólam egy sztárfotót? Persze, ugyanaz az adatbázis, tökmindegy, melyik kamerával lövik. Én megszabadultam egy óra sorban állástól, a terem alapzaja pedig megemelkedett kissé halk, de jól kivehető hőbörgés formájában.
Ha megoldható, érdemes bemenni az új okmányért, mert hetente csak egyszer postáznak, így az lassabb. -
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #38186 üzenetére
Semmi nem lesz. Én tíz hónapig jártam lejárt személyivel. Azaz nélküle, mert csak a jogsit vittem magammal.
Most meg ötödik hónapja megyek lejárt jogsivalNem erősségem az okmányirodás ügyintézés
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #38186 üzenetére
Amúgy ha jól számolom, 15 nap alatt elkészült és megjött (10-én voltam önkormányzatnál intézni, tegnap hozta meg az új személyigazolványt a postás). Az önkormányzatnál annyit mondtak, hogy egy hónapon belül kapom meg.
-
nap
addikt
válasz
FoxiestFox #38174 üzenetére
És érdemes időpontot foglalni a zokmányirodába, mert akkor nem kell annyit várni.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #38174 üzenetére
Okmányiroda, önkormányzatnál pl. Ha még nem járt le, talán ingyenes, nekem 1 hónappal a lejárat után 1500 pénzt kellett fizetnem az új intézéséért (friss, szeptember közepi tapasztalat).
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #38009 üzenetére
tölts le egy aktivátort
-
maláj
addikt
válasz
FoxiestFox #38009 üzenetére
okt. 15 asszem ...
-
sss
őstag
válasz
FoxiestFox #37951 üzenetére
Az account eladás ami problémás szokott lenni, szóval nem is gond, hogy az tiltva van.
-
válasz
FoxiestFox #37943 üzenetére
Hozzám inkább gépből bontott lapok szoktak kerülni és azok közt sok a rossz.A 4 RAM slotos lapokon sok esetben csak 1-2 slotba mennek a RAM-ok.Régebbi chipsetes lapokhoz nincs W7 támogatás.Az nVidia-s LAN szeret behülyülni,ezektől eltekintve nem rosszak.
Inkább elszaladt felettük az idő.... -
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37889 üzenetére
Fürdőszoba jeligére
-
válasz
FoxiestFox #37841 üzenetére
Ja még jut eszembe. Annak idején egyszer elromlott a bejárati ajtózárunk. Forgott benne a kulcs, de nem nyitotta. Akkoriban (80-as évek) még nem volt biztonsági zár, meg heveder, egy ajtózár és kész.
Ülök a lépcsőházban (panelház) a lépcsőn, várom haza a szülőket. Megjönnek, faterom lemegy a lomkamrába, felhoz egy feszítővasat, és kábé 10 másodperc múlva nyitva volt az ajtó. Ezen úgy eléggé elgondolkoztam, hogy ennyi volt egy lakásba bemenni.
Na utána lett biztonság zárunkLegalább kettőt kelljen felfeszíteni.
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37836 üzenetére
Az helyett, hogy kirúgtad volna az ajtót, okozva ezzel 5ezer forintnyi kárt, te kihívtad a tűzoltókat, ami vagy 100ezer közpénzbe került. Aha.
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #37818 üzenetére
Akartok röhögni?
Akartam.. sikerült.
-
válasz
Ez szerintem megér egy blogbejegyzést.
Én amúgy egyszer úgy jártam, hogy elromlott a kilincs. Ugyanúgy fürdőszoba. Állok bent a fürdőben, nyomogatom a kilincset, semmi. Persze nem volt otthon senki. A kulccsal lehetett volna ugye nyitni a zárnyelvet még, de az kívül volt.
Én végül azt találtam ki, hogy levettem az ajtón alul a szellőzőt belül, a külsőt kilöktem belülről, és egy vékony nyelű fésűvel óvatosan kitoltam a kulcsot a zárból, hogy leessen a földre, és a szellőzőn keresztül elértem a földön, így belülről ki tudtam nyitni. Így összességében volt vagy egy fél óra, de poénra vettem. -
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #37829 üzenetére
Mi történt hajnal 4-kor, hogy nem magadtól sikerült kiszabadulnod?
-
pmheros
őstag
válasz
FoxiestFox #37826 üzenetére
most jössz azzal hogy kicsi az izomtömeged ? Két ujjal töröd a fémet is !
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37824 üzenetére
Hajlított tollú 39-es, ilyet kellett volna keresni. Ezek a zárak 99-ig vannak számozva, itthon csak 18-asom van.
Az epic az lett volna, ha hasmenéses időszakban szorulsz be, de a WC külön van.
És nem röhögtem.
-
Rick4
félisten
válasz
Részvétem.
Izgi estéd lesz.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
FoxiestFox #37820 üzenetére
rúgd kifelé te bentről
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Tudod mire jött rá Táncsics Mihály a börtönben?
Arra, hogy nem Ő van bezárva, hanem az ajtó!Ha szabvány kulcs, érdemes lenne kipróbálni, hogy jó-e más helységek kulcsa hozzá.
Abba már bele sem merek gondolni, hogy miért zárkózol be anyukád előtt a fürdőszobába
-
válasz
Az epic fail az h ha nagyon megerőlteted magad, akkor te is kiférsz a szellőzőn, és nem kell a laptopot bebaszkurálni.
-
ST05
őstag
válasz
köszi, én jót nevettem
egyébként ezeőté rádrugom az ajtót, de erre gondolom van elég barátod jelentkező -
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #37739 üzenetére
Csak, ha eladnám most, akkor procc nélkül marad a lapos
Vagy előbb találni kell procit, akkor viheted a T9400-at
-
r0by
addikt
válasz
FoxiestFox #37714 üzenetére
Inkább hasonlót néznél szívesebben?
-
Rawulf
őstag
válasz
Ezt oda dobja be!
Az új választási törvény garantálja a szavazás titkosságát, ezért még ön sem nézheti meg, hogy kire voksolt. -
Syl
nagyúr
válasz
Rawulf belinkelt képei nélkül nincs az életnek értelme
-
Rawulf
őstag
válasz
Simán.
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #37708 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37698 üzenetére
Nem probléma volt, hanem bosszantó hülyeség!
Office 2007 frissítésekkel traktált két napig, holott nincs is ilyen program a gépen. Remélem mire hétfőn délután újra vindózos gép elé kerülök, addigra megszűnik a jelenség.
(#37701) martonx
Sajnos van a családban egy laptop amin ez a fostalicska van, szerencsére ritkán hozzák a színem elé
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #37700 üzenetére
Syl-nek nincs windows 8-a, a windows update hülyesége egyetemleges...
-
válasz
FoxiestFox #37646 üzenetére
Be volt állítva,hogy a link birtokában lévők nézhetik meg a képeimet erre a google kép keresőben is ugyan úgy láthatöak voltak a képek....
-
válasz
FoxiestFox #37628 üzenetére
Még türelmesen várom a választ ezen egyszerű kérdésre.
Azt mondja valaki 2 hónap akkor 2 hónapig "nyaralok" -
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #37628 üzenetére
mitől volt elavult ?
-
ro_bert17
őstag
válasz
FoxiestFox #37615 üzenetére
Ez komoly?
Akkor aki ilyen 500 fölötti prosat kalapolt össze, akkor az gondolom most örül. Na persze a "kereskedője" vezekeljen hogy ennyi ideig igyenes szolgáltatást használt!
Amúgy nekem sem szimpatikus az új apró. De hátha meg lehet szokni.
-
viperabácsi
addikt
válasz
FoxiestFox #37612 üzenetére
Most néztem be hardver apróra.Lehet jobb lesz csak miért nem rakták a piros pontokat (amit eddig kaptam ) ki a nevünkhöz?A felső sarokban nevem alatt az áll , hogy 0 piros és 0 fekete pontom van (amiből a fekete igaz is) .
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #37607 üzenetére
Elbúcsúzott mindenki a régi Hardveraprótól?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37599 üzenetére
Akkor boldog születésnapi évfordulót boba6-nak!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37595 üzenetére
akkor megnyugodtunk,
mindenre gondoltam én is már, csak a leg kézen fekvőre nem -
Pho3bus
tag
válasz
FoxiestFox #37575 üzenetére
Szia!
Most olvastam a történeted, jártam már sajonos így én is. Még ~5 éve kb adtam fel egy iPod-ot postán (először és utoljára). Minden volt rajta kivéve biztosítás. Akkor ez a csomag eltűnt és azóta sem lett meg... Amit kaptam az hosszas veszekedés után a csomagdíj * 15 (azaz ~6k HUF-t). Nemrégiben egyik ismerősömmel megtörtént ugyanez, elveszett a csomagja, hívta postát, semmi válasz, senki nem tud semmit. Azután eszébe jutott, hogy bizony neki van postán ismerőse és egy ital mellett elmesélte neki a bánatát, másnapra kezében volt a csomag. Szóval ha van ismerősöd a postán, akkor az is megér egy kört.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37575 üzenetére
hááát nem lehet tudni
sok időt töltünk a gép elött vagy nem mozgunk sokat vagy....stb
nem sértegetek senkit sem
mi nehézsúlyúak élvezzük az életet, a jó ízeket és osztjuk a véleményét
sok jóból, jó sokat -
Syl
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37560 üzenetére
Reméljük nem átb***ásról van szó.
Ha mégis, szólj! Vagyunk itt páran mázsán túlmegkeressük az eladót...
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #37569 üzenetére
Én küldtem már nagyobb értékű IT cuccot ügyfélnek, aki előre fizetett.
Négy kikötéssel:
1., Ajánlottként
2., Törékeny
3., Értékbiztosított
4., Utólag fizeti ezen költségeket a postásnak -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
FoxiestFox #37566 üzenetére
jaja, lehet ezzel én is így vagyok
nekem meg majdnem mindegy is -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #37564 üzenetére
Ha nem ajánlottan küldte el (+ érték biztosítva), akkor sajnos normális az eltűnése a csomagnak.
-
Attix82
addikt
válasz
FoxiestFox #37561 üzenetére
Nekem volt, hogy 1 hónap kellett mire előkerült a csomag
-
válasz
FoxiestFox #37561 üzenetére
Mi mást mondana amikor lehet azon nézte meg a csomagod számát...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest