- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
lugosi #48942 üzenetére
Biztos. Nálam is előfordult 2X ugyanazon a napon, restart segített, azóta megint atomstabil. Annakidején mikor átváltottam Digire, nem gondoltam volna, hogy ilyen stabil és minőségi netet adnak. Igazán beléphetnének a mobil piacra is, hátha levernék ennek a szent hármasnak a pofátlan mobil tarifáit.
-
válasz
lugosi #48842 üzenetére
oks tehát annak a családnak (és azoknak) van igaza akik szerint (ott se voltak), hogy agyonverték a rendőrök ok nélkül... és ez sok weboldalon van fent
vagy egy tanú vallomásnak hiszek, ahol 2 rendőr ugyanazt vallja - tudom összebeszéltek - és megneveznek egy 3 személyt aki azt állítja - bizonyára ő is hazudik -, hogy az adott személy lopta el a láncfűrészét... illetve újra hangsúlyozom, hogy rendszeresen lopott...
Én is inkább azt mondom, hogy a kettő között van valahol az igazság...
amúgy én a kecskeméti esetre gondoltam akik egy hiper parkolójában a civilben lévő rendőr észrevett egy körözött bűnözőt... Majd elkapta az elkapás közben infarktust kapott a menekülő tolvaj. S a rendőr ellen indult vizsgálat... Plusz a tolvaj kis családja a háza körül járkáltak autóval...
Illetve még régi történet Újkígyóson történt a Dr. Pándy Kálmán utcába, hogy két bidambidam család összeveszett.. és kimentek a helyi rendőrök ... akit a végén a két család együtt kergetett vasvillával... Kommandósokat hívtak ki, hogy rend legyen (úgy, hogy 1 hónap múlva mindenki kint volt a börtönből)
Vagy több településről tudok, hogy a rendőr nem mer kivonulni csak 3-4 autóval bizonyos területekre...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lugosi #48834 üzenetére
Tehát ha egy dologgal kapcsolatban 2 álláspontot közölnek a médiák, akkor automatikusan az lesz igaz, amit többször, több helyről hall az ember? Gratulálok...
Szerintem az igazság valahol a közölt információk összességében van, valahol. Egyrészt ki a fene tudja, hogy hol? Másrészt abból indulunk ki, hogy az igazságot legalább egyszer leközölte a média.
Emancipáció: ugye mindenkinek joga van mindenhez, úgy, ahogy a nőkből lehet spermadonor és a férfiak szülhetnek. A jogi környezetet meg lehet teremteni hozzá.
-
válasz
lugosi #48822 üzenetére
Annyira nem lopott amennyire nincs cigány bűnözés Magyarországon... Az eset után a kiskőrösi rendőrkapitányt menesztették, mert hozzá tartozott az az őrs ahol az eset történt... Helyére került az egyik politikus haverja (így tudták lecserélni a saját emberükre mert eddig nem volt okuk...). Az ismerős konkrétan a Kiskőrösi rendőrkapitányságon dolgozik... Lehet nehéz elhinni, de a hírekben nem mindig (sőt többnyire) nem az igazat mondják...
Híradások szerint dübörög a gazdaság
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
lugosi #48808 üzenetére
A valóságban lesznek egyenlőbbek is...
bitpork: büntetni kéne, ez tény. De az a baj, hogy a Suzukisnak jobban fáj a 30k bünti, mint annak, aki mellényzsebből kifizeti a 300k-t. Szerinted melyik tanul a jogállam kereteiben kiosztott büntiből és kerüli el a jövőben a hibalehetőségeket?
Tudod, vannak a megkerülhető szabályok, az áthágható szabályok, és elég a többihez igazodni. Én ebben hiszek. -
Rick4
félisten
válasz
lugosi #48627 üzenetére
Végigpörgettem én is, nem sokat tudok hozzászólni, én láttam különbséget az A10-5700K@FM2-> G2020@1155-> i3-4130@1150 között, elég volt csak beírni a böngészőbe, hogy bet365.com.
Persze megy mellette egy VLC stream 6-8Mbites bitrátás HD csatival, a böngészőben amúgyis meg van nyitva 8-10-12 ablak, skype, ilyen olyan program, de nem hinném, hogy ez olyan fenemód különleges. Játszani nem játszom, de volt, hogy a böngészés is CPU limites volt.
És még most is azon gondolkodom, hogy akad a gép, ideje lenne vennem egy i6-öst.
Hozzáteszem az SSS-m megvan másfél éve, azzal nem babráltam, volt, hogy 16GB RAM volt bent, de mivel feleslegesnek érezte (13 mindig szabad volt) 8-at tettem bele, de egy ideje ezek is fix dolgok, ennek ellenére csak proci és platform csere után érezni ezt-azt, tehát mégiscsak van valami különbség közöttük.
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #48566 üzenetére
Ez egy titkos kamera, nem mondhatom el, tiltja a vallásom.
. Amúgy lehet a konvertálás miatt van valami, 1920X1080@30-ról konvertáltam át, nyilván le kellett vennem a hangot, mert már azért is ban lenne, meg vágnom kellett az előtte- utána dolgokból is, ezután a kivágott fájlt konvertáltam a youtube számára emészthető formára. Amúgy élőben, vagyis a vinyóról játszva kb 5x jobb a minősége, szemből jövők arca, stb, minden látszik.
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #48541 üzenetére
Persze, sőt akkor már menjen mulcsdarálóval.
A futó egyébként azért rossz bútorszállításra, mert csak egy tengelye van, a megfelelő rugózás eléggé kérdéses, elég nehéz úgy lefogni a bútorokat, hogy ne ugráljanak, az esőről már nem is beszélve. Sokkal praktikusabb egy zárt kisteher.
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #48425 üzenetére
Azt én értem, de ha ki kell nyitni, és be kell indítani, mert le van zárva, az onnantól lopás. Ami meg nyitva van, benne a kulcs, azt lehet önkényes elvétel.. Kíváncsi lennék, a kettő között az elkövető vallomása dönti el, hogy melyik? Megkérdezdik, hogy most lopni is akarta, vagy csak önkényesen elvenni?
De persze tudom, hogy a bírói jogértelmezés és az ítélkezési gyakorlat messze nincs összhangban a hatályos vonatkozó törvényekkel, úgyhogy nem lepődök meg.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
lugosi #48175 üzenetére
no ezt a tanácsot megfogadom
bár eddig is ezt csináltam, hívogattam őket, nem hagytam magam
és akkor nem is fogom hagyni magam, akkor hétfőn ismét érdeklődöm, tisztességtudóan
az elméletednek megfelelően, igazad lehet, mert akkor szabadulni akarnak tőlem
ahogy én is tőlük
legyen meg a papír és kössük a bussinest -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
lugosi #48171 üzenetére
köszi az infót
bár a közjegyző szerint a mi ügyünk sima ügy lesz
már mindent lebeszéltem velük csak a papír kell az önkormányzattól...
után ha az odaért, akkor megbeszélünk telen egy időpontot és meg lesz a határozat...
a határozattal már lehet intézni mindent...
de akkor is megőrjít ez az "időhúzás" -
martonx
veterán
válasz
lugosi #47966 üzenetére
Már ha bárki elhiszi, hogy bármelyik opensource cuccban nincsenek ott pont ugyanúgy a megfelelően berhelt cuccok. Aki fordított már Android-ot forráskódból az tudja, hogy 10Gb-nyi forráskódba bármi, és annak ellentéte is bőven benne lehet hússzor is, anélkül, hogy bárki valaha is észrevenné.
Ezzel nem akarok senkit és semmit védeni, csak jelezni akartam, hogy ha valaki igazán attól akar rettegni, netán kimondottan az miatt akar opensource android-ot használni, mert az biztos tiszta, én azért a helyében nem aludnék nyugodtan.
Én éppen leszarom ezeket a dolgokat, nem vagyok se terrorista, se bűnöző. -
-
SirRasor
addikt
válasz
lugosi #47482 üzenetére
Az antikoknak egyértelműen megy fel, ezeknek meg..változó, de általában megy felfelé picit.
Nekem modern van, és a készítési eljárás mindig fejlődik, de bizonyos keménység fölött még mindig nem tudják költséghatékonyan gyártani, tehát jah; elég drága.
1045-ös szénacélból készültet itt 40-50 környékén lehet kapni
Ami már 1060-as, azok meg 60-tól indulnak.Külföldről 30-40k-ért ezeket be lehet hozni, és akkor elég sokat lehet rajtuk nyerni. Csak nem egyszerű behozni, úgyhogy én is inkább a B tervnél maradtam: használtat venni, majd kivárni, és úgy eladni
-
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz
lugosi #46971 üzenetére
Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon hogy lehet idekerülni, ennyire lecsúszni... azok meg akik hajléktalanként felszállnak a buszra, végképp érthetetlenek számomra. Ha annyira igénytelen, büdös koszos lennék, hát szégyellném magam, nem hogy emberek közé menjek...
Személy szerint elég nehezen küzdök meg ezekkel a kéregetőkkel, rosszul érzem magam hogy ha azt kell mondanom hogy bocs nincs, de most mindenkinek nem adhatok, meg java részük nincs rászorulva, vagy nem tesz ellene... -
Rick4
félisten
válasz
lugosi #46949 üzenetére
Ennél már csak az a jobb, mikor az Auchan főbejáratánál de belől a "színesborítékos" emberkék próbálkoznak boldog- boldogtalannal, hogy válasszanak egy ajándékot... Persze a lényeg ott is az, hogy kapsz 10 ezer kedvezményt egy hiperszuper hétvégi üdülés árából, a valóság pedig az, hogy elmehetsz önköltségen egy kétnapos hétvégére, és ott hallgass meg egy előadást... Magyarán mondva itt se Te jársz jól. Szerencsére eltakarították már onnan őket, amihez remélem nagymértékben hozzájárul az, hogy mikor engem akartak inzultálni, mindig jó hangosan, de illedelmesen megköszöntem, hogy nem kérek ma sem az átverésből. Aztán volt, hogy ott ültem fél órát a kajálda részen, és néztem, mit hogy csinálnak, hát, nem tudom, milyen estélyük volt, de ha annyi sikertelenség után még jót tudtak vacsorázni, akkor megérték a pénzüket.....
Valahogy engem a telefonhívások elkerülnek, nem tudom, ti hol vagytok megtalálhatóak, és honnan jutnak a számokhoz, engem jóideje nem keresnek csak valós, hozzám kapcsolódó dolgokkal kapcsolatban.
-
válasz
lugosi #46843 üzenetére
Nekem a tapasztalatom az, hogy szegeden nyugisabb a közlekedés, de többször jártam úgy, hogy nem engedtek be, direkt gyorsítottak ha be akartam sorolni... Pesten valóban sárga már / még zöld és tempósan kell közlekedni, de ha valaki határozott akkor beengedik nem kekeckednek vele.
Illetve míg Szegeden az 50-es táblánál 45-tel mennek többen Pesten 60-nal
...
-
Ted_Beneky
senior tag
-
válasz
lugosi #46497 üzenetére
Nem az első ilyenem az elmúlt 1,5 hónapban
Valahogy kezd rám kihegyeződni ez. És folyamatosan politika+ faji előítélet az ok, pedig bárki aki csak kicsit is esmer v látta amit írtam, értetlenül áll a moderálás indoka előtt. Lassan de biztosan terelgetnek a a regisztrációm megszüntetése felé
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
lugosi #46378 üzenetére
Minden attól függ, honnan veszed. Én meg számtalanszor hoztam utángyártottakat jó áron, amik simán felveszik a versenyt a gyáriakkal. Sőt, volt olyan Lenovo noti, amiben 14 hónap után megállt a gyári akksi, az utángyártott meg azóta is megy, még ha nem is újkori állapotában..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest