- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
junius elejen beszeltem a szerelommel, o nem intezett idopontot
ho vegere, amikor kesz lett a karosszeriazas. (jun. 20-an vittem a szerelohoz, 27-en karosszeriashoz, es arrol volt szo, hogy onnan egybol megy vissza a szerelohoz, majd vizsgazni)
most ilyenkor mi a faszt csinaljak?
azert lenne fontos, mert csajom epp felujit egy masik varosban es mult heten osszetorte egy hulye az aujtojat, valoszinuleg GTK-ra. kellene segitenem cuccokat cipelni, meg ilyenek. mert amugy legfeljebb elvonatozok hozza. nyaron amugy alig hasznalom a verdat, all a tarsashaz udvara.
es ho vegen mennenk nyaralni...
-
martonx
veterán
-
Rhino666
addikt
Azért azzal nem árt tisztában lenni, hogy tényleg működik-e az adott ágykeret a 2db szimpla matraccal, vagy csak 160ast szereti, mert más a súlyeloszlása a kettőnek. Azoknál az ágykereteknél amik két szimpla matracra vannak tervezve, több láb is van középen, hogy ne törjenek derékba.
Dupla matrac szinte soha nem lesz jó, mert normális esetben az egyik fél vagy másfélszer annyit nyom mint a másik, így a dupla az egyik félnek túl puha lesz a másiknak meg túl kemény és mindenkinek szívás.
Szimpla matracból csakis táskarugósat érdemes venni (habosat semmiképp, mert az fél év alatt összecsoffad az ember súlya alatt), méghozzá olyat amiben nincs kókuszrétegnek nevezett értelmetlen ipari hulladék, lehetőleg többzónásat (7+) és lehetőleg minél nagyobb (300+db/nm) rugósűrűségűt, legalább 20cm vastagság mellett. Hogy azon belül milyet, az egyénfüggő.
Vannak táblázatok, hogy milyen magasság és milyen súly függvényében milyen (H1-H5) keménységű ajánlott (ami az esetek többségében mérvadó lehet), de a valóság az hogy nem lehet megúszni, ki kell próbálni és kész. Bele kell feküdni bő tíz percre olyan pózban, ahogy általában alszik az ember (bizonyos matracok a háton/hason/oldalt fekvőknek lesznek anatómiailag megfelelőek), aztán kiderül hogy melyik jó. Érdemes nagyjából egyforma magasságúakat választani, de ettől függetlenül csak a két külön gumis lepedő a működőképes, mert a közös sokkal könnyebben leugrik.
Az a baj hogy tele van a piac parasztvakítással és szeméttel, egy matracot meg 5+ évre érdemes venni, szóval nagyon nem mindegy...
-
CSorBA
őstag
Szerintem menjetek el, és próbáljatok ki amennyit csak tudtok. Mi legalább 100 fölöttit megnéztünk, végül egy egyszerű 12cm habszivacs + 4cm memóriahabos matrac lett, az Alvás Stúdióban (Római krt) vettük. De előtte néztünk: IKEA, Yisk, Matrackuckó (Petőfi sgt), Matrac bolt a Moszkvai krt-on, Revotica (Kossuth Lajos sgt).
-
macilaci78
nagyúr
Naturtex kókuszmatrac: 6 cm szivacs - 4 cm kókusz - 6 cm szivacs, bambuszos huzat és derékalj, 160×200 cm. Kb félévente forgatom rövid- és hossztengely mentén felváltva. Az ágyrács viszont 30 mm vastag borovifenyő hajópadlóból van, 24×42 cm Wellpur párnák (Jysk) és 200×220 cm takarók. Most külön takarózunk mondjuk, mert nekem már meleg a paplan. Nyáron én szerintem csak egy üres huzattal fogok takarózni, míg Párom még pléddel.
-
-
-
-Tsaba-
tag
Én ugyan még akkor jártam a Fitworldbe mielőtt megnyílt volna a Global, de akkor ott is elégé nagy tömeg volt csúcsidőben. A Gymclassban pár alkalommal voltam, bár az is a Global megnyitása előtt, de ott is sokan voltak anno, ráadásul az volt a legdrágább hely akkor is. Szerintem kb egykutya mindkét hely (sok gép, kedves személyzet, normális öltöző), ha edzeni, ha nézelődni mész
Dönts inkább a szerint hogy neked melyik van közelebb, ha autóval mész akkor meg a pakolás a fontos úgyis. Vagy ahogy más is írtam 1-1 hónapot próbálj ki mindkettőbe...
-
-
quailstorm
félisten
Utóbbi 2 évben viszonylag rendszeres volt a kisebb nagyobb üzemszünet, leállás, PPPoE elutasítás. Valamint a csorona elején külföldre kb. 0 volt a kapcsolat, 10 Mbit/s sem volt meg.
Ár értékben még mindig a legjobb itt, amennyiben nincs Telekom optikád, akkor nem nagyon van jobb, mint a DIGI.
-
SirRasor
addikt
Digis vagyok vagy 10 éve és az online oktatásra való átállásnál tapasztalt kisebb zökkenőktől eltekintve soha semmilyen probléma nem volt vele. Makkosházán.
A Digimobillal is ugyanez a helyzet
3100-ért adnak 1000/300-at, a PING is jó és ha saját routert szeretnél, akkor a Digi webes felületén csak 1 kattintás Bridge módba rakni a routerüket:A saját routerüket használom és PC-n 850-950/250-350 mbitet tudok kimérni.
-
fradi81
veterán
Itt is 18 volt a gázkazán 'szerelése' alkatrészt nem cserélt csak pár dolgot letakarított azt mondta reggelre működni fog, persze nem. Arra nekem kellett rájönni hogy lesz fűtés mert vissza már nem jött csak igérgetett. Felveszik a pénzt aztán le vagy .... Tisztelet a töredék kivételnek.
-
Saját tapasztalatomból informálódok, volt kétszer fiatom, betegágy volt mind, közeli családban több ford is. Él az a szabály bizony (használtnál, újnál mindegy, ha a garancia időn belül továbbadod...). De amúgy nem kell hinni senkinek, a meghibásodási statisztikákat kell nézni, mind azt hozza ki, hogy él és virul a 3F szabály.
Ha van ilyen "közeli hozzátartozó használta új kora óta, minden karbantartást megkapott és semmi baja", azt bármiből meg szabad venni, de amúgy meg a nagy számok törvénye döntsön szerintem, ha nem akarsz felülni a szopórollerre.
De amúgy is nagyon fontos, hogy mire használod. Ha évente 5-10k körül városban, akkor gazdasági öngyilkosság bármilyen dízelt megvenni, ha meg 50k+ mégy autópályán, akkor meg nem szabad mást. -
macilaci78
nagyúr
Abban az autóban van egy másodlagos akku, a műszerfal alatt a sofőr bal térdénél.
Esélyes volt még a csomagtér valamelyik sarka, ürege is.Nameg van sok olyan autó, aminél az akku lehúzásával pár dolgot újra be kell állítani. Az enyémnél például az elektromos ablakok végállását, órát.
-
macilaci78
nagyúr
Az is kérdés, mennyit szánsz rá. Budapest XVII. kerületben főnököm S350 (W221) Mercijét kb 80k-ból glancolták ki, ez csak a beltér.
Srác írta facebook-on, hogy 3,5 órája csinálja és kész. A csomagtartó. Fele.
10+ éves autó, az utóbbi 6-7 évben legfeljebb a szemét lett belőle kidobva, de takarítva nem volt.
Viszont ezért az árért az utastérből kivették az üléseket, azok alját, helyét is kipucolták, csomagtartó kárpitot is kivették, stb. Ami ehhez kellett számítógépes segítség, azt is megoldották önerőből, hogy például ne légzsákhibával adják vissza a kocsit.
Az utastér valóban újszerűen tiszta lett, a csomagtérszőnyeg bolyhos maradt, de legalább nem volt benne az a néhány tucat elmorzsolt croissant. -
SirRasor
addikt
Youtuben van videó. Ha van ilyen célszerszám, akkor nem tűnik nagy dolognak.
Igaz eddig csak simsonban cseréltem gyertyát, szóval nem tudom -
csoszogi
tag
Ha van szabad USB helyed akkor ez a legolcsóbb megoldás:
[link]
Vagy ha nincs elég USB, akkor olyan is van amin van USB:
[link]Én mikor laptopot szereltettem, csak a kinyitás megnézés volt kb ötezer forint.
Én ide vittem szervizbe laptopot, többször többféle problémával (csak mechanikus) de megcsinálták mindig:
[link] -
lupus_l
aktív tag
Pletykák szerint a következő bejelentés a védettségi kártyával való fürdő használat lesz. Nem hinném, hogy a konditermeket ne tennék bele.
-
SirRasor
addikt
Csak érdekességként: nem láttam még olyan (max 2 éve lerakott) parkettát, ami ne lett volna valamilyen szinten hibás. Vagy recsegett, vagy rosszul volt összeillesztve és már látszottak a rések, vagy rossz helységbe rakták (pölö konyha), mert a *vízálló* se vízálló.
"jójójó, de biztos nem szakember rakta le VAGY a legolcsóbb silány lett lerakva"
Tény, ilyet is láttam, de pont 2 napja jártam egy szakemberekkel full felújított panelben (IKEA intézett mindent) és 2 szoba között már recsegett a járólap, a nappaliban meg több helyen is illesztési gondok voltak1 éven belül elkezdjük felújítani a panlet, ha nem költözünk el és ez alapján biztosan valami fa mintás vinyl padló lesz. Lerakni is egyszerű, aljzatkiegyenlítőzni se kell, tartós, meleg, puha és még olcsó is
Illetve akár drága is lehetne, de minden érv mellette szól.
martonx az ilyen régi gépeken a linux se jobb. Mert milyen linux? Évente 1x felhányok egy Ubuntut majd egy Debiant (éppen ajánlott UI-val..) egy régebbi gépre (C2D, 4 GB ram, 160-as HDD) és megnézem mennyit reszelődtek az éppen aktuális Win10-es buildhez képest. Milyen gyors a boot, milyen az update, Office telepíthető-e, böngészés, FHD youtube stream stb.
Fél éve csináltam ilyet. Röviden: Win10 nyert.
A hab a tortán az volt, amikor az Ubuntut kikapcsoltam, de nem kapcsolt még ki, mert várjak, amíg a frissítések települnek
Viszont az nagyon tetszett, hogy amikor betöltött bármelyik linux, akkor be volt töltve és kész. A HDD meg se nyikkant. Na ilyet a Win10 nem tud -
Ted_Beneky
senior tag
--> "Amíg végzik a munkát, nem tudnánk a lakásban közlekedni?"
A frissen lerakott járólapra nem léphetsz rá, míg meg nem köt a csempe ragasztó, ez 2-3 nap volt nálunk. Szélesebb folyosókon szokták azt csinálni, hogy hosszában az egyik felét készítik el és az üres részen járhatsz, azután meg a megkötött felén jársz és a frissre nem léphetsz rá.
A padló kiegyenlítőre (nálunk a szobákban a PADLOPON CN68-ast használtuk ) egy hétig nem léphettünk, az sokkal lassabban kötött. -
pulutodurumo
őstag
Nem akkora butaság, mint amilyennek elsőre tűnik. Ha a járólapra leesik egy fazék és eltörik, lehet cserélni. A laminált nem reped. Viszont a metlakit könnyű takarítani, az igaz. Nálunk egy bambusz "szőnyeg" volt a pult előtt az előző lakásban a járólapon, most laminált mintás linóleum van.
-
veze
őstag
Nem lesz elég a légkeverés önmagában, nálunk az alsó ment egyszer tönkre és képtelen volt 150 160 foknál feljebb menni.
Itt jön közbe az hogy ha értenél hozzá kicsit és nem lennel szakemberre szorulva..
Nyilván a szakember az cserélőmber ha nem kap pontosan olyat, akkor nem javítható és kész
Persze azért saját magának megcsinálná, ahogy én is megcsináltam, helyettesítettem mással, utángyártottal, hat hét ezerért, persze nem pont ott lesz a kivezetésnek a furat mint az eredetinek, hanem arrébb egy - két centivel. Na de hát mire való a furó...új luk a hátulján méretre és már be is lehetet szerelni a másfajtát. A bekötése meg mindegyiknek kb ugyanaz , 230at kell hogy kapjon . A régiről lekötöttem az újra meg rá.. No életveszély, a betét nem lett kókányolva , az bolti (gyári) állapotú csak épp másba valo . Még a teljesitmény sem fontos hogy egyezzen . lehetett az egyik 1200 a másik 1600 watt ugyis a hőfokszabályzó mondja meg neki meddig legyen bekapcsolt állapotban. elérte a beállított hőmérsékletet és elveszi tőle a feszt. Azóta is működik és ujra felfüt 210 fokra ( mert nem mindennek elég a 150 160 fok, amire képes volt)
fogyasztói társadalom.. vegyél ujat, az a kevés ember , aki meg ezt nem hajlandó elfogadni , hanem merészeli mégis megcsinálmi , helyettesíteni mással a direkt nem gyártott alkatrészeket, nos azok ugyis kevesen vannak, abba nem fognak tönkre menni gyártók, A gazdasag dübörög vegye mindenki az újat
ki kell venni a rosszat, hogy legyen minta, lehessen méretet mérni. egyrész beleférjen, másrészt a kivezetéseit lehessen csekkolni és keresni... érdeklődni pl [link] [link] [link] stb
Ez pont egy olyan dolog ami sosem látszik mennyire belevaló vagy helyettesitett csak teszi a dolgát, melegít -
macilaci78
nagyúr
A sütő a rossz, nem a hálózat. Nem egy bonyolult szerkezet, kb mint egy vasaló. Szerintem a fűtőszál égett ki, lett zárlatos.
Ha van több program a sütőben, próbáld meg kitesztelni, hogy az alsó, vagy a felső. Biztos van olyan program benne, ami csak az alsó, vagy csak a felső fűtőszálat használja.Nálunk a mostani sütőt 6 év garival vettük, fél évesen égett ki az alsó fűtőszál, 2-3 hét volt, mire megjött az alkatrész. Ugye, először kijött a szerviz, megnézte, mi a gond, kiiktatta a hibás alkatrészt, a többi funkciót használhattuk. 2-3 hétig csak felső fűtőszál és légkeverés, ez is hagyott némi mozgásteret, nem csak a grillezés és a melegszendvics volt az opció.
Én villanyszerelő helyett háztartási nagygépszerelőt keresnék.
Szegeden sosem kellett villanyszerelőt hívnom, mindig meg tudtam oldani magamnak, amit kellett. Budapesten is csak a lakásfelújításkor volt nálunk villanyszerelő, igaz, akkor volt villanyóracsere, hálózatbővítés és minden elektromos kábel újra vésve, húzva. -
macilaci78
nagyúr
Ha rögtön közbelép, akkor zárlatos. Ha eltelik akárcsak egy fél perc, akkor az adott kör túl van terhelve. A nagyobb kismegszakító megoldás, ha a mögötte lévő vezeték keresztmetszete is megengedi.
Az a kérdés, hogy a főzőlap a villanyos, vagy a sütő? Voltaképp mindegy, mert a dugvillás készülékeket max 3.500 W-ra szokták méretezni, ami 15,2 A, 16 A-es kismegszakító elbírja és a konnektorok is eddig mennek.
Viszont 1,5, illetve 2,5 mm^2 vezetékek vannak, előbbit a nagykönyv szerint 13 A-ig (2.990 W) szabad biztosítani, utóbbi bírna többet is a 16 A-nél, de ugye a konnektor már nem.
Ha nem dugvillás, hanem fix bekötésű, akkor oda leálltak 4 mm^2 vezetékkel és hozzá kismegszakítóval, esetleg 2-3 fázissal.
Amúgy egy villanysütő önmagában 2.500 W körül szokott menni, önmagában nem sok. Ha van más nagyobb fogyasztó azon a körön, akkor viszont simán közbelép a kismegszakító. A hűtő, fagyasztóláda állandóan megy, mikró, vízforraló, kávéfőző nem.Ha zárlat van, a Fi-relé is leold, de rögtön.
-
Nekem mikor beletolattak a 206-os jobb első sárvédőjébe 5k-ért csinálta meg egy barátom.
Akkor nézegettem a szín azonos bontott (könnyen cseréhető mert csavarozott) sárvédőket
8-10k/db volt akkor ez 2-3 éve lehetett.
De mivel fél nap alatt megvolt és a festés sem sérült így az óta is úgy áll. -
solena
tag
Elég kitartóan simán, de ha van anyós-hajszárítód, az még jobb lehet, csak arra vigyázz, hogy a festéket ne hólyagosítsa fel (nem tudom, hogy a festék mennyire hajlamos rá). De rásegíthetsz azzal is, hogy beröffented a motort, és hagyod, hogy részben az is átmelegítse. Egy próbát szerintem megér.
-
veze
őstag
18-án érdeklődtél itt, gondolom akkor utána mentél oda, és ma vasárnap, tehát akkor már tegnap 23-án kész volt, érdekes..
Mert nekem a hét elején ( 18-án) egy munkára ( ami szintén nem nagy, több napos, inkább csak egy órás) azt mondták hogy egy hét mulva van csak időpont.. (Szekeres Bt)
ott is hagytam őket és másnap megcsinálta más -
-Tsaba-
tag
Én nem hallottam róluk jókat, bár személyes tapasztalatom nincs velük. Ha már arra felé nézelődsz akkor a Szekereséket ajánlom (Szántó utca). Nekem mindent korrektül megcsináltak, viszonylag jó áron, igaz volt hogy sokára adtak időpontot.
Ill a Gera autószervizről is jókat hallottam...
-
vizslakutya
senior tag
-
csoszogi
tag
A feleségemnek állandó a belváros, de más a tartózkodási hely. De kaptunk oda, vagyis akkor az állandó számított, nem ahol életvitelszerűen él, nem is kérdezték meg, mikor odaadta a lakcímkártyát. Viszont amíg érvényes a lakcímkártya, el kellene fogadni, hogy a tartózkodási helyeden vagy életvitelszerűen, max egy igazolást kérhetnek, hogy igen igazolod. De ez jogászi feladatkör, egy jogászt, vagy az ottani jogászt kellene megkérdezni, nem az ügyintézőt.
Nekem is volt ebből gondom, más ügyben mert az állandó másik megye, és az számított, de volt, hogy el lehetett egy nyilatkozattal intézni. -
Soriano
tag
Igen, bármikor lehet kérni évközben is. Ezt a szerződő (akinek a nevén van a szerződés), vagy meghatalmazott kérheti. Telefonon is lehet, írásban (email/posta), vagy személyesen. Közlitek, hogy mennyi az állás, addig készül egy elszámolás és a tulaj elszámol az előző lakóval. Így biztosan nem fizetitek más fogyasztását. Ugyanígy, ha majd ti is kiköltöztök. Ha így csináljátok, akkor lehet közben átalány is, mert ha többet is fizetnétek be, mint ami elfogy, a két állás között biztosan lesz elszámolás és a túlfizetést vissza lehet igényelni. Egyébként én erősen ajánlom, hogy a te nevedre legyen átírva a szerződés, mert ha a tulaj nevén van és nem ad meghatalmazást (írásos, két tanuval hitelesített), akkor semmit nem intézhetsz, még csak tájékoztatni sem fognak. Persze a meghatalmazás is jó megoldás, de ha egyik sincs, akkor csak a tulaj intézkedhet majd. Nyilván ez attól is függ, mennyire rugalmas, mennyire lesztek jóban, de mindkét fél életét megkönnyítheti, ha te is tudsz intézkedni.
-
macilaci78
nagyúr
A tulajdonosnak kell bemenni felmondáskor az előző lakóval a szolgáltatóval, hogy ez az aktuális óraállás, kérünk egy elszámoló számlát. Vagy legalább a tulajdonos nézze meg, hogy számla szerint hol tartanak az elszámolt mennyiséggel és rendezze le az előző lakóval.
Albérletnél a világ legnagyobb baromsága az átalány elszámolás. -
Rick4
félisten
Átalány semmire se jó, egyrészt bejelentitek a gázműveknél, villanynál, víznél, hogy a tulaj nevére eddig az óraállásig egy számlát szíveskedjenek kiállítani, és onnantól te fizeted, sem a más fogyasztásáért, sem a más tartozásáért nem vagy felelős..
Gáznál pl inden hónapban megnézed az óraállást, és androidra van app, ( földgáz app) ahol lejelented, ez alapján érkezik a számla. Az átalány nincs összhangban a te fűtési igényeiddel, ráadásul most fél évig nem kell fizetni, mire csengetnél bármit is? Ha októberben adódik egy jobb hely, átléptek, innen hogy szerzed vissza a befizetett átalány, és a valós fogyasztás közötti összeget? -
Soriano
tag
Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Bármelyiket választod, fontos, hogy beköltözéskor és kiköltözéskor is készüljön az akkor aktuális merőállással egy-egy számla. Így mindegy, hogy mennyi időre mentek, vagy melyiket választod, mert annyit fogsz fizetni amennyit az ott töltött idő alatt elhasználtatok. Bár rövidebb időre én a diktálást választanám.
-
SirRasor
addikt
A lehető legrosszabb fűtés. Munkatársam olyan albiban is volt:
1. nagyon drága. Fáztak, alig ment, és így fizettek 25-30k-t olyan 6 évvel ezelőtt.
2. eleszi előletek az oxigént..Hogy az általány jobb-e? Tudja a fene...szerintem biztosan a fogyasztás alapján lévő számlázás a jobb, mert ott annyit fizettek ténylegesen, amennyi elment. A másikkal lehet trükközni.
-
-Tsaba-
tag
Legutóbb mikor nagyobb út előtti átvizsgálásra vittem (Horvátország) akkor kb ugyan azt csinálták mint a műszakin (futómű rángatás, fék próba, alá nézés, stb.). Max érdemes rakérdezni telefonon sztem csak idő és pénz kérdése (elég jól fel vannak szerelve ahogy néztem)... Biztos látták ők is azt a "sorozatot"
-
-Tsaba-
tag
Szekeres 2002 bt, Szántó utca. Nekem évek óta ők javítják/vizsgáztatják az autómat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest