- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #87222 üzenetére
Nem tiltották ki, csak még nem reinkarnálódott Rick5 néven? Még régebben mesélte itt, hogy honnan ered a nickneve.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
sarkanyolo2 #87222 üzenetére
Os.Int. alapfok megszerezve.
Ügyes húzás.
-
DarkByte
addikt
válasz
sarkanyolo2 #87123 üzenetére
Konditerembe jártam eddig, ott is felváltva cardio és erősítő. Azért nem szakítottam szét magam sose. Kajára próbálok oda figyelni, kenyér és pékárukat én is kidobtam teljesen, este nálam is csak mogyoró illetve egy kevés gyümölcs; de azért nem mindig sikerül tartani. Ha társasági alkalom van, akkor nem szoktam olyan szigorú lenni (ez azért nem sokszor van). Azért két év alatt így is fogytam 15kg-t apránként. Még egy 10kg mínuszt el tudnék képzelni.
Cardio-t én is úgy csináltam hogy YT-re válogatok magamnak hosszabb videókat és úgy könnyebben telik.Szobakeróm nincs, viszont abból is ha már vennék valami komolyabbat. Az olcsó vackok terhelés állításban elég gyorsan kevesek tapasztalatom szerint. Az edzőtermiek pedig ott vannak árban mint egy jobb gamer laptop
-
válasz
sarkanyolo2 #86996 üzenetére
Mert szerinted csalnak a halálozási adatokkal, vagy miért nem mérvadó?
-
Agyasima
őstag
válasz
sarkanyolo2 #86904 üzenetére
Asszem, ősszel vettem 3 nagy csomaggal. Még 2 bontatlan. Szerintem megvárom, amíg akciós lesz megint.
-
martonx
veterán
válasz
sarkanyolo2 #86879 üzenetére
Élelmiszeripar pont olyan téma, ami nem igen fog leállni.
-
csoszogi
tag
válasz
sarkanyolo2 #86879 üzenetére
Hoppá jogos...
-
csoszogi
tag
válasz
sarkanyolo2 #86877 üzenetére
Milyen nagyobb gyár, termelő van itt Szegeden? Mire gondolsz?
Amúgy nem tudom mit aggódunk, mi vagyunk a harmadik legfa**ább nemzet:
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #86572 üzenetére
Ha EMAG árulja, akkor csak nem lehet jogilag parás. - Erre nagy összeggel ne fogadj.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
sarkanyolo2 #86534 üzenetére
Ha megprópálod, és nem lesz elég jó, akkor PolyWatch. Órák plexi üvegére szokták használni. Hibátlan eredményt ad, használom én is. Hátránya, hogy neked egy egész tubus el fog menni valószínűleg.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #86534 üzenetére
Próbáld meg 1 autólámpa polirozónál,mondjuk ez nem olyan kemény, de hátha.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #86486 üzenetére
Köszi,80 -as évek elején készült az NSZK- ban. Ma volt 1 kis időm ,elő is vettem,működik rendben ,a hangerő potméter kiszáradt,csak sajnos már nem találok embert,aki ilyeneket javít,rendbehoz. ( Totya mester,te nem töltöd ilyesmivel a szabadidőd?? )
Találós kérdés,az ott levő borító mit tartalmaz? ( az nem válasz,hogy 1 hanglemezt!) 😄 -
vizslakutya
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #86475 üzenetére
-
válasz
Üdv!
Mi a kérdés?
-
martonx
veterán
válasz
Gyerekkoromban láttam már olyat. Mi a kérdés?
-
válasz
sarkanyolo2 #86384 üzenetére
Ha online elérhető valami referenciamunkája, akkor jöhet a link, köszi!
-
Vesztor87
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #86368 üzenetére
Nekem upc van, érdekel a dolog.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #86368 üzenetére
Csak Szeged?
Milyen eszköz és mire kéne használni? -
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #86335 üzenetére
Ritkán vagyok Pesten. A munkahelyem és a lakhelyem is Budán van.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #86333 üzenetére
Sőt, lassan elkészül a tram train is.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #86321 üzenetére
bocs, akkor én voltam figyelmetlen.
Win10-hez keresek hozzáértő emberkét.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #86311 üzenetére
Lenne egy önhordó falépcső tölgyből, alatta bútorozva tölgy furnérral, felül a korlát helyett komódsor szintén tölgy furnérral. Mind színre pácolva, lakkozva, Budapest XI. ker-ben.
-
csoszogi
tag
válasz
sarkanyolo2 #86310 üzenetére
nem, a papíron is amit kaptunk a kormányablakban, a lakcím szerepel, mint kézbesítési pont. Ez volt amit legelőször megnéztünk, nem e elbaltáztunk valamit.
-
nap
addikt
válasz
Fával, vagy bútorlappal dolgozik?
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Hali!
Bezzeg, amikor asztalost kerestünk nem szóltál.
Hetek óta várom az asztalos, de sajna leszerződtem vele.
-
tisn
addikt
válasz
sarkanyolo2 #86228 üzenetére
nekem is dg van, mi a bajod vele?
-
csoszogi
tag
válasz
sarkanyolo2 #86233 üzenetére
csak érdeklődnék, mindkettő fajtát ittam, nekünk Nespresso van. De amúgy én sima kotyogósat iszok, van egy egyszemélyesem..
Milyen "különbséget" keresel? Miért szeretnél váltani?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
sarkanyolo2 #86228 üzenetére
Nekem van DolceGusto.
-
tisn
addikt
válasz
sarkanyolo2 #86197 üzenetére
az a baj, ez nekem mar nagy valoszinuleg. a gyereknek jo lesz par ev mulva
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
sarkanyolo2 #86186 üzenetére
Basszus, komolyan nem írtam méretet, omg.
44,6-os a cipellő. 27,5 cm a belső hossz. Legszélesebb részén 11 cm-es a talp. Nekem is szartaposó széles, csak hosszproblémák vannak.
-
proper
őstag
válasz
De a méretet még mindig nem tudjuk
-
tisn
addikt
válasz
mekkora méret? bár biztos nem jó a széles labfejem miatt. gyereknek is kenytelen voltam kipstat venni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Így kép alapján rám tuti kicsi, sajnálom.
Nem is javaslom ezt a cipőt senkinek sem méretprobléma miatt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #86182 üzenetére
Nem látunk rá ilyesmikre. Sima mezei júzer vagyok, a plusz annyi, hogy a korrektroknak fenntartott egyetlen topikot látjuk, írhatunk bele, topikgazdák vagyunk ott.
Illetve a Logout-ra feltöltött címlapos írásokba belenyúlhatunk. -
Orionk
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #86160 üzenetére
Igen, a Lufthansáról tudok.
Ők Budapestről jönnek igazából, mert ott már van egy 300 fős kirendeltségük és abból hoznak le projekteket Szegedre. -
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #86141 üzenetére
Egyik ismerősöm igen.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85964 üzenetére
Ment neked is privát.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85955 üzenetére
Sajnos csak a két ünnep közt vagyok Szegeden.
-
Agyasima
őstag
válasz
sarkanyolo2 #85812 üzenetére
Munkahelytől és munkakörtől függően 200 és 900 közt.
És mivel a fizu mindig minden munkahelyen titok a szektorban, így össz. 1 kollégám fizuját tudom. (Meg martonxét
) És ezzel gyanúsan mindenki más is így van.
Szóval a gugli ez esetben inkább barátod mint mi. -
tisn
addikt
válasz
sarkanyolo2 #85814 üzenetére
vallakozokent, az lemaradt
olvastam aze' 8-10k-s oradijakat is itthon -
tisn
addikt
válasz
sarkanyolo2 #85812 üzenetére
6 eve neztem utoljara feljeszltoi melot szegeden (ce glass) netto 5k+fa oradijra sajna csak csovaltak a fejuket. amugy felvettek volna szivesen.
mondjuk jobb is, faxom jarna ki szivesen szatymazra -
martonx
veterán
válasz
sarkanyolo2 #85803 üzenetére
Én már 6 éve nem Szegeden dolgozok programozóként. Évente átlag egy állásinterjúra visszajövök, mert mégis csak jó lenne Szegeden dolgozni, de a fizetési igénynél mindig elvérzik a dolog.
-
tlac
nagyúr
válasz
közel sincsenek olyan mesebeli számok, mint amiket lehet olvasni a nagy hírportálokon, hogy mennyit kapnak az emberek
Szeged Pest között kb. lehet egy 1,5-es szorzó -
lorcsi
veterán
válasz
itt néznék szét a helyedben: [link]
amúgy legutóbbi tudomásom szerint elég gatya az itteni fizetés...sok ismerősöm pattant inkább pestre a jobb fizu miatt
-
tisn
addikt
válasz
sarkanyolo2 #85615 üzenetére
milyen ugy?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85615 üzenetére
Lugosi fórumtárs.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85579 üzenetére
Nem is tudom, van-e a nagyobb budapesti ingatlanokon kívül másik saját tulajdonú ingatlanja a Magyar Telekomnak. A Posta Palotát is csak bérelték. Én még ott dolgoztam. A költözés előtti években jöttem el. Várták, mint a Messiást.
A mostani munkahelyemen már az új helyen lerakott padló felújítására adtam árat. -
martonx
veterán
válasz
sarkanyolo2 #85495 üzenetére
Ha magánszemély vagy, akkor tényleg a kutyát - macskát nem érdekli, hogy jogtiszta-e a windowsod, azon kívül, hogy az MG jogtisztának látja, és jönnek rá rendszeresen az update-ek. Ha magánszemélyként tényleg oda eszkalálódik bármilyen probléma, hogy már azt kell bizonygatnod, hogy a windowsod jogtiszta, akkor igazuk van a többieknek, hogy az már csak a legkisebb gondod lesz, a sok egyéb büntetési tételed mellett
Azonban, ha cég vagy, akkor nagyobb eséllyel bele tudsz futni, valami szoftver eredetiség igazolós kínlódásba, ez esetben lehet értelme annak az ügyeskedésnek, amit Totya javasolt. Ugyanakkor ha cég vagy, szvsz az már rég rossz, ha a cég clashflow-ja azon múlik, hogy tudsz-e kétes forrásból jogtiszta windowst beszerezni, vagy megvetted normál áron boltban számlával.
Összegezve, ha magánszemély vagy (beleértve az egyéni vállalkozót is), akkor nincs mitől tartani, abbahagyhatod a téma körüljárását. Ha cég vagy, akkor inkább menj vedd meg a boltban számlával normál áron.
-
nap
addikt
válasz
sarkanyolo2 #85485 üzenetére
Ha már valamit bizonyítanod kell, az lesz a legkisebb problémád, hogy eredeti-e a windowsod...
-
válasz
sarkanyolo2 #85485 üzenetére
Kinyomtatod az utalási igazolást aminek a közlemény rovatába beírod,hogy "Windows licensz"
Azt is igazolod,hogy vetted,mit vettél és kitől...
Ha a W10 nem eredeti akkor elég instabil lehet az op rendszer és akár hardware hibának tűnő problémákat is okozhat(LAN,WiFi szakadozás,kép villogás,fagyások stb.) -
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85482 üzenetére
És ha használt gépet vettem például magánszemélytől?
-
martonx
veterán
válasz
sarkanyolo2 #85470 üzenetére
Miért, ha a laptopot windows-al veszed, arra hol vetted a windowst? Arról sincs papírod. Amíg maga a Microsoft szerint jogtiszta a windows-od, addig mást se érdekel, hogy tudod-e számlával igazolni.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #85470 üzenetére
Nem kell hivatkoznod semmire. Ha a Windows kiírja, hogy regisztrálva, onnan kezdve senki sem kötöszködhet.
-
válasz
sarkanyolo2 #85424 üzenetére
[link]
"Ez öröm és boldogság"....
Nem igazán értem a fejlesztők ezen törekvéseit amikor 100x belebuknak 1-1 projectbe és egy kis idő elteltével újra előveszik a sok esetben bosszantó,értelmetlem,iracionális ötleteket,alkamazásokat,kiegészítőket stb. -
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85344 üzenetére
Remélem, a légtelenítő működik, mert különben komoly gondban leszel.
Illetve ha szar a csap, a rengelyen lévő tömítés is lehet bajos és spriccelhet a víz, ha erőlteted.Viszont társasházban ez a csőhálózat nem a tied, szóval vagy a társasházé, vagy távhőszolgáltatóé. Oldják meg ők.
-
martonx
veterán
válasz
sarkanyolo2 #85346 üzenetére
Nem mint esetleges, hanem az a kapocs. Ami számomra még kérdés, hogy ez 100%-ban magával rántja a szegedi laptopszalont is, vagy némi brand váltás után menni tudnak a dolgok náluk tovább.
De ebben Boba, Totya tudna pontosabbat mondani. -
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85339 üzenetére
Én anno gázcsap standard foganytúja helyett vettem hosszabb kart, mert a lányok a sarokban lévő csappal nehezen boldogultak. Lehet, neked is elég ennyi. Levettem az eredetit, megmutattam a szerelvényboltban, hogy ilyet keresek nagyobb erőkarral.
-
válasz
sarkanyolo2 #85334 üzenetére
"Minden csavar minden zár,
Balra nyit és jobbra zár"
(Kivételek azok amelyek fordítva működnek.De ezekből van kevesebb) -
válasz
sarkanyolo2 #85332 üzenetére
Másik irányba se megy?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #85323 üzenetére
1 próbát megérne,levenni a termoszelepet és megnézni, hogy nincsen e beragadva a radiátor szelepe? Egy kis tűszerű benyomható pöcök,ha szépen,rugózva jár,akkor jó.
-
válasz
sarkanyolo2 #85325 üzenetére
El van. Legalábbis a képen úgy áll...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85323 üzenetére
Hát ez meg micsoda? Úgy értem, mi az a légtelenítő fölött menő cső, ami hozzáérne a légtelenítőhöz?
Ha el van zárva a légtelenítő golyóscsapja, akkor hogy lehetsz biztos abban, hogy nem levegős a rendszer?
A klíma kültérid nem sípolhat? Helyileg ott megy annak is a csöve. Nincs véletlenül az is beüzemelve? -
csoszogi
tag
válasz
sarkanyolo2 #85320 üzenetére
nem én a termofejes szelepre gondoltam, amit beállítasz mennyire legyen meleg vagy ha nincs neked ilyen, akkor amivel elzárod meg kinyitod a fűtést, semmi erőlködés nem kell hozza. Amit macilaci78 írt én arra gondoltam.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #85309 üzenetére
Mi is távhősök vagyunk, 6 emeletesben a 3. emeleten.
A hálószobában az ágy melletti radiátor termofejes szelepe sípol egy bizonyos álláson. Egyik évben szétszedtem, kipucoltam, ecetben áztattam, új gumigyűrűk, de ugyanúgy sípolt. Másik évben a komplett szelepet lecseréltem, de az is sípolt. Minden nyáron leengedik a vizet a radiátorokból, most elzártam alul-felül a szelepeket, így nyáron is volt víz abban a radiátorban, kíváncsi vagyok, sípolni fog-e. Már nagyon unom.
Nem hangos, általában csak akkor tűnik fel, amikor már sötét van és csend. Van, hogy lefekvéskor nincs is, csak valamikor éjjel 2-4 közt ébredek fel rá. -
csoszogi
tag
válasz
sarkanyolo2 #85311 üzenetére
No nálunk akkor jött elő, miután leszigetelték az épületet, és a fűtést is korszerűsítették. Thermoszelep, lapradiátor, hőmennyiség mérő, plombázva ahogy kell a radiátor. Lakásfüggő kinek mennyire sípol. Az ok a keringető szivattyú, legalábbis nekünk ezt mondták az egyik lakógyűlésen. Lehet nálatok a tetőrészen van a szivattyú, ennek utána lehet járni, azért nálad a leghangosabb.
Más-más az intenzitása, napszak nap meg a f**sz tudja mitől függő. Kurva zavaró. A megoldás az lett, hogy attól függően mennyire nyitottuk ki az elzárócsapot a sípolás is változott. Ezt néha naponta kell állítani.
-
nap
addikt
válasz
Tömd körbe a csövet büdös zoknival! Az elvileg elég sokat csillapít, meg kezdd el tanulmányozni a szelepet (esetleg burkolat nélkül is), hogy az elfordításával változik-e a sípolás frekvenciája.
-
solena
tag
válasz
sarkanyolo2 #85316 üzenetére
Naugye
Tipli van kifele, ha megteheted, úgyis nemsokára jön a rosszidő, egy kis D-vitamin meg sosem árt
-
solena
tag
válasz
sarkanyolo2 #85314 üzenetére
Jóidő van, menj ki a ződbe
-
tisn
addikt
válasz
Bármilyen ötletre vevő vagyok.
most jo aron mennek a panelek, vegyel egy egyedi futesu teglat -
solena
tag
válasz
sarkanyolo2 #85311 üzenetére
Valószínűleg légtelenítik a rendszert indítás előtt, és indul a szezon. Általában október közepén szokták.
-
solena
tag
válasz
Eddig volt fűtés? Ha nem, akkor valószínűleg most légtelenítik a rendszert, és indítják a szezont.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #85236 üzenetére
Volt az Felsővárosban is kb 10 perces.
-
SirRasor
addikt
válasz
sarkanyolo2 #85226 üzenetére
Hátha...amúgy csak úgy belefeküdni tényleg nagyon kényelmes. Nyilván mindent meg kell szokni
tisn bár csak..
-
SirRasor
addikt
válasz
sarkanyolo2 #85214 üzenetére
Nincs kifeküdve, szóval jó lesz.
Megvettük; ilyen rosszul rég aludtamGyapjú takarót kettőbe hajtottam és azzal puhítottam tegnapelőttig (de az meg túl meleg..):
Kivettem a gyapjút, maradt a kemény ágy:
Jysk-es drága latexes fedőmatraccal:
Most nem a baba ébresztgetett éjszakánként -
csoszogi
tag
válasz
sarkanyolo2 #85214 üzenetére
forgatni kell az segít valamennyit.
-
SirRasor
addikt
válasz
sarkanyolo2 #85208 üzenetére
-
lupus_l
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #85038 üzenetére
Makkos-erdő soron, lakópark oldalon biztosan elérhető.
-
fradi81
veterán
válasz
sarkanyolo2 #84944 üzenetére
Ezt neten kell előre fizetni jól látom?
-
ritkaság
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #84849 üzenetére
Szerintem reálisat!?!?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #84816 üzenetére
Újbudáról semmit sem hallani az egészből, ehh, már a hallásom is romlik.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #84586 üzenetére
Lehetsz navos is akár, minden le lesz papírozva.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #84571 üzenetére
20,9, hogy pontos legyek.
Ami nagy előnye, hogy oldalsó szomszéd nem nagyon van, csak az udvari zajok jönnek be, de a szomszédok gyerekei is már gimnazisták, vagy idősebbek. A közös képviselő is talpra esett.
-
ShadowX
őstag
válasz
sarkanyolo2 #84493 üzenetére
Nem
Kossuth Lajos sgt. De jó tudni hogy többfelé is ez volt.
-
-Tsaba-
tag
válasz
sarkanyolo2 #84387 üzenetére
Nekem anno azt mondták hogy csak 99 éves koromig járhatok
-
csoszogi
tag
válasz
én is ezt tudom: SZTE, konkrét:jogi kar, fizetős van diákigazolvány, rokon másod éves
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SZTE, nem tudok felső korhatárról.
-
lorcsi
veterán
válasz
sarkanyolo2 #84378 üzenetére
Ja, tenyleg!
-
lorcsi
veterán
válasz
sarkanyolo2 #84376 üzenetére
Koszi!
Budapesten hallottam- fb ?
-
lorcsi
veterán
válasz
sarkanyolo2 #84372 üzenetére
Függönyről lenne szó
3 kis csomag -
sarkanyolo2
őstag
válasz
sarkanyolo2 #83283 üzenetére
Postaláda story end.
Tegnap SZISZ lakáskezelőt felhívom, kellene lakatos. Jön délután, hát ki volt, nem az aki áprilisba otthagyta belefúrva este és sose láttuk többet....
Anyagáron egy ezresért megcsinálta, bódogság.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #84127 üzenetére
Ha új a postaláda, akkor szerencséd van, biztosan kapni azonos típust és színt, az egészet tudod cserélni. 40 éves postaládánál necces lenne.
SirRasor: melóhelyem társasházban van, a cégeknek raktak fel egy sor postaládát, a mienk még szabadon van, nincs benne zár. A közös képviselő azt mondta, ha rakok bele zárat, használjam. Elmentem a zárszaküzletbe, miután lefényképeztem a postaládát, hogy zárat kérek. Visszakérdezett, milyen méret, mekkora zárnyelvvel, stb. Szóval nem olyan egyszerű ez.
Ez alapján még az is benne van a pakliban, hogy a fórumtárs nem megfelelő zárat vett. -
SirRasor
addikt
válasz
sarkanyolo2 #84127 üzenetére
Nekem 3k-ért tett be új zárat a szaki
Csak az enyémből hiányzott, szóval a kinyitás az nem volt téma.
De amúgy ezek egyszerűek, mint a faék...sima lockpicking, no? -
veze
őstag
válasz
sarkanyolo2 #84064 üzenetére
egy lépcsőházi levélszekrényhez kell egyáltalán fúróó ?
egy csombosabb csavarhúzóval ki lehet nyitni, aztán lehet leszerelni cserélni mittudomén -
csoszogi
tag
válasz
Szintén panel, nálunk kombinálták macilaci78 ötletét: postaláda, kihajtod erőszakkal a fedelet ahol a zár van. Nyelv így kiakasztható. Így nyitva a postaláda. És valóban belső anya van, letekerhető kivehető így a zár. Aztán új betét, kis origami, visszahajtogatod, kicsit rusztikus de jobb lesz mint újkorában.
Version B: rácsavarozol egy újat a régi postaládára. Ilyet is láttam.
De ami a legolcsóbb legcélravezetőbb lenne, tényleg keresni egy szakembert....már ha ennyire nem megy....
Hogy néz ki a postaláda? Ilyen:
-
Rick4
félisten
válasz
Tegyél már be egy fotót, mit fúrtatok rajta..
-
Rick4
félisten
válasz
sarkanyolo2 #84062 üzenetére
Eszköz van a vám téren a kölcsönzőben. De eddig mivel túrtátok, amerikánerrel, vagy kis rózsaszínű műanyagfúróval?
Hogyhogy nem történt egy óra alatt semmi?
-
Rick4
félisten
válasz
sarkanyolo2 #83964 üzenetére
A töltés mennyiségfüggő, a tisztítás 10K körül megy, a legprofibb, akit ismerek, az egy kis csapattal csinálja, cserébe náluk alaposabb nem nagyon van, kompletten szétszedi a beltérit, kitakarít mindent, összeszerel, maga után eltakarít. Másik 5-6 csapat, köztük komoly cégek is levitézlettek már ilyen feladattal, van aki 10 perc alatt összecsapta, szagos vízzel locsolgatta, más még a kifolyó csövet is képes volt széthúzni, hadd csorogjon ott a folyadék, miután elment.
Én megoldom itthon magamnak egy db 2000Ft-os spray segítségével, valójában nem olyan nagy meló ez, hogy kis kézügyességgel ne lehetne megcsinálni, ugyanazt az időt akkor is eltöltöd a dologgal, ha más háta mögött állsz... -
Cyrin
addikt
válasz
sarkanyolo2 #83964 üzenetére
téves...bocs
-
Rick4
félisten
válasz
sarkanyolo2 #83920 üzenetére
Oké, van egy 35m2-es garzonom, annyiért kivehető.
-
Rick4
félisten
válasz
sarkanyolo2 #83913 üzenetére
Annyi pontosítás sincs, hogy 23 m2-es garzon kell 40-ért, vagy 250 m2-es ház 300-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest