- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
gubisadam #44114 üzenetére
Vajdaságban sem különb a helyzet. Szigorúan keréknyomban, legalább 2-3cm peremmel. Persze ez csak ott probléma ahol van aszfaltozott, normális út. Nálunk szerencsére ebből kevés van, nemrég egy kutatás megállapította, hogy az a város szerkezetű település (igen, így határozták meg, de a szememben egy szutykos kis falu), ahol élünk, közutak mindössze 40%-a rendelkezik útburkolattal (beton-aszfalt), annak is 90%-a toldozott-foltozott...
Természetesen az útadót és a biztosítást fizetnünk kell, a regisztrációs díjak mellett. (Évente kb 300 euró, ha 2L lökettérfogat alatt vagy). -
opr
nagyúr
válasz
gubisadam #44092 üzenetére
Igen, ez így van. Nekem nemrég kellett pollenszűrő a kocsiba. Ugyanazon a webshopon belül, ugyanaz a termék, ugyanaz a méret, típus, cikkszám, minden. Ha úgy kerestem rá, hogy lexus, dupla volt az ár ahhoz képest, mint ha úgy kerestem rá, hogy corolla. Ha meg úgy kerestem rá, hogy prius, akkor még a corollához képest is bő 15%-al olcsóbb volt. Persze mindegy hogy kerestél rá, a leírásban szerepelt minden kompatibilis kocsi. Érdekes volt viszont, hogy yarishoz drágább volt, mint priushoz, ez tippre a rengeteg überes miatt lehet, ott fontos, hogy a létező legolcsóbb árat mutassa a bolt, ha el akarja adni.
-
-
426os
őstag
válasz
gubisadam #32022 üzenetére
Én egy ideje már senkinek semmilyen számítógép rendberakást nem vállalok, csak egy nagyon szűk családi/baráti körnek, de mindig úgy kezdem, hogy mentsenek le mindent, ami kell én nem fogok senki szemete között válogatni. Kimásolni egy pendrive-ra/hdd-re mindenki tud szerencsére, ne kelljen már azzal is nekem foglalkozni, hogy vajon a sokadik "Új mappa (x)"-ban a C gyökérben mi van, meg az még kellhet-e és utána órákig nézni, ahogy a lapocska átrepül az egyik dossziéból a másikba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest