- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keil Walker
aktív tag
Zelos GT
Pofás lett szerintem. Bejön a fekete számlapos.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
fagyalllo #266524 üzenetére
Szigetszentmiklóson Kriston Károly engem nem szokott elhajtani az NH werkes kínai óráimmal (kisebb hibák voltak). De kisebb hibát már javított st19-es órámban is, illetve rákérdeztem akkor és a tmk-t is elvállalja, ha szükséges lesz.
A nagyon alja kínai werkekre nem tudom mit mondanának, de Seiko, Miyota nem lehet probléma. -
Keil Walker
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #264209 üzenetére
Nekem is a Teal tetszik a legjobban. Talán fekete helyett acél lünettával még jobb lenne. Vámáfáfal együtt is kb egy 5kx ára, szerintem nem rossz érte.
Ez sem rossz, ezt a számlapot megnézném élőben:
-
Keil Walker
aktív tag
Menők ezek az új Zelos-ok és az áruk sem vészes.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #262924 üzenetére
Igen, Escapement Time, NH werk, 42mm a tok átmérője és így néz ki a 20cm kerületű csuklómon:
-
Keil Walker
aktív tag
Kéne még valami kék számlapos, valami katedrális mutatós és valami bronz tokos.. ja és egy nagyobb doboz -
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
Ha egyszer valakit örökre tiltanak a fórumon, aztán visszajön trollkodni és még be is vallja, hogy renick, akkor miért kell büntetgetni? A renick is azonnal ban kéne legyen.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
bigmasterg #254798 üzenetére
Igen, innen.
-
Keil Walker
aktív tag
Kvarcválság után jöhet a "lenkerék" válság.
Más: Kollégám rendelt a Merkur honlapjáról egy órát. Tegnap hozta a futár, de nem kellett fizetni sem áfát, sem vámot. Létezik, hogy az Aliexpress-hez hasonlóan ők is már az adózott árat tüntetik fel? Vagy csak mákja volt a kollégának?
-
Keil Walker
aktív tag
Hm, ez a Ventus egész fincsi
A többi szín se rossz [link] -
Keil Walker
aktív tag
Augusztus óta nem olvastam ezt a fórumot, most pár nap alatt végigpörgettem. Tök jó, hogy eltűnt az energiavámpír. Remélem nem tér vissza.. khm..
Dzsi23: láttad az új Merkur pandát? [link] Nekem ez bejön, de jó lenne látni több képet vagy videót róla.
A Facebook oldalukon találtam még ezt a képet:
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker #243695 üzenetére
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #243691 üzenetére
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
kabalapasika #223691 üzenetére
Igen, nagyon szeretem. Egyik kollégámnak van óceánmegmentős Seiko tekije és ő is elismerően nézegette. Minőségben, kidolgozottságban szerintem egy szinten vannak. Nyilván vannak különbségek, így nem lehet egy az egyben összevetni.
De majd kíváncsi leszek a te véleményedre is -
Keil Walker
aktív tag
válasz
kabalapasika #223679 üzenetére
Ebben a youtube-os videóban mutatják a doboz tartalmát: [link]
Nekem is ezeket adták hozzá, de nekem más volt a doboz. Viszont én az ebay-ről rendeltem, mert nem volt akkor készleten a Merkur honlapján.
A videóban szereplő óra azonban biztos, hogy onnan érkezett, ahonnan te rendelted, mert a kuponkódot ebben a videóban találtam :) -
Keil Walker
aktív tag
Két új dolog is leesett most nekem: a DFI-n vannak G-Shock-ok és ebből az alap 5600-asból van napelemes verzió is [link] ( nem videó :) )
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #223188 üzenetére
A Seiko is rájött, hogy a teki az zöld [link]
Itt egyszínű a számlap, viszont az ár nem ugyanaz.
Nekem ez is nagyon tetszik, kéne :) -
Keil Walker
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #223154 üzenetére
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #223154 üzenetére
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #220764 üzenetére
:D
Ezt biztos, hogy nem fogom eladni, mert ajándékba kaptam a feleségemtől. Szerencsére elszólta magát, hogy órát fog nekem venni, mert amiket ő nézett azok nekem egyáltalán nem, vagy csak picit tetszettek volna. Úgyhogy csináltam neki egy listát, amiről ez lett a befutó. Majdnem egy Strela lett, de az drágább lett volna, mint a rá szánt keret (100ezer Ft). Azt majd megveszem egyszer magamnak :) [link]
220771@@mriya@: tetszik a számlap színe, a többi része nem az én stílusom :)
-
Keil Walker
aktív tag
Köszi mindenkinek!
Ubullhun: igen, ez egy jó minőségű kínai óra :)
-
Keil Walker
aktív tag
Az Alba óra szíja, amit vettetek páran a topikban 18mm széles?
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
mlado #206911 üzenetére
Esetleg egy Boldr Venture
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
Elsőre nekem kicsit fura, de kíváncsi lennék, hogy órán hogy néz majd ki.
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
pulutodurumo #198798 üzenetére
Ezt írták róla Facebook-on:
Miyota has Given DEEP BLUE the exclusive first Use of its new Caliber 8315 . The 8315 has 60 hours of power reserve thats 2.5 Days and HAS HACKING.(stop Second)
Modifications to the Hairspring and Barrel have facilitated the addition of 20-25 more hours in power reserve . Our own independent tests have shown upwards of over 70 hours but that's not guaranteed .
We are proud to put this new movement in one of our best selling watches The Master 1000 renaming it the Master 1000 2.5 ( for 2.5 days )
We continue with our philosophy "Value For The Buck" in the Launch of this watch . Sapphire Crystal, Lumed Bezel CERAMIC , 300m WR + the new 60 hour power reserve -
Keil Walker
aktív tag
Miyota 8315, 60 óra járástartalék: [link]
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
KelemenUhr #198326 üzenetére
Nincs még tapasztalatom, de nekem is tetszenek az óráik. Erősen gondolkodom egy Fleuss-on. Hongkong-ból szállítanak Fedex-szel. CHRONO30 kóddal 30% kedvezményt kapsz.
Egyébként a két óra közül nekem is a Gerlach tetszik jobban -
Keil Walker
aktív tag
Kinéztem magamnak ezt a Colomer & Sons órát: [link]
Csak az a baj, hogy nem találok róla videót. Képek is csak azok vannak, amik a honlapon.
Nincs véletlenül valakinek ilyen? Nehéz elhinni, hogy nincs sehol semmi fotó róla a neten. Szép, jó áron van. Mi vele a gond? Csak nekem tetszik? -
Keil Walker
aktív tag
250$-ra vannak leakciózva. CHRONO30 kuponkóddal még 30% lejön belőle. Egyébként ez a honlap összes órájára érvényes.
-
Keil Walker
aktív tag
A Seiko skx007-hez tényleg minden elem beszerezhető és cserélhető? Nagyon elvetemült ötlet lenne ha csak az alkatrészeket venném meg külön-külön és összeraknék egy komplett órát? Csinált már ilyet valaki?
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok!
A Spinnaker órákat honnan küldik, ha a hivatalos oldalon rendelek? [link]Tudom, hogy van magyar viszonteladó is, de árban (főleg kuponnal) olcsóbbra jönne ki, ha külföldről rendelek és az a külföld az EU-n belül van.
Egyébként a magyar árak is kellemesek, de ha be lehet szerezni olcsóbban, akkor...
Sehol sincs feltüntetve a cég eredete, ezért Kínára tippelek
Rendelt már innen valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest