- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petipetya
nagyúr
Csekkoltam, szerintem rendben van. A szokásos infók megtalálhatóak a lap alján (székhely, postaköltség, fizetési módok stb.), egy próbavásárlásnál alig kellett kettőt kattintani és máris csomagpont/fizetés fülnél voltam. Nálam külön előny a packeta csomagautomata, mert amíg a GLS kijelzőjét alig lehet leolvasni napfényben, addig ezt a telóról kell kinyitni. Emellett a jófogásosok sok helyen ellehetetlenítik a FoxPost-ot, a Packeta viszont GLS gyorsaságú, és nem szokott telítettség miatt késni az automatába történő szállítás.
-
fagyalllo
őstag
Ahogy nézem, nagyon új, árukeresőn is alig van még értékelés. A szlovákokkal nem szokott gond lenni és gyakran jelentősen olcsóbbak a magyaroknál, nem félnék innen rendelni.
zolikaDB: Más színekben tetszik az óra, de ez a zöld túl csillogós, túl harsány.
arn: A kék jobban tetszik, leginkább mert astronosabb, a másik túl presage-os
-
dzsi23
addikt
A kevesebb néha több, és - bár kevesen vagyunk - nem hiszem, hogy az a 2-3 ember tenné ki az itt lévők felét.
Nincs azzal baj, hogy valaki valótlant állít, én is szoktam tévedni, ahogy mindenki más is, de elismerem, ha valaki kijavít. Gond akkor van, amikor valaki mindenáron a saját hülyeségét akarja lenyomni mindenki torkán; mindig lesz valaki, akinek ez szemet szúr, és nem hagyja szó nélkül. De persze, az "ignore funkció" is megoldás lehet, köszönöm az ötletet! -
BloodRay
veterán
-
darvak
senior tag
-
TimeCenter
tag
Az általad jelzett CITIZEN rádiójelvezérelt óra az amerikai és az angol piacra készült. Csakis (!) az ottani időzónákra képes beállni .
Ha Angliában élsz vagy az USÁban, tudod rendesen használni az órát.Ha venné is a jelet akkor az angol időre állna rá. Az alsó segédszámlapon választhatod ki, hogy melyik időzónára álljon rá sikeres jelvétel után ( LAX, DEN, CHI, NYC és LON ). Szerencsére kiválaszthatsz szabadon egy időzónát is ( A-TM ), ezt ráállíthatod a közép-európai időre, de ebben az állásban nincs rádiójel vétel. Ha Nyugat-Európába utazol ráállhatsz a LON-ra, de ekkor nem a pontos időt látod ( de veszi a jelet ), majd jelvétel után visszaállsz az A-TM-re. Ez kicsit bonyolult így ( mivel nem is erre tervezték ), inkább válasz CITIZENT innen.
Ez egy szép óra, talán lesz német verziója is, az viszont majd csak a németet veszi. ( Jelenleg nincs tudomásom erről, hogy a közeljövőben lenne ilyen ). -
darvak
senior tag
Igaz DCF-77!
Bocs, nekem anno Timecenter mondta, h Angliából veszi a jelet, DE neked van igazad!De akkor sem értem, méér USA-ból, ilyen akciót találtál?
Angliából nem lett volna se vám, se ÁFA. -
ans
aktív tag
Nekem volt egy Original Navy Seals kék számlapos. Azért az, mert a kedvencem a hasonló órák közül egyébként a Traser Nautic volt. A világítás lenyűgöző, de ha egyéb dolog nem fog meg az órában, hamar elmúlik a varázsa. Az enyém műanyag tokos volt, elég könnyű, ami néha előny néha hátrány.
Nem nagyon hordtam, ráadásul az asszony kinevezte rádióaktívnak, a fukushimai események után el is adtam.
-
seiko
senior tag
Ez egy ún. kocepció óra.
Elképzelhető, hogy sosem fogják gyártani.
A cikkek fordítói jobban odafigyelhetnének, mit is írnak.
Az óra 1/100 másodperces stopperrel rendelkezik, nem pedig 1/1000-essel.
Ennek sok értelme szerintem nincs, mikor az emberi kéz és az óramechanika együttes tehetetlensége akár tizedmásodperceket is eredményezhet. -
dcsicsak
csendes tag
A linkelt oldalon eléggé elírták a stopper leolvasásának módját...
"A hosszú, vékony zöld a század mp-eket méri, míg a másik vékony mutató az ezredeket. A kisebb másodlagos számlapon egy teljes körbefordulás 1/12 perc, azaz 5 mp."
helyett:
A zöld nagymutató a századokat és ezredeket méri (mivel 100 beosztás van a számlapon és a zöld mutató másodpercenként 10szer fordul körbe), a 6 óránál lévő kismutató a tizedmásodperceket, míg a nagy fehér mutató 5 másodpercenként (a 6 óránál lévő kismutató körbefordulásakor) lép.
Szóval a leolvasás: Nagy fehérmutatóról leolvasod az értéket, hozzáadod a kismutatón az 1-5 másodpercet, plusz a tizedeket, és hozzáveszed a zöld mutatóról a századokat és ezredeket."The Mikrotimer has two central Chronograph hands. The first green central hand measures the 1/100th and 1/1000th of a second on the external scale. The second, smaller central hand indicates elapsed minutes and 1/12s of a minute (i.e. 5 seconds).
The time is read on the Mikrotimer by adding together the 1/ 10th of a second from the 5-second sub-dial at 6 o’clock to the 1/100th and 1/1000th read from the central hand on the external dial."
-
runner 125
nagyúr
A fotók 100%, h az eredeti óráról készültek, pl. a szíj sem az a durván "tömött", mint amilyen fake PRC 200-asokon van, illetve egyszerűen látszik rajta, h pontos, sokkal precízebb a számlap, mint pl. a többi vateráson.
Viszont nekem ez nem tetszik, illetve ennek nem is olyan "bordázott" a számlapja, mint a feketének..
Vateras eredetinek hirdetett, de fake. VS. Eredeti és még egy eredeti.
Azt hiszem mindenki számára egyértelműen látszik a minőségbéli különbség.
-
lenox
veterán
Azert kerul annyiba, mert ket nagyon draga kompikacio is van benne, az egyik az oroknaptar a masik meg a minute repeater, vagyis hogy elzeneli az idot. Ugye ez quartzoranal nem nagy kaland, de fogaskerekbol eleg nehez megcsinalni, meg is kerik az arat. Raadasul mint irjak ebbol osszesen 10 db keszult, szal eleg ritka.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest