- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arn
félisten
válasz
zolnagy #253562 üzenetére
Egy solaros oranal ilyennel szorakozol? Nalam dobozban vannak, nyaron veszem oket elo, amikor tudnak, szinkronizalnak. Egyszer veszi a jelet, aztan el lehet felejteni oket, csak mukodik. Egy nap egyszer szinkronizal, amugy teljesen leall az ora kijelzese, honapokig elmegy feny nelkul.
Alapbol radios modban van, amig nem szinkronizalsz btal.
-
arn
félisten
válasz
zolnagy #253547 üzenetére
To get the watch to forget the last phone it was paired with:
Pull the crown to the second click Hold button A for at least 10 seconds
This deletes the pairing information, the hand should point to C
Now push in the crown.
If you trigger a manual sync now the second hand should point to RC -
arn
félisten
válasz
zolnagy #253544 üzenetére
Pedig ez a modja, resetelni kell az orat. En is kikapcsoltam a bt kapcsolatot, ha megcsinalja radion, feleslegesnek ereztem a telos kapcsolatot (meg az appot).
Amugy azt nem ertem, hogy miert nem lehet ezt auto… ha az egyik nem ment 24 oran belul, akkor probalja a masikat. Gpses oraknal is lehetne hasonlo.
Bar oszinten szolva egy atlagos embernel annyira alap a telo, hogy a btn feluli kapcsolat (radio, gps, etc) csak erolkodes es felesleges, foleg, hogy meg egy csomo fele masik adat is erkezhet esetlegesen, sokkal kisebb fogyasztas mellett, fillerekbe kerul, etc. Esetleg ha sarkkutato lennek netkapcsolat nelkul, vagy vmi hasonlo… persze az ora ezzel vhogy elvesziti a fuggetlen eszkoz statuszt, es osszemosodik a hatar az okosorakkal.
-
ricsik
őstag
válasz
zolnagy #243890 üzenetére
- A konyhai nagy falióra átállt
- a nagyszobai időjárás állomás nem állt át
- mellette lévő a dolgozó szobában a másik időjárás állomás, aminek a kültéri hőmérséklet szenzorban van az idő vételi egysége a jobb vétel miatt, nem állt át,
- de a tőle 1 méterrre lévő, szekrényben és óradobozban tárolt mindkét casio átállt és a mellettük lévő aldis mini időjárás vevő is. Ki érti ezt? -
Nimda
addikt
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zolnagy #241425 üzenetére
Igen jó ár, ki fog futni a modell? Enyém téli álmát alussza dobozban.
Odipapa :
Komandirskie.com vagy Meranom.com, vostok-watches24. De csak ha bevállalós vagy, nem a pontosságuk és a finom kidolgozás miatt szeretjük őket. Itthon FB-n Tóth Zsolt szokott még árulni, változó a kínálat. -
dzsi23
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz
zolnagy #241219 üzenetére
Képen annyira tényleg nem jött át, élőben lehet, biztos jobb. A Setcompot szokták ajánlani, ha alkatrész kell, esetleg próbálj náluk érdeklődni.
#241220 Yszapos
Nem egyedi eset. Sokunk tapasztalta ezt. Nálam is, csak ablakban, párkányon szinkronizált, ugyanez az óra. Messze vagyunk a toronytól. -
rbalint88
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
zolnagy #239508 üzenetére
Amúgy seatbelt alatt az ilyen finom szövésű seatbeltet értettem, ami hasonlít a phenomenatora (minőségben nyilván elmarad mögötte).
-
dzsi23
addikt
válasz
zolnagy #239508 üzenetére
Elég masszívnak tűnik, de lehet, hogy felvéve kényelmes.
A [Deluxe Nato Strap] néven futó szíjakat már próbáltam (a többi deluxot /pl. deluxe seat belt nato/ még nem), nekem beváltak.
[Ribbed Nato], ezt még nem próbáltam, de érdekesnek tűnik.
[MKS Sailcloth], nekem ez is bejött, és szerintem jó lehet az órádhoz, akár fehér, akár narancs varrással. Remélem, nálad 20 millis a tokfültávolság, nem 21mm, mint az én Casiomon (EFV-120).
És még egy tipp: [Paratrooper]. -
SOAD19
addikt
válasz
zolnagy #238927 üzenetére
Gondolom mióta megvan az Oceanus, nem sokat volt rajtad a másik kettő?!
Utólag is gratula hozzá!
Most veszem észre, hogy a Lineage-t már meg is hirdetted. Akartam is kérdezni, hogy nem adod el a többi órát, mert úgyse sokat fogod már őket hordani. Egy játszós, kevésbé féltős darabot, azért tarts meg. -
-
dzsi23
addikt
válasz
zolnagy #238933 üzenetére
Mivel nem forgatóban vannak, nem sok értelme lenne átállítani 4 automatát.
Nálam 2 kvarc van, az egyikben lemerült az elem, a másik nem volt rajtam hónapok óta, szal megy majd eladásra, majd beállítja az új gazdája, a mechákat meg mindig használat előtt állítom be, így én megúsztam ma az óraátállítást. Ja, egy faliórát átállítottam, de annak is csak a óramutatóját kellett arrébb pöckölni. -
sipi83
aktív tag
válasz
zolnagy #238927 üzenetére
Egy kávé, és én is végeztem a karórákkal,
[Lidl dobozban]
most jöhetnek a szobai-konyhai órák. -
Nimda
addikt
válasz
zolnagy #238929 üzenetére
A GBX valószínűleg azért, mert egy "lokációs óra" vagyis meg kellett adnom a holdfázis, naplemente, napfelkelte miatt a tartózkodási helyemet. Illetve még az árapály miatt is (ami ugye felesleges funkció itt az országban).
A rádiósok is átállnak idővel, csak legyenek megfelelőek a légköri viszonyok. Ezek most téli álmukat alusszák nálam.Az az Oceanus egyébként a szívem csücske, majd gondolj rám, ha megválnál tőle
-
dzsi23
addikt
-
5-ös kezelő
senior tag
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zolnagy #237055 üzenetére
Furcsa, nekem a keleti panel ablakban tartva éjszakára, minden nap szinkronizál. Hajnali 2-5 között elkapja a jelet. Mondjuk velem szemben nincs épület.
xcvbxcvb : Régóta tervezem a festést, de eddig csak körömlakkal próbálkoztam, némi lume port belekeverve. Nem jó megoldás, porlik és csomós. De legalább könnyű eltávolítani. A 670-es tokot meg nem ismertem fel, igaz, csak a gyári képeken láttam eddig, nekem nem volt.
-
Nimda
addikt
válasz
zolnagy #237055 üzenetére
Na ezért (is) nem kacsintgattam soha a lineage órák felé. Zéró visszajelzés szinkron közben, már ez is fura (pedig a kijelző képes lenne rá). Mindegyik gshockom képes volt mozgás közben szinkronizálni (sőt még egy protrek is). Persze, nyilván más kategória, inkább az elegancia mint a technológia, de ettől még szép óra.
Sajnos a neten alig van infó a típusról.
@mriya@ neked melyik van?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zolnagy #237038 üzenetére
Nincs távvezeték, v más ilyesmi a ház mellett, ami bezavar? Éjszaka, belül ablakban letéve sem szinkronizál?
#237019xcvbxcvb : Jó lett, de nem jövök rá, melyik tok. - Veled fogok dolgoztatni, ha homokszórt tokot szeretnék.
Bár inkább mutató-festéssel kellene foglalkoznom, s utána lume újra töltéssel. Mennyivel 1szerűbb lenne az életem, ha Meranomnál megint lenne fehér mutatószett.
-
Nimda
addikt
válasz
zolnagy #237028 üzenetére
Szóval, ha lakásban venné a jelet az óra, akkor én is értékelném a rádiós tulajdonságot, de így nem.
Bocsánat, hogy kiemeltem ezt a részt, de a kérdésem ez irányba, illetve azokhoz is szól, akiknek szintén ez a problémájuk.
Az óra úgy van tervezve, hogy karon hordva is megteszi ezt, egy gombnyomásra. Gondolom nem csak szobadísz az óra, ha a szabadban próbáljátok, nincs árnyékolás, simán menni fog (ha hordjátok).
Lami66 DCF77 Németország: Mainflingenből (Frankfurt közelében) adás 77,5 kHz -en, hatótávolsága 2000 km. Bőven beleférünk. Igaz, nappal és éjszaka más-más a jelerősség, valamint függ az időjárástól is..etc.
-
@mriya@
őstag
válasz
zolnagy #236750 üzenetére
Feleségem Certina márkájú órája (1987-ben vettem) pattintós hátlapú volt, wr200-as.
Minden elemcserekor ellenőriztettem a vízállóságát, végig bírta a 10 atmoszférát (ennyivel ellenőrizték).
Olyan 25 éves lehetett, mikor az üvegtömítés megadta magát, és nem tudtunk újat szerezni.
Egy ismerősöm beragasztotta az üveget, így a tok továbbra is vízálló maradt.
Sajnos nejem 30 év után elhagyta az órát.Nézd csak ezeket!
-
Mirage
tag
válasz
zolnagy #235999 üzenetére
Ez nagyon jó, nem tudom eddig hogy-hogy nem láttam
dzsi23
Attól tartok nem... eleve a jogász vagy pénzügy-számvitel képzések közt vacilláltam a jelentkezéskor, és így is az utóbbit választottam... érted, számomra már az elején rég késő voltÓrát Én biztos nem fogok venni a közeljövőben, de még mindig várom hogy megérkezzen az Uncle Seiko-tól rendelt jubilee szíj és a CNS féle Monza és sima Nato is... Már várom, ez a sima fekete Nato amivel érkezett a kis Seikom kicsit uncsi már
Annyi biztos hogy következőnek valami sötétzöld (mint pl ez: [link] ) vagy szürke számlaposat fogok keresni. -
dzsi23
addikt
válasz
zolnagy #235999 üzenetére
Jah, amúgy Mirage kolléga talán még menthető...
Közben jöhetnek órák is, ne csak offoljunk itt!
Vagy senki sem vett mostanában? Kinek mi lesz a következő?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zolnagy #235529 üzenetére
Köszi a beszámolót.
Maradok az enyémnél, nekem fontos a szíj cserélhetősége. Vízbe nem viszem.
Arra viszont kíváncsi lennék, egy belső színtelen AR bevonat mennyire rontaná a feltöltést. Jobban tudnám használni becsillogás, tükröződés nélkül.Valaki esetleg vett már Heimdallr Monstert? Érdekelne, h egyezik-e a tok mérete és formája az eredeti Seiko Monsterrel.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
zolnagy #235511 üzenetére
Előzőhöz képest mennyivel jobb ez a mostani Lineage?
Magnum : Happy end.
Fagyalllo : Multifunkciós célszerszám.
Nem a szíj a fő szempont óravásárlásnál nálam. Persze nem zavar a jó minőség, de az Amfíbiák csörgős - lötyögős hajtogatott szíja sem - szorosan hordom, nem zörög
.
-
TechN7ne
nagyúr
-
deadbody
tag
válasz
zolnagy #234924 üzenetére
Az a gond, közelembe nincs ilyen óra, így kipróbálni nem tudom, ha nem lenne jó és minden kötél szakad akkor a webshopnál 30 napig indoklás nélkül visszaküldhetem. Jelenleg csak képek/videók alapján tudtam tájékozódni róla, azok alapján tetszik, csak a méretét nem tudom nem-e lesz nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest