- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cold5 #255880 üzenetére
A snoopy szóra itt rákeresve volt ez már téma... a Timex mindenféle más figurásban is csinált ilyet. Ha erős a kötődés ehhez a mesefigurához és ezért tetszik az óra.... és felvállalod.... akkor vedd meg. Mert akkor nem nagyon van alternatíva. Az óra szerintem a viselőjét is képviseli... ezért is kerültek rá ebben az esetben ilyen beszédes figurák... és ezért is van annyi féle óra úgy általában.
De ha csak egy fehér, letisztult számlapos, bőrszíjas -akár quartz- órát szeretnél... akkor van helyette egy csomó más.
-
csabulaxi
senior tag
-
válasz
Cold5 #246650 üzenetére
A rohadás jöjjön rá a szerverre, megírom szépen a listát, erre kidob!
Naszóval, ha lenne mit a tejbe aprítanom:
- a nagy kedvenc Sif NART Volcano a J.S.Watch Reykjavik-tól
- bejön nekem a japán Minase is
- Aikon. Maurice Lacroix
- Breitling Navitimer Pan Am
- és egy Zenith el Primero
Ha nagyon súlyos borulásom lenne akkor Gustav and Sjögren vagy a a finn Sarpeneva.
De ha nyerek a lottón, akkor ezt mind!
Ja és egy Richard Paige is. -
Empsepo
senior tag
válasz
Cold5 #246650 üzenetére
Csak az összeget nézem.
Konstantin Chaykin. Valamelyik.
Annyiból.
Vagy egy GS.
Annyiból.Van már mindenféle órám. Bőrszíjas, fémszíjas, natoszíjas.
Ilyen mutatós, olyan kronó.Egyik szebb, mint a másik.
Ha lenne olyan keret rá, csak úgy választanék egyet.
Ami harmonikus.Tudom, az egyik az egyik véglet, a másik a másik.
De most így érzem.Ja és az igazság végett: a közelében sem járok annak, hogy ilyen értékű órám legyen.
Ez csak játék a részemről.
-
Empsepo
senior tag
válasz
Cold5 #246622 üzenetére
Tényleg szép darab!
De, és nagyon szubjektív: annyi pénzből amibe ez kerülhetett, én biztos hogy nem ilyen órát vettem volna.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok tisztában az aktuális, pontos árakkal.
De viseld egészséggel, leld örömed benne!
Hogy nagyon jó minőségű órát vettél, az tuti.
-
Nimda
addikt
válasz
Cold5 #240150 üzenetére
Sajnos a jó minőségűek nem olcsók. És akkor még a drágák között is lehetnek hiányosságok. De az összeszerelési minőségük jobb lehet. pl. én ezt vettem, aminek van nyolcas kiadása, feltételezem ugyanaz a minőség, csak egy ezres a különbség. A párnácskák puhák, kicsik, simán rámentek a csuklómra igazított fémszíjas órák. Amit korábban linkeltél, abból nekem van több 3 -as fakk, de a párnák nem alkalmasak fémszíjas órákhoz. A párna mérete rizikós, ezt figyelembe kell venni a választásnál, mert lötyöghet, vagy túl szűk lehet.
-
DemonDani
addikt
válasz
Cold5 #236864 üzenetére
Timexeket néztél? Van több is, ami megfelelhet neked, nem linkelem mindet, pörgesd át, ha játszik a márka.
-
Sakic19
csendes tag
válasz
Cold5 #236864 üzenetére
továbbá: [SNZG09K1] , ill.: [SUR323P1] bár ezek is feljebb vannak árban...
-
Sakic19
csendes tag
válasz
Cold5 #236864 üzenetére
Esetleg Seiko? Igaz kisebb és csak hasonló a számlap : [SNK805K2]
Sajna ami pont ilyen az dupla áron van : [SRPG33k1]
(vagy még : [BOLDR VENTURE JUNGLE GREEN] ) -
fagyalllo
őstag
válasz
Cold5 #230756 üzenetére
Ennek már nem a hagyományos ötvözetből, hanem szilíciumból készül a hajszálrugója, még jobb, még érzéketlenebb a környezeti hatásokra, még pontosabb lesz az óra... De ha baj van, akkor csakis a márkaszervizhez lehet fordulni, alkatrészt csak ők tudnak cserélni, a szervizt se vállalja minden órás. Ezt mindenképp bele kell kalkulálni.
Érdekes, hogy ez nem COSC minősítésű, de van a gyártónak COSC órája ugyanilyen szilíciumos szerkezettel. De ha nem COSC, akkor minek a spéci anyag? Hogy ráírhassák a számlapra és az árcédulára? -
Nekton
aktív tag
-
-
-Ben-
veterán
-
gprspeter
senior tag
-
MDRobertB
csendes újonc
válasz
Cold5 #144325 üzenetére
Én nem vagyok óra szaki, de ha több generációs órát akarsz, akkor sztem nem szabad kompromisszumokat kötnöd. Ha az Omega nálad egyértelműen hibátlan, akkor én még gyűjtenék, mert bármelyik másikkal később hiányérzeted lesz... Jah és mindenképp próbáld fel vásárlás előtt.
-
Macyke82
tag
válasz
Cold5 #140453 üzenetére
A Perrelet szép kis óra, amit írtál abban ETA alapú szerkezet van, csak pár éve álltak át a Soprod-al való közös együttműködésre, az újabb modellek már ezekkel vannak szerelve.
Szerintem nem rossz választás, korábban én is gondolkodtam rajta csak nem a GMT-s verzión.
Búvárt szeretnék majd én is, csak olcsóbbat -
g0n21
senior tag
válasz
Cold5 #138921 üzenetére
Én is inkább az új co-axial ceramic verziót javaslom. Az electric blue egy régebbi típus, és az Omega által módosított 2892-a2 van benne, cal.1120 néven. A co-axial pedig egy továbbfejlesztett saját werk (kérek mindenkit nem belefolyni megint a vitába).
Mindkettő megbízható, egyik régebbi, más desgin-nal, másik újabb, megint mással, mindkettő beszerezhető az általad említett határig. -
jookomak
őstag
válasz
Cold5 #138921 üzenetére
Esetleg Oris aquis date? Volt szerencsém megtekinteni élőben a fórumtársét, és szerintem bőven megállja a helyét. Van belőle kék is.
Amúgy Tag aquaracer, longines hydro conquest, tudor pelagos vagy black bay. Ilyen árkeretből szinte minden játszik.Új omega bolti árak honnan indulnak? Smp, és a 300 alapmodelljeire gondolok.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Cold5 #102506 üzenetére
Grat, nagyon szép óra! A krokodillal engem is ki lehetne üldözni a világból, akármilyen jó minőségű és szép színű is.
szundybence: az is lehet hogy értenek hozzá és ki van az találva. Vagy kamu az egész, van benne egy nagy elem amivel elketyeg a garanciális időn túl, utána meg nem az ő gondjuk
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest