Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
"_Maverick_" #261497 üzenetére
Ez csak a tömítések kenését biztosítja, félreérthetően fogalmazott.
-
bigmasterg
addikt
válasz
"_Maverick_" #261488 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
"_Maverick_" #261479 üzenetére
Nekem van. 😃
Csakhát postaköltség oda+onnan ide áfával-vámmal............?! 😱
-
@mriya@
őstag
válasz
"_Maverick_" #261467 üzenetére
Az Egyesült Királyságba szállít? 🤔
-
Szabi®
addikt
válasz
Írj zsiros deszkának, volt akinek segített, vesztenivalód nincs.
-
fakekorom
tag
válasz
vmi span(nak spanja) osztrák címmel?
-
válasz
"_Maverick_" #261443 üzenetére
Nem értem én sem?! Nekem az első nívósabb órám egy piros számlapos formula 1 volt, imádom a mai napig. És pl a Monaco Gulf sem egy unalmas darab.
-
@mriya@
őstag
válasz
"_Maverick_" #261443 üzenetére
nem lenézett, csak nem értjük, mitől olyan drága, amikor semmi különleges nincs benne.
nekem ráadásul a legnagyobb csalódásom volt a vostok europe mellett. 😡 -
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #261363 üzenetére
100%, hogy vámoltatják, mint minden egyes eu-n kívülről érkező csomagot, csak annyi kérdés merül fel külföldi rendelésnél, hogy vásárláskor fizettetik ki a közterheket, a vételárral együtt, vagy utólag, amikor az országba ér. A creation-nél mindkét módra van lehetőség. Előre fizetésnél 33-38%-ot számolnak fel (ártól függően), utólag fizetésnél is hasonló lehet.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
"_Maverick_" #261363 üzenetére
-
m3tr0
őstag
válasz
"_Maverick_" #261356 üzenetére
Köszönöm!
Ez így van.
Az enyém is használt de abszolút eredeti,megbízható embertől aki nem oranepper. Megjárta a WDL-t is. -
Szabi®
addikt
válasz
"_Maverick_" #261243 üzenetére
Semmi köze az eredetihez, megnéztük, a csatban lévő számnak az eredetiben egyezik a hátlapi számmal, itt meg hasraütésre írták a számokat. Sem a doboza, sem a papírja nem egyezik az eredetiével.
Ami érdekes, hogy a timestore boltot nem lehet elérni sem telefonon, sem emailben. -
Caldera
senior tag
válasz
"_Maverick_" #259624 üzenetére
Arról még nem találtam infót, a cikk szerint júniusban jelennek meg.
-
@mriya@
őstag
válasz
"_Maverick_" #259582 üzenetére
Ha kifizetted a sarcot, akkor az már nem szürkeimport.
-
válasz
"_Maverick_" #259582 üzenetére
Nem kell mégegyszer kifizetni. Az UPS az eBay global shipping programján keresztül szállít, nem is tudod máshogy, csak előre vám és áfa rendezve megvenni. A szállítás egyébként gyötrelmesen lassú. Nekem már majd egy hónapja úton van a Glycine.
-
Empsepo
senior tag
válasz
"_Maverick_" #259575 üzenetére
De jól áll neki ez a Nato.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #259575 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #259573 üzenetére
Elsőre azt mondom, hogy nem, de sokat segítene a konkrét óra megnevezése.
-
SOAD19
addikt
válasz
"_Maverick_" #259540 üzenetére
Magyarnemzet, pestisracok... Számomra nem a hiteles források mintapéldányai... Tipikusan olyan oldalak, akiknek azt se hiszem el, amit kérdeznek.
-
arn
félisten
válasz
"_Maverick_" #259540 üzenetére
Draga orat sose vennek bizonyithato forras, papirok nelkul.
-
BAti77
aktív tag
válasz
"_Maverick_" #259523 üzenetére
A számlap szép mélykék sunburst. Az óra maga nem lenne hosszú, de a végszem tényleg sokat hozzáad. A 40 mm óra csuklón érzetre többnek hat, kb mint ha egy 42x48 mm-es óra lenne. Mindenképpen próbáld fel mielőtt döntesz, mert lehet nagy lesz a papírforma ellenére.
-
arn
félisten
válasz
"_Maverick_" #259523 üzenetére
Szamomra nem is csak az ara a mellbevago - mert vhol indokolt ezen a kidolgozottsagi szinten - hanem az eredetileg kepviselt (casios) ertek sutba dobasa. Elobb hordanek casio 159et vagy vmi hasonlot, ha nagyon “casiozni” akarnek, mert ez kepviseli azt, amiert ok nepszeruek lettek.
Persze ertem a casio reakciojat, ez az o moonwatchuk, a submarineruk… ikonikus design, es az omega es rolex is egy tool watchbol csinalt draga luxustermeket, de orultem hogy a casio megmaradt a “mi”, egyszeru emberek orajanak - ez mar nem azt kepviseli.
Oszinten szolva en szurkolok a sokaig eletben tartott es tovabbra is olcson adott klasszikus modelleknek, meg a tobbi jol hasznalhato, olcso, de jo minosegu modelleknek.
-
BAti77
aktív tag
válasz
"_Maverick_" #259515 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
"_Maverick_" #259395 üzenetére
Kiütőből a legolcsóbb kínai is tökéletesen működik, pl.: [link]
-
shina
tag
válasz
"_Maverick_" #259376 üzenetére
"Elképesztő, hogy az Elektronika 55 még működik!"
Szerintem maguk a tervezők sem gondoltak arra, hogy valakinek ez ilyen sokáig meglesz ilyen jó állapotban, mert a dátum 2019-után átfordul benne 1980-ra.
A Casio-ban lehet úszni, csak a gombokat nyomkodni a víz alatt nem ajánlott a papírkája alapján. Persze amikor kölkök voltunk ez minket kevéssé zavart. A legjobb barátomé, ami szintén ez a modell volt, évekig tolerálta amikor az uszodában méricskéltük a hosszidőket meg a "ki tud a legtovább egy levegővel víz alatt maradni" játékot.
A Tissot is sokáig bírta az úszást (mindenféle tóban, tengerben is volt már, nem csak uszodában), de sajna a legutóbbi elemcsere utáni méréskor már nem hozta a nyomáspróbát, ezért is van most gyártói nagy generálon.
Búvárt nem csak akkor érdemes venni, ha az ember rendszeresen merül? Felszíni úszást a meglévőknek is bírniuk kell.
-
dilajoska1
őstag
válasz
"_Maverick_" #259282 üzenetére
Mesh szíj.
-
Veron
addikt
válasz
"_Maverick_" #259276 üzenetére
Részemről szó sincs erőltetésről.
A mondandóm lényege, hogy léteznek ilyen stílusnormák, bizonyos körökben illik betartani és jobb megítélés alá esik az, aki odafigyel erre. -
Veron
addikt
válasz
"_Maverick_" #259261 üzenetére
Ne már srácok!
Attól mert a többség nem az öltözködési etikett szerint éli mindennapjait, még léteznek íratlan szabályok.
A nappal - este megkülönböztetést még nem hallottam, de ha az órára, mint öltözködési kiegészítőre gondolunk, akkor lehet értelme a napszakhoz, évszakhoz, alkalomhoz illő színek használatának.
Nem mintha bárki is megtagadná a belépést az Operabálba Moonswatchban, de alkalomhoz illő óra viselése azt jelzi az adott illetőről, hogy tisztában van a társadalmi normákkal. Olykor ez, egyeseknek bizony fontos lehet.
Amerikai elnökökről stílusmintát venni pedig olyan, mint Neymart korszakos zseninek nevezni. -
lenox
veterán
válasz
Tehat talaltal egy kepet, amin 4 ember van, es akkor ezzel at is billent a merleg? Es vajon hany olyan kep van, amin nem buvarban vannak? Egyaltalan mi kene tortenjen, ha nem jo orat vesznek fel? Bal alul pont latszik is, hogy miert nem ajanlott ez, biztos nem vetted eszre.
-
arn
félisten
válasz
A masodik reklamfoto, az utolso meg szenilis
-
lenox
veterán
válasz
"_Maverick_" #259235 üzenetére
Mondtam, hogy baj? Ezzel kapcsolatban egyetertek a fosodorral, hogy nem illik hozza, de tolem azt hordtok, amit akartok, nekem tuti nem baj, eleve nem is latom, viszont akarhanyan is jottok a sajat velemenyetekkel, attol meg kisebbsegben lesztek.
-
eldoble
aktív tag
válasz
"_Maverick_" #259248 üzenetére
Igen, így van, egyetértek, de azt is el kell fogadnunk, hogy minden korban léteznek illemszabalyok, és "szerencsére " még az órákat is érinti..., hogy legyen mit betertanunk vagy megszegnunk.
-
zmilaner
tag
válasz
"_Maverick_" #259248 üzenetére
Én valahol asszem értem de, hogy nem ez fogja meghatározni a döntést az biztos, az utolsó sort azért is írtam smiley-val a végén, mert én sem gondoltam komolyan.
Mindenesetre egyelőre az a Zeppelin kifejezetten tetszik, ha még valahol fel is tudnám próbálni az lenne az igazi, Orient Bambino volt már rajtam, nem is volt rossz de valahogy nem lett szerelem első látásra/próbára. + a legújabb találatom: https://eu.aboutvintage.com/products/1969-vintage-steel-midnight-blue-special-edition-36-39mm -
fagyalllo
őstag
válasz
"_Maverick_" #259235 üzenetére
Semmi probléma nincs vele. Akit ez zavar, az hülyének néz téged, cserébe te kineveted őt, mindenki boldog.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
"_Maverick_" #259162 üzenetére
Nálam a zár szokott gyenge minőség lenni, és a lánc el van csavarodva - de azért használható. Viszont próbáltam 20-as szíjat és 22-est is alakítani a 21-es tokfülhöz - nem sok jóval tudlak biztatni. Nekem nem sikerült, bántotta a szemem a végeredmény.
-
phrenetiX
tag
válasz
"_Maverick_" #259162 üzenetére
-
válasz
"_Maverick_" #259157 üzenetére
Ebből Szerintem befér a 22es is, egy próbát megér.
Talán ez az OEM [citizen] a legdiszkrétebb.
-
válasz
"_Maverick_" #259155 üzenetére
[eBay] -n van fent olcsó is, és [jó minőség] is.
Egész nagy a választék, [itt is egy. ]
-
válasz
"_Maverick_" #259152 üzenetére
Sok gyártónak van 21mm szíja. Én se kisebbet, se nagyobbat nem vennék.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #259130 üzenetére
Ha a cápaszíjra vonatkozik a kérdés: [link].
-
válasz
"_Maverick_" #259099 üzenetére
Eléggé az, főleg az első pár viselés alatt, de nekem felpuhult tökéletes kényelmessé. A Time+ fkm rubber szíj puhább jóval.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #259084 üzenetére
Mert jól működik a svájci marketing.
-
Lev Abalkin
tag
válasz
"_Maverick_" #259044 üzenetére
-
Malfroy
aktív tag
válasz
"_Maverick_" #258918 üzenetére
Igen,megnéztem most sok modellt, és úgy tűnik a Casio GW-M5610U-1ER mindent is tud, és "normális" olvasható a kijelzője is. Azért nem hiába a népszerüsége,ár-érték aránya is valószinű kiváló. 43-45k -ért jobbat eddig nem találtam. Ha nem tudtok nála jobbat mnondani ,akkor ezt rendelem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
"_Maverick_" #258883 üzenetére
Itthon alulreprezentált, nyugaton meg a plázás márkák között él a köztudatban. Próbálj meg találomra valami olyan Citizenről tesztet keresni, ami nem Tsuyosa, sok sikert.
Én is kinéztem párat már amik itthon nem kaphatók, be lehet rendelni ugyan, de szerettem volna mondjuk többféle szögből megnézni valódi életszerű fényviszonyok között. Youtube-on elvétve találni róluk videót vietnami nyelven, kaputelefonnal felvéve, felhasználói fotókat is úgy kell nagytóval keresni. Tényleg csak egy-egy típus (mint az említett Tsuyosa) a kivételek, azok körül nagyon van hype.
Ez a márka többet érdemelne ennél, de erről egyedül csak a marketingeseik tehetnek.
-
arn
félisten
válasz
"_Maverick_" #258832 üzenetére
Nekem akkor vamkezeltek, amikor feladtak, de az asszem dhl volt. Gyorsabban itt volt, mint nemetektol vmi.
-
bigmasterg
addikt
válasz
"_Maverick_" #258832 üzenetére
Számold rá a vámkezelést is.
Nekem Svájcból jön most egy óra, tracking alapján pénteken kellett volna megérkeznie, csütörtökön kaptam a vám levelet, aznap ki is fizettem. De csak utalással lehetett ami több munkanap alatt jelenik meg a vámhivatal rendszerében... Persze aranyosak és 3 nap után tárolási díjat számolnak fel.
Ez DHL-el jön, de egyik levelében olyat írtak, hogy 1000euro alatti összegű termék esetén lehet kártyával fizetni, felette utalás.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #258459 üzenetére
-
PeterPH
senior tag
válasz
"_Maverick_" #258416 üzenetére
Egyrészt valószínűleg nem egyszerű postával küldik, hanem Fedex, DHL Express vagy hasonló kaliberű futárcéggel.
Másrészt az eladónak nem érdeke alacsonyab összeget feltüntetni, mert bármi történik a csomaggal, akkor az az ő kára lesz. -
SOAD19
addikt
válasz
First of all! Szégyeld el magadat!
De abszolút megértelek.
l
Eméletileg amit gyanúsnak találnak a vámosok, arra rákeresnek a neten, hogy mennyi is a tényleges ára. Ebben a videóban pl. egy akkumulátor töltő akadt fenn, amire 20 dollárt adott meg a feladó, de igazából 120 dollár a valós ára: [link] (4:35-nél). Nyilván nem mindent tudnak megfogni, legalábbis szerintem. Amúgy hamis óra is van a videóban, amit megfogtak. -
fagyalllo
őstag
válasz
A japánok nem kamuznak, a teljes vételárat tüntetik fel a csomagoláson.
@mriya@: Két éve eladtam egy új SKX-et, a srác másnap írt, hogy hibás az óra, mert kezébe véve nem indul el azonnal a mutató, mint az Orient automatáinál. (
) És megáll, és nem pontos és vegyem vissza. Nem volt kedvem kötekedni vele, tényleg nem hordta, makulátlan volt, visszavettem. Persze semmi baja nem volt, járástartaléka bőven 40 óra felett és műszeren is gyönyörű vonalat húzott: [link]
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #258039 üzenetére
Nem ocsmány, nekem jobban tetszik, mint az ecozilla, de egyik sem az én stílusom.
-
válasz
Különösebben nem vonz ez az Orca. Funkció és forma rendben. Ez sehol sem fog beakadni víz alatt sem.
Ami az órát érdekessé teszi az az, hogy az Orca is ilyen foltosan mintás.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nekem nagyon tetszik.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ocsmánynak nem mondanám, de nekem nem tetszik.
-
arn
félisten
válasz
Jol nem nez ki
-
mqm
senior tag
válasz
-
gipsztigris
addikt
válasz
"_Maverick_" #257952 üzenetére
Nekem volt fémszíjas és eléggé macerás volt a nato szíj. Papírvékony Natot be lehetett paszírozni, de nem voltam nyugodt. Bőrszíj ssak ívelt rugósstifttel ment fel, de többször akadt ki a stift és inkább visszatettem a fémet.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #257952 üzenetére
Vékony szíjakat fel lehet rá applikálni. [link]
-
gipsztigris
addikt
válasz
"_Maverick_" #257901 üzenetére
Legfinomabb acélvatta és egy kis WD40.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #257680 üzenetére
Tudnál linkelni erre valami referenciát? Vagy esetleg a tiéd kopott?
-
válasz
"_Maverick_" #257676 üzenetére
Erről a Seiko [búvárról] mi a véleményetek?
Ez is Rolex/Tudor homage. Nekem mm ágyon tetszik, letisztult, gyönyörű a lunetta, az indexek. És ezen még a klasszikus Seiko 5 címer van.
Illetve itt egy [hasonló modell] , csak itt nincs crown guard és egyszerűbb a lünetta.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #257659 üzenetére
Túlgondolod.
Ez egyszerű geometria. A legtöbb szíj és végszem keresztbe egyenes, és ahhoz, hogy ne legyen félhold, domborúnak kellene lennie. Olyan szíj meg nem nagyon van (persze, biztos lehet találni), ami keresztbe domború; szerintem megcsinálni sem lenne gazdaságos, és még vastag is lenne.
Oldalról nézve minél egyenesebb a tok (és a tokfülek), annál kisebb a "holdacska". Pl. az SNK fülei szépen legörbülnek, van hold, a Seamaster 300M viszonylag egyenes, nincs hold (csak egy kicsi).
-
-Ben-
veterán
válasz
"_Maverick_" #257649 üzenetére
F@sza….
Szuper QC..
-
-Ben-
veterán
válasz
"_Maverick_" #257357 üzenetére
20 éve mennyi lehetett?
-
dilajoska1
őstag
válasz
"_Maverick_" #257357 üzenetére
Hát lehet hogy jól átverték 🤔
eldoble:
Nem csak Swiss Made-ben vannak komoly órák 😉! -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
"_Maverick_" #257266 üzenetére
Seiko nekem jobban tetszik, de a Citizen izgalmasabb.
(Egyiket sem venném persze, nagyon lementem az olcsó, strapabíró, mindennapos használatra alkalmas kategória irányába. Korábban téma volt, ki mennyit adna óráért - nálam ez most pár napi nettó fizu. Jelentős változás ahhoz képest, h majdnem vettem egy Spring Drive-ot pár hónapja.) -
válasz
Ebből a Seiko Prospex szériàból nekem az új save the ocean modellek tetszenek. Ez a kék nem az igazi. A Citizen jobban kidolgozott, kontrasztos. De a belső 24 órás fehér jelölő miatt az is olyan, mintha dupla bezel lenne rajta.
3 napja állítottam be pontosra a Fortis órám. Gépen 0mp/day hozott szervíz után abban a pozícióban. Hordva napközben kb 1-2mp siet, de estére abban a pózban van, ahogy a mérésen volt és most ezt mutatja. A Casio BT szinkronos kvarc. Poccre egyre megy a kettő óra. Kriston Karesz nagyon érti a dolgát!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Citizen százszor precízebben van kidolgozva!
-
fagyalllo
őstag
válasz
-
SOAD19
addikt
válasz
Kinézetre nekem inkább a Citizen tetszik jobban.
-
@mriya@
őstag
válasz
Csakis a kvarcot.
Bár a Seiko jobban tetszik, de kínlódjon az automatával az, akinek nincs jobb dolga! 👿
-
Veron
addikt
válasz
A kidolgozást nem tudom megítélni, sosem fogtam kézben ezeket és nem is olvastam róluk.
Pusztán esztétikai szempontokat figyelembe véve a Seikot választanám, mert letisztultabb, jobban tetszik a kék árnyalat és a szürke betéttel egyszerűen jobban néz ki. -
bigmasterg
addikt
válasz
"_Maverick_" #257248 üzenetére
Ha azt lényegesen könnyebb beszerezni, akkor a 20mm-es sem gáz rá szerintem.
Ezeken a képeken 20mm-es nato van a Bambinon, pedig 21mm a mérete.Azóta gyári bőrszíjon van, mert színházba úgy mégiscsak jobban passzolt.
-
arn
félisten
válasz
"_Maverick_" #257248 üzenetére
Amazon teli van vele
-
válasz
"_Maverick_" #257069 üzenetére
-
zola96
senior tag
válasz
"_Maverick_" #257051 üzenetére
Ez minden tükör políros órára igaz.. A kerámias, 2nd gen mar szálhúzott mindenhol. Nem is vennék hétköznapokra tükör poliros órát.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ezért adtam el nagyon gyorsan a Hydro-t, mert puha mint a vaj!
-
@mriya@
őstag
válasz
Sajnos ez már csak ilyen.
Ezért jobb a mattított felület. -
SOAD19
addikt
válasz
"_Maverick_" #256984 üzenetére
Hát nem sok közös pont van a két óra között, sem minőségben, sem kinézetben, nagyon nem egy ligában játszanak.
Kösz, de még barátkozok vele, a glycine-t is kicsit kicsinek érzem, de, pedig az még nagyobbnak is hat, mert 2 mm-rel nagyobb a számlapja. Amúgy vagy 2-3 hónapja nem volt rajtam kb. Automata, bicajjal közlekedek és emiatt is kicsit féltem. -
Magnum_
nagyúr
válasz
"_Maverick_" #256957 üzenetére
WDL
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #256755 üzenetére
Most belegondolva, talán én is tag voltam, csak elbizonytalanított, hogy már nem találom. Mindegy, úgysem nagyon követtem, megvagyok nélküle.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #256696 üzenetére
Miért szüntette meg? Gondolom, a gyártó nem kötelezhette rá, vagyis saját söntés volt, de akkor át is adhatta volna valakinek a csoportot, nem kellett volna megszüntetni...
A Marc&Sonsnak meg minek csoport?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Tényleg volt, engem kb. egy évvel ezelőtt dobtak ki onnan.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Köszi,akkor mégsem bolondultam meg teljesen,és tényleg volt olyan csoport.
-
válasz
Cseberből vederbe.
-
SOAD19
addikt
válasz
"_Maverick_" #256605 üzenetére
Vélhetően az oltásellenességük miatt.
-
dzsi23
addikt
válasz
"_Maverick_" #256629 üzenetére
Gyári képen is ilyen, szal ez direkt ilyen. A kronó verziónál a 25-ös 2-esébe is belelóg a segédszámlap.
-
válasz
"_Maverick_" #256607 üzenetére
A T25-nél is 20 év mire elkezd halványulni.
Mondják és írják... -
válasz
"_Maverick_" #256605 üzenetére
Van olyan óra amiben 'csak' 10 évet világít korrekten a cső?
Azt hittem, hogy a 20-25 év az alap a T25-nél. A T100-nál pedig +25 év, azaz 50 év az elvárható. -
Veron
addikt
válasz
"_Maverick_" #256562 üzenetére
csak a szokásos jut eszembe, ami:
toknyitó (késes, meg a "szorítós"), körtepumpa, kis csavarhúzók (több méret), csipesz, gumiujj, valami satuféle az óra befogásához, kenőanyag, ultrahangos tisztitó, kotyva, kis reszelők esetleg, nagyító -
@mriya@
őstag
válasz
"_Maverick_" #256536 üzenetére
-
SOAD19
addikt
válasz
"_Maverick_" #256406 üzenetére
Az már szerintem is nagy lenne. Bár, ha a l2l-ja nem nagy, rövid tokfülei vannak, akkor talán még elmegy. De kicsi az esélye. Most nézem, hogy 50 mm környéke a l2l-ja, ezesetben az nagy lesz, én elengedném a helyedben.
-
dzsi23
addikt
válasz
Még a 41-es is nagy lenne, de a hosszú tokfülek miatt talán még a 39-es is.
-
-Ben-
veterán
válasz
Nekem a 42-es Sharp Edge GMT is nagynak tűnt egy kissé a 18-as csuklómon, de még épphogy belefért…
-
futizoli
tag
válasz
"_Maverick_" #256207 üzenetére
Köszi, csak tok és bezel csere történt.
-
L3fty
csendes tag
válasz
"_Maverick_" #256043 üzenetére
Eredetinek tűnik, de tudja a fene. Valóban elképesztő “minőségben” hamisítanak. Nézd meg ezt a videót. Bár ez már a kerámia lünettás hamisítvány, de némi támpontot adhatna egy vizsgálathoz, ha a kezedben lenne az óra:
https://m.youtube.com/watch?v=N0C9xjdv9gwA hátlap szét van gyalázva, néhány házi elemcserén túl van szegény.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Ha Ebay-en van akkor védve vagy mint vásárló. Van bőven időd megnézetni és ha valami nem kerek akkor visszaküldöd. Kb. egy éve küldtem vissza egy SMP-t. Az óra eredeti volt de a doboz, kézikönyv, Omega plecsni mind hamis. Mezítlábasan, meg nem ért annyit. Mindent az Ebay intézett, még visszapostázás költségét is. Szóval nincs túl nagy rizikó. Egyébként szerintem eredeti.
-
válasz
Ez a kép nagyon rossz.
Mellesleg tudnod kell - a hamisítás nem merül ki abban, hogy "Hasonló" hanem pontosan úgy is néz ki minden szögből.
Max a gyári szerviz mondja meg neked ezt pontosan.
A képek alapján eredeti. -
mqm
senior tag
válasz
"_Maverick_" #255960 üzenetére
Ohh ne aggódj, amit oda felteszek azon 100%, hogy pluszba jövök ki.
Kérdés:
Úgy vettem észre kicsit besargult a borítás rajta. Adnék neki egy kis Hidrogén peroxid kúrát. Ez a cucc le tudja marni a feliratokat róla?
Láttam videót ahol Gameboy-t, meg billentyűzetet kezeltek vele és a festés szépen megmaradt, de azért kikérem a véleményetek is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest