Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Empsepo
senior tag
válasz
CrAzY88 #231435 üzenetére
Én a Poljottal jártam így, ami egy kronó, ilyen repülős témakör, nagy méret nagy súly, minden.
Munkahely, egy tök átlagos mozdulat és repült az óra.A bőr szíj engedett, gyakorlatilag elszakadt. Nem volt már fiatal, de ezt nem gondoltam volna.
Szóval repül az óra, én meg azzal a lendülettel elkaptam.
Mindig is jó reflexekkel rendelkeztem szerencsére.Picikét erősebben dobogott utána a szívem....
-
Cold5
senior tag
válasz
CrAzY88 #230757 üzenetére
Vannak jobb óráim (kedveltebbek), de ilyen bicolor nincs még és néha jól jönne. Soha nem fogom eladni. Ha kell felveszem... Nem tudok időt mondani, amíg megy és szép állapotban van. Szervizre nem fogom sajnálni a pénzt, ha eljön az idő.
Mondjuk még egy élő próba elkél, mert egy kicsit kicsinek érzem ez a 40mm a kezemre. Mondjuk sehol nem találom a Lug to Lug méretet...
-
Gempas 70
aktív tag
-
törölt tag
válasz
CrAzY88 #222651 üzenetére
Igen, ahogy írtam is, nekem szerencsém volt, és az utolsó pillanatban észrevettem hogy leesni készül a szíj. Amikor kiszedtem a stiftet, akkor láttam, hogy gyakorlatilag teljesen elhajlott, eltört. Azóta az a taktikám, hogy kb 3 havonta leszedem az acélszíjat és megnézem a stifteket, persze a cserélt stiftek azóta is szép egyenesek, tehát nem csak a stift átmérő fontos, hanem a minősége is.
Persze a Seiko fat spring barjai atombiztos megoldásúak. -
Veron
addikt
válasz
CrAzY88 #10674 üzenetére
Hi!
Gondoltam megmutatom milyen szíjakat néztem az Certinámra. Szívesen vennék egy-két véleményt, javaslatot. Ha úgy gondoljátok, nézzétek meg őket!
nylon
gumi
és a már mutatott bőr
Első kettő 20 mm-es, az órán a fültávolság pedig 19mm, sajnos. De ahogy hallom, ez még korrigálható.
Kösz! -
seiko
senior tag
válasz
CrAzY88 #9907 üzenetére
szerintem legalább 15ezer Ft a zafír csere, ha összejön.
üveg hátlapot sem egyszerű gyártani, főleg ha vízálló órára készül.
az is minimum ennyi, de inkább több.
és csak olyan órára érdemes rárakni, amelyiknek a szerkezete szépen díszített.
nem véletlen talán, hogy pl. a Rolex-ekre nem tesznek. -
seiko
senior tag
-
qfm
őstag
-
seiko
senior tag
válasz
CrAzY88 #8869 üzenetére
érdekes.
én is szappant használok, de ilyet még nem tapasztaltam.
a zafírt néha letörlöm (miután rálehelek), a tokot-csatot nagyritkán átkefélem egy használt fogkefével.
nyáron néha a hátlap alatt kiütéses lesz a bőröm (horgászat után), akkor néhány éjjelre lerakom az órát.
aránylag lazán van a csuklómon (a mutatóujjamat a csat alá tudom dugni), hogy tudjon mozogni-szellőzni. -
soldier2
őstag
válasz
CrAzY88 #8864 üzenetére
Ha már ilyen közvélemény kutatás féle folyik. Nem szeretem ha nincs rajtam óra. Mindíg úgy érzem valami hiányzik. Hogy épp a Casio, vagy az automata van nálam az persze alkalom függő, otthon többnyire az előbbi - szabadnapon van néha kivétel, mivel forgatóm nincs (nem is lesz). Éjszakára mindíg leveszem. Egyik sem igazán leolvasható sötétben, meg különben is. Nagyapám is levette
Ha az emberben kialakultak bizonyos automatizmusok, nem szívesen változtat rajtuk.
-
young78
tag
válasz
CrAzY88 #8715 üzenetére
Szia! Alapvetően az első generációs T-touchból van a csak gravírozott (első) és a festett lünettás, a festettek egy fokkal megbízhatóbbak. Az összes probléma abból fakad, hogy ráírták a vízállóságot. Az érzékelők a hátlap alatt vannak, ahova a víz bemenni be tud, de kijönni nem. Ugyanez vonatkozik az izzadságra is. Az újabbaknál már valahogy megoldották. Az óra egyébként jó, nekem a design is bejön, vízbe nem szabad vinni, és nagyon beleizzadni sem... 30-50 között nagyon nem lősz mellé, főleg ha nem zavar, hogy az amúgy sosem használt funkciók nem működnek... Én a hőmérőt és a magasságmérőt néha bekapcsoltam, amíg ment...
-
Empsepo
senior tag
válasz
CrAzY88 #8441 üzenetére
Havi négy másodperc?
Az nem semmi!
Atlantic-om van.
Okés, meglátom mi lesz ezzel a dologgal, köszönöm válaszod.Bandus
Az hogy gazdagok, egy dolog.
( Náluk sem ismeretlen a bóvli fogalma... )De az órás akihez vittem, úgy tudom nem foglalkozik semmilyen szinten hamisítvánnyal.
Meg tényleg az egész óra olyan tökéletes benyomást keltett! -
soldier2
őstag
válasz
CrAzY88 #8437 üzenetére
Értem én. A nagy kérdés, hogy valóban van-e szükségem rá? De ebben nem hiszem, hogy bárki tudna segíteni. Azt hiszem marad a casio ütni-vágni, túrázni (üvegcsere sokat dobott rajta, ha meglesz rá az eredeti titán szíj -majdnem 10k - akkor ott leszek mintha vettem volna egy újat), a Baume meg munkába esetleg öltöny mellé. A starndokon meg úgy is ott lóg egy nagy óra valahol. Csak hát tetszik az az Orient
-
macikos
addikt
-
seiko
senior tag
válasz
CrAzY88 #8105 üzenetére
Ellentétben a legtöbb mechanikus szerkezettel, a Rolexnek elhanyagolható a pozicionális és a hőmérsékleti eltérése.
A vibrón ugyanúgy viselkedik, mint hordva.
Minél egyszerűbb, olcsóbb egy szerkezet általában(!) annál rapszodikusabb is.
De olyan is előfordulhat, hogy egy alap Orient, vagy Seiko hozza a kronométer elvárásokat. :-o
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest