- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz
pulutodurumo #279192 üzenetére
19-es, gondoltam, hogy valakinek szemet fog szúrni a 18-as szíj.
-
PeterPH
senior tag
Retró percek:
-
PeterPH
senior tag
válasz
Gabesz77 #270971 üzenetére
Nézd meg gipsztigris hozzászólásait, hátha találsz inspirációt.
-
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
válasz
mert_csokis #268703 üzenetére
Linket kérnék a szíjhoz.
-
PeterPH
senior tag
válasz
jozs6200ax #268074 üzenetére
Érdekes módon a saját oldalukon több mint duplájáért adják.
Ettől függetlenül rendeltem már tőlük, és minden rendben volt. -
PeterPH
senior tag
Retró, akarom mondani vintge hétfő (a fiatalabbik óra 34 az idősebb 47 éves).
-
PeterPH
senior tag
válasz
"_Maverick_" #258416 üzenetére
Egyrészt valószínűleg nem egyszerű postával küldik, hanem Fedex, DHL Express vagy hasonló kaliberű futárcéggel.
Másrészt az eladónak nem érdeke alacsonyab összeget feltüntetni, mert bármi történik a csomaggal, akkor az az ő kára lesz. -
PeterPH
senior tag
válasz
Sawyer_ #256485 üzenetére
Azért van ott még egynéhány tömítés, szinte kizárt, hogy ettől bármi baja lenne.
Megnyugtatásul. -
PeterPH
senior tag
válasz
Pszihonaranc #254895 üzenetére
Jelen. Most már 4-5 akad szerintem.
-
PeterPH
senior tag
válasz
fagyalllo #253898 üzenetére
Elképesztő, nem csodálom ha megkéri az árát. Úgy látom egy olyan kulcskarikából is tudna GS tokot csinálni, amin előtte már átment a vonat.
Persze ilyenkor a túlrestaurál autókhoz hasonlóan felmerül a kérdés, hogy valóban növeli-e egy óra értékét, ha a korából eredő patinát is teljes mértékben elveszti, és gyakorlatilag újjá varázsolják. -
PeterPH
senior tag
válasz
zolikaDB #253158 üzenetére
Paratrooper amit keresel, vagy kényelmesebb verzióban Comfytrooper.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Domonkos #251859 üzenetére
1. Az árat a kereslet/kínálat szabja meg, de 3 kínált példányból ezt nyilván nem lehet megítélni. Esetleg segít a chrono24 árgrafikonja. De mivel nem vagy szakértő (ahogy én sem), ezért ez inkább csak érzelmi döntés lehet. Hasonló korú, állapotú, szerkezetű órákkal érdemes lehet összehasonlítani, de ez sem biztos hogy segít amatőrként.
2. ahol van rá lehetőség, ott természetesen, ne legyél szégyenlős.
3. igen, más költség nincs. Illetve számolj a szerviz költségekkel is, ami szintén nem két fillér. -
PeterPH
senior tag
válasz
"_Maverick_" #250472 üzenetére
Franciaországból csak a szállítási költségre kell számítanod.
-
PeterPH
senior tag
válasz
temes69 #249837 üzenetére
Lassan tucat óra lesz, mindjárt le is hajítom a kezemről
Engem is megvicceltek a kis hüvelyek, de szerencsére van otthon nagyítóm, és finom csipeszem is, így nem volt akadály a vaksi szememmel, és bumszli ujjaimmal helyretenni őket. Bár nálam csak pár napig viselte a fém szíjat, azóta is csak a szövetek cserélődnek rajta.
Sok örömet hozzá. -
PeterPH
senior tag
válasz
5-ös kezelő #249756 üzenetére
T200: BT szinkron a rádiós mellett/helyett, AR réteg.
CB0260-81E: titán tok (annak aki szereti a könyűsúlyúakat)
Elfogult vélemény: az Oceanus sokkal letisztultabb, markánsabb kinézetű. -
PeterPH
senior tag
Azt hiszem nyitok egy malacperselyt, és elkezdem hízlalni.
-
PeterPH
senior tag
válasz
TechN7ne #234887 üzenetére
Ez egy Seiko egy Suzukiban. Halmozottan fogyatékos együttállás.
Az órát az új ára felett adtam el másfél évesen. Az autó még megvan, de négy évesen is az egykori vételára körül eladható. De biztos bazári vacak mindkettő.
Van Tissot órám is, illetve van, csak nem működik, és ha rajtam múlik már nem is fog. Újonan vettem annó nagyságrendileg egy havi fizetésem felett, abban a hitben hogy a svájci a csúcs, és majd a gyerekem is megörökli. A két mostani japán órám köszöni jól van.
BMW is volt, több is. Már nincs, nem véletlenül.
De iszom szavaid, sugárzik a bölcsesség, és a hozzáértés belőlük. -
PeterPH
senior tag
válasz
Szilágyi84 #232313 üzenetére
Ha jól emlékszem a múltkor még nem voltak fent ezek a képek a Dietrich Skin Diver (SD-1) szíj megoldásáról:
-
PeterPH
senior tag
válasz
Polarstar #232343 üzenetére
Ez szigorúan szubjektív vélemény, mindenkinek eltérő az ízlése, és nem is tudok határozottan rámutatni gagyisztikus dolgokra. Talán a számok tipográfiája, talán a számlap színe, vagy a számlap zsúfoltsága (bár pont ezektől blueprint, ami mint ötlet egyébként szintén tetszik), szóval passz.
-
PeterPH
senior tag
válasz
csabulaxi #232312 üzenetére
A Dietrich-nek sikerült sokkal jobban eltalálnia ezt a számlap megoldást mint a Zenith-nek.
Mikor Medve és Petőfi bemutatta a Zenith Pilot Type 20 Blueprint-et, nagyon tetszett ez a dupla számlap, mint ötlet, de maga a megvalósítás, az összkép már bazárinak tűnt.
A Dietrich-nél ráadásul szíj, a mutatók, az indexek mind-mind egyedinek hatnak, és jó rájuk nézni. Egyedül a dátumablak furcsa, mert addig rendben van , hogy a nyolcadika jól mutat ott, de mi lesz 29-én, hogyan szorítanak be oda két számot? -
PeterPH
senior tag
válasz
fakekorom #231013 üzenetére
Van szemműtétes topic. Azért ott sem minden csak móka és kacagás.
-
PeterPH
senior tag
A videó nyomokban órákat tartalmaz:
Evolvens (Speedzone) -
PeterPH
senior tag
válasz
fagyalllo #207599 üzenetére
Voltaképpen a te bűnöd
A nemrég (és korábban több ízben is) beszúrt Oceanus formájára kattantam rá. De mivel gyakorlatilag beszerezhetetlen, panerai-ra meg nem futja, így már szinte le is mondtam az óra vásárlásról. Aztán véletlenül rábukkantam erre, ami ráadásul szám nélküli indexes, és a big date is praktikus a vaksi szememnek, úgyhogy le is csaptam rá a dfi-n. -
PeterPH
senior tag
-
PeterPH
senior tag
válasz
mbela69 #189455 üzenetére
Tudtommal csak akkor számolják fel a díjat, ha van vám/adóteher, mert ezt ők előlegezik meg, ezáltal kockázatot vállalnak, hogy te ezt utólag kifizeted-e feléjük.
A szállítás amúgy nem ingyenes, kvázi sem, mivel ha külön nem is tűntetik fel, de akkor is beépítik a termék árába. -
PeterPH
senior tag
válasz
Lev Abalkin #189288 üzenetére
Nekem egy 20-as Hirsch gyakorlatilag gond és faragás nélkül bement a gyári 19-es fémszíj helyére egy Tissot-ban.
-
-
PeterPH
senior tag
válasz
FerNandor #183596 üzenetére
Egészen friss tapasztalatom van. Ha jól emlékszem Londonban adták fel az órát. Eg GB végű tracing numbert adnak, ami nem igazán használható, mert a csomag szinte rögtön átkerül a GLS rendszerébe. Tehát itthon is GLS fogja kihozni, legyen otthon valaki, vagy figyeld a kiragasztott értesítőt, nehogy elkerüljétek egymást.
Az óra laikus szemmel tökéletesnek és eredetinek tűnik. -
PeterPH
senior tag
válasz
yodamastah #183048 üzenetére
Ezt jól benéztem
Ez nálam az ára miatt esett ki, gyönyörű, de a bő 2x-es szorzót sehogysem sikerült meglátnom benne. -
PeterPH
senior tag
válasz
yodamastah #183028 üzenetére
Nekem is az SRPB71J1 volt a másik jelöltem, de inkább a 6R15 szerkezetű SARB033 mellett tettem le a voksot.
-
PeterPH
senior tag
válasz
alphaville #182613 üzenetére
Az a 30 nap az inkább 14, tehát addig mindenképpen jelezni kell az elállási szándékot. Jelen esetben 30 napon belül vissza is kellene érkeznie a terméknek.
-
PeterPH
senior tag
válasz
yodamastah #182610 üzenetére
Gondolatban felmerült a duplázás, de nehezen tudnám észérvekkel megmagyarázni otthon az asszonynak
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest