- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
PeterPH #270938 üzenetére
Köszi ,
Tutu-nál csak a Supersport-ot néztem de ezenkívül elég gyenge az eresztés.
Újvilágnál szoktam vásárolni mostanság ,legutóbb a Citizen-t is náluk vettem.
Pl. az én régebbi PR 100-as órámat már sehol sem kapni de náluk van még ,és még az árukereső sem dobja fel őket.
Ezt a típust már ismerem és imádom ,van náluk fekete számlapos is belőle és az ára sem növekedett az elmúlt három évben (nem úgy mint az Orient órák országszerte).
Az érdekessége ennek a típusnak ,hogy az adatok szerint csak 39mm-es de a csuklómon egyáltalán nem látszik picinek (az ezüst számlapos) ,míg egy 40mm-es PRX meg igen.Tutu-nál már csak az új PR100-as van de annak silányabbnak látom a fémszíját mint a réginek (ami már bevált) ,EZ a kék számlapos mondjuk nem néz ki rosszul.
Élőben még nem próbáltam a Gentleman-t ,lehet neki is annyira jók az arányai ,hogy a 40mm-el ellentétben nem festene kicsinek a csuklómon.
De mindenképp végig kell rajtuk mennem élőben gyanakszom ,hogy egyiknek sincs olyan anyagminősége mint a régi PR100-as típusnak.
PRX fentebb említettem fémszíj tekintetében számomra nagyon gyenge eresztés volt.Szerk.
Még annyi ,hogy észrevettem mostanság már kisebb dobozban adják őket ,pár éve még nagyobb dobozban lehetett kapni a Tissot órákat és járt mellé két db Tissot könyv katalógus is. -
zolikaDB
veterán
válasz
PeterPH #253159 üzenetére
Köszönöm, de pont ezt írtam, linkeltem a hsz-emben
A kínais kb egy "karperec", mármint, h körbe van varrva, fel kell húzni a kezedre, és kívül van az akasztó, ami a szöveten fekszik fel. Ilyen kialakítású kellene CNS comfytrooper minőségben.És írtam, hogy nekem CNS marine comfy van, de ennek az akasztója a bőrömön fekszik fel, és ez elrontja a komfortot.
A paratrooperrel meg az a gond, h körbetekered a kezeden és lógicál (de nem ér a fém csat a csuklódhoz): [link]
-
Domonkos
addikt
válasz
PeterPH #251857 üzenetére
Ok. Ez nyomi volt. Valamiert meg sem probaltam ref. szam alapjan keresni chrono24-en
. Kategorikus szuressel pedig csak a kek szamlaposokat sikerult megtalaljam. Na mindegy - lenyeg, hogy megvannak. Koszi!
Armester letemre had kerdezzem meg:
1: Hogy tudom eldonteni, hogy ezek az arak realisak-e?
2: Itt illik / szabad alkudni? (latom, hogy valahol fel van tuntetve, hogy "iranyar")
3: EU-n belulrol csak a vetelarat es a szallitast kell megfizessem? -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
PeterPH #249757 üzenetére
Köszi, tehát magasabb minőség érzetre. BT, AR szintén előny. Már csak azt nem tudom, mindennapi használat során az elektromos korona előny-e v csak egy lehetséges hibaforrás.
BLC : Jól értelmeztem, a hossza nekem biztosan sok. Az én gizda és inkább hengeres csuklómra a már nem kapható Casio MAR-100 tokja passzol /40-es tok, rövid és lehajló tokfülek/. Szóval nem kell költenem 1előre Oceanusra, megúsztam ezt a kiadást is.
-
zolnagy
őstag
válasz
PeterPH #238818 üzenetére
Nagyon tetszik, élőben még szebb, mint képeken. Kicsit féltem, hogy nagy lesz, de kellemes csalódás volt. A mp mutató pontosan indexre üt
Hogy valami negatívot is mondjak, a szíj nem a legjobb. Kicsit szőrtépő, az illesztéseknél néhol éles, talán ezért. Valamint a csat eléggé eláll a síkból. Ebből a szempontból a Lineage szíja jobban tetszik.
De maga a ház, a számlap, a kidolgozás nagyon jó. A számlap minden körülmények között jól látható és tetszik ahogy a különböző fényviszonyoknál változtatja a színét.
Szóval összességében teljesen rendben van, megérkeztem. A szíjat meg majd megszokom. -
-
FerNandor
őstag
válasz
PeterPH #183609 üzenetére
Köszi, van esetleg képed, hogy hogy néz ki a dobozban, kicsomagolva stb?
Amikor leadtad a rendelést, kellett valami plusz megjegyzést írni, hogy vámmentes EU szállítást kérsz vagy csak leadtad a rendelést a fenti linken és kész?
(#183598) TOZ és (#183597) fagyalllo köszönöm a válaszotokat.
(#183554) Mercutio_ ez pontosan melyik 5-ös?
-
yodamastah
őstag
válasz
PeterPH #183044 üzenetére
Ez nem SRPB71J1, hanem az általam régóta "kerülgetett" SARX035.
6R15, zafír + dupla AR, diashield.
intruder77: Élőben nagyon meggyőző. A csat és a zár minősége, valamint a dupla antireflexiós réteg nagyot dob rajta az átlag presage seikokhoz képest.Méretben és súlyban is pont olyan mint amit szerettem volna.
-
fagyalllo
őstag
válasz
PeterPH #181994 üzenetére
Ha megnézed a német és ír leírását, kiderül hogy ugyanazon cég különböző regisztrációja, azaz az eladó megegyezik, bármelyiktől is rendeled. Vásároltam már tőle, holland postával küldik Hollandiából (hogy oda hogy jut be, az nem a mi dolgunk
), azaz vámmentes. Bátran megveheted, új, eredeti órát fogsz kapni komplett tartozékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest