- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
Ryder62 #81851 üzenetére
#81864grizlisandor: szerintem gyengébb volt az elözőeknél ,de még nézhető...
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ryder62 #81793 üzenetére
Abby jeleneténél.... spoiler
Ja valóban úgy nézett ki mintha a többi színész látva
faarcát, megunva inkább kisétáltak a jelenetbőlEllie ...meg volt is egy jó nagy baki benne a végén pedig ugye
"hol vannak".elvileg teljesen "harcképtelenné" kellett volna tenni őt (Ellie), hogy ne tudjon rájuk visszatámadni, lőni, vagy követni őket (de visszanéztem és csak egy gyomrost kapott, semmi más, nem volt eszméletvesztés) - ugye pont ez lenne a lényeg, és emiatt lesz az "Abby firefly csapat keresése" is és a kalandjai ebből, mert eleinte nem tudja -
Tasunkó
őstag
válasz
Ryder62 #81635 üzenetére
Célkeresztben az volt hogy a woke-bibliában leírt igét betűről betűre visszamondják, közben elfelejtettek filmet csinálni. Ha azért csinálják mert rettegnek a wokevizíciótól, akkor még meg szoktam nézni, de itt eminens wokeministránsságról tettek tanúbizonyságot, azt csinálják nélkülem.
-
Lajmund
őstag
válasz
Ryder62 #81635 üzenetére
Meg az elején az a keménykedés a kétszer akkora izmos komával is fájdalmas volt. Meg azok a vágoképek amikor szigorúan néz a nagy kalács képével mint egy hormonzavaros nem is tudom mi. Erőltetett erőlködés az egész. Borzasztó! Valóságban mekkora a valószínűsége hogy 2 19 éves lányka jobban tulél bizonyos helyzeteket mint egy meglett tapasztalt harcos? Ugyanmár szánalmas az egész. Azért bosszant ennyire mert jó is lehetne de inkább ezt választották helyette. -
markknight
veterán
válasz
Ryder62 #81635 üzenetére
Én amúgy nem is értem miért nem táncoltak ki belőle az alkotók, hiszen a facebook bejegyzések 90%-a is ettől ég. A másik, hogy a Harry Potternek ugye megvan a castja, ott meg inkább ki is kapcsolták a megjegyzéseket, én meg elgondolkodtam, hogy akkor ezek a sorozatok most kinek készülnek? Maguknak? Aztán csodálkozik a Warner, hogy milliárdos veszteségeik vannak és le kell építeni a fél cége.
-
dellfanboy
őstag
válasz
Ryder62 #80085 üzenetére
avval amúgy mi van? mikor jön a folytatása?
más megnéztem 1-2 sorit
yellowstone utolsó 13.epizód. naaaaaaaaaaaaaaaaagyon lassú volt. ráadásul a cowboy-ok/ cowboy-élet megjelenítése kezd átesni a tehén túloldalára. nemhinném, hogy ennyi jó csaj bukik a tehenészetre...jackal 1-3. hát semmi extra idáig, nyomozgatós sniper sori, angol úriemberrel...
star
disneywars 1-3. hát értem én felvásárolta a disney őket és akkor "gyerek"baráttá kell tenni a sorit, de azé ez elég langyi. szerencsére locsoltak rá lóvét bőven, szóval a vizuál 5*the rookie 1.évad. sztem los angeles-ben játszó sorikat, meg a rendőrösdit is, de ez az epizódonként van 1 story annyira nem köt le. a legutolsó nyomozós sori bosch-harry jobban adta.
chicago fire milyen az is ilyen minden epizódba megoldunk 1 problémát? bár az tűzoltós. vmi jó rendőrös sorit tudtok? vagy ne adj isten olyat mint a harmadik muszak ahol egyutt vannak a mentok,rendorok, tuzoltok?egyáltalán létezik?
-
válasz
Ryder62 #79856 üzenetére
Minden, amit a Skeleton Crew kapcsán tudni érdemes! | Star Wars, Rixon youtube csatorna
Röviden a sorozat akkor készült, mikor berobbant a coviddal együtt a Disney+ és kellett a tartalom, így teret adta kevésbé szokványos produktumoknak, pl a gyerekkalandnak, ami a 80-as években volt menő, meg a Stranger Things, csak SW köntösben.
-
markknight
veterán
válasz
Ryder62 #77641 üzenetére
Sajnos mindig ezt csinálják. Első pár rész dögunalom, aztán az ötödik az mindig király, utána megint tötyögünk, majd az utolsó két részben össze van csapva a befejezés és vége is az évadnak.
Kivétel az Andor, azt mintha egy teljesen másik stúdió csináta volna ebből a szempontból, bár ott is többször elaludtam (konkrétan, bealudtam, nem ferdítek) a lassú tempótól.
-
paatrick
őstag
válasz
Ryder62 #77298 üzenetére
Bár már elengedtem az összes Star Wars izét, azt kell mondjam komoly álomvilágban élsz ha azt hiszed itt bármikor is lesz újra új ötlet, designolt város vagy bármi.
Anno a Baljós árnyakra felépítettek maketteket:
Amiről könnyű volt másolni vagy kiegészíteni utána digitálisan a világ építészetét, mivel ott voltak az egyedi jegyek, nyilván felvettek hozzá designert, építészt stb aki megtervezte.Most mikor mindent digitálisan raknak oda ennek esélye sincs, és nem is lesz. Az újrahasznosított bolygók a legjobbak, benne van a rendszerben, nem kell rajta gondolkozni, beraknak rá 5 fát, a moha legyen lila hopp máris másik bolygó. Ugyanígy a sivatagos.
Talán az Obi want láttam utoljára, abban volt az egyik főgonosz a fehérre púderezett fejű ember? Már az is legalja volt a régiekhez képest.
Azért látom ütik is rendesen ezt is, imdb 4,0
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ryder62 #77161 üzenetére
Én is ledaráltam gyorsan az "Akolitus"-t, nehogy kimaradjak a jóból... csakhát ez minden volt csak "jó" nem.
Ami felsoroltál, SW hangulat még so-so, a bolygók és fajok valóban elmennek SW-szinten, de könyörgőm ezek a párbeszédek valami kritikán aluliak. Kezdem azt hinni, hogy direkt akarják kivéreztetni az SW-t, a cast eddig nem a legerősebb szerintem, sőt...
de legalább megéltem azt is, hogy egy
is jedi márwookie ha végre Jar Jar Binks is az lesz valaha, teljes lesz a filmes életem... vagy legalábbis az SW-s pályafutásom, az biztos.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Ryder62 #76471 üzenetére
A komcsikat az amerikai komcsikra is értették, amikor pl. az 50-es években hollywoodi szakmabeliek ellen folytattak boszorkánypereket, illetve a hippikorszak hippi-komcsi párhuzama is befigyel. A külső ellenségnek nincs nagy jelentősége, a 3 vagy New Vegasban a kelet-indiai társaság mintájára működő, korlátlan hatalommal bíró cégek az uralkodók, és az atomrobbanás előtti időkre is visszavetítették. Az államot, illetve államhatalmat szeretnék visszavenni a vállalatoktól, ezért a külső ellenség inkább csak sallang.
-
WayneGace
őstag
válasz
Ryder62 #76312 üzenetére
A woke-hoz annyit, hogy a különböző rasszuak kapcsolata eléggé nyilvánvaló. Ami persze nem baj, de egy olyan világban nem feltétlenül a rasszizmus halna ki legelőször.
Szerintem is nagyon jó sorozat, a játék ismerete nélkül is. Tényleg lekötött, ami mostanában kevés nyugati sorozatnál fordul elő nálam. Pár dolgot kell még javulnia. Például ne legyen olyan jelenet, mint amikor adoki a kutyával gyors sétában elmegy a gépágyú elől és mindenhova csapódik be lövedék körülöttük csak pont őket nem találják el. Valamint a T60 páncélnak jó lenne, ha valahogy a jelenetekben lenne súlya. Értem ez alatt azt, hogy sokszor olyan a mozgása, mintha egy jól megcsinált comiconos jelmez lenne nem 100+ kilós fémpáncél. [ Módosította: radi8tor ]
-
BitRider
senior tag
válasz
Ryder62 #73397 üzenetére
Az előző se volt jó sokmindenre mondjuk. Biztos egyedül vagyok ezzel, de a Star Wars spinoffok bizonyos részletein kívül (főlrg Andor) a Disney egyelőre nem gyártott elismeréssel nézhető kontentet, inkább csak mindenre rányomja a bélyegét. Az MCU meg úgy röhejes mindenestül, ahogy van. Nem képregényeken nőttem fel, ez tény, de ennyire lagymatag fostengert, amit filmeknek hívnak emberek... öeh.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Ryder62 #72986 üzenetére
Azért dobálják a hősöket, hogy legyen esélye felkelni és ellentámadni. Csupán nézői izgalom fokozás miatt van, a "jujj most elkapta, szorult helyzetbe került a hős akinek drukkol a néző, de épphogy megússza!" érzés
...a valóságban már rég nyakát törte volna az első percben és vége lenne a sorozatnak / filmnek.
-
válasz
Ryder62 #72986 üzenetére
Szerintem ott van az egész jedi mítosz lerombolva, hogy ilyen mitugrász irodisták partiban vannak egy jedivel, mint ez a zöld kardos csaj. Ahsoka Anakintól tanulta a szakmát, kb. olyan erősnek is kellene lennie. Na most képzeld el, hogy Vader nagyúrhoz odamegy egy nemjedi nímand, és negyedórás kardozásba kezd vele. Kb. két tized másodperce lenne...
Egy jedinek csak egy másik jedi vagy sith lehet ellenfél, egy nem erőhasználó annyit ér, mint harckocsi ellen a gyerekbicikli... -
válasz
Ryder62 #72722 üzenetére
Jelen tudomásunk szerint
az egész világegyetemben egyformán néz ki, viszont aa kövek, a sziklák és a homok feltételezhetően jelentősen különböz(né)nek egymástól. Ha tehát a cselekmény egybioszférák játszódik (kopár tájon ), akkor a filmesek megspórolhatják azt, hogy ténylegesen el kelljen utazniuk egysivatagban, hegyvidéken , helyette megcsinálhatják a felvételeket aidegen bolygóra , senki nem fog rájönni néhány helyi lakoson kívül. Gondolom. (Pár néző persze el fog töprengeni azon, hogyFöldön , de ők nem sok vizet zavarnak.)egy kopár bolygón hogy alakul ki a földihez hasonló légkör -
negyven2
veterán
válasz
Ryder62 #72722 üzenetére
Az nem tudom, hogy megvan-e, de egy másik galaxisban lévő bolygó egyediségben, ugyan az a szint mint a szomszédban egy random csillag körül keringő random planéta. Vagyis egyediségben semmi különbség sincs. Illetve ezt se nagyon érte, hogy mit értünk azon, hogy nem láttunk semmit? Kellet volna egy 10-20 filmből és sorozatból álló előtörténetet, ami bemutatja ezen másik galaxis világát? De abban egyedi volt, mert ilyen lényeket még nem láttunk, meg ilyen világot De ha jól tudom akkor az ismeretlen, régió a Star Wars világában lévő hiperűrutazás mibenlétével magyarázzák. Ugye itt lényegében hiperűrfolyosók vannak amik teleszővik a galaxist. Ezeken keresztül utaznak, de az útvonalat előre ki kell számolni, mert ha nem akkor simán felkenődhetsz egy holdra. Az Unknow Region azért felfedezetlen, mert a galaxis azon régiójába oda csak pár darab útvonal vezet és azok is veszélyesek. Ismét, ha jól tudom, akkor a fél-nemhivatalos magyarázat szerint pl. egy felrobbanó csillag is tönkre tud tenni egy útvonalat, és az oda vezető úton ez elég gyakori. Így igazából néhány lelkes lényen kívül nem igazán mennek oda. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
WayneGace
őstag
válasz
Ryder62 #70184 üzenetére
[Sok rész kb. ilyen volt.] Epizód szerű, nagyon gyenge főszállal. Ugyanazt ellőni sokadjára már tényleg baromi unalmas volt. Egyébként, szerintem azok a jobb részek, amikor a gagyi lövöldözéseket nem erőltetik és inkább a világ bemutatására koncenrálnak.
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz
Ryder62 #70072 üzenetére
A Bad Batch erősebb?
Ilyen bugyuta, agyatlan fordulatokat ritkán látni sorozatban. Előre fogtam a fejem az akciójelenetek közben, hogy ugyan nem lesznek olyan hülyék, hogy .... de igen, pontosan azt tették, sorozatosan.
Értem én, hogy ők harcosok, nem a Halálcsillag tervezésében jeleskednek de ekkora kreténeknek azért nem kellene ábrázolni őket.
Omega fiatal oké de azért egy gyerek még nem hülye. -
markknight
veterán
-
paatrick
őstag
válasz
Ryder62 #69652 üzenetére
Mandalorian S3E2
Én is hasonlóan érzek, bár már az előző résznél is megvolt, hogy gyakorlatilag az első 2 évadban lezárult a történet, innentől elég filler szagú az egész.
Legalábbis engem nem érdekel hogy fürdik-e vagy nem, a fekete kardozás is inkább azoknak szól akik ismerik azt a könyvet vagy képregényt(?) amiben ez van. Én nem ismerem és tök súlytalan is az egész.
Ez a rész legalább látványban ott volt, de nekem zsánerem ez az elhagyott város beállítás. -
CptAdamica
veterán
válasz
Ryder62 #69245 üzenetére
Az egyetemi résznél is csak az volt a cél, hogy mutassanak egy emlékezetesebb jelenetet a játékból, amikor a majmok zajt csapnak. Az összes ilyen megúszós rész arról szól, hogy bedobnak valami nagy nosztalgia bombát, aztán helló, mindenki elégedett lehet, mert a játékban is így volt. -
NomAd_82
aktív tag
válasz
Ryder62 #69225 üzenetére
Nekem Joel és Ellie kapcsolata pont ebben a részben lépett szintet. Az általad kifogásoltakat másik szemszögből nézve nekem úgy jött le, hogy próbált ellenállni az érzelmeinek, nehogy kialakuljon az apa-lánya kapcsolat, mialatt/közben mélyen ki is alakult de még nem tudta. Az hogy kijelenti, hogy nem az apja és Ellie nem a lánya, nekem úgy jött le, hogy ez az utolsó kiugrási kísérlete, hogy ne kelljen felelősséget vállalnia érte tovább, mert elveszített egy gyereket már. Reggelre pedig átgondolta és teret engedett annak a tudatnak, hogy valójában megszerette a kislányt, mint apa-lánya. Szerintem innentől kezd erős lenni a dolog, mert ameddig nincsen érzelmi kötődés, nem is izgulsz annyira, mintha lenne. Na most lesz minden döntésnek súlya. Szerintem de ne legyen igazam. Közben tolom a játékot és ebben a remake-ben olyan szinten szimpatikus lett Ellie karaktere, a szövege a gesztikulációja, hogy rendesen félek bemenni bárhova. Na ilyen játék nem készül gyakran. -
k-adi
nagyúr
válasz
Ryder62 #68875 üzenetére
"A másik bullshit hogy
az erdő közepén alszanak minden védelem nélkül. " Nem feltétlen BS ez, hiszen
az úton és városban nagyobb eséllyel találkozol szembe egy másik emberrel mint egy erdő közepén. Igen, az erdő is veszélyes lehet, medve, farkas, stb... de azokat talán elijeszted valahogy, míg egy rabló bandát nehezebb. Arról nem is beszélve, hogy nyilvánvalóan a rabló banda is úton megy és oda megy ami szembe jön velük, tehát egy benzinkúton hamarabb rátalálnak egymásra, mint egy erdő közepén, hiszen kinek jutna eszébe egyszer csak letérni az útról és bemenni az erdőbe pont azon a ponton? A védelemről meg annyit, hogy valóban alhattak volna mondjuk a kocsiban, bár az kényelmetlen, de Joel végül keveset tudott aludni és őrködött Ellie mellett kezében a puskájával ( nem nagyon van nála ekkor még más) -
nubreed
veterán
válasz
Ryder62 #68875 üzenetére
Hmm ez nem túl jó. Bár engem a zombis téma sosem érdekelt igazán (se TWD -t, se semmi ilyesmit nem néztem soha) ebbe a soriba lehet, hogy bele kóstoltam volna, de még kivárok. Ha ez a helyzet amit írtok, azt hiszem, hogy a kezdeti 9.2 körüli IMDB értékelés esni fog meredeken.
-
törölt tag
válasz
Ryder62 #68875 üzenetére
1) Bepánikolt mert haladoklott. 2) Épp menekültek, ha nem sietnek a katonák kapják el őket. 3) Benzinkút akár veszélyesebb is lehet mint az erdő. Minek néznének be az erdőbe a rossz arcok, a benzinkúton nagyobb esély van zsákmányra. 4) FEDRÁnak úgy tűnik épp elég a karanténzónákat fenntartani, nem hogy még portyázni. 5) A csaj jó kérdés, remélem kiderül valami mert az szeritnem is gagyi picit -
Ijk
nagyúr
válasz
Ryder62 #63564 üzenetére
Ezek is csak utólag beleszőtt elemek, aztán valahogy bele kell magyarázni.
Egyik nagy plot hole hogy a régi trilógiában kb. senki nem tud az erőről, jedikről, valami misztikus baromságnak tartják, közben csak 20 évvel korábban volt a 66. Szóval vagy Sidiusnak volt valami galaxisra kiható mind trickje vagy el van cseszve az egész. És akkor arról ne is beszéljünk hogy pár évvel a 4. rész előtt még inkvizítorok meg Jedik kergetőznek.
Az a baj hogy minden egyes új tartalom egyel magasabb fokozatra kapcsol. Réi trilógiában köveket lebegtettek, Yoda 2 perces meditálással kiemelte az X-szárnyút a mocsárból, ehhez képest érdemes megnézni a képességeket az utóbbi 10-15 évben kijött tartalmakban. A skywalker korán már csak röhögni tudtam, kínomban. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Ryder62 #63425 üzenetére
Áh, én azt már elengedtem, hogy ezek az újgenerációs SW karakterek univerzális szinten gondolkozzanak, mint mondjuk Qui-Gon vagy Luke. Mindegyik a maga kis lelki nyomorát hajszolja, aztán a végére a világ meg nem mondja, hogy Kylo Ren vagy mondjuk Vader ebben a sorozatban most akkor mit miért csinált.
-
l.skywalker
titán
válasz
Ryder62 #63366 üzenetére
Reva bosszút akart állni Luke-al Vader (Anakin) tettén. De rém gyenge volt. Meg egyébként is a bordái között egy lukkal, hogy a bantha bánatban tudott hamarabb elérni a rész elején a Tatooin-ra, mikor az előző rész végén felállni sem volt képes??? Ez a Kathleen Kennedy hatás.De nagyon sok ilyen amatör hiba volt az egészben. Vader hajója az orbiton volt, mikor leszállt megküzdeni Obi-Wannal. Amikor Obi-Wan otthagyta a nyitott félig nyers Vader konzervet, akkor simán elszállt és működő hiperhajtóművel elvágtatott. A birodalmi hajó hol volt? És ha működött azon a kis szaron a hiperhajtómű, miért nem zsúfolták bele azt a 20 menekültet a nagy hajóból? -
-
válasz
Ryder62 #63160 üzenetére
Fiatalításon röhögtem hangosan, jelenlet felétől nyomták rá, elején fullra látszik, hogy éltelt jópár év. Visszafiatalítva meg elfelejtették levenni a mokkát a szeme aló. Rész a
szokásos semmi Olyan érzésem van, hogy nem is ObiWanról szól a sorozat, hanem a 3. nővérről vagy Vaderről. -
Ribi
nagyúr
válasz
Ryder62 #63000 üzenetére
Amikor leszálltak, ott mutatták, hogy lógnak a tájfájteke vagy mik a plafonról. Persze amikor elmenekültek egy sem volt sehol. De az egész bázison senkinek sem jutott eszébe, hogy kövessék. De mi van ha valaki odaállít és porig bombázza az egészet. Ja mert biztos annyira félelmetes a fekete szín, hogy nem merik megtenni? Storm trooperek hallanak 1 zörrenést és puskával mennek megnézni miaz? Ahogy szaladt a víz elől valami szánalmasan nézett ki. Trooperek meg 5mp alatt mind meg is fulladtak. Annyira sok WTF lejenet van az egészben sajnos. -
minek?:S
őstag
válasz
Ryder62 #54252 üzenetére
Mondjuk én a Rebelst nem láttam (még), a Clone Warsra is most vettem rá magam - megjegyzem nem bántam meg. A rajzolt verziók valahogy nem tudtak sose megfogni úgy, mindig is ódzkodtam tőlük.
(#54257) grizlisandor
Az teljesen méltatlan volt a SW-hoz, hogy ilyen kabaréba illő filmekkel folytassák/fejezzék be a Skywalker érát. Remélhetőleg erre ők is rájöttek és inkább utóbb, mint soha. Kíváncsi vagyok a HR-ra és szükség is van eltérni a Skywalker családtól, de én személy szerint bőven el tudnék még nézni sorozatokat/filmeket innen is, hiszen még így is rengeteg mindent lehetne elmesélni és, ha normálisan van tálalva, akkor nem hiszem, hogy bárki is húzná rá a száját.. vagy legalább egy korrigálást a filmes baklövések után. Pénzt hozott bőven, most már foglalkozhatnak a rajongókkal is és igazán kivehetnék a kánonból. Például És erre remek lehetőség lenne a Disney+., ha már elhúzták a mézesmadzagot, egy olyan sorozat, ami bemutatja normálisan Luke kalandjait a 6. rész után. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest