Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
j0k3r!
üzenetére
Nekem alapvetően tetszett a sorozat, viszont egy dolgot nem értek, és ez elég nagy logikai bukfenc:
kiscsajt megerőszakolják a 16. szülinapi buliján, majd annak a csajnak a bátyjával házasodik össze, aki ezt az egészet dudorászva végignézte. Nekem ez így nagyon nem áll össze.. Tasunkó:
nem a nyanya ölte meg, amit wolf88 is írt, bölcsőhalál áldozata lett
-
Tasunkó
őstag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Ahha.
. Na, akkor lehethogy én néztem be.A végén a szövegben azt mondja hogy minél többet gyakorlod, annál könnyebben megy, aztán mesél az esetről a gyerekkel, akkor emiatt kötöttem össze, de akkor lehet tényleg nem. Meg valamiért úgy emlékeztem 2 éves volt akkor már, de akkor lehet a 2 év onnan rémlett hogy 2 éve történhetett -
Tasunkó
őstag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Számomra megemészthetetlen falatnak bizonyult hogy His Hers
a nagymami kinyírja a 2 éves, még csak nem is hogy falhoz vágta a csecsemőt, hanem egy szinte beszélni tudó unokáját, a lánya szeretetéért. Szeretetéhes volt. Ilyen 8 milliárd ember között nincsen. És egy korrekt háztartást vezetett, ennek egy drogokkal piával szétcseszett agyú, valami infernális személynek kellett volna lenni ehhez, akit mindenki messziről kerül. A tetejébe megszervez 3 tökéletes gyilkosságot, rátereli a gyanút arra, aki maga is megszervezett gyerekkorában egy tökéletes gyilkosságot. Még csak nem is volt bőr a képükön, de öntudatlan forgatókönyv volt, tehát nem voltak képben hogy valójában mit írtak meg. Valami agyhalotta szar az egész.
Lehetett sejteni, mert a ritmusa is fura volt. Minden rész egy süketelés volt, semmi nem történt, el lehetett nyugodtan szundítani és a végén mindig valami. Amikor már 4. szer tiszta ugyanazt lejátszották igencsak gyanakodtam. -
válasz
j0k3r!
üzenetére
A spin off inkább azért jön, hogy tovább fejjenek egy sikeres frencsájzt, semmi köze ahhoz, hogy egy sorozat végét elrontották-e vagy sem.
szerk.: plusz a gyártás is olcsóbb lehet, új színészek és új szerződések.
szerk.2.:
Cs1csó:
Hát a spinoffot még megnézném, de az animációs sorozat nem érdekel, részemről felesleges egy két és feledik évadot megnézni miután befejezték a szériát. -
stellaz
veterán
válasz
j0k3r!
üzenetére
Nagyon optimista vagy
A magyaroknak csak a 6 százaléka képes igazán hosszú és összetett szövegeket értelmezni
Amuúgy meg a Prulibus kapcsán egyetértek, ahhoz kell idő, hogy megértsük, egy ilyen helyzet hogyan hat az egyénre és mint látjuk, nem is mindenkire egyformán és mindegIkük motivációja (közösségi , hedonista, elfogadó, tagadó, kűzdeni akaró) érthető és elfogadható.
-
paatrick
őstag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Alien univerzum? Az mi
az összes film arról szól hogy az alien kinyírja a népet és ennyi. Ugyanez történne ha a szafari túrán elkezdenének puska nélkül szaladgálni az emberek. Jönnének az oroszlánok meg a hiénák aztán rip.
Amúgy pont a 2. film szól arról hogy a sima alienek csak beidomított szolgák és a királynő bármikor csicskába rakja őket. Ebben a sorozatbanez lett Wendy a "királynő" vagy anyafigura. -
Lajmund
őstag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Én óvodás koromban láttam az első Alien-t, dino fanatikus kis srácként. Ha lehetett volna itthon Alien figurát kapni, azzal jártam volna oviba is. Nekem semmit nem rombolt le, és ez nem is zárt ki semmit. Spoiler!!!! Nem tudom utólag betenni,bemásolni újra írni nem akarom. Intelligens lény már a tojásban is kommunikál egy nála intelligensebb valamivel, így nem csoda, hogy kialakul valami kapcsolat. Ettől egy precíz gyilkológép, sőt, így irányítva még inkább. Ebbe a világba simán belefér minden, ami a sorozatban van. Alapból ugye a bolygókat leigázó vírus vagy életformából lettek, ami lehet bármi, akár egy beidomított xeno, attól függ, mivel mutálódik, vagy min fejlődik tovább. Elvileg a Prometheusban kiöntött löttyből lett a xeno is. Elvileg ez bárhogy mutálódik, bármivel, ami egy bolygót is kiirt . Miért nem lehet spoilerbe másolni? Vagy ha igen hogy? Utolag ti hogy oldjàtok meg? Telefonon vagyok ha ez számit. Probàltam elkezdeni írni utána bemásolni vagy a közepébe bemásolni de amit beillesztel az nem lesz spolier. Annyira elavult a ph. 20 éve jo volt de azért valamit cseszhetnének neki ennyi idő után. Nem is frissül folymatosan a fal mindig frissiteni kell az is elég bosszantó amikor az utolsó fostos appon is lehet mindent. Ez kb ugy 5 éve zavar már. Oké hogy böngészős forum meg nincs pénz de azért valamit biztos lehetne csinálni. Eskü Beledobnék én is ha lenne fejlesztés erre rendesen meg szerintem mások is. Ha csak 5 ezer ft/fő már szép összeg kijönne.. [ Módosította: Intruder2k5 ]
-
WayneGace
őstag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Amúgy milyen univerzum? Volt egy film, ami sikeres lett, csináltak egy folytatást, ami szintén. És csináltak még folytatásokat, de az egész annyira esetleges. Nem tudatosan az elejétől felépített világ. Az alien egyébként így is OP, mert balfaszok az emberek, szinte védőfelszerelés nélkül mászkálnak és célozni se tudnak. Pont, mint SW-ban a stromtrooperek, csak vannak, akiket le lehet lőni. A laborba két repülő lényhez
Az elejétől kb. eszükbe se jut, hogy idegen vírus, baktérium vagy valami terjedhet a levegőben. Á, bezárjuk őket egy átlátszó üveg mögé, azt jól van. Kölyköknek is van "trackerük", de hogy kamerán 24 órában figyelnék őket. Nem kell az, hisz csak 6 milliárdba kerül darabja. Nézhető sorozat, de messze nem kell szerintem komolyan venni, mert magát sem veszi túl komolyan. Ezt biztos tudatos döntés a készítők részéről, mert kis odafigyeléssel lehetne másképp.is beküldik két elektromos bottal csak úgy két embert. -
ROBREGGAE
tag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Legújabb felvetés amit olvastam, hogy Hale-ben a "fiatal" Dolores van. Azért is mondja, hogy senki sem ismeri jobban, meg fekete és fehér szerkót viselnek a hotel szobában. Illetve én nem szúrtam ki, de Ikrek formájú lámpát is látni. Amúgy nekem teljesen Teddy adná magát, de majd kiderül. -
-
válasz
j0k3r!
üzenetére

Cikket én is most olvasom, nincsenek okok felsorolva, az írókat is meglepte, ők is most tudták meg."Így hát marad a Jessica Jones és a The Punisher, mint az utolsó két netflixes Marvel sorozat, amik egy évadot még biztosan megélnek, aztán lehet, hogy szintén kimúlnak."
-
Louro
őstag
válasz
j0k3r!
üzenetére
Én eddig két részt néztem meg belőle és nem ütött akkorát, mint a Black mirror.
Első részben a
telepaták származása, sebhelyi nyitott kérdések voltak. Pasi oké,hogy képzett volt ellenük,
de kb. se füle, se farka a sztori.Második részben
pedig oké, hogy van mindenféle turizmus, De, ha már ilyen fejlettek vagyunk, akkor fura az a robot. Ha 400 évig élük, akkor miért nem volt több idős. Csak úgy elugranak valahová, robot is hazudik,
Vörös szemnek semmi értelme, Azután ott a hajónapló. Leszállnak egy bolygóra. Az öreg és az idegenvezető románca....Nekem elég nagy katyvasz volt. A képivilággal nem volt baj, csak ez is olyan se füle, se farka. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az összes film arról szól hogy az alien kinyírja a népet és ennyi. Ugyanez történne ha a szafari túrán elkezdenének puska nélkül szaladgálni az emberek. Jönnének az oroszlánok meg a hiénák aztán rip.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kellenek a szuperhősös sorozatok.

Janaboy