- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
#01881923 #77772 üzenetére
Egyetértek. Szerintem is rosszabb kritikákat kapnak a SW sorozatok a szocmédiákban, mint amilyeneket érdemelnek. És divat lett karakterek helyett mindenhol kvótákat látni, és minden újítási bővítési szándékot kudarcra ítélni. Kíváncsiságból beírtam az Acolyteot Rottenen, és a kritikusok szerint 84%, a nézők szerint 14%. Az én véleményem is a kritikusokéhoz van közelebb. Egy teljesen nézhető n+1 SW sorozat.
-
WayneGace
őstag
válasz
#01881923 #77781 üzenetére
Már mielőtt Oshára hatott volna vagy beszéltek volna. Betört hozzájuk, megfigyelte őket és levonta a konkluziót, hogy nekik cselekedni kell, mert ott van két gyerek. Na és? A szülő szava miért nem számít? Mert konkrétan amikor a hölgy jedi mondja neki, hogy jediknek joga van kivizsgálni a jedi aspiránsokat, de mondhat nemet. Abban a helyzetben az a mondhat nemet kb. nem jelentett semmit. Miért nem mentek el? Már bocs, de most bemegyek egy családhoz, hogy a 6 éves gyerek tehetséges elvinném és soha nem fogják látni, hát kíváncsi vagyok hány szülő mondaná, hogy persze vigye, függetlenül attól, hogy a gyerek mit mond. -
WayneGace
őstag
válasz
Egyáltalán miért kellett nekik beavatkozni a két lány életébe? Egy lakatlannak hitt bolygóra mennek és Sol úgy kezeli a helyzetet, mintha mentőakció lenne Oshaért, akit pár órája látott először. Mert hát erőhasználók és az a közösség rossz, bezzeg a jedik tudják. Egyébként nekem nem tűnik túl jónak az a rendszer, hogy kis gyerereket elviszünk jedinek, mert úgy gondoljuk és kész. Persze mondhat a szülő nemet, de valójában nem számít. Ez inkább warhammer 40k, nem a jó fiúk az SW-ben. -
Ijk
nagyúr
válasz
Nem tudom milyenek a kritikák, régi SW-t láttam már több tucatszor, előzmény trilógiát, 3-4x, Disney érából Rogue One amit kétszer. Ez a sorozat viszont valami hitvány szar, kb. Disney Channel ebéd utáni tucatsorozat kategória, régen a gyerekek azért nézték ezeket mert betegen otthon kellett lenni és nem volt a másik adón csak teleshop.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#01881923 #77480 üzenetére
Hasonlót lehet csinált Dooku, de nem vagy hat jedivel kb egyszerre Nagy marhaság az egész, idióta párbeszédekkel. Nem lesz többször megmutatva a tüzes jelenet, ezt most borítékolom neked. Olyan hirtelen el lesz vágva az egész, hogy fel sem fogjuk majd mi történt, hasonlóan az Ahsokához meg a Kenobihoz.
-
k-adi
nagyúr
válasz
#01881923 #77288 üzenetére
Azt én sem értettem, hogy egy kőből, vasból, acélból lévő dolgokon hogy
.. dehát "haladni kell a cselekményszállal" eset van megint.. Csak ez így annyira... béna? megúszós? nem is tudom mit mondjak, gáz? ciki egy ekkora névtől/brandtől?fog a tűz és terjed (Acolyte s1ep3)
-
markknight
veterán
válasz
#01881923 #77285 üzenetére
Az a tűz mondjuk nagyon megúszós volt. Én nem is értem, mint amikor a színházba eljátsszák a színészek, hogy valami robbanás van és halottnak tettetik magukat. Csak ott feküdtek összeesve, nevetséges volt. Ez a bosszantó, hogy annyi emberen átfut, mégsem tűnt fel senkinek, hogy ez így gagyi? Tényleg sokszor egy fanfilm érzetét kelti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest