- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Nekem nem steames, de úgyis játékon belül mennek az online dolgok. Én EA Download Managerben aktiváltam a kódomat (bolti dobozos játék, 4 ezerért jutottam hozzá hardveraprón
), ami az accountomhoz kötődik. Tehát ha Windows reinstall lesz, vagy ilyesmi, elég bejelentkeznem, és ott lesz a játékok között.
Szóval gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Steam, csak kevésbé fejlett ez a keretprogram. Ha letöltöd onnan, szerintem ugyanez a menet, biztos le lehet kapni a komplett programot a kód fejében bármikor. Arra kell figyelni, hogy egy-egy reinstallnál nem árt visszavonni a kód aktiválását, mert ha jól emlékszem, csak 3-szor lehet aktiválni - ha visszavonod mindig, akkor persze akárhányszor. 
-
Csapoati
nagyúr
Ha valaki szeretne majd valamikor versenyezni, illetve csak plusz köridőket látni
, nyugodtan vegyen fel barátnak, Csapoati83 néven futok (lehet kis c, nem emlékszem). -
Gulyopapa
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Jaja, felszívtam magam

-
Gulyopapa
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Igen, bár hulla fáradt voltam.
Épp ki akartam lépni mikor meghívtál
-
NeoExDeath
aktív tag
Jó volt a tegnapi game

-
Eladó a Logitech Momo-m. Megkímélt állapotú, semmi gond nincs vele, nagyobbat, és újat vennék helyette, úgyhogy beszámítani nem tudok semmit, ha valakit édekel --> PÜ
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Ha láttam volna hogy online vagy, ad-hoc módon jól meginvitáltalak volna

-
Gulyopapa
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
OK!
Akkor ma este 19 óra ? -
NeoExDeath
aktív tag
Legközelebb ne ad-hoc jelleggel legyen, hanem minimális szervezéssel (pl. időpont), és akkor biztos többen játszanának.
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Akkor nem marad le senki ha az opcióknál beállítod, hogy minimum három ember legyen. Csak akkor kezd visszaszámolni ha megvan a minimum létszám.
Én is benne vagyok egy kis házi bajnokságba. -
Gulyopapa
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Össze kellene jönni és csinálni egy kis bajnokságot.
Mondjuk itt nincs időmérő, box utca, stb de azért tolhatnánk együtt.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Engem is érdekelne, lehetne szervezni valamit

Egyébként lehet privát lobby-t is nyitni, oda csak invitáció útján lehet bekerülni, szóval ha 2 ember akar játszani akkor arra ez az ideális, mert nem lehet lecsúszni róla. 3 és több embernél már ez is problémás, mert ha a 3. nem tud belépni cirka másfél perc alatt akkor lemarad a lobbyról.
-
zilazil
őstag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Heló!
Sztem én küldtemneked az invite-t Azt hiszem, hogy időbe pont nem jöttünk össze nálam már pont lejárt a lobby. Elvileg a friend list-ben rám kattintassz, és join. Most jöttem rá, hogy tudok invitálni. Unrankedre kell állítani a meccset, és elérhető az invite gomb, + ki lehet tenni azt aki nem fair.
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok!
Nekem egy kérdésem van : ha valaki küld egy "Invite"-ot online versenyre ( Autolog villog ) hogy a **csába kell elfogadni ???
Belépek az autologba, de ott hol ???
Előre is köszi
Ha valaki akar felvehet, korrekt, fair játékos vagyok ( GT5-öt, Forza 3-at is toltam ) : GULYO néven -
zilazil
őstag
a logi driveren bellül kell játszani kicsit. Edit - specific game settings - use special game settings.... Na én ott mindig egy pipát kiveszek onnan, vagy éppen be ha nincs bepipálva

Online a jól beállított kormányom egyszercsak gondol egyet és kiszabja a kezemből a kormányt + a 460 fok helyett beállít 50-et. Ekkor én félreáll, alt+tab pipa aztán usgyi a többiek után...
Ezzel azért kezdhetnének már valamit, na meg a fagyásokkal. Most is fagyás után irogatok.
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem a Shift 2-t egy Logitech DFGT kormánnyal. Az irányítást a neten találtak alapján beállítottam, így a kormánymozdulatokra sokkal jobban reagál a jármű. Viszont: bármerre kanyarodok - kanyarból be vagy ki - baromi erősen kell tekernem a kormányt, még ha kikapcsolom a FFB-t akkor is. Ez normális jelenség? Más játéknál ez még nem fordult elő, és baromi idegesítő, mert az irányítással nem lenne gondom, de így teljesen élvezhetetlen a játék.
-
Sziasztok!Felvennétek barátnak a játékon belül? Xenon01 a felhasználó nevem.Köszi,jó játékot...
-
struszi
aktív tag
Nekem is majdnem uninstall lett a botrányos irányítás miatt, de adtam neki egy esélyt. Vettem egy xbox 360 kontrollert és érdekes módon már tudok nyerni is. Billentyűzeten kezdett hiányozni a sikerélmény. Ez most megvan.
A kontroller sima vezetékes. 8 k volt az ára és nem winfoshoz való, de tökéletesen működik. Másik kontrollerről nincs tapasztalatom, de ez nagyon tetszik. -
Acus
tag
Sziasztok!
Próbáltam rá guglizni a problémámra de nem találtam választ.
Ati HD4890-es kártyám van nagyon jó a grafika semmi probléma nincs a játékkal. Kivéve a belső nézettel. Egyszerűen sötét. Csak akkor látni valamit az órákon kívűl ha besüt a nap
És ez most nem vicc. Volt valakinek valami ilyen tapasztalata? -
fess
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
ha az ellenek koccansz még mindig majdnem olyan,mintha legalább 1 kamionnak mentél volna?
-
NeoExDeath
aktív tag
Érdekes hogy kijött a patch, de senki nem nagyon írt tapasztalatokat
Úgyhogy egy kis összefoglaló azokról a dolgokról amiket én tapasztaltam:- a játék sokkal jobban fut Ati kártyával. 10%-os növelést igértek, szerintem kb be is jött.
- nem implementálták az ígért cpu rásegítéses fejlettebb AA-t (köv. patchre igérik), de nekem az a benyomásom, hogy valamit csak fejlesztettek rajta. Amikor feltettem a gamet anno olyan recés volt, hogy le kellett vennem a felbontás 720p-re, hogy kicsit elmosódottabb legyen az egész. Most gond nélkül tolom 1680-ban, és 1920-ban is, nem érzem recésnek (lehet hogy megszoktam és placebo, de szerintem nem). Ja és a sebességnövekedés miatt is jó már nagyobb felbontásban játszani.
- idióta hibákat javítottak, pl én patch óta nem tapasztaltam a kormány bug-ot, ahol a kormány mozog de a kezek nem. Javították az online töltőképernyő fagyásokat is (ha valaki az uccsó asszem 10 másodpercben lépett be, nem töltött be a futam míg a delikvens ki nem lépett). Ez már ritkábban van, de azért még előfordul.
- elvileg javították az az orbitális bugot, hogy a Modern A Invitational versenyen (McLaren a nordschlaife-n) mindig leég a motor, és befejezhetetlen a verseny, ha a full sebzés be van kapcsolva. Ezt még nem teszteltem, de frankó mert patch előtt rengetegszer neki futottam, és összesen egyszer sikerült befejezni a versenyt
(ez majdnem akkora epic fail volt, mint a Shift1-ben a verseny, ahol a Corvette egyszerűen nem indult el).
- elvileg javították az input lag problémáját a különféle beviteli eszközökön, pl kormányokon és kontrollereken. Nekem x360 kompatibilis logitech van, és jobbnak érzem. Lehet ez is placebo, meg előtte sem volt gáz, de szerintem jobb lett az irányítás.Most így hirtelen ennyi jut eszembe. A multiplayer ütközés javítások a köv peccsben várhatóak, ha az meglesz én már kb elégedett leszek a játékkal elég rendesen. Amúgy gondolom sokakat nem érint, mert akinek eredetiben van meg az dobozosat vett, de az első peccs körül is elég sok bénázás ment, mert aki Steam-en vagy EA download-ban vette meg a játékot, azoknak nem működött a patch
(a shift2u.exe verziószámánál lehet csekkolni hogy felment-e). -
kisza25
félisten
válasz
JoceeHunt
üzenetére
options->gameplay
Difficulty (nehézség), nekem: medium
Handling... (vezetői képesség) nekem: Experienced (tapasztalt)
Steering assist (kormányzás segítő) nekem: no
Breaking assist (fékezés segítő) nekem: no
Antilock Breaks (blokkolás gátló) nekem:yes
Fraction control (kipörgésgátló) nekem: high
Stabiliti control nekem: yes -
KING1000
tag
Ez a játék a jó régi NFS: U2-es irányítással bazi jó lenne! Így semmit sem ér, úgyhogy lassan uninstall lesz belőle...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
havasa
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
"ezek játékok"- ha szimulátorztál volna, akkor tudnád, hogy ez nem játék, de a Shift 2 árkád és szimulátor között van, ezért nem lehet billel tolni, próbáld ki, hogy bekapcsolsz minden segítséget.
-Michelis és Wéber is PC-s szimulátorokon kezdte, a szituációkezelést meg pár dolgot meg lehet tanulni ezeken is, persze egy 100 milliós WRC teljesen más, már volt szerencsém benne ülni teszten(vezethettem is volna), köszönet érte Kazár Miki barátomnak

-
kisza25
félisten
válasz
KING1000
üzenetére
én is billel játszom, most tartok 57%-nál, itt már nehezedik a dolog,
én úgy csinálom, hogy először a futóművet, lengéscsillapítót, gumit tuningolom és csak utána a motort, ez fontos a jó irányíthatóság miatt, próbáld ki
billel a legjobban irányítható autók :corvett(átépítve is), E190merci(átépítve is), acura nsx(átépítve is), lotus, nissan GTR NFS edition, nissan gtr v spec(átépítve is) nem minden autó vezethető rendesen billel
-
Ryder62
őstag
Hali
Most hogy kijött a pecs, bátorkodom megkérdezni hogy javított a játék futási sebességén? Úgy mint anno a shift 1-nél.
-
KING1000
tag
Életem legnagyobb csalódása a Shift 2. Az irányítás egyenes botrány...
Pedig feltettem a patch-et, és így is sz@r az egész! -
kisza25
félisten
egyetértek teljesen, ezek játékok, ha olyan szimulátorok lennének, mint amikkel az F1 tesztel, azok meg se moccannának egy otthoni játékgépen

nem is ez a lényegük ezeknek, hanem a kikapcsolódás, szórakozás, ha valóságot akarsz ülj be az autódba és menj a Hungaroringre gyorsulni
meg milyen autó az amit kontrollerrel, vagy billentyűzettel akarsz valósághűen vezetni
na a játékra visszatérve én bill.-el nyomom és 56%-nál tartok és még mindig tudok nyerni, igaz egyre nehezebben
-
s1ru2
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ilyenkor kell hagyni... és sztem tudja mindenki, h köze nincs a szimulátorokhoz, az élethez, de jatékon belül attól még lehet jót menni ! Körülbelül ez volt az én, és a te hozzászólásodra kommentelő mondanivalójának, lényege. De akkor ezzel az erővel a PC-n autózásnak nincs értelme, mert köze nincs a valós erőbehatásokhoz pl amik érnek
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből. -
fess
őstag
a steering lock-ot ha nem fokban tudom állítani,hanem 0-100% között,akkor mi a helyes érték? logitech force ex kormányom van, "legújabb" driverrel.
-
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Ok-ok megnézem. 1280*1024-ben a régi Samu 931C-vel nem volt ilyen ablakos dolgom. Csak monitor csere és felbontás után. Azt hiszem a kormányban is turkálnom kell, és marha nehéznek tűnik a game, a nehézségi szintet is lehet állítani? Lehet hogy Full Hard-on van nekem :S
-
válasz
NeoExDeath
üzenetére
A játék Opcióban?
-
Szasztok!
Tud valaki segíteni?
Monitort cseréltem, átraktam a felbontást a játékban 1920*1080-ra, (Dell U2311H, HD5770 Vapor X-el), és az ablak úgy jelenik meg mint egy windows ablak. Felül ott a csík, jobb felül meg a 3 gomb (X, lerak, méret). Nem tudja valki miért nem full-ban van a képernyőn?
Játék ettől még megy, csak zavar.Másik, hogy a drifttel nem tudok mit kezdeni, az agybaj kerülget, Logi Momo kormányom van, és nem megy a drift sehogy. Első kormányom, most kezdtem :S
-
törölt tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ilyen alapon minek jatszani, ugy sincs semmi ertelme... lol.
-
fess
őstag
javult valamit a patchel az irányítás?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Az a 7 mp az 7 perc
, és mivel téli időben, jeges Nordschleifén futotta, első helyre érdemes! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez teljesen normális. AFR mellett sem veszhet el információ, vagyis, ha az előző képkockáról szükség van a renderen az adatra, akkor azt a GPU-nak meg kell szerezni. Na most az adatok cseréje azt eredményezi, hogy a munkafolyamatot meg kell szakítani, amíg az egyik GPU memóriájából átmásolják az információt a másik GPU memóriájában. Majd azt persze még be is kell tölteni, szóval van sebességvesztés bőven.
Az egész egyébként nagyon egyszerűen megoldható. A depth információkat az aktuálisan számolt jelentről kell kinyerni. Ennyi. Innentől kezdve mehet az AFR orrba-szájba. Kisebb nehézség lehet az MLAA, amit a processzor végez, de ez valószínűleg csak pár százalékos veszteséget okozhat. Esetleg azt ki lehet kapcsolni, mivel a Catalystnek is van saját MLAA algoritmusa, ami nem CPU-s, hanem GPU-s.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Multi-GPU-t nem lehet javítani, addig, amíg a játék a depth információkat az előző képkockáról szerzi. Semmilyen AFR technológiával nem kompatibilis ez a megvalósítás. A PC-n ilyet nem is szoktak alkalmazni, a konzolon viszont gyakori. Gondolom nem írták át a kódot, hanem hagyták a konzolos rendert.
Aki normálisan portolt autóversenyt akar az várjon a Dirt3-ig. Az teljesen PC-hez illesztett rendert kap. Lesz benne Multi-GPU, Multi-Display és DX11 támogatás is. Az EA fos konzolportjaitól (Crysis 2, Shift 2) nem érdemes mást várni PC-n. -
s1ru2
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Persze, hogy az, tudom.
Kedvenc pályáim egyike. De, hát perpill nincs most fenn más játék nálam és örültem neki. Gyanítom, hogy azért lassan GTR 2 és EVO is vissza fog kerülni. 
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Mi az a Bugatti 10k km/h?! xD Az ideje meg 7mp az szép xD
-
kisza25
félisten
ki játszik még billel?
én 39%nál tartok, eddig szinte mindent sikerült megnyernem, sokkal játszhatóbb, mint az egy volt, főleg a drift része javult sokat, bár a második felét inkább kihagytam billel, már nem az élvezhető kategória volt,
na meg sokat számít, hogy sok fps legyen, mert különben pontatlan az irányítás
- = Zk = -: én meg beruháztam egy HD5850-be elötte egy HD5570-volt, de most sapphire jó árasította, nem bírtam kihagyni
-
- = Zk = -
félisten
respect

végre visszatért az asztali gépembe a vga kártya, és gondoltam 1,5 játékállományát kell kipróbálni, szal...
billről nem tudtam irányitani, a manta kormány a garázsban van valahol, aztán eszembejutott, hogy van egy ócska, de full új usb-s kontrollerem. rákötöttem, belőttem, és voilá
...
mivel nem volt sokáig asztali pc-m, igy GT4-eztem PS2-n.... megszoktam az analóg karos irányitást. jelenleg a HP2010-et és a Shift 2-t nyüstölöm.
mindkettő absz full graffal megy 1920-ban. gyönyörű szép a grafika szvsz... -
s1ru2
aktív tag
A szakdolgozat leadását megünnepleve ma mentem egy 6.12.485-öt Nordschleifén Gumperttal első körre és van még benne jópár másodperc. Szerintem nem rossz
.Ki mit megy ott? Csak érdeklődés szinten kérdezem. Elérhető esetleg vhol vmi lista róla ?
-
zilazil
őstag
Valami olyat olvastam, hogy át kell nevezni az eredeti exe-t AFR-FriendlyD3D.exe-re akkor működik. Én nem próbáltam.
Vegyesek a tapasztalataim. A vezetés érezhetően jobb lett, de még most is előfordul hogy a kormányszög akár verseny közben is hirtelen megváltozik és a addig megszokott 460 fok helyett csak kb 100 lesz. Online versenynél még mindig előfordul, hogy csak tölt és tölt... és semmi se történik. Aztán ha sikerül betöltenie akkor is megvan még az a hiba, hogy előzésnél mintha erőtér venne körül, nem érek hozzá a másik autóhoz, mégis mintha megkoccoltam volna, kisodródik.
Szóval hibák még vannak, de így is az egyik legjobb autós játék amivel eddig játszottam! -
Sonja
nagyúr
Minden játékos ugyan azt az üzenetet kapja egy catchup pack/duel verseny indításakor
Megszűnt a kerekek lebegése a levegőben, ha más átmérőbeállítást használt a játékos, mint az AI
Nem volt kiírás a Catch up módok elején a játékosok számára, hogy mit kell tenniük
A SHIFT 1 PC-s kiadásának birtoklása ellenére a SHIFT 2 nem adta meg az indokolt VIP ajándékot
Az online-ban előfordult, hogy a host nem látható legalább egy ember számára a lobbyban
Repülőrajtkor néha már azelőtt összeütköztek a játékosok, mielőtt elindult volna a verseny
Ha a Speedwallon keresztül indítottak egy játékot, a játékosok beragadhattak az Autologba
A versenyek első körét néha nem rögzítette a játék, ami furcsa világrekordokat és régiós rekordokat okozott
Belső nézetben a kormány vizuálisan túl érzékenynek tűnt kanyarodáskor
A lobby időzítő a host váltásakor csupán az új játékgazda számára indult újra
Olyan időket lehetett elérni a Speedwallon, melyek irreálisak és kivitelezhetetlenek
A Miami Park Drift pálya utolsó kanyarja immár több drift pontot ad
A Drift bajnokság utolsó Miami Drift pályáján az AI legyőzése túlságosan nehéz volt
Néhány kameraállás nem megfelelően működött a verseny indításakor
A bemeneti holtidő, késés ki lett javítva
A McLaren MP4-12C-vel egy meghívásos versenyen képtelenség volt célba érni engine blowout, azaz a motor felrobbanása miatt
Ha valaki 00:10 másodperces visszaszámlálónál csatlakozik egy online versenybe, megragad a lobbyban, a többi játékos pedig a töltőképernyőben
A Team NFS Mazda RX-8 használatakor előfordult, hogy a játék a töltőképernyőnél megakadt
NFS Undercover VIP ajándékot nem osztotta ki a játék
Offline verseny indításakor a játék megfagyott egy fekete képernyőnél
Néhány felbontásnál technikai gondok voltak a fotó móddal
A Hot Pursuit Limited Edition VIP jutalmával is gondok voltak. -
Gyurma23
aktív tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
szereztem egy logitech rumblepad controllert kivi leszek rá igaz csak kölcsön kaptam ha beválik megveszem...

-
Bill0121
csendes tag
Hát igen, itt van a probléma ezzel a játékkal, hogy nem adnak hozzá kormányt. De szerintem ezt azzal se lehet rendesen irányítani.
Na meg hát nem mindenki szereti egy játék miatt, beépíteni a PC-jét szimulátornak, aztán meg ha megúnta pakoljon el mindent. Amelyik autós game-t nem lehet bill-el irányítani az el van cseszve! Nehogy azért vegyen már az ember kormányt hogy tudjon vele játszani!!!!!!!!!! -
Gyurma23
aktív tag
sziasztok! Én nagyon szeretném megvenni a játékot az első rész is megvan azon szó szerint éjszakákat töltöttem a neten vele imádtam! Ez is nagyon tetszik viszont hát hogy is irjam... egyenesen nem lehet rendesen menni bill-el..... pl egy e30 as bmw-t még elirányitok viszont egy A kategóriás autoval szinte egyenesen menni alig tudok.... ti mivel játszátok? gondolkodtam esetleg egy xbox controllerrel megpróbálom hátha.... Ti mivel toljátok?? Szeretném megvenni eredetibe de igy nincs értelme hogy nem tudom irányitani-----

-
zilazil
őstag
Kijött a patch, kiváncsi vagyok mi változott.
Nekem is bejön a játék, nazz22 néven vagyok, vegyél fel barátnak laminal77
-
laminal77
csendes tag
Nekem teljesen beváltotta a hozzáfűzött reményeimet ez a rész is.
Ha van kedve valakinek havernak felvenni, vagy online tolni, akkor dobjon egy PÜt és megadom a az ID met, vagy írja meg a sajátját és felveszem én.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tesla topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), ami az accountomhoz kötődik. Tehát ha Windows reinstall lesz, vagy ilyesmi, elég bejelentkeznem, és ott lesz a játékok között.

Ati HD4890-es kártyám van nagyon jó a grafika semmi probléma nincs a játékkal. Kivéve a belső nézettel. Egyszerűen sötét. Csak akkor látni valamit az órákon kívűl ha besüt a nap

Pedig feltettem a patch-et, és így is sz@r az egész!

Kedvenc pályáim egyike. De, hát perpill nincs most fenn más játék nálam és örültem neki. Gyanítom, hogy azért lassan GTR 2 és EVO is vissza fog kerülni.