- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dantenero72
aktív tag
[link] Kipróbáltam ezt a módót de annyit tett csak hogy nem lehet csuszás nélkül fékezni :S Lexusos hot lap eventnél fékezéskör tökmind1 hogy degressziven vagy nem ,rögtön kipördultem,mod letöröl és jé rendesen tudok fékezni :S Pedig a handling model 100x jobbnak tűnik a vidiben lehet nalam van a problem

-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nah neki ültem még1x a Bugatti meg Apollo hotlapos eventeknek és hát cöcö
Kegyetlenűl csusznak és az apollo fékje eléggé fos
Minden segitség ki,kivéve az ideális ív,medium nehézség igy a Bugattis 2.körre simán meglett(igaz a célegyenes utani ivet szinte drifteltem -.-"),az Apollos meg csak 2. időre sikerült 4tized másodpercel elmaradtam az 1. helytől 
Annyira zavaró hogy egyszer majd ki töri a csuklom,máskor meg mintha nem is lenne FFB :S Ilyet nektek is produkal? Meg hogy kanyarban már mielött kijönnék a kanyarból már ellenkormányoznom kell hogy egyensbe álljon a kocsim mire kijövök... mert ha csak vissza engedem egyensbe a kormanyt akkor ő még menne a kanyar irányába tovább.. -
Dantenero72
aktív tag
Nahát most leesett az állam a padlóra o.O Már egy hónapja nem nyultam a jatekhoz,mert helyette megvettem a TDU2-t és most a patchel megnéztem a Shift 2 de azt vettem észre hogy vmi eszméletlen hogy milyen gagyi a grafika o.O Ezt még a TDU2 is alázza,+ ott még jobb az irányithatóság ,egyedül a drift/power slide az ami teljesen unrealistic... Kezdhetnének már magukkal valamit az EAsok mert ezek a mostani NFSek elég gagyik lettek PC-n,bár mivel konzol a főplatform minden fejlesztőnek nem csodalom hogy 2 polygonos autokat raktak bele,PC-n is... Nah mind1 nagy csalódás ezis az EA-tól,pedig az átlag utciai autos versenyek még egész jók lettek.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Mi az a Bugatti 10k km/h?! xD Az ideje meg 7mp az szép xD
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Itt egy videó : [link] Captain Slow elmondasa alapjan a gumik 50percig birjak mig az üzemanyag 20perc utan kiszárad
(Persze csak ha ilyen orlyási tempóval vezetjük) Akkor aszhem meg van a válasz miért nem hasznaljak semmilyen autó sportban xD -
Dantenero72
aktív tag
Miért nem találok Bugattis videókat a neten? Marmint valós Bugattit? Ezt az autót nem hasznaljak semmilyen autósportban? Vagy ez csak a gazdagok játékszere?
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
megint én
üzenetére
Azért irtam mert én nagyon nem tudok vele a pályán maradni
(mondjuk csak 3kört mentem vele de egy kanyar utan egyenesbe nem tudtam hozni xD) A videoban is latod hogy a Stig(profi)kezében iszonyat gyors és ráfekszik a kanyarokra ,mig a műsörvezető(nem profi de azért tud vezetni) folyton megpördül 
-
Dantenero72
aktív tag
Mostmár tudom hogy nem csak a jatekban csuszkal az Apollo
(persze ha egy profi vezeti már más a helyzet
[link] -
Dantenero72
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Nekem csak egy occó MOMO-m van :S Szerintetek azért érdemes ezeket a beállitásokat kipprobalnom?
ui.: Ez a speed sensitivity nekem nem tiszta :S (Mondjuk alig értek az autokhoz hogy mi hogy és mi micsoda
) Meg hogy a centeringes cuccot kapcsoljuk ki akkor mitől fog a kormany vissza allni alap helyzetre mint ahogy a valoságban teszi? :S -
Dantenero72
aktív tag
válasz
TannerHUN
üzenetére
Nézegettem utubeon driftes vidiket és akik jól nyomtak azoknak az auto egész végig 2esben volt szal szerintem manual toljak. Én kb 20percet probalgattam a gyakorlo palyat egyszer sikerult egy szép 360as driftet lenyomnom de fogalmam sincs mit hogy nyomtam
(viszont shift 1ben még ennyi se sikerült)
Am mikor vezettem a Bugattit és felmentem a kerékvetőre a kormanyt alig birtam tekerni,aztan meg mintha kitéptem volna a kormanyt mert oly könnyedén tudtam tekergetni(mintha nem lettek fogaskerekek vagy nemtom). Ez normális? -
Dantenero72
aktív tag
Hu hu xD Hát ez odabasz
Kaptam kiprobálásra Bugattit meg Apolot,hát mit mondjak? xD Irányithatatlanok
Apoloval 1köridőt sem értem el,Bugattival meg a legsazrabb időt azért megautoztam xD -
Dantenero72
aktív tag
[link] Azt a dinput8.dll-t hova kell masolni?
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Amugy a beállitásoknal a nehézségi szint hogy experienced,pro és elit mi a különbség? Csak annyi hogy az ilyet hogy ABS stb-t kikapcsol? Vagy ELITE modban mast is át állit? (Mert jelenleg ELITE-re van rakva de ABS-t bekapcsolva hagytam a többi off)
-
Dantenero72
aktív tag
[link] Találtok még Forza 3 és Shift 2 illetve Shift 1 és Shift 2 összehasonlitást is. Hát nem tudom de nekem a videok alapjan a Shift 2 tetszik a legjobban,igaz a Shift 1 vs Shift 2nel le esett az állam hogy a Shift 1 mennyivel szebb o.O
Most nyomtam le az 5körös Suzukat ahol Lotusal kell menni,hát az első kör borzasztó volt az AI ugy ra tapad az ideális ivre hogy szinte nem tudtam előzni csak ha becsusztam a kanyarba vagy lekoccoltam őket(de altalaban ilyenkor lepattanok róluk és egyenesen a falba szállok),aztan a 2. körre atvettem a vezetést de kb csak a 3.körnel kedztem el érezni a palyat(persze az iv be volt kapcsolva,de csak a kanyarok bevételéhez szukséges sebessség miatt,kár hogy nincs olyan hogy csak a kanyar elött mutatja :S). Jah meg eléggé nehéz volt egyenesbe tartani a kis Lotust ami kicsit felidegesitett,mivel szerintem ez azért tulzás hogy ne lehessen egyenesbe tartano egy autot még ha 400al is megy.
ui.: Az ilyen autokba van ABS? Mert sajna ABS nelkul "szuper" autoknal fékezéskor mindig keresztbe állok :S (Mert azt tudom hogy F1ben nincs.)
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ezek a speed sensitivityk mire jók? Mert a nevükből valami olyasmi lehet hogy ha én most gyorsan eltekerem a kormanyt de a sensitivity 50%on van akkor a jatekban csak fele olyan gyorsan fordul? :S
-
Dantenero72
aktív tag
Valaki driftelt már a jatekban? Mert én a practiseben képtelen vagyok ugy driftelni ahogy a bevezető videoban volt ,pedig biztos meglehet csinalni :S [link] hogy a francba csinalja ,szerintem az egész a gáz adagoláson muxik dehat egyszeruen nem érzem hogy kéne :S
-
Dantenero72
aktív tag
Hogy a francba kell driftelni? Aszondja hogy a gáz adagolással kell játszani! Mindjart belinkelek 40videot ahol annyi a drift hogy elteket kormany jobbra tövig és full gáz és végig driftel a csavo. Hat en mindenhogy probaltam adagolni a gazt de vagy vissza áll egyenesbe vagy kipordul és hogy a picsba lehet mar 360fokot csuszni ugy hogy a kormanyt egész végig jobbra tekerve tartom?!
-
Dantenero72
aktív tag
Én csak egy dolgot nem értek, hogy azok a profi GT1es versenyzők és driftesek segitettek a jatek fejlesztésébe akkor ők miért nem tették ott szova hogy miért olyan az iranyitas mint ha egy csonakkal csusznank a betonon? Szal az EAnak ennyi fölös millioi vannak hogy ennyi profi versenyzőt csak ugy lefizet hogy mondja ezt meg azt? :S Vagy tényleg közel áll a valosághoz az irányitás? Hmm azért ezt kétlem,bár számomra a Forza meg GT5ben az hogy 30al kanyarodunk és oly kerékcsikorgás van hogy szét robban az agyam tőle de persze az auto megse csuszik. Szal szerintem ez a 2jatek meg a masik véglet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kegyetlenűl csusznak és az apollo fékje eléggé fos