Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szepsy
senior tag
Nem tudom eladni a kocsim, miért?
6 %nál járok. -
törölt tag
Akit idegesit a motor robbanas, allitsa a damage-t visual only-ra. E opcionak koszonhetem hogy nem kaptam meg agyverzest...
-
sagesz93
addikt
na itt egy rövid driftes produkció tőlem
Akit érdekel.. [link] próbáltam egy értékelhető kört összedobni 
-
Erdei88
veterán
-
törölt tag
Nordschleife McLaren MP4 1. hely utolso kanyarban engine blown. Anyatokat EA!
-
rankesz
veterán
Hmmm, agyaltam tegnap egy youtube videót nézve hogy fel kéne tenni és kormánnyal vagy xbox kontrollerrel, de akkor lehet kihagyom. Hol van már az NFS-ek régi fénye? Legjobb rész az 1 volt '94-ben! 486dx4-100-al toltuk havernál. aztán vettek egy P100-ast egy kisebb királyság éves bevételéért, meghúztuk 120-ra és leesett a látványtól az állunk!
Évekig játszottuk, modokkal, rejtett autókkal és nem untuk meg hónapok alatt se.Bezzeg ma...
-
rocket
nagyúr
Hihetetlen mennyire primitiv az AI a jatekban.
Mar regen megeloztem, egesz kocsi elotte van, jo keson fekezek, de igyis belemszall.Ezen kivul a kedvencem amikor neki megyek hatulrol egy kocsinak, megy szepen tovabb, az en autom meg mint egy 100 gramm papirbol lenne megporog es ahogy szokas az autos jatekokban menet irannyal hattal all meg.
-
megint én
őstag
Szerintem, ha kaszton belül maradsz akkor jó.
Mert én is úgy tuningomom, hogy pl 1499 pontos a Corvettem, és így a B kategóriában verhetetlen.
De ha már 1500 pontos lenne, az már A kaszt, és bedobálna ilyen zondálat, és társait.Amúgy sztem a pagani hyura lesz a favorit.
411km/h a topspeed
a handing meg 9.99Az apollónak meg 100-0ra fékezése 1.8 sec. Ha nem vagy bekötve kifejeled a szélvédőt

-
Erdei88
veterán
-
megint én
őstag
válasz
üzenetére
Na, látod, ez egy baromira elcseszett egy game emiatt...
Gondoltam, jó kis előnyt szerzek, hogy felturózom a verdámat, erre vaze! Az összes ellenfél ugyan úgy megkapta a tuningot

Na kabbe EA! Gyökér egy brigád!Amúgy asszem az apollót lehet a legmagasabbra tuningolni
A 2354 pontos a verda! -
törölt tag
Mi ertelme tuningolni a verdakat ha szarabb az iranyitasuk + az ellenfelek sokkal, de SOKKAL erosebbek? Aki ezt meg tudja magyarazni, annak behodolok.

-
megint én
őstag
Na, amúgy azok a fajta felnik amiket baromira hiányolok, amik úgy néznek ki, mint egy sima henger.
Van egy a gaméban, de csak a hülyegyerek kocsiján van ilyen aki a narrátor a game alatt.
"Team Need For Speed Ford Mustang RTR-X"
Ezen a kocsin van, és libafos UVzöld színű. De a forma a lényeg. Ilyen mé nincs más kocsira?Biztonsági mentést lehet csinálni?
Azé kérdezem, mert nem tudom, ha megveszem a Zondát, azt lehet-e még tuningolni, vagy az már 100%os.
-
megint én
őstag
Baba, én azzal toltam ki éppen most a Time attackot.
Vazze, hogy nem mondtátok, hogy 'A' kategóriával is indulhatok ott...
Nögve nyelve, de megvan a B kategóriával.(#667) Snooker
Garázsban van az a funkció(#666) AMD_ok
Ó, addig én is simán... 40% körül jönnek a nehézségek

Én amúgy mindent 0%ra raktam, kivéve a sensity-t az 14%on van, és így a hosszó egyenesekben is lehet szép finomakat korrigálni
-
Snooker
senior tag
Hogy lehet az autót eladni ? :S + hogy lehet kategóriák szerint nézegetni az autókat ?
előre is köszi a választ!
-
AMD_ok
őstag
válasz
megint én
üzenetére
én Elite-n nyomom, és hard fokozaton, de a Vipert még nem próbáltam. Viszont így is meddig minden pályán simán első vagyok, bármiféle tuning nélkül, kb 20 %-nál tartok carrier módban. Higgyétek el, jól kell a kormányzást beállítani,meg megszokni a gépet, és menni fog.
SzlobiG: én is 2 %-ra tettem a kormány holtjátékot, muszáj volt, így nem kell egyenesben gépészkedni állandóan

-
zuchy
őstag
A Corvette Z06 jó gép, 1080LE és 1200 fölötti nyomaték. Nordschleife-én az egyenesben 380 volt a vége, aztán jött a kanyar és elszállt, mert mindent a sebességre hegyeztem ki. Igaz a Works Kitet nem próbáltam az még többet ad.
Turbó nélkül meg 880LE és 1000 körüli nyomaték hát az sem rossz, nincs turbó-lyuk, azonnal jön a kraft.
Erre az imbolygásra talán jó módszer lehet a stabilizátorokat és a rugókat keményebbre állítani. -
sagesz93
addikt
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok, emberek. Én emlékszem, hogy a 2009-es Shift-et végig tudtam játszani billentyűzettel, mégpedig különösebb nehézség nélkül. Na de ez
Nem találok olyan beállítást, amivel normális játékélményt kapnék. Van valaki, aki talált értelmes beállításokat keyboard-hoz? Szívesen vennék egy printscreent róla.
Ne is javasoljátok a kormányt vagy a gamepad-ot, csak bill + egér kombináció jön nálam szóba pc game-nél.
És ne haragudjatok meg, ha már lett volna szó erről a topik előzményeiben, sajnos nem érek rá visszaolvasni most. -
válasz
megint én
üzenetére
Igen, mindent visszakapsz, csak kell legyen még egy autód, mert különben nem tudod eladni.
sagesz: Itt van egy tuned cucc, csak nem tudom, hogy gépen is jó lenne-e.
más: ~B1500 R8-at érdemes lecserélni Gallardora? Félgázon otthagyok vele bármit, 6,5-ös handling stb, nitró még nincs is benne, csak már egy verseny után uncsi, nincs kihívás. Lehet, hogy át kéne tennem hardra?
-
sagesz93
addikt
-
megint én
őstag
Menjenek a ... Legyen mondjuk kirgizisztán. Ott egye meg a fene a konzolt, és ez nem az 1., de nem is a 10. olyan game ami a konzol miatt van elcseszve.(#655) CHIPman
Nem driftelek

Emberek, ha eladom a verdát akkor minden pénzt vissza kapok, me ez a dodge használhatatlanra sikerült,

-
Ki milyen autóval és milyen tuninggal driftel? A két kapott autóval nekem kb lehetetlen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
megint én
üzenetére
Mondták az NV-től és az AMD-től is, hogy vannak még javítanivalók driverben. A programmal is vannak gondok, de ezt patchben javíthatják. Igazából szar kimondani, de konzolport. Most mondhatja azt az EA, hogy az AMD és az NV nem adott elég visszajelzést, de azért nem biztos, hogy a GPU-gyártókra kellene hárítani.

Az a helyzet, hogy szerintem ebben a rossz sebességben a fejlesztők vastagon benne vannak.
(#652) SzlobiG: A Catalyst MLAA algoritmusa mindenhol működik. Ez egy tiszta post process effekt nem léphet fel kompatibilitási probléma.
A játékok MLAA algoritmusa különbözhet. Érdemes segíteni az MLAA-t extra adatokkal. A driveres megoldással erre nincs lehetőség. -
megint én
őstag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GPU-s MLAA gyakorlatilag lehetetlen ezzel a motorral, mert a DX9 nagyon korlátozza a lehetőségeket. Az elgondolásuk valószínűleg úgy működik, hogy a GPU kiszámolja a képet AA nélkül, és a back buffer tartalma bekerül a rendszermemóriába (esetlegesen IGP-nél erre sincs szükség, mert az eleve a rendszermemóriába dolgozik). Ott a CPU lefuttat egy mintakeresőt, majd a megtalált minták közelében összemossa a pixeleket. Ezután a kész képet a frame bufferbe másolja. Ahogy írta az első posztban segíthető ez a fázis extra információkkal, amiket szintén megkap a processzor. A motor működése alapján itt turbózhatják fel a mostani megoldásukat.
Ha DX11-re írták volna a motort, akkor lehetne GPU-s MLAA, de így más lehetőségük egyszerűen nincs. Aki GPU-s MLAA-t akarsz annak ott van a Catalyst MLAA algoritmusa, ez majdnem ugyanezt csinálja GPU-n DirectCompute 5.0-val. -
megint én
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Én kifejezetten szeretem, ha bugatti az ellenfél, mert hosszabb a féktávja, és úgy kell őt előzni, hogy merészen nyomod a gázt amikor ő már fékezik, és utána egy satut neki.
Más.
Nyomom a Legends Muscle-t és vettem egy dodge challenger r/t-t és így elit vezetési módban kegyetlen. Szarabb mint a viper. Nyíl egyenesen megyek, semmi kanyarodás, semmi, csupán felváltok egy sebességet, és már keresztbe áll
Bitang úgy érzem, mintha egy rakétán ülnék aminek nincsen stabilizátora. -
havasa
aktív tag
Aki Dubai Autodrome-on 57 sec alá bemegy EVO X-el, annak fizetek egy sört

-
megint én
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Azhhoz a versenyhez szerencse is kell, nem mind1 milyen leosztást kapsz. Ha az első 3 között van zonda, ki kell lépni és újra vissza, mert a zondát szinte lehetetlen megelőzni.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
megint én
üzenetére
Megkapod azt a verdát, és k*rva jó is

A vicc az, hogy nekem állandóan füstöl a motor, legalábbis sokszor látom, hogy száll ki egy kis füst a motortérből, kurva jól néz ki, csak sokszor parázok miatta.
Én sem tudom, mi is ez, és hogy ez mi okból füstöl, ma meg is állt egyszer az uccsó körben. Örültem neki én is. -
megint én
őstag
Hát, ja... Nem könnyű eset. Nekem amikor a BFBC2 höz vettem kiegészítőt, nem tudtam sehogysem aktiválni... Kb 8-9 üzit dobtam nekik, azt végül visszafizették a pénzt!
(#641) BR4D
Na ezaz, én is kínok közt verekedtem át magam odáig, már-már rosszul volta, hogy sehogy sem tudom 1. helyre felküzdeni magam erre amikor sikerül kiég a motor az egyenesben. Aszhittem letöröm a kormányt! -
Chrys_
addikt
Regisztráltam a játékot, de csak egyetlen account-hoz engedi. Ez oké, de miért nem lehet a regisztrációt visszavonni??? A gond az, hogy az online-nevem rosszul adtam meg, és nem tudom megváltoztatni.
Ha egy új acc-t hozok létre, akkor meg ahhoz nem tudom a regisztrációnál megadott e-mail címet hozzárendelni, mert már foglalt. Más címmel meg nem engedi az online-játékot, még a menüből is kiveszi a lehetőséget.
Egyedül az 5 gépes autorizációt engedi feloldani, de az más. Vagy az acc-t kellene törölni, de olyat sem lehet.Asszem felgyújtom ezt a szart ,az EA f..sz management-jével együtt...
-
megint én
őstag
NEEEEEEEEEEEE
Emberek ilyen létezik?
Van az a k.rvanagy pálya nurburing, azzal a meclarennel kellett menni, és ment mint az elektron az atommag körül, ütközés szinte semmi, csak kissebb kicsúszások a fűre. És a vége felé ahol van az a kibaszott hosszú egyenes...
engine blow down... MÍÍÍÍ mondom ilyen nincs, patakokban folyik rólam az izzadság, KB 1 napja azt a mapot próbálom megcsinálni, és végre mindenkit megelőzve már "csak" a map 10%a maradt hátra, erre ez... Ezt hogyan, méééé??? Miért? Túl lehet hajtani a motort? Vagy mi a fityfasz fene?

Amúgy megkapom azt a verdát???
Basszer iszonyat nehéz...
-
megint én
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
"izom" autókból jóformán csak a corvettel lehet jól menni. A Dodge helyett inkább egy iskolabusz

-
TannerHUN
aktív tag
Hát igazság szerint nem lenne itt vele gond, ha kijavították volna a fizikát, grafikát és az irányítást.Nem utolsó sorban pedig a hangokat.Nem szidom a játékot, távol álljon tőlem.Így is a tesztemben jóindulattal adtam annyi pontot neki...Kérdésedre válaszolva, igen nem tetszik!

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
megint én
üzenetére
Én elit-en tolom, szerintem annál van rosszabb is, amúgy a dodge se egy kezes bárány, nem is vártam tőle mást.
Ami nekem nagy csalódást okozott, az a Mercedes SLS AMG, nagyon kedvelem azt a kocsit, a forma miatt... de a játékban egyszerűen fos, mindig túlkormányzott, és féktávokon sem valami jó... -
megint én
őstag
Amúgy nem tudom hogy vagytok vele, de nem vagyok lenyűgözve a grafkójától, és pl nagyon hiányolom a JÓ felniket...
Pl amelyek olyanok mint egy üres cső
-
megint én
őstag

Van aki Elit 'fizikával' tolja???
Ha igen próbálta a dodge viper-t??? xD Irányíthatatlan...
-
Snooker
senior tag
kérdésem tárgytalan, valamit félrenéztem
-
Snooker
senior tag
A jutalom versenyeket hogy lehet előhozni ???
megnyertem 2 versenyt, és utána írta, hogy nyertem egy versenyt (porsche volt a képen)de nem tudom, hogy lehet rajta indulni -
Kormánnyal megváltás.

-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Über LOL... Realisztikus irányítás?? Úgy érzem nem vezettek még autót!
Sisaknézet? Hűha, de nagy újdonság.Grafika? Azt hiszem egy új 4.dimenziós videokártyával játszottak, ami majd csak 2020-ban kerül a boltokba.Pozitívum a könnyen megpördülő autó?? Nem tudom mire értették, de lehet közben az EuroSport-on műkorcsolyát néztek a TV-ben és ezzel cserélték fel...Csak én érzek itt sumákságot, vagy valaki más is?? Komolyan azért nem olvasok játékteszteket már bő 8 éve, mert vannak benne olyan állatságok.Érdekes az is, hogy vannak a jó játékok 70% körüli értékeléssel és vannak a rosszak 90% feletti értékeléssel...Hogy van ez most? Biztos én "romolhattam" el amikor megszülettem, de valami itt nem kóser nekem. -
válasz
AthlonXP
üzenetére
Azt nem értem, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni az NFS sorozatot. Carbon-ig(mondjuk, bár már itt sem teljesen) ugyan sz@r volt a fizika, de legalább a játékélmény megvolt. Nálam még a PS-nél is, de mások erről máshogy vélekednek. UC abszolút gyenge eresztés volt, de még mindig a vacak fizikával. Aztán jött a Shift, ahol elkezdték fejleszteni a fizikát is, itt lehetetlen volt billel az irányítás. HP2-nél viszont simán ment, Shift2-nél megint nem...
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
megint én
üzenetére
Azért irtam mert én nagyon nem tudok vele a pályán maradni
(mondjuk csak 3kört mentem vele de egy kanyar utan egyenesbe nem tudtam hozni xD) A videoban is latod hogy a Stig(profi)kezében iszonyat gyors és ráfekszik a kanyarokra ,mig a műsörvezető(nem profi de azért tud vezetni) folyton megpördül 
-
megint én
őstag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nekem valamiért nem annyira bejövős az apolló...
Nem az a tipikus gokartos a vezetése. Kicsit nehéz jól kijönni a kanyarból. Inkább a Koenigsegg CCX, vagy a Porsche Carrera (na meg a Zonda R, de az más... Azt nem is A, inkább A+++ kategória). Az Carreranak nagyon morbid a hangja...
Tűzokádó sárkány 
-
szab.tam
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
ja....
feljebb írtam párral, találtam egy egész reálisan viselkedő autót. audi sr4.
aszem ezzel fogok menni jó sok quick-et. továbbiakban ennyi lesz nálam a játék kb...2 dologon szeretnék javítani:
-kanyarban való tapadáson,
-kanyar előtt rövidebb legyen a fékút, (szintén a tapadás és jobb fékerő).
a shift 1-ből emlékszem, (ott 1xrűen meg is találtam), hogy lehetett a leszorító erőt növelni a végsebesség kárára.ezeket ennél hol kell állítani a setup-ban, és pontosan minek, milyen értéket adjak?
valaki leírhatná magyarul, (azaz az angol menüpontokhoz igazodva), mert egy kukkot nem értek...)

-
AthlonXP
őstag
Nem kell félni, nem vagy egyedül. Aki billzettel tolja az rendesen megszenved vele ( bár ahogy olvasom, néha még a kormányosok is szidják azért bőven ). Én is billenytyűkkel tolom és eljutottam a GT3 utolsó szakaszának az utolsó 5 versenyéig. Ezt az ötöt kéne úgy befejeznem, hogy mindegyiken min. 3. legyek. Ha sikerülne, akkor mehetnék a GT1-be, ami az utolsó sorozat. Nade azon az 5 versenyen billzettel esély sincs arra, hogy mindnél legalább 3. legyen az ember.
Billel valóban borzalmas az irányítása, minél erősebb autód van, annál rosszabb. A segítségek sem érnek sokat, mert nagy sebességnél egy enyhe ívű kanyart sem lehet normálisan bevenni vele, vagy lefékezel és a többiek állva hagynak vagy nem és akkor valószínüleg kisodródsz és akkor meg nézheted a fantasztikus "Hogy pörögjünk a levegőben egy sportkocsival?" c. filmet.
Ezt nagyon szerethették a srácok az EA-nál, mert sokszor visszaköszön játék közben, néha anélkül is, hogy bármi féle extrát kéne csinálni a játékban, mert már attól is előjön, ha neked mennek, ez pedig gyakori...
Én azt mondom, hogy lehet ezt billzettel játszani, de koránt sem biztos, hogy végig is tudod vinni anélkül közben klaviatúrát cserélnél...

Én is emiatt adtam fel itt a végén, nekem nincs másik és most nem akarok venni. Uninstall.
-
heihachi
addikt
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
"Ha már a beállításokról van szó, érdemes kitérni a fizikára. Azt hiszem ez a legerősebb pontja a játéknak."
Nem is olvastam tovább, a szánalmas szkriptelt fizika mint erős pont... Még megnéztem a végén a százalékot, szimulátoros szemmel 97%? Akkor mennyit kapna ettől a tesztelőtől egy igazi szimulátor? 2000%-ot? -
Unbaised-Ben
senior tag
Teszt, különböző "szemmel"... Érdemes elolvasni szerintem.

-
rocket
nagyúr
Ian Bell megszolalt AA ugyben.
"We're working with Intel to create a more efficient MLAA option that should see almost zero hit on quad core systems. All being well we'll push it out to a patch very soon."
Ennel mar lassan nem nagyon van hova lejebb sullyednie a PC-s jatekoknak, CPU-t terhelik az AA-val, kozben meg kozepkategorias VGA-k sakkoznak kozben Full HD felbontasban.

-
szab.tam
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
rs4-es audi. nem is nyúltam hozzá.
ez az első, majdnem normálisan viselkedő autó.
nyomtam pár quick-et a kedvenc spa fr-n és a nordsch-n.
ezzel még éjszaka is végig lehet menni a pályán....
próbáljátok ki ezt az autót, mert szerintem ez a legjobban kezelhető.
kíváncsi vagyok mások véleményére is....
-
Üdv. Bocsi a vissza nem olvasásért, de csak nekem nem megy billentyűzettel a cucc? Full alap a játék, 25-30FPS-em van, de kb lehetetlen az irányítás billentyűzettel, még a leggyengébb autóknál is.
-
szab.tam
nagyúr
találtam egy szipatikusnak tűnő autót. s4 audi. ez nem imbolyog.
viszont hiába fékezek kanyar előtt, alig lassul, a kanyarban nem tapad és alulkormányzott.ezt a 3 dolgot a car setup-ban hol kell állítani. (tuning)
mert az 1-ben ezt a hiányos angolommal is egyszerűen megtaláltam.de itt nem...

-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Az apollo egy beteg kocsi beteg fazonoknak

-
Dantenero72
aktív tag
Mostmár tudom hogy nem csak a jatekban csuszkal az Apollo
(persze ha egy profi vezeti már más a helyzet
[link] -
megint én
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Azaz!
Tényleg nem BMW!
Én Lotussal viszem.
Holnap RE! BB! -
megint én
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
De nem enged MAXIMUM 'B' kategóriás verdával, és én az apszolút maximumon vagyok, épphogy 5 pont híján az 'A' kategória...

Szerk.
Amúgy melyik verda a legjobb?
ZONDA R ???
Mert nem vagyok meggyőződve, hogy a többi között nem akad olyan amit magasabbra lehet tuningolni. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
megint én
üzenetére
Én még ott nem tartok, de sejtem mire gondolsz, Tuningolj fel egy kocsit úgy, hogy kezes legyen, és szélvész gyors
A szint tök mind1, azzal ne foglalkozz, csak menjen, hiszen muszáj közel azonos erősségű autóval menned, ha a fő ellenségről esik szó 
Szerk: "Csak me' jelenleg egy háttámla nélküli sima mezei fehér stokiról tolom, és beállt a derekam :["
Az derék
-
megint én
őstag
Emberek...
Volt aki már kifingatta az agyon tuningolt BMW-t a "Time Attack World Championship"-ben???
Hiába tolom totál extrém profin, minden kanyart 100%osan, ő kijön az egyenesben, és úgy otthagy mintha egyhelyben állnék... :S
A kocsimat direkt úgy tuningoltam, hogy éppenhogy ne lépjen az A kategóriába, (1495pontos) De minden hiába, egyszerüen az olyan 17-1800 pontos kocsi lehet, és képtelen vagyok megverni. Tipp?Amúgy valaki megajándékozna egy ilyennel?

-
-
-
-
Csak me' jelenleg egy háttámla nélküli sima mezei fehér stokiról tolom, és beállt a derekam :[ -
szab.tam
nagyúr
az elején dícsértem, de most már az én türelmem is fogytán van...
azt hittem, hogy jobban irányítható, mint az 1, de nem igazán.nem is billentyűvel, hanem g25-tel tolom.
olyan érzésem van, hgy a tervezők nem vezettek még autót. vagy nem próbálták ki a játékot. vagy nem tudom...
hogy lehet megszüntetni ezt az idióta ibmolygását az autókanak?
arra gondolok,a mikor az autó elindul magától vlamerre, és alig lehet az úton tartani. olyan, mintha folyton ellenkormányozni kéne.
és az a fura, ghoy az egyik pillanatban úgy érzem, hogy alul-, később úgy, hogy túkormányzott...
lehet ezzel valamit kezdeni?azt hittem, ghoy csak erős autóknál próbálja kipörgést szimuláslni ezzel, de gyenge kocsi is csinája.
kipörgésgátlót lehet valahol kapcsoni?
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam
üzenetére
Hali
Azóta ez már megoldódott, beállítási gondok voltak, mostmár fasza

Amúgy meg azoknak, akik azt mondják, hogy szar a game: Ha tényleg ennyire kaki, ahogy mondjátok, akkor minek toljátok, minek játszotok vele még mindig?
Én elfogadom, hogyha valakinek nem tetszik természetesen, de akkor minek kell erőltetni? -
Unbaised-Ben
senior tag
Igen, nordsleife nem könnyű, de a pálya hangulatát iszonyúan átadja a game
.Egy két tapasztalat:
Ami nekem nagyon nem szimpatikus, az az AI, hihetetlen számomra, milyen makacsok néha, ami bizonyos esetekben tetszik is, de az esetek 70 százalékában csak arra jó, hogy jöjjön a restart -,-, a kifejezetten szánalmas az, amikor belső íven megelőzném, de ő azt nem veszi figyelembe, hogy így útjában vagyok, és simán a kocsim hátuljának kormányoz, aminek csak az az eredménye, hogy mindketten a falban kötünk ki, és igen, sokszor olyan is van, hogy csak én pördülök meg, ő nem.
Amit még nem értek, az, hogy sokszor az AI-k féklámpája sokszor nem villan fel, vagy csak jóval később, rég fékez a gép, de a féklámpa nem világít, pedig ez eléggé alap dolog...A saját féklámpámat a játék ismerete közben megfigyeltem, az olyan, hogy ha csak 20%-ig fékezek, akkor még nem világít, utána már "természetesen igen" OMG
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Warships
- LEGO klub
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Dark Souls sorozat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vissza kell még szokni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még a kedvencem amikor előzném meg és nekem jön kilök a picsába.