- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Van még ennek a játéknak működő szervere?
-
Sziasztok!Szerintem simán lehet billentyűzettel nyomni.

-
Sziasztok!Felvennétek barátnak a játékon belül? Xenon01 a felhasználó nevem.Köszi,jó játékot...
-
Hogy tudtad teljesen feketére festeni az autókat?
Nekem is volt ilyen,csak én teljesen fehér autókat kaptam.Az amd-s profilt eltávolítottam és azóta jó. 
-
Köszi szépen,de ez inkább szerencse mint tudás.Kb. 30 kört mentem mire sikerült és inkább hazárd játék eltalálni az íveket,mint tényleges tudás.Amúgy az a kedvenc pályám.
Billel bekapcsolt segítségekkel is könnyű megpördülni.
Jó küzdeni az időeredményeid ellen.
Sajnos sokszor csak lesek mit mentél.Ha megfeszülök se sikerül befogni némelyik körödet. 
-
Sziasztok!EA azonosító alapján fel lehet venni valakit barátnak?Ha igen,légyszi vegyen már fel aki tud.Jó lenne máshoz mérni a köreimet és nem a kamus világrekordra hajtani,ami pár pályán pár másodperc. Xenon01 néven nyomom a gázt.Ja és ne tartson senki a rekordjaimtól,billentyűzettel tolom.
Köszi 
-
Sziasztok!4870x2!2gpu 40 fps-1gpu 60 fps.Remélem mielőbb jön az új driver és a javitás,mert ez 1 nagy ....le nem írnám mi. :/
-
Nem ment fel a kép.Mi van akkor ha az autó helyén fehér folt van?

-
Sziasztok!Felraktam és tessék.Láttatok már ilyet?

-
Sziasztok!4870X2-vel tolnám,de mivel nem megy a 2-es kártya,csal 4870-el low beállitással mert akad.Tudja valaki,hogy van-e,lesz-e multi GPU támogatás?Mi lehet a gond?Utálom az új játékokat.A TDU2 is csak 1 karit támogat. :/ Köszi a választ,ha lesz.
Ja és otthon magyar nyelven jelent meg a game? 
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nekem is volt ilyen,csak én teljesen fehér autókat kaptam.Az amd-s profilt eltávolítottam és azóta jó.