- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Nekem nem steames, de úgyis játékon belül mennek az online dolgok. Én EA Download Managerben aktiváltam a kódomat (bolti dobozos játék, 4 ezerért jutottam hozzá hardveraprón
), ami az accountomhoz kötődik. Tehát ha Windows reinstall lesz, vagy ilyesmi, elég bejelentkeznem, és ott lesz a játékok között.
Szóval gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Steam, csak kevésbé fejlett ez a keretprogram. Ha letöltöd onnan, szerintem ugyanez a menet, biztos le lehet kapni a komplett programot a kód fejében bármikor. Arra kell figyelni, hogy egy-egy reinstallnál nem árt visszavonni a kód aktiválását, mert ha jól emlékszem, csak 3-szor lehet aktiválni - ha visszavonod mindig, akkor persze akárhányszor. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), ami az accountomhoz kötődik. Tehát ha Windows reinstall lesz, vagy ilyesmi, elég bejelentkeznem, és ott lesz a játékok között.
Szóval gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Steam, csak kevésbé fejlett ez a keretprogram. Ha letöltöd onnan, szerintem ugyanez a menet, biztos le lehet kapni a komplett programot a kód fejében bármikor. Arra kell figyelni, hogy egy-egy reinstallnál nem árt visszavonni a kód aktiválását, mert ha jól emlékszem, csak 3-szor lehet aktiválni - ha visszavonod mindig, akkor persze akárhányszor.