- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Multi-GPU-t nem lehet javítani, addig, amíg a játék a depth információkat az előző képkockáról szerzi. Semmilyen AFR technológiával nem kompatibilis ez a megvalósítás. A PC-n ilyet nem is szoktak alkalmazni, a konzolon viszont gyakori. Gondolom nem írták át a kódot, hanem hagyták a konzolos rendert.
Aki normálisan portolt autóversenyt akar az várjon a Dirt3-ig. Az teljesen PC-hez illesztett rendert kap. Lesz benne Multi-GPU, Multi-Display és DX11 támogatás is. Az EA fos konzolportjaitól (Crysis 2, Shift 2) nem érdemes mást várni PC-n. -
zilazil
őstag
Valami olyat olvastam, hogy át kell nevezni az eredeti exe-t AFR-FriendlyD3D.exe-re akkor működik. Én nem próbáltam.
Vegyesek a tapasztalataim. A vezetés érezhetően jobb lett, de még most is előfordul hogy a kormányszög akár verseny közben is hirtelen megváltozik és a addig megszokott 460 fok helyett csak kb 100 lesz. Online versenynél még mindig előfordul, hogy csak tölt és tölt... és semmi se történik. Aztán ha sikerül betöltenie akkor is megvan még az a hiba, hogy előzésnél mintha erőtér venne körül, nem érek hozzá a másik autóhoz, mégis mintha megkoccoltam volna, kisodródik.
Szóval hibák még vannak, de így is az egyik legjobb autós játék amivel eddig játszottam!
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest