- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A Multi-GPU-t nem lehet javítani, addig, amíg a játék a depth információkat az előző képkockáról szerzi. Semmilyen AFR technológiával nem kompatibilis ez a megvalósítás. A PC-n ilyet nem is szoktak alkalmazni, a konzolon viszont gyakori. Gondolom nem írták át a kódot, hanem hagyták a konzolos rendert.
Aki normálisan portolt autóversenyt akar az várjon a Dirt3-ig. Az teljesen PC-hez illesztett rendert kap. Lesz benne Multi-GPU, Multi-Display és DX11 támogatás is. Az EA fos konzolportjaitól (Crysis 2, Shift 2) nem érdemes mást várni PC-n. -
zilazil
őstag
Valami olyat olvastam, hogy át kell nevezni az eredeti exe-t AFR-FriendlyD3D.exe-re akkor működik. Én nem próbáltam.
Vegyesek a tapasztalataim. A vezetés érezhetően jobb lett, de még most is előfordul hogy a kormányszög akár verseny közben is hirtelen megváltozik és a addig megszokott 460 fok helyett csak kb 100 lesz. Online versenynél még mindig előfordul, hogy csak tölt és tölt... és semmi se történik. Aztán ha sikerül betöltenie akkor is megvan még az a hiba, hogy előzésnél mintha erőtér venne körül, nem érek hozzá a másik autóhoz, mégis mintha megkoccoltam volna, kisodródik.
Szóval hibák még vannak, de így is az egyik legjobb autós játék amivel eddig játszottam!
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest